2016 Aralık Anneleri

ayyy biturlu beceremedim su coklu alintili cevaplamayi nasip yapiliyor arkadaslar yaaaa

ayyy biturlu beceremedim su coklu alintili cevaplamayi nasip yapiliyor arkadaslar yaaaa
Bende dünden beri alıntılıyorum ama yazmak kısmet olmuyo alıntıla dedikten sonra cevapla diyorsun ya alıntıları ekle çıkıyo altta onu seçip yazıyorsun canım...
Bu arada kasım annelerinde birine de iki kız demişler bi erkek bi kız olmuş onunda

hadi yaaa.. bu zamanda nasil boyle sasirabiliyorlarki cok tuhaffff :)

kizlaaar daha demin kasim annelerin topigindeydim,, bir arkadasa drlar oglunun olcagini soylemis ve kiz olarak dogmus ..... ay resmen cok kotu yaaaa sokkk olur insannnnnn
Ayyyyy resmennn bnimde oglan ama bana bakmayan dr kalmadi. Memlekette vardi bi drmuz erkek dedi. Devlette bakti erkek dedi. Ozelde 3 dr ayri ayri denk geldim erkek dediler kiz dogarsa ben sok

Günaydın güzel haftasonları kızlar
Ben bugün ağda yapmaya başlayım diyorum erken mi sizce birden yüklenmicem 2 günde yapcam zaten ama ağda sakıncalı değildir demi doktorum erkek soramadım açıkcası birde 34+i5 ağda erken mi ki ya ....

Gunaydin canm. Esim bugun mesai yaptigi icin evde degil malesef. Ewde olsa bende yaptircaktim ona aradan ciksin die ama evde degil kendimde hiccccc bu guzel popomu kaldirip kendi basima ugrasamam :) erken m ksmina gelince ne kdr surede uzadigina bagli. Ben kaslarimi bile saldim cayira :) bekliorum guzel sekil verdirmek icin uzatcam iyce.

Ben doktoruma sormuştum canım. Hijyenine güvendiğin bi yerse sorun değil demişti. erkenmi dersen bana biraz erken geldi aslında. Ama kafam rahat olsun diyosan sen bilirsin :)

Agdanin erken diye biseyi olmazki ve 34 haftalik rabbim zamanin da dogurtsun ama bir dakka sonranin garatisi yokoyuzden her konuda her daim hazir olmak lazim sen basla yapmaya

Gece gece ikisini de okuyunca şaşırdım bende olabilir mi ki dedim hoş bizim doktor kaç defa baktı eşim erkek istiyodu iki numarayı
Hayirlisi olsun cnm.. insan ikinciyi farkli ister ama rabbim neyi nasip ederse o olur :)

Ayyyyy resmennn bnimde oglan ama bana bakmayan dr kalmadi. Memlekette vardi bi drmuz erkek dedi. Devlette bakti erkek dedi. Ozelde 3 dr ayri ayri denk geldim erkek dediler kiz dogarsa ben sok
Aslinda bu zamanda fazla olmuyor oyle sasirmalar fln.. ama ne biliyim okuyunca sok oldum valla

Hayirlisi olsun cnm.. insan ikinciyi farkli ister ama rabbim neyi nasip ederse o olur :)

Aslinda bu zamanda fazla olmuyor oyle sasirmalar fln.. ama ne biliyim okuyunca sok oldum valla
Ana ole bse olursa blmem naparim. :) hani bunun cükü derimm :))

CAnım bence erken değil çünkü ne olur ne olmaz ben korkuyorum hazırlıksız yakalanmaktan ağdadanda korkuyorum yavaş yavaş makinayla almaya çalışıyorum o an ağdanın acısıyla doğururum felan

Ay hep bizden öndeki sayfalara bakıyodum bizi neler bekliyo diye ekim,kasım annelerini bide ocak annelerine bakayım dedim karışmış orası birisi aslında gerçekten hamile değilmiş hamile gibi yazıyormuş sürekli kötü şeyler yazıp tedirgin edip üzüyormuş diğer hamişleri tövbe tövbe ne manyaklar var

Günaydın kızlar
Sabah randevumuz vardı
Maşallah 2900gr 49cm olmuş :)
Veee doğum tarihimizi aldık
22/11/2016 :)
Son 17 kızlar
Ay ne guzel yahuu tarih bilmek uyku uyumazsin daha :))). Gerci bizimde su cati muayenelerimizi bi yapsalarda normal mi dicek ne diceklerse deseler bizmde belli olsa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…