2016 Aralık Anneleri

Yaptırdığım magneti eklemeyi unutmuşum :)
Benimkiyle aynısı olmuş
2 çeşit daha var
Birde pleksi aynalı yaptrdm
Bir ara ekleyim

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hem senin hem bebişin
Durumdan haberdar et bizi inşallah :) uygun olursan tabii

Kizlar kücük bir kek yedim galiba üzerindeki krema bozulmustu Midem bulaniyor, sizce ne iyi gelir?

Canım çok uzun süre geçmediyse kendini zorlayıp kus bence. Eğer ishal ve kusma kendiliğinden başlarsa bol sıvı al, çok şiddetlenirse doktora git

Stres yapma canım, rahat olmaya çalış, zor olduğunu biliyorum ama Allah ın izniyle 32. Haftayı geçtikten sonra çok sorun olmuyor diyorlar, su ya bir anda boşalıyormuş ya da sızıntı şeklinde geliyormuş turnusol kağıdı ile takip edebilirsin kırtasiyeden alıp

Arasi duzensiz canim bende bufun yoruldum o yuzden oldu galiba

Cnm suyum geliyo gibi hissetim muayne ettiler alttan kanama başladk şimdide drumu aradılar yarın yeni doğan yoğun bakıma yer sorun sezrryana alabiliriz demiş çok korkuyorum
Canim Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah sag salim kavusursun bebegine. Gelismeleri yazarsin. dualarimiz sizinle

Kiz masallah bu bebekler hic beklemiyor korkma sakın iyi dusun iyi olsun.
Masallah bebeginede dogum pozisyonunu almis. Benimde ilk oglumda 36 37 haftalarda gitmistim 1 cm aciklik var dedi 39 cu haftada dogurdum. M.etme .

Banada bugun ilham amca geldi gene hic yoktan yere kalktim mutfak temizledim dolaplari sildim icini falan daginik olanlari yerlestirdim vs... simdide iki arkadas erken dogum riski yasayinca korktum bi an yani yanlis mi yaptim acaba die. Sonrasinda belim falan agridi her zamanki gbi yorulmusum tabii... amandikkat edelim ya

kızlar ben hastanedeki ebelerle konuştum normal doğuma hasta önlüğü giydirmiyoruz hamile kendi giysisiyle giriyo dediler ama diğerinde muhakkak giyilir tabi
Bnde bi tane dogum sonrasi icin gecelik almistim uzun kollu onu dugmeli bi tanede tedide denk gelip almistim o biraz daha kisa dugmesi kisa kollu. Eger bizim hastanedede oleyse o kisa kollu olani giyerim. Dogumdan sonra digerini giyerim napim. Smdi kirlencek batcak kullanilmaz hale gelck belkide digerini feda edemem tediden 5 liraya almistim hemde indirimdeydi onu feda ederm :) ama cok sacma geldi bana bole olmasi. Yaa dogum sirasinda bise olup sezeryana gecmeye karar verilirse hasta onla mi ugrascak bide soyunmayla falan. Anlamsiz yani . Soruyum bende bakiyim.

Önceki gebeliğin galiba canım nasıl geçmişti doğumun kaç ıkınmada gelmişti bebiş ...

Evet onceki hamileligimden bahsediyorum ☺ 18.15 te dogumhaneye girdim 18.30 da kizim doğdu.Ikinma olarak saymadim ama cok uzun sürmedi,cok zorlamadi bebeğim,dr ve ebeler de cok yardimci oldu.esim doğumun yarisinda yanima geldi onunda destegi cok iyi geldi.
Insallah bu sefer ki de böyle geçer,insallah hepimizin ki kolaylikla,saglik ve mutlulukla geçer.
Tavsiyem hep rahat olun stress yapmamaya calisin ama o heyecan cok ilginc gercekten ☺,bol bol derin nefesler alin mutlaka nefes egzersizleri yapın.

Canim benim korkma, sakin olmaya calis bulundugun hastane devlet hastanesi mi? Yeni dogan yogun bakimi her yerde olmuyor neyseki varmis orda yer var mi diye sor dedigine gore. Cok fazla ihtiyaci olmaz insallah hemen verirler yanina yavrunu
Fakülte hastanesindeyim canım doktorum burda bi hoca.inşallah tek korkum bırakıp gelmekti onu hastanede umarım gerek kalmaz

Saate 1 nstye bağlıyolar ayrıca ultrasonada giriyorum. Bizim kız nstde çıldırