- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
- 298
Canim insallah sorunsuz bi sekilde kolay dogumlar nasip etsin Rabbim. Insallah biraz daha bekler senin melek. Haberdar et mutlakaÇok teşekkür ederim canlarım.Değişik kızım benim içerde sıkıldı galiba pozisyonuna bile şok oldu dr ya baş aşağı olur ya ayaklar aşağı bizim zilli yan yatıyomuş nasıl olduda aldı bu pozisyonu acaba . Şuan sürekli nstye bağlanıyorum bende gelsede artık korkmuyorum napalım Nezamansa zamanı bakalım
Ben 33 te yaptrdm cnm smdi de 37 yi bekliyorum yine yaptrıcam ztn o saatten snra erken doğum olmıycAğı için korkmuyorum eşim burda değil kendim de erişemiyorum o yüzden yaptırıyorum mecburenKızlar ağda konusu kafama takılıyor. Artık kendim yapamıyorum. Dışarda hijyenik bir yere yaptırmak gerek. Ama bazı yerlerde hamileliğin son dönemlerinde genital bölge ağdanın erken doğuma neden olabileceği yazıyor. Jiletde 3 günde bir almak gerekiyor? Siz ne yapıyorsunuz?
Her şey çok güzel olmuş canım. Şekerlerin de çok şık olmuş. Kızımın süslerini bekliyorum ben de bugün yarın teslim edilecek:)Kızlar merhabalar, Ben de dün akşam sonunda bitirdim hastane çantamı, oh rahatladım. Biraz üstüste karışık oldu ama resim aşağıda. Koyduklarım da şunlar:
Eki Görüntüle 1908597
benim için,
depend hasta bezi, tek kullanımlık külotlar, orkid, emzirme sütyeni, 2 pijama takımı (biri sabahlıklı), 1 gecelik, bir hırka, 1 çetik, 2 çift çorap, 1 oyalı tülbent, 1 havlu, göğüs pedi, lansinoh göğüs ucu kremi, makyaj malzemesi, lavanta kolonyası, taç, terlik, meryem ana otu ve onu koymak için cam kavanoz.
Bebiş için,
1 süslü bebek tulumu foto çekimi için, 2 yenidoğan çıkış set(şapkalı eldivenli), ağız bezi, çorap, ekstradan 2 tane çıtçıtlı tulum ne olur ne olmaz diye, sarı tülbent, 2 ince battaniye-örtü, 1 kalın battaniye, alt açma örtüsü, ıslak mendil, pişik kremi, 1 numara bebek bezi.
Bunların yanında zemzem, hurma, misafirlere ikramlıklar, kolonya da koydum. Tabi hastane çıkışı için bebek arabasının ana kucağını da koyacağız.
Eki Görüntüle 1908598
Bu da hastane de ve evde ikram etmelik şekerler. EMinönünden 50 tanesini 10 tl ye almıştım şekerleri. Altındaki plastik kalp saksı 3,5 tl ye aldım çiçek arajman malzemeleri satan yerden. Mavi kağıtlar da büyükçe bir poşet 3.5 tl idi. İçinde strafor köpük var gizledim. Düşünürseniz fikir olsun size kızlar.
Ben zaten hassas biriydim eldivenle alıyordum şimdi göremiyorum dışarda da yaptiramam o yuzden mecbur jilet. Aslında seyrekti benimkiler ama ormana döndü bu yuzden. Yapacak başka şey yok maalesef .Kızlar ağda konusu kafama takılıyor. Artık kendim yapamıyorum. Dışarda hijyenik bir yere yaptırmak gerek. Ama bazı yerlerde hamileliğin son dönemlerinde genital bölge ağdanın erken doğuma neden olabileceği yazıyor. Jiletde 3 günde bir almak gerekiyor? Siz ne yapıyorsunuz?
