2016 Aralık Anneleri

Kızlar ağda konusu kafama takılıyor. Artık kendim yapamıyorum. Dışarda hijyenik bir yere yaptırmak gerek. Ama bazı yerlerde hamileliğin son dönemlerinde genital bölge ağdanın erken doğuma neden olabileceği yazıyor. Jiletde 3 günde bir almak gerekiyor? Siz ne yapıyorsunuz?

Sepet ikram etmek için çok kibar oluyor canım. Çok güzel olur seninki de eminim. Bizim de burada (KKTC) ne eşimin ne benim arkadaş dışında hiç akraba vb yok. Kalan olursa, İstanbul'a akrabaların yanına gittiğimizde bizi ziyarete gelenlere dağıtırım diye düşünüyorum. Ben bu şekerlerin dışında şeker hamuru kurabiye ve şişede bonibon da hazırlayacağım bebek şekeri olarak. Olmasa da bizim evde de ziyan olmaz :))

Canim insallah sorunsuz bi sekilde kolay dogumlar nasip etsin Rabbim. Insallah biraz daha bekler senin melek. Haberdar et mutlaka

Ben 33 te yaptrdm cnm smdi de 37 yi bekliyorum yine yaptrıcam ztn o saatten snra erken doğum olmıycAğı için korkmuyorum eşim burda değil kendim de erişemiyorum o yüzden yaptırıyorum mecburen

Merhabalar arkadaşlar. bende kontrole gittim.bebeğim gelişimi 34+6 günlük 2800gr mış.ama benim kafama takılan bir iki şey var Dr A sordum gerçi ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.dr A sat göre mi yoksa gelişimine göre mi sezaryen gidicem dedim(benim ilk hamileliğin sezaryen)gelişimine göre dedi Dr.
Bir de benim hafif hafif tansiyon yükselme sorunum olduğu için Dr tansiyon ilacı ve kan pıhtılaşmasını engelleyen ilaç verdi.kan sulandırıcı yani Dr A sordum tehlikeli değil mi son zamanlarda dediğimde düşük mg zaten sorun olmaz dedi ama korkuyorum hala daha.aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı

Her şey çok güzel olmuş canım. Şekerlerin de çok şık olmuş. Kızımın süslerini bekliyorum ben de bugün yarın teslim edilecek:)
ben biraz aceleci davranıp çantamı hazırladım birkaç hafta önceden ama hala eksiklerimi hatırlayıp çantaya atıyorum. Allah hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Ben zaten hassas biriydim eldivenle alıyordum şimdi göremiyorum dışarda da yaptiramam o yuzden mecbur jilet. Aslında seyrekti benimkiler ama ormana döndü bu yuzden. Yapacak başka şey yok maalesef .

Amin canım, inşallah. Çantayı hazırlamayınca hep bir huzursuzluk oluyordu içimde. Ben de henüz kapamadım valizin ağzını aklıma geldikçe eklerim-çıkarırım diye. Eşime de dedim, işte bunları alacaksın diye ani bir durumda. Kuzucuklar inşallah zamanında gelsin de varsın erken hazırlamış olalım.

Maalesef ben ağdaya dayanamıyorum, hamilelikten beri daha hassas oldu orası nerdeyse jiletle alırken bile acıyacak, tüy dökücüye güvenemiyorum. O nedenle her banyoya girişte mecbur jilet yapıyorum

matematik61 Sepet ikram etmek için çok kibar oluyor canım. Çok güzel olur seninki de eminim. Bizim de burada (KKTC) ne eşimin ne benim arkadaş dışında hiç akraba vb yok. Kalan olursa, İstanbul'a akrabaların yanına gittiğimizde bizi ziyarete gelenlere dağıtırım diye düşünüyorum. Ben bu şekerlerin dışında şeker hamuru kurabiye ve şişede bonibon da hazırlayacağım bebek şekeri olarak. Olmasa da bizim evde de ziyan olmaz :))

Cok gecmis olsun canim. Tansiyonun kaca cikiyorduda ilac baslatti doktorun?

Aynen canım vaktinde gelirler inşallah. Yüz örtüsü falan da koydum geçen gün ihtiyacım olacak mı bilmiyorum ama doğuma kadar evdeki her şeyi toplicam valize sanırım :)

Bu arada herkes cantasini hazirlamaya baslamis. Bende hazirlayayim diyorum. Ama bi usengeclik var nedense. Hep erteliyorum. Agda olaylarini ne zaman yapmak lazim acaba. Aniden yakalanmayalim sonra
Ben ayda bir kuaför e gidiyordum en son 3gün önce gittim 20 gün olmuştu. Ama artk 15 günde bir git cem inşallah ne çıkar sa alınsın.çıkmış halde doğuma gitmekten korkarım hep

Cok gecmis olsun canim. Tansiyonun kaca cikiyorduda ilac baslatti doktorun?
Cumartesi sabah 14/8 ile başladı ve 15/9 ile devam etti.ilk hamileliğimde de tansiyon ilacı kullanmıştım son dönemlerde yükselmişti.şimdi Dr son dk golü olmasın tedbirli olalım dedi suan ilaçtan sonra en fazla 13/8

Maalesef ben ağdaya dayanamıyorum, hamilelikten beri daha hassas oldu orası nerdeyse jiletle alırken bile acıyacak, tüy dökücüye güvenemiyorum. O nedenle her banyoya girişte mecbur jilet yapıyorum

Tuy dokucu kullanma zaten canim. Kimyasal var icinde sonucta. Bi de hassas yer nolur nolmaz. Ben eldivenle hallediyorum lazerli oldugundan seyrek 5dkda bitiyo. Benim asıl derdim bacak. Herhalde 35.haftada çatı muayenesi falan yapmazlar. Bu hafta doktora gidicem çünkü. Yaparsa da artik muhtesem bacaklarımi görür napim

ağda için de kızlar doğumdan 1 hafta kadar önce yaptırmak gerekiyormuş öyle okumuştum bi gün önce ağda ertesi gün doğum iyi değilmiş...

Kizlar aklinizda bulunsun.bebek esyalarini utulemeden tum etiketlerini biz makasla kestik bilginiz olsun. Boynuna surtupde kizartmasin bebegi diye. Gerci burda tecrubeli annelerde var ama ben genede bi hatirlatayim dedim :)

Tuh ya ben utu yaptim ama hic etiket kesmek aklima gelmedi. Tecrubesizlik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…