Onlar aslinda alismistir gözleri gormuyodur bence. Biz cekiniyoruz utaniyoruz. Cok rahat gelen kisiler vardir :)ELdiveni hiç beceremedim bu güne kadar, o konularda çok beceriksizim maalesef.
Bacakları da varsın görsünler boşver canım, acaba ebeler doktorlar dedikodu yapıyor mudur doğumla ilgili, ay gelen kadın şöyle kıllıydı böyle çirkindi diye :)
Öylemi canım Ayy heyecan bastı şimdiden inşallah sancı çıkmaz ya ben telaş da yaparım sancı çıkar mı diyeNst bizim dogumhane katindaydi canim yataklar oluyo makineler var basindada yatiosun 2 tane kemer var bagliosun 2 tanede yuvarlak bseler koyuolar uzaniosun 20 dkka
Öylemi canım Ayy heyecan bastı şimdiden inşallah sancı çıkmaz ya ben telaş da yaparım sancı çıkar mı diyeserin kanlı olmam lazım nasıl doğum yapıcam yoksa
Hm ole oluyo demekk tamamdir :)Evet normal kiyafetle gittim dogumhane ebeler muayene etti sonra sanci odasina gectim soydular beni hastane onlugunu de giydirdiler. Sonrası acilmayi beklemekle geçti.
Ewt ewt sakin ya degisik bse yok karninda bseler bagli duruyo sen yatiosun sadeceÖylemi canım Ayy heyecan bastı şimdiden inşallah sancı çıkmaz ya ben telaş da yaparım sancı çıkar mı diyeserin kanlı olmam lazım nasıl doğum yapıcam yoksa
Bende 4 gundur gribim, dun gece uyuyamadim. Bugun uyuyabilecek miyim bakalimBu arada benim karnim asagiya indi baya, dogum yaklasiyor mu??!!?? Daha hic hazir degilim. Bizde park yatagi daha yarin alicaz. Kizimin odasi geldi gecen hafta ama yatagi catlak cikti onu degistirecekler bu hafta...
Canım, arkadaş da aynı şeyi demiş ama bu böyle beline geçiriyorsun, hani kısa tişörtün olur ya da normal etek pantalon giydiğinde göbeğin açılmasın diye. Hamilelik öncesi kıyafetlerini, göbeğin açılmadan rahatça giyebilirsin. Hamile kıyafetlerinde de mesela eteğim var, aynı bu parça var zaten belinde dikilmiş halde. Güzelmiş bence kullanışlı, gece belim falan çok açılır benim, ona da kullanabilirsin. Güle güle kullan canım benim .
Kizlar bise sorcm bu sezeryan ve normal dogum yapan arkadaslar dogum sureleriniz neydi ne kdr saat surdu .
Birde sezeryan yada normal olmasina kacinci haftada nelere gore karar veriliyo.
1 de normal dogum yapan arkadaslara soruyorum ewdesiniz suyunuz geldi sanci var hastneye gittiniz nasi bi kiyafetle gittiniz gecelikle mi yoksa orda alti acik o elbise gibi olan seylerden orda veriolarda sanciyi ole mi cekmeye devam edioruz alttanda devamli kontrol edildigi icin.
Benim merak ettiklerimi sormussun. Acaba hastaneye gidince ne giycez.
Kızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
Canim anlatayim :) Ilkinde gece nisan geldi. Sonra hafif hafif suyum gelmeye basladi. Ardindan sancilarim geldi. 37. Haftaya yeni girmistim. Hastaneye yatisim yapıldı. Hizlanmasi icin suni sanci verildi. 12 saatlik bir savastan sonra baktik ki ilerleme yok dr sezeryana giriyoruz dedi. Genel anestesi oldum. 1 saat icinde odamda bebegim kucagimdaydi. Dogumun da hayirlisi diyorum o yüzden. Sezeryandan 6 saat sonra yuruyuse basladim. Ertesi gun agrim yoktu cok sukur.
teşekkürler cnm ben yeni alıcam dondurucu da ne güzel olur neyin tadı bozulur bilemiyordum et sigara böreği falan çok mantıklı hatta soğanı kavurup tek yemeklik ayırıp atasım var olur mu ki?
Ayy neden herkes erken doguruyo ki ya hic haftasini bekledi diyen yok aralik annelerinin bahtimidir nedir. Sezeryan izleri noluyo peki. Suan normal istiorum ama olurda bse olur sezeryana girersem blmek istiorum. Izler noluyo
36 dan sonra karnin inmesi normal canimGecmis olsun bu arada
Saol canimcim bilmeden dogru yapmisim :)) Emzirme atletlerim kirlide olunca normal atletlerimi giyiyorum ama kisa kaliyolarbu bantla iyi oluyo.
Ben esofmanla giderim diyorum. Gecen hastanede dogumhane kisminda birini ariyordum, bir kadin gördüm. Esofmanliydi koridorda dolaniyordu. Galiba sanci cekiyordu.
Ay o hastane önlügünü hic sevmiyorum ondan giydirmesinler yaa
Canim insallah her seyin hayirlisi olur. Acikligin olmamasi iyi aslinda ama dogarsa da merak etme artik arkadaslarin da dedigi gibi minnaklar gelistiler iyice, bundan sonra sorun olmaz dogarlarsa. Benim doktor da öyle demisti son kontrolde.
