2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anne adayları :) hepimizin güzel sağlıklı bir haftasonu olsun inşallah :)

Benim göbeğim aşağı düşmüş dün farkettim, biraz tedirgin oldum, bu doğumun yaklaştığını mı gösteriyor sizce ya?

Yazdım hamilelik günlüğünü okudum kendi mesajımdan sonra, sorduğum soruya cevap buldum resmen içim rahatladı

Normal canım artık yavaş yavaş inmeleri zaten bak hamilelik takviminde de yazıyor :))

Aynen canim . Daha gecen gun konustum onunla oda diyordu bebegin kiyafetlerini yikayacam diye daha yikamamistim . Kiz nerden bilsin bugun dogumunun baslicani. Yani hazirlikli olsak en iyisi.
aynen canim icim rahat beklesin tabi insallah biraz daha zor cunku kuveze filan girerse uzuluurm ama hayirlisi olsun saglikli olsunda

millet piskopatlasmis yaww

hahaa ay cnm yaaa insan bi tuhaf olurrrrr..... yok yoooook kalsin degismesin

Ayy bugün ben de eşime diyorum, bide erkek oluyormuş, hiç isim bile düşünmedik diye! Herşeyimiz pembişş
gercekten cok tuhaf olur.. ama bu zamanda drlar fazla yanilmiyor cnm... arada demekki hala olabiliyormus[/QUOTE]

Ben kız ismini de hazırladımm

maaşallah yavruna :) çok heyecanlı 17 gün sonra kucağında demek meleğin...bizde ismimize karar verdik Rihem olacak :) sayfay eklersen sevinirim canım...
Günaydın kızlar
Sabah randevumuz vardı
Maşallah 2900gr 49cm olmuş :)
Veee doğum tarihimizi aldık
22/11/2016 :)
Son 17 kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…