2016 Aralık Anneleri

CansuEylul
canım bebeğin bakalım ne zaman çıkmak isteyecek. İnşallah en güzel en sağlıklı doğacağı zamanda dünya ya gelir. Hazırlıkların çantan ne durumdaydı canım.
Herşeyim hazır canım şuan 80 e çıktk sancılarım adalat verdiler bişe yedirmiyokar acil sezeryan olabilir diye

Gecen yaptirdim agdayi bu hafta sonu ucuncu haftam olck gitcem bacakalrimi koltuk altimi aldircm daha sonra son kez bir daha agda yaptircam bikiniye oda yeterli olur artik agdada onemli olan uc haftayi gecirmemek zaten uc haftada bile az bsy cikiyor oyuzden agri filan olmuyor

Esin yardim mi edicek. Beni yaparken görse ici bi fena oluyo adamın. doguma nasi götürücek cok merak ediyorum bayilmasa bare. :d
Ahahahahah :) yok cok soguk kanli valla dikis nakis isleride iyidir hastane anlaminda. :) kaynimda dr zaten. Sizin ailede var bise diorum. . Hic ole ici falan kalmaz bseye. Ne var sanki askim der bana. Onun aksine ben kan gorsem bayilirim. Asiri haassasim hastane konusunda. :) hastaneye goturmesine gotururde benimkide cok panik. Iki kere sanci olayi geldi basimiza ikisindede ew bark basimiza yikiliodu telasindan. :) o yuzden gordum daha onu smdi bse olsa kan falan gelse su gelse allah etmeye ben sakin solicm askim sakin ol ama suyum gelmis kalk guzelce cantalarimizi al taksi cagir gidelim dicem yoksa bnden once o ucuyo

Sen hangi siteden aldın canım beşiği.ben de hepsiburadan.com a baktım çok begendim fiyatları da çok uygun.acaba foto da ki gibi gelir mi

Tm canim. Bende muhtemelen suyum geldiginde bi dusa girerim 5 dkka. Cantamizi falan aliriz guzelce sakince gideriz. Normal kiyafetle gttin yani. Bende dedim acaba geceligi mi giyip gtsek dedim ama neyse dedim geriyede batmasin smdi dogumdn cikinca temizce giyerim dedim.

Tm canim. Bende muhtemelen suyum geldiginde bi dusa girerim 5 dkka. Cantamizi falan aliriz guzelce sakince gideriz. Normal kiyafetle gttin yani. Bende dedim acaba geceligi mi giyip gtsek dedim ama neyse dedim geriyede batmasin smdi dogumdn cikinca temizce giyerim dedim.

Sen hangi siteden aldın canım beşiği.ben de hepsiburadan.com a baktım çok begendim fiyatları da çok uygun.acaba foto da ki gibi gelir mi
Hepsiburadadan canm. Aynisi geldi canm. Fark olmaz ayni olur yani. Sen normal besikmi bakiosun ben oyun parki almistim ordan. Ama dedigim gbi en fazla geri yollar parani alirsin ben ole demistim

ELdiveni hiç beceremedim bu güne kadar, o konularda çok beceriksizim maalesef.
Bacakları da varsın görsünler boşver canım, acaba ebeler doktorlar dedikodu yapıyor mudur doğumla ilgili, ay gelen kadın şöyle kıllıydı böyle çirkindi diye :)

Ayyy canim noldu sana eylulumm. Gecmis olsun fistigim.. ayy insallah kalir 1 hafta daha is mi yaptin sen ewde naptinda oldu bole...

Evet normal kiyafetle gittim dogumhane ebeler muayene etti sonra sanci odasina gectim soydular beni hastane onlugunu de giydirdiler. Sonrası acilmayi beklemekle geçti.

nası 3 hafta çalışacaksın canım 37. haftan dolucak haftaya

Ayy neden herkes erken doguruyo ki ya hic haftasini bekledi diyen yok aralik annelerinin bahtimidir nedir. Sezeryan izleri noluyo peki. Suan normal istiorum ama olurda bse olur sezeryana girersem blmek istiorum. Izler noluyo

Herşeyim hazır canım şuan 80 e çıktk sancılarım adalat verdiler bişe yedirmiyokar acil sezeryan olabilir diye

Baya da sanci cikmis. Allah yardimcin olsun canim. Dualarim seninle. Senin hersey hazirmis. Bebisde kendini hazir hissetti heralde. Guzel haberlerini

Ya ben aslinda hastane olaylarinda sogukkanliyimdir. Esim hep keske sen doktor olsaydin der. Ben simdiden tembihliyorum. Sancim olursa bagiririm çağırırim sen sakin ol. Ama sanmiyorum kesin dayanamaz. Zaten nst ye girmistim. Kapida beklerken stres olmus adam daha. Annem ayri bi paniktir zaten. Ben kendi kendimi sakinlestiricem heralde.

Nst bizim dogumhane katindaydi canim yataklar oluyo makineler var basindada yatiosun 2 tane kemer var bagliosun 2 tanede yuvarlak bseler koyuolar uzaniosun 20 dkka

:))) bnde dedim sanciyla ewde bagrirsam sakin duyulmasin die agzimi falan kapamam bebek geri kacar dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…