Senin baya iyi gecmis maasallah:) Sonrasinda agri olmadi mi dikislerde falan?
Dogranmis sogan kokabilir yaBen denemistim de baya kokmustu buzdolabi yalniz kavurmamistim, kavrulmus nasil olur bilmiyorum
Ewt oKizlar cati muayenesi nasil bisi? Doktorum bir kere parmakla kontrol etti o mu?
Aynen acayip merakim var suan buna. Suyum geldi diyelim aradim hastaneyi dedimki ben su dr hastasiyim suyum geldi sancim var geliyoruz hastaneye. Gittik . Nerde sanci cekiyoz. Ne giyiyoruz .
Cumartesi sabah 14/8 ile başladı ve 15/9 ile devam etti.ilk hamileliğimde de tansiyon ilacı kullanmıştım son dönemlerde yükselmişti.şimdi Dr son dk golü olmasın tedbirli olalım dedi suan ilaçtan sonra en fazla 13/8
Kizlar bide sanci olsada artik telas yapmicm die kendime soz vermistimde. Dogumla.alakali bi sanci oldugunda hem kasilmadan hemde suyun gelmesinden anlarim degilmi. Sonra ewde dogurmayalm:)
Tuh ya ben utu yaptim ama hic etiket kesmek aklima gelmedi. Tecrubesizlik işte
Kuzumm gece bi sancılandım dedim dayan sabah druma gelirim geldim hemen yatırdı.hiç bişi yapmadımda aslındaAyyy canim noldu sana eylulumm. Gecmis olsun fistigim.. ayy insallah kalir 1 hafta daha is mi yaptin sen ewde naptinda oldu bole...
Oldu cnm çatım ağrıyodu bidr belim ama kasılmam yoktu aslında varmışYapma ya peki evde anlamadın mu canım ağrı falan yok muydu ?
Çok sağol canm hayırlısı artıkBaya da sanci cikmis. Allah yardimcin olsun canim. Dualarim seninle. Senin hersey hazirmis. Bebisde kendini hazir hissetti heralde. Guzel haberlerini
Ya ben aslinda hastane olaylarinda sogukkanliyimdir. Esim hep keske sen doktor olsaydin der.Ben simdiden tembihliyorum. Sancim olursa bagiririm çağırırim sen sakin ol. Ama sanmiyorum kesin dayanamaz. Zaten nst ye girmistim. Kapida beklerken stres olmus adam daha. Annem ayri bi paniktir zaten. Ben kendi kendimi sakinlestiricem heralde.
36 dan sonra karnin inmesi normal canimGecmis olsun bu arada
Saol canimcim bilmeden dogru yapmisim :)) Emzirme atletlerim kirlide olunca normal atletlerimi giyiyorum ama kisa kaliyolarbu bantla iyi oluyo.
Ben esofmanla giderim diyorum. Gecen hastanede dogumhane kisminda birini ariyordum, bir kadin gördüm. Esofmanliydi koridorda dolaniyordu. Galiba sanci cekiyordu.
Ay o hastane önlügünü hic sevmiyorum ondan giydirmesinler yaa
Canim insallah her seyin hayirlisi olur. Acikligin olmamasi iyi aslinda ama dogarsa da merak etme artik arkadaslarin da dedigi gibi minnaklar gelistiler iyice, bundan sonra sorun olmaz dogarlarsa. Benim doktor da öyle demisti son kontrolde.
Bnmde. Öyle dedç bugün cnm nasıl canı isterse artık
Senin baya iyi gecmis maasallah:) Sonrasinda agri olmadi mi dikislerde falan?
Dogranmis sogan kokabilir yaBen denemistim de baya kokmustu buzdolabi yalniz kavurmamistim, kavrulmus nasil olur bilmiyorum
Tm canim. Bende muhtemelen suyum geldiginde bi dusa girerim 5 dkka. Cantamizi falan aliriz guzelce sakince gideriz. Normal kiyafetle gttin yani. Bende dedim acaba geceligi mi giyip gtsek dedim ama neyse dedim geriyede batmasin smdi dogumdn cikinca temizce giyerim dedim.
Canim ben hastane turuna gittim 2 hafta once orda anlatmislardi. Hastaneye girisi yaptiktan sonra bizi odaya alacaklar, hastane onluklerinden giydirecekler. Hani arkadan baglanan.
Bnmkide tam tersi dioki ustundeki kiyafetle alcaklar dio. Deli misin olur mu ole sey ya onlar veriolar dedim hey yarabbim bizde cahillik kismi pek bende degil :)Ay cok tatlisin yaa :) geceligi giyer gidermisiz senle ben :) bende cahillik diyomki k.valideme herseyden 2 tane alalim geceligin biri dogumda kullanirim. Diyoki kizim sana senin geceligi giydirmicekler hastane kiyafeti gibi bisey giydirilcekmis :) biz nerden bilelim yaa :)
Ahşap iki çekmecli var ya onlardan istiyorumHepsiburadadan canm. Aynisi geldi canm. Fark olmaz ayni olur yani. Sen normal besikmi bakiosun ben oyun parki almistim ordan. Ama dedigim gbi en fazla geri yollar parani alirsin ben ole demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?