2016 Aralık Anneleri

Bnmkide tam tersi dioki ustundeki kiyafetle alcaklar dio. Deli misin olur mu ole sey ya onlar veriolar dedim hey yarabbim bizde cahillik kismi pek bende degil :)

Yok canim benim k.valide bilir oyle seyleri cok sukur. Insan dusundukce stresde oluyor arada. Bakalim hakkimizda hayirlisi insallah

Bu sefer annemle gidicem canım söylerim telaş yapmasın Ayy inşallah sancı falan çıkmaz.

Ewt ewt sakin ya degisik bse yok karninda bseler bagli duruyo sen yatiosun sadece
Anladım canım sağol

Bnmkide tam tersi dioki ustundeki kiyafetle alcaklar dio. Deli misin olur mu ole sey ya onlar veriolar dedim hey yarabbim bizde cahillik kismi pek bende degil :)
Ben doğum fotoğrafçısının örnek fotoğraflarında görmüştüm dize kadar, siyah, belinde bağı olan çirkin bir şey giydiriyorlar . Hatta sezaryen fotoğrafları da vardı annenin bel kısmına perde gerilmiş anne ile baba göremiyor doktorlar perde arkasında annenin sadece ameliyat yeri açık geri kalan kısmı yeşil çirkin ameliyathane örtüsüyle kapalıydı.

Ay onda bisi yok bee Burda bazi arkadaslar yazmisti nasil olur acir mi falan diye. Bi agri falan olmadi bende.
Bizimki bebek asagida mi diye bakmisti hah dedi kafasi da asagiya yerlesmis iyice. Sonra ultrasona bir gectik ki poposuymus o Doktor da mahcup oldu, ben kafasi sandim diyo

canım belki cevaplanmıştır şimdiye kadar ama ben kendi durumumu yazayım 34te nst ye girdim 20 dkka sürdü 37 de de çatı muayenesi yaparız dedi eğer bebiş dönerse çünkü hala ters

Yalniz acile gecelikle girdigimi gozumde canlandirdim da bizim icin rahat efil efil olsa da baya eglenceli olurdu acildekiler icin

Canim nasil oldun hala hastanede misin. Son durum ne ?

deseydinn :)

Kizlar ya karnim sert oluyor kasiliyor 5 dkk 10 dkk arayla anlamadim gitti.

Canım aralıkları düzenli mi takip et istersen. Ne olur ne olmaz. Bugün ben farkına varmadan kendimi çok yormuşum kitaplığı düzenledim halbuki sadece, benim de var kasılmalar, ama arası düzensiz

Kizim ne efil efili aralikta kicimiz donar

Çok güldüm valla, Allah seni de güldürsün canım

• sancıyla gittim hastaneye,önlük giydirip nst ye bağladılar
  • 3 saat suni sancı için serum verdiler hiç açılmam olmadı,bu arada oğlumun kalp ritmi bozuldu acil sezeryene alındın
  • bebeği 15 dakika içinde ameliyathaneden yukarı çıkarmışlar
  • 45 dk civarıda beni,daha ameliyathanede uyandırdılar

Tskkurler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…