2016 Aralık Anneleri

Onlar aslinda alismistir gözleri gormuyodur bence. Biz cekiniyoruz utaniyoruz. Cok rahat gelen kisiler vardir :)

Nst bizim dogumhane katindaydi canim yataklar oluyo makineler var basindada yatiosun 2 tane kemer var bagliosun 2 tanede yuvarlak bseler koyuolar uzaniosun 20 dkka
Öylemi canım Ayy heyecan bastı şimdiden inşallah sancı çıkmaz ya ben telaş da yaparım sancı çıkar mı diyeserin kanlı olmam lazım nasıl doğum yapıcam yoksa

Öylemi canım Ayy heyecan bastı şimdiden inşallah sancı çıkmaz ya ben telaş da yaparım sancı çıkar mı diyeserin kanlı olmam lazım nasıl doğum yapıcam yoksa

Doğumhanenin ordaydi nst cekilen yer. 20 dk suruyo. Kapida esin falan beklicekse en bastan sole. Sonra benimki gibi panik yapip hemsirelere sormasin cati muayenesi yapilmadi. Ama eger sanci ciksaydi aciklik muayenesi yapicaz dedi ebe. O an biraz tirstim ama sanci cikmadigindan bisey yapmadı. Carsamba gidicem bende bakalim bu sefer ne cikicak

Ewt ewt sakin ya degisik bse yok karninda bseler bagli duruyo sen yatiosun sadece

36 dan sonra karnin inmesi normal canim Gecmis olsun bu arada

Saol canimcim bilmeden dogru yapmisim :)) Emzirme atletlerim kirlide olunca normal atletlerimi giyiyorum ama kisa kaliyolar bu bantla iyi oluyo.

Benim merak ettiklerimi sormussun. Acaba hastaneye gidince ne giycez.

Ben esofmanla giderim diyorum. Gecen hastanede dogumhane kisminda birini ariyordum, bir kadin gördüm. Esofmanliydi koridorda dolaniyordu. Galiba sanci cekiyordu.
Ay o hastane önlügünü hic sevmiyorum ondan giydirmesinler yaa

Canim insallah her seyin hayirlisi olur. Acikligin olmamasi iyi aslinda ama dogarsa da merak etme artik arkadaslarin da dedigi gibi minnaklar gelistiler iyice, bundan sonra sorun olmaz dogarlarsa. Benim doktor da öyle demisti son kontrolde.

Senin baya iyi gecmis maasallah:) Sonrasinda agri olmadi mi dikislerde falan?

teşekkürler cnm ben yeni alıcam dondurucu da ne güzel olur neyin tadı bozulur bilemiyordum et sigara böreği falan çok mantıklı hatta soğanı kavurup tek yemeklik ayırıp atasım var olur mu ki?

Dogranmis sogan kokabilir ya Ben denemistim de baya kokmustu buzdolabi yalniz kavurmamistim, kavrulmus nasil olur bilmiyorum

Ayy neden herkes erken doguruyo ki ya hic haftasini bekledi diyen yok aralik annelerinin bahtimidir nedir. Sezeryan izleri noluyo peki. Suan normal istiorum ama olurda bse olur sezeryana girersem blmek istiorum. Izler noluyo

Iz yok denecek kadar var canim. Kimse anlamaz. Dort parmak kadar bi kesigim var. Incecik tam tuy baslangic yerinde. Hic belli olmuyor. :)

Yok canim cok sukur agrim sizim olmadi. Insallah bunda da sikinti cekmem. 7 sene gecti gerci ozamanla simdi ayni olur mu bilmiyorum :)

Aynen acayip merakim var suan buna. Suyum geldi diyelim aradim hastaneyi dedimki ben su dr hastasiyim suyum geldi sancim var geliyoruz hastaneye. Gittik . Nerde sanci cekiyoz. Ne giyiyoruz .

Canim ben hastane turuna gittim 2 hafta once orda anlatmislardi. Hastaneye girisi yaptiktan sonra bizi odaya alacaklar, hastane onluklerinden giydirecekler. Hani arkadan baglanan.

Benim tansiyonumda takipte hergun olcuyorum. Normalde 12 8 cikiyor. En yuksek 13 9 cikti. Ama o da arada cikiyor. Doktorum ilac baslatmadi hala. Acaba tansiyon boyle olunca normal dogum oluyormu?

Kizlar bide sanci olsada artik telas yapmicm die kendime soz vermistimde. Dogumla.alakali bi sanci oldugunda hem kasilmadan hemde suyun gelmesinden anlarim degilmi. Sonra ewde dogurmayalm:)

Dogurmazsin canim merak etme :) Dogumun surecleri var hemen baslamiyor. Telas yapma sakin sakin hazirlan :)

Ayyy canim noldu sana eylulumm. Gecmis olsun fistigim.. ayy insallah kalir 1 hafta daha is mi yaptin sen ewde naptinda oldu bole...
Kuzumm gece bi sancılandım dedim dayan sabah druma gelirim geldim hemen yatırdı.hiç bişi yapmadımda aslında
Yapma ya peki evde anlamadın mu canım ağrı falan yok muydu ?
Oldu cnm çatım ağrıyodu bidr belim ama kasılmam yoktu aslında varmış
Çok sağol canm hayırlısı artık

Ay cok tatlisin yaa :) geceligi giyer gidermisiz senle ben :) bende cahillik diyomki k.valideme herseyden 2 tane alalim geceligin biri dogumda kullanirim. Diyoki kizim sana senin geceligi giydirmicekler hastane kiyafeti gibi bisey giydirilcekmis :) biz nerden bilelim yaa :)

Ayyy bari elbise olndn verselerdiii oburunde k.cimiz basimiz aciliyoo
Canim ben hastane turuna gittim 2 hafta once orda anlatmislardi. Hastaneye girisi yaptiktan sonra bizi odaya alacaklar, hastane onluklerinden giydirecekler. Hani arkadan baglanan.

Bnmkide tam tersi dioki ustundeki kiyafetle alcaklar dio. Deli misin olur mu ole sey ya onlar veriolar dedim hey yarabbim bizde cahillik kismi pek bende degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…