Evet benim geçen hafta bikaç gün oldu. Bu hafta henüz biley yok
Benim kasılma olduğunda, adet sancısı gibi sancı oluyor. 15 saniye kadar sürüyor. Karnım gevşerken de geçiyor.
Benim haftada 1 yada 2 kez oluyor o da cok surmuyor geciyor dinlenince. Ama dayanilmayacak bir agri degil. Doktora tarif ettigimde artik bu agrilar cok normal dedi, sirt agrisi bel agrisi kasik agrisi doguma hazirlik agrilari dedi ama tabiki bi fark varsa illa bi hastaneye gitmek gerekir
Bnimde oluyo ara ara gecioda. Kasilmayla birliktemj oluo bende onu takiplemeye calisiorum. .Beni ara ara yokluyor sancılar. Kimi zaman çok kötü hissediyorum kendimi uzanıp dinlenince geçiyor.
Bu arada bebeğinizin pozisyonundan ne haber ?
Tan olarak durumumu tarif etmişsin canım, gece kalkmayayım diye su içmeye korkar oldum ama o kadar seviyorum ki su içmeyi kendimi tutmasam gece bile 2 litre içeceğim. Ki her kalktığımda dayanamayıp bir bardak içiyorum. Ama bu gece kalkmak gerçekten çok zordu. Hep sola yatınca da uyuşuyor tabii her yerim, mecburen kendimi döndürüyorum. Bir vinç olsa diyorum beni kaldırıp döndürse... Öyle bir ağrıyor ki dönerken diyorum kesin şimdi belimin bir parçası yatakta kalacak
Bnide dogum degil. Sonrasinda basima gelcekler korkutuyo
Ben kasılmayı pek fark edemiyorum. Kızım sürekli gerindiği için kasılma mı yoksa miniğimin ayakları mı pek anlayamıyorum.Bnimde oluyo ara ara gecioda. Kasilmayla birliktemj oluo bende onu takiplemeye calisiorum. .
günde ne kadar içiyorsun canım suyuTan olarak durumumu tarif etmişsin canım, gece kalkmayayım diye su içmeye korkar oldum ama o kadar seviyorum ki su içmeyi kendimi tutmasam gece bile 2 litre içeceğim. Ki her kalktığımda dayanamayıp bir bardak içiyorum. Ama bu gece kalkmak gerçekten çok zordu. Hep sola yatınca da uyuşuyor tabii her yerim, mecburen kendimi döndürüyorum. Bir vinç olsa diyorum beni kaldırıp döndürse... Öyle bir ağrıyor ki dönerken diyorum kesin şimdi belimin bir parçası yatakta kalacak
Normal doğumda içinizde tampon unuturlarsa 2 gününuz zehir zemberek gecio kızlar haberiniz.olsun :/ne emzirebiliyorsunuz ne doğru duzgun hareket edebiliyorsunuz tuvalete bile cikamiosunuz :/Hissedilmiyorsa iyi gerçekten.ben de doğurmaktan korkmuyorum da dikişten korkuyorum Hey Yarabbim :)
Bebiş 29. haftada ve sonraki kontrol 33.haftada baş aşağıydı. İnşallah hala öyledir her taraftan tekme yumruk geliyor da.
Bana da lazım kesinlikle o vinçten. Eşim de yazık ben sağa sola dönmekten küçücük bir yere sıkışıp orada uyumaya çalışıyor
Aynen canım, iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Benim 30 da dönmüştü 33 de tekrar makat gelişli duruyor ayaklar aşağıdaMerhaba anneler ve anne adayları 33. Haftanın içindeyim ben de... benim gibi bebeği dönmeyen var mı henüz
Bebeğin dik duruyor dönmesi için önce bacaklarını kıvırması gerek dönmeyecek gibi duruyor dedi Dr
Normal doğumda içinizde tampon unuturlarsa 2 gününuz zehir zemberek gecio kızlar haberiniz.olsun :/ne emzirebiliyorsunuz ne doğru duzgun hareket edebiliyorsunuz tuvalete bile cikamiosunuz :/
Bende öksürük olmuştum 30. Haftada kasılma oldu bende de ama servikste sıkıntı yaratmadı çok şükür. Ballı zencefil yaptım iyi gelmişti bana. Şükür 35. Haftadayiz şimdi. Siz kac oldunuz? Bana seklajda yapilmadi doğumu tetikler diye sürekli yatarak bu günleri gördüm çok şükür..adalatı verdi doktorum ama oldukca korktum açıkcası benim normalde nabız 100-105 atıyor. ilaçtada çarpıntı yapar yazınca kullanmak istemedim. . 21+5 de acil serklaj olmuştum.prulaton iğneyi 3 günde 1 kullanıyordum haftada 1 e düşürdük. progestan 200 günde 4 adet , magvital 365 de kullanıyorum.
kasılmalarım geçmişti ne güzel ama geçen hafta hastalandım öksürük atakları geliyor sanırım kasılmayı o tetikledi.
Dün zorla giymistim botu çıkarırken çok zorlandım hatta cikaramadim eşim çıkardı sağolsun. Çorap bile giyemezken bot neyime dedim bugün doktor kontrolum vardı ve babet giydim sedyeye yat kalk zor olmasın dedim..Arkadaslar merhaba bende 34. Haftadayim konuyla biraz alakasiz ama merak ettim :) disari cikarken spor ayakkabi ya da botlarinizi giyerken zor olmuyor mu malum artik havalar soguk yaz aylarinda babeti giyip cikiyordum simdi sirf buyuzden disari cikmaya useniyorum siz de de var mi boyle durumlar :)
günde ne kadar içiyorsun canım suyu
Arkadaslar merhaba bende 34. Haftadayim konuyla biraz alakasiz ama merak ettim :) disari cikarken spor ayakkabi ya da botlarinizi giyerken zor olmuyor mu malum artik havalar soguk yaz aylarinda babeti giyip cikiyordum simdi sirf buyuzden disari cikmaya useniyorum siz de de var mi boyle durumlar :)
Ben.stres yapınca cevremdekiler doğum anında bile dönebilir dediler.:/ Bilemicem ama bu tanıdık iki çocuğu da ters diye 38 de sezeryan oldu :/
Çok sevindim, sağlıkla normal doğum yapalım inşallah... ben de aynı durumdayımEvet canim baya stres yaptirdi pkesanta bize ama yeterince cikmis yukari rahim agzini kapatmiyo dedi doktor. yani normal dogumun önü açildi
Arkadaslar merhaba bende 34. Haftadayim konuyla biraz alakasiz ama merak ettim :) disari cikarken spor ayakkabi ya da botlarinizi giyerken zor olmuyor mu malum artik havalar soguk yaz aylarinda babeti giyip cikiyordum simdi sirf buyuzden disari cikmaya useniyorum siz de de var mi boyle durumlar :)
benimde aksamlari ara ara oluyor cnmKizlar sancisi olan varmi hafif hafif. Adet sancisi gbi olandan bahsediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?