Canım iç zıbın yokmu bir tane sen koy uzun kollu zıbın olmazsa okadar sorun olacaksa senin icin zaten odalarda klima var bebis gelmeden önce açarsiniz biz öyle yaptık eltime
Her şey çok güzel olmuş canım. Şekerlerin de çok şık olmuş. Kızımın süslerini bekliyorum ben de bugün yarın teslim edilecek:)
ben biraz aceleci davranıp çantamı hazırladım birkaç hafta önceden ama hala eksiklerimi hatırlayıp çantaya atıyorum. Allah hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Kızlar ağda konusu kafama takılıyor. Artık kendim yapamıyorum. Dışarda hijyenik bir yere yaptırmak gerek. Ama bazı yerlerde hamileliğin son dönemlerinde genital bölge ağdanın erken doğuma neden olabileceği yazıyor. Jiletde 3 günde bir almak gerekiyor? Siz ne yapıyorsunuz?
Merhabalar arkadaşlar. bende kontrole gittim.bebeğim gelişimi 34+6 günlük 2800gr mış.ama benim kafama takılan bir iki şey var Dr A sordum gerçi ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.dr A sat göre mi yoksa gelişimine göre mi sezaryen gidicem dedim(benim ilk hamileliğin sezaryen)gelişimine göre dedi Dr.
Bir de benim hafif hafif tansiyon yükselme sorunum olduğu için Dr tansiyon ilacı ve kan pıhtılaşmasını engelleyen ilaç verdi.kan sulandırıcı yani Dr A sordum tehlikeli değil mi son zamanlarda dediğimde düşük mg zaten sorun olmaz dedi ama korkuyorum hala daha.aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı
Aynen canım vaktinde gelirler inşallah. Yüz örtüsü falan da koydum geçen gün ihtiyacım olacak mı bilmiyorum ama doğuma kadar evdeki her şeyi toplicam valize sanırım :)Amin canım, inşallah. Çantayı hazırlamayınca hep bir huzursuzluk oluyordu içimde. Ben de henüz kapamadım valizin ağzını aklıma geldikçe eklerim-çıkarırım diye. Eşime de dedim, işte bunları alacaksın diye ani bir durumda. Kuzucuklar inşallah zamanında gelsin de varsın erken hazırlamış olalım.
Ben ayda bir kuaför e gidiyordum en son 3gün önce gittim 20 gün olmuştu. Ama artk 15 günde bir git cem inşallah ne çıkar sa alınsın.çıkmış halde doğuma gitmekten korkarım hepBu arada herkes cantasini hazirlamaya baslamis. Bende hazirlayayim diyorum. Ama bi usengeclik var nedense. Hep erteliyorum. Agda olaylarini ne zaman yapmak lazim acaba. Aniden yakalanmayalim sonra
benim doktor rahat azıcık bakalım ben 2 haftaya razıyım zaten yine 1 ay diyemez doğurmaya mı geleyim derimCanım senin haftandan itibaren doktorum 10 günde 1 e düşürmüştü benim, hala da öyle gidiyorum.
Cumartesi sabah 14/8 ile başladı ve 15/9 ile devam etti.ilk hamileliğimde de tansiyon ilacı kullanmıştım son dönemlerde yükselmişti.şimdi Dr son dk golü olmasın tedbirli olalım dedi suan ilaçtan sonra en fazla 13/8Cok gecmis olsun canim. Tansiyonun kaca cikiyorduda ilac baslatti doktorun?
Bizde oyle yaptik:)Kizlar aklinizda bulunsun.bebek esyalarini utulemeden tum etiketlerini biz makasla kestik bilginiz olsun. Boynuna surtupde kizartmasin bebegi diye. Gerci burda tecrubeli annelerde var ama ben genede bi hatirlatayim dedim :)
Maalesef ben ağdaya dayanamıyorum, hamilelikten beri daha hassas oldu orası nerdeyse jiletle alırken bile acıyacak, tüy dökücüye güvenemiyorum. O nedenle her banyoya girişte mecbur jilet yapıyorum
Kizlar aklinizda bulunsun.bebek esyalarini utulemeden tum etiketlerini biz makasla kestik bilginiz olsun. Boynuna surtupde kizartmasin bebegi diye. Gerci burda tecrubeli annelerde var ama ben genede bi hatirlatayim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?