- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Herşeyim hazır canım şuan 80 e çıktk sancılarım adalat verdiler bişe yedirmiyokar acil sezeryan olabilir diyeCansuEylul
canım bebeğin bakalım ne zaman çıkmak isteyecek. İnşallah en güzel en sağlıklı doğacağı zamanda dünya ya gelir. Hazırlıkların çantan ne durumdaydı canım.
Evrt cnm geldiğimde 40 larsaydı az önce 80 i gördikCansuEylul geçmiş olsun canım nts de mi sancı çıktı yatışın yapıldı inşallah vakitli gelsin bebeğin.
Gecen yaptirdim agdayi bu hafta sonu ucuncu haftam olck gitcem bacakalrimi koltuk altimi aldircm daha sonra son kez bir daha agda yaptircam bikiniye oda yeterli olur artik agdada onemli olan uc haftayi gecirmemek zaten uc haftada bile az bsy cikiyor oyuzden agri filan olmuyorKızlar ağda konusu kafama takılıyor. Artık kendim yapamıyorum. Dışarda hijyenik bir yere yaptırmak gerek. Ama bazı yerlerde hamileliğin son dönemlerinde genital bölge ağdanın erken doğuma neden olabileceği yazıyor. Jiletde 3 günde bir almak gerekiyor? Siz ne yapıyorsunuz?
Ahahahahah :) yok cok soguk kanli valla dikis nakis isleride iyidir hastane anlaminda. :) kaynimda dr zaten. Sizin ailede var bise diorum. . Hic ole ici falan kalmaz bseye. Ne var sanki askim der bana. Onun aksine ben kan gorsem bayilirim. Asiri haassasim hastane konusunda. :) hastaneye goturmesine gotururde benimkide cok panik. Iki kere sanci olayi geldi basimiza ikisindede ew bark basimiza yikiliodu telasindan. :) o yuzden gordum daha onu smdi bse olsa kan falan gelse su gelse allah etmeye ben sakin solicm askim sakin ol ama suyum gelmis kalk guzelce cantalarimizi al taksi cagir gidelim dicem yoksa bnden once o ucuyoEsin yardim mi edicek. Beni yaparken görse ici bi fena oluyo adamın. doguma nasi götürücek cok merak ediyorum bayilmasa bare. :d
Sen hangi siteden aldın canım beşiği.ben de hepsiburadan.com a baktım çok begendim fiyatları da çok uygun.acaba foto da ki gibi gelir miNe blim dun ole bi takildi ya.. durup durup bise cikarioz iste..
Ewt ya allaha emanetler insallah
Ne blim nerden geldi ya. Yattigim yerde kurgu yapiorum sacma sapan
Ewt cnm netten aldim oyun parki aynisi geldi. Zaten gittigidiyordan yada hepsiburadadan almayi dusun cunku gelir baktin begenmedin gonderir para iadeni kolaylikla alirsin paran guvende olur yani.
Iste gelio insanin aklina hersey. Rabbim korusun hepimizinkini
Tm canim. Bende muhtemelen suyum geldiginde bi dusa girerim 5 dkka. Cantamizi falan aliriz guzelce sakince gideriz. Normal kiyafetle gttin yani. Bende dedim acaba geceligi mi giyip gtsek dedim ama neyse dedim geriyede batmasin smdi dogumdn cikinca temizce giyerim dedim.Ilk dogumumda sabah 6.30 da uyurken suyum geldi,altima ediyorum sandim hatta firladim yataktan ☺ tuvaletini yapar gibi olmuyor daha sicak daha saydam bir sıvı ve tuvaletini tutar gibi tutabilmen mümkün degil direk anlaşılıyor amniyos sivisi olduğu.37+2ydim bu arada.
Sancim sıfırdi.Hemen duşa girdim,hazirlandim,hastanemiz çok yakın.
Her zaman ki hamile kıyafetlerimi giydim, dr.u ve annemi aradim.Hastaneye gittim hemen dogumhaneye indik,kiyafetlerim cikarildi hastane onlugu giydirildi,muayene edildim ve doğumu beklemeye başladım ☺
Tm canim. Bende muhtemelen suyum geldiginde bi dusa girerim 5 dkka. Cantamizi falan aliriz guzelce sakince gideriz. Normal kiyafetle gttin yani. Bende dedim acaba geceligi mi giyip gtsek dedim ama neyse dedim geriyede batmasin smdi dogumdn cikinca temizce giyerim dedim.Ilk dogumumda sabah 6.30 da uyurken suyum geldi,altima ediyorum sandim hatta firladim yataktan ☺ tuvaletini yapar gibi olmuyor daha sicak daha saydam bir sıvı ve tuvaletini tutar gibi tutabilmen mümkün degil direk anlaşılıyor amniyos sivisi olduğu.37+2ydim bu arada.
Sancim sıfırdi.Hemen duşa girdim,hazirlandim,hastanemiz çok yakın.
Her zaman ki hamile kıyafetlerimi giydim, dr.u ve annemi aradim.Hastaneye gittim hemen dogumhaneye indik,kiyafetlerim cikarildi hastane onlugu giydirildi,muayene edildim ve doğumu beklemeye başladım ☺
Hepsiburadadan canm. Aynisi geldi canm. Fark olmaz ayni olur yani. Sen normal besikmi bakiosun ben oyun parki almistim ordan. Ama dedigim gbi en fazla geri yollar parani alirsin ben ole demistimSen hangi siteden aldın canım beşiği.ben de hepsiburadan.com a baktım çok begendim fiyatları da çok uygun.acaba foto da ki gibi gelir mi
Tuy dokucu kullanma zaten canim. Kimyasal var icinde sonucta. Bi de hassas yer nolur nolmaz. Ben eldivenle hallediyorum lazerli oldugundan seyrek 5dkda bitiyo. Benim asıl derdim bacak. Herhalde 35.haftada çatı muayenesi falan yapmazlar. Bu hafta doktora gidicem çünkü. Yaparsa da artik muhtesem bacaklarımi görür napim
Ayyy canim noldu sana eylulumm. Gecmis olsun fistigim.. ayy insallah kalir 1 hafta daha is mi yaptin sen ewde naptinda oldu bole...Kızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
Evet normal kiyafetle gittim dogumhane ebeler muayene etti sonra sanci odasina gectim soydular beni hastane onlugunu de giydirdiler. Sonrası acilmayi beklemekle geçti.Tm canim. Bende muhtemelen suyum geldiginde bi dusa girerim 5 dkka. Cantamizi falan aliriz guzelce sakince gideriz. Normal kiyafetle gttin yani. Bende dedim acaba geceligi mi giyip gtsek dedim ama neyse dedim geriyede batmasin smdi dogumdn cikinca temizce giyerim dedim.
Yapma ya peki evde anlamadın mu canım ağrı falan yok muydu ?Evrt cnm geldiğimde 40 larsaydı az önce 80 i gördik
nası 3 hafta çalışacaksın canım 37. haftan dolucak haftayagünaydın herkese. son haftaları yaşıyoruz artık.daha üç hafta çalışacağım. benim paşam SAT a göre iki hafta önde doktor 9 aralıktan önce olur dedi.bakalı hayırlısı ile kucağımıza alalım meleklerimizi inş.
Ayy neden herkes erken doguruyo ki ya hic haftasini bekledi diyen yok aralik annelerinin bahtimidir nedir. Sezeryan izleri noluyo peki. Suan normal istiorum ama olurda bse olur sezeryana girersem blmek istiorum. Izler noluyoCanim anlatayim :) Ilkinde gece nisan geldi. Sonra hafif hafif suyum gelmeye basladi. Ardindan sancilarim geldi. 37. Haftaya yeni girmistim. Hastaneye yatisim yapıldı. Hizlanmasi icin suni sanci verildi. 12 saatlik bir savastan sonra baktik ki ilerleme yok dr sezeryana giriyoruz dedi. Genel anestesi oldum. 1 saat icinde odamda bebegim kucagimdaydi. Dogumun da hayirlisi diyorum o yüzden. Sezeryandan 6 saat sonra yuruyuse basladim. Ertesi gun agrim yoktu cok sukur.
Önceki gebeliğin galiba canım nasıl geçmişti doğumun kaç ıkınmada gelmişti bebiş ...Evet normal kiyafetle gittim dogumhane ebeler muayene etti sonra sanci odasina gectim soydular beni hastane onlugunu de giydirdiler. Sonrası acilmayi beklemekle geçti.
Herşeyim hazır canım şuan 80 e çıktk sancılarım adalat verdiler bişe yedirmiyokar acil sezeryan olabilir diye
Ahahahahah :) yok cok soguk kanli valla dikis nakis isleride iyidir hastane anlaminda. :) kaynimda dr zaten. Sizin ailede var bise diorum. . Hic ole ici falan kalmaz bseye. Ne var sanki askim der bana. Onun aksine ben kan gorsem bayilirim. Asiri haassasim hastane konusunda. :) hastaneye goturmesine gotururde benimkide cok panik. Iki kere sanci olayi geldi basimiza ikisindede ew bark basimiza yikiliodu telasindan. :) o yuzden gordum daha onu smdi bse olsa kan falan gelse su gelse allah etmeye ben sakin solicm askim sakin ol ama suyum gelmis kalk guzelce cantalarimizi al taksi cagir gidelim dicem yoksa bnden once o ucuyo
Nst bizim dogumhane katindaydi canim yataklar oluyo makineler var basindada yatiosun 2 tane kemer var bagliosun 2 tanede yuvarlak bseler koyuolar uzaniosun 20 dkkaNTS çektirenler o gün çatı muayenesi yaptı mı doktorunuz bana nts var dedi ama çatı dan bahsetmedi yapmaz inşallah çarşamba günü , nts nasıl oluyor başka odada mı çekiyorlar kızlar ne kadar sürüyor??
:))) bnde dedim sanciyla ewde bagrirsam sakin duyulmasin die agzimi falan kapamam bebek geri kacar dedimBaya da sanci cikmis. Allah yardimcin olsun canim. Dualarim seninle. Senin hersey hazirmis. Bebisde kendini hazir hissetti heralde. Guzel haberlerini
Ya ben aslinda hastane olaylarinda sogukkanliyimdir. Esim hep keske sen doktor olsaydin der.Ben simdiden tembihliyorum. Sancim olursa bagiririm çağırırim sen sakin ol. Ama sanmiyorum kesin dayanamaz. Zaten nst ye girmistim. Kapida beklerken stres olmus adam daha. Annem ayri bi paniktir zaten. Ben kendi kendimi sakinlestiricem heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?