2016 Aralık Anneleri

Amin insallah canim

Normalde benim doktorumda hiç önemsemezdi böyle şeyleri ama karın çevresi 10 gün geride bu hafta beslen hastaya salı tekrar ölçelim diyince endişelenip internette ne varsa okudum. Kan sulandırıcı ve coraspinide bıraktığım için endişelerim iyice arttı. Muz yiyorum her gün süt hiç içmiyordum bu sabah başladım inşallah faydasını görürüm. Destekleriniz için teşekkür ederim.

O yatakta dönememe olayı bende fazlasıyla var canım, çok zor ya. Gece çok afedersiniz wc ye kalkmam gerekiyor. Önce soldan sağa dönmeye çalışıyorum zorla. SOnra kolumdan kuvvet almaya çalışıyorum ki doğrulayım, sonra da hadi kalk kalkabilirsen. Tutabileceğim birşey olsa, bebiş mesaneye bu kadar baskı yapmasa, inan kalkmam yatarım yatakta, işkence resmen

Ben de aynı durumdayım maalesef. Çözümü oturma odasında koltukta oturma pozisyonunda uyumakta buldum. Bi sürü yastıkla destek yapıyorum kendime. Bir kaç gündür daha uzun uyuyorum.

İnternette doğru-yanlış çok fazla bilgi var canım, onlara takılıp endişe etme. Başından beri seni takip eden doktorun, en doğru bilgiler onda. Bazı bebekler bazı haftalarda atak yapıyormuş, benimki de yapar inşallah da normal kilosuna ulaşır diye dua ediyorum. Olmazsa da, kilosu az olan bebeğin çıkması daha kolay olur diyelim, iyi tarafından bakalım

Bu arada son kontrolunde kac gramdı bebiş canım? Kac haftalıktın?

Ben de aynı durumdayım maalesef. Çözümü oturma odasında koltukta oturma pozisyonunda uyumakta buldum. Bi sürü yastıkla destek yapıyorum kendime. Bir kaç gündür daha uzun uyuyorum.

Şahaneymiş. Bizde de kamp-çadır için havalı şişme yatak var. Bazı geceler onda yatıyorum hem yumuşak bel ağrılarıma iyi geliyor, hem daha rahat kalkıyorum. EVde kamp kuruyorum vallahi

30+3 te gittiğimde 1600 gr demişti dün 32+0 da kilo yada boyla ilgili hiçbir şey söylemedi haftaya tekrar ölçelim dedi aynı kaldı demek ki. İnşallah normal kilolarına kavuşsun bebişlerimiz bende dua ediyorum bol bol elimden gelenide yapacağım.

Malesef ole bise yok. Ne kdar kendi ittese etsede kesik yiyosun cok iri olunca malesef dikisinde oluyo bu durumda.yada yirtiliosun.
onun iri bebekle alakası yok o dikişi herhalikuarda yiyosun çok esnek değilsen yırtılma ihtimaline karsi daha fazla dikiş yememek için doktor kesio zaten :)

Canım bebeklerin kilosunu karşılaştırmak doğru değil elbette ama 30. haftada daha düşüktü benim 1500 gramlardaydı. 33+1 de 1780 gr oldu. Acaba sağlıklı ölçüm mü yapamadı makinadan da öyle dedi. Hani eğer aynı kiloda kalsaydı, yine 1600 gram falan demesi gerekmez miydi? Bence ya yoğundu doktorun geçiştirdi ya da usg den tam ölçüm yapamadı diye söylemedi. Olumsuz düşünme canım. Bir de kontrolun geldıgınde paylaş olur mu bızle de kilosuna ne diyecek, merak ediyorum, inşallah sende de işe yarayacaktır yediklerin.

Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

onun iri bebekle alakası yok o dikişi herhalikuarda yiyosun çok esnek değilsen yırtılma ihtimaline karsi daha fazla dikiş yememek için doktor kesio zaten :)

Ben de hülooooo demek istiyorum. Her ne kadar yaşayanlar bişey değil pek hissetmiyorsun deseler de, bu epizyotomi korkutuyor beni

Geçmiş olsun canım. Büyük ihtimal erken alırlar kuzenimdede olmuştu. Sezeryanla erken aldılar bebeği. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin inşallah

Kizlar hem kendi kan degerleriniz hemde bebise kilo aldirmak icin keciboynuzu pekmezi özü denen birsey var pekmez gibi ama tadi biraz daha farkli. Hergun ondan 1 kasik yiyin ilac gibi. Ben bu p.tesi basladim bidahaki kontrolum 15 gun sonra bakalim fark edeceki artista. Bebisin ortalama haftada ne kadar aldigini biliyorum bakakim bu bi fark yapacakmi.

Tan olarak durumumu tarif etmişsin canım, gece kalkmayayım diye su içmeye korkar oldum ama o kadar seviyorum ki su içmeyi kendimi tutmasam gece bile 2 litre içeceğim. Ki her kalktığımda dayanamayıp bir bardak içiyorum. Ama bu gece kalkmak gerçekten çok zordu. Hep sola yatınca da uyuşuyor tabii her yerim, mecburen kendimi döndürüyorum. Bir vinç olsa diyorum beni kaldırıp döndürse... Öyle bir ağrıyor ki dönerken diyorum kesin şimdi belimin bir parçası yatakta kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…