2016 Aralık Anneleri

Evet benim geçen hafta bikaç gün oldu. Bu hafta henüz biley yok

Benim kasılma olduğunda, adet sancısı gibi sancı oluyor. 15 saniye kadar sürüyor. Karnım gevşerken de geçiyor.

Beni ara ara yokluyor sancılar. Kimi zaman çok kötü hissediyorum kendimi uzanıp dinlenince geçiyor.
Bnimde oluyo ara ara gecioda. Kasilmayla birliktemj oluo bende onu takiplemeye calisiorum. .

Hissedilmiyorsa iyi gerçekten.ben de doğurmaktan korkmuyorum da dikişten korkuyorum Hey Yarabbim :)

Bu arada bebeğinizin pozisyonundan ne haber ?

Bebiş 29. haftada ve sonraki kontrol 33.haftada baş aşağıydı. İnşallah hala öyledir her taraftan tekme yumruk geliyor da.

Bana da lazım kesinlikle o vinçten. Eşim de yazık ben sağa sola dönmekten küçücük bir yere sıkışıp orada uyumaya çalışıyor

Bnide dogum degil. Sonrasinda basima gelcekler korkutuyo

Aynen canım, iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

günde ne kadar içiyorsun canım suyu

Normal doğumda içinizde tampon unuturlarsa 2 gününuz zehir zemberek gecio kızlar haberiniz.olsun :/ne emzirebiliyorsunuz ne doğru duzgun hareket edebiliyorsunuz tuvalete bile cikamiosunuz :/

Bebeğin dik duruyor dönmesi için önce bacaklarını kıvırması gerek dönmeyecek gibi duruyor dedi Dr

Canım hareketler var internette bebeğin dönmesine yardımcı olacak. Onları yapmayı denedin mi? Kedi pozisyonunda durmak, ya da sırt üstü köprü kurmak gibi. Bol bol yürüyüş de çok farkediyormuş.

Normal doğumda içinizde tampon unuturlarsa 2 gününuz zehir zemberek gecio kızlar haberiniz.olsun :/ne emzirebiliyorsunuz ne doğru duzgun hareket edebiliyorsunuz tuvalete bile cikamiosunuz :/

O ne kızz. Ay bir de bunu kafaya takarım ben şimdi. Derdimiz bitmiyor.

Bu arada yangına körükle gitmek gibi olacak ama bende bir şey ekleyeyim. Bizim doktorla randevularımız stand up gibi geçiyor, eşimle hep şakalaşıyor doktorum. Son kontrolde eşim, doktoruma sordu hocam siz evliydiniz alyans takmıyorsunuz, ben hanımdan korkuma takıyorum siz korkmuyonuz mu hanımdan diye espri yaptı. Bizim hoca da dedi ki, ameliyatlarda, doğumlarda içerde (yani karnın içinde) alyansını bırakan arkadaşım çok oldu o nedenle ben takmıyorum artık dedi

Bende öksürük olmuştum 30. Haftada kasılma oldu bende de ama servikste sıkıntı yaratmadı çok şükür. Ballı zencefil yaptım iyi gelmişti bana. Şükür 35. Haftadayiz şimdi. Siz kac oldunuz? Bana seklajda yapilmadi doğumu tetikler diye sürekli yatarak bu günleri gördüm çok şükür..

Arkadaslar merhaba bende 34. Haftadayim konuyla biraz alakasiz ama merak ettim :) disari cikarken spor ayakkabi ya da botlarinizi giyerken zor olmuyor mu malum artik havalar soguk yaz aylarinda babeti giyip cikiyordum simdi sirf buyuzden disari cikmaya useniyorum siz de de var mi boyle durumlar :)

Dün zorla giymistim botu çıkarırken çok zorlandım hatta cikaramadim eşim çıkardı sağolsun. Çorap bile giyemezken bot neyime dedim bugün doktor kontrolum vardı ve babet giydim sedyeye yat kalk zor olmasın dedim..

günde ne kadar içiyorsun canım suyu

3 litreyi buluyorum sanırım. Benim eşim dahiliye doktoru, evde tuzu yasakladı, ama dayanamayıp turşu yiyorum bazen, turşu da çok susatıyor beni, zaten oldum olası 2 litreden aşağı düşmezdi içtiğim su şimdi biraz daha fazlalaştı

Ben ayağımı merdivene kaldırıp çekçekle giyiyorum spor ayakkabılarımı, ama bağcığını sabit tutuyorum, tekrar açıp kapatmaya kalksam eğilemem diye

Ben.stres yapınca cevremdekiler doğum anında bile dönebilir dediler.:/ Bilemicem ama bu tanıdık iki çocuğu da ters diye 38 de sezeryan oldu :/

Stres ypma canim. Rabbim ne derse o, olacagi varsa dedigin gibi dogum aninda bile donebilir. Saglikla kucagimiza alalim insallah

Kızlar emzirme atletlerinizi şuanki göğüs bedenlerinize göre mi aldınız. Bir ay sonrasında çok fark olur mu acaba

Sırf ayakkabı giyerken değil canım, pijamamı, çorabımı vb giyerken de çok zorlanıyorum ben. Yatağımın kenarı var, oraya ayağımı dayayıp oturarak giyiyorum. AYakkabı giyerken de çömeliyorum ama kalkarken tutunarak kalkabilmem için birşey bulmam gerekiyor,kapı koludur, destekdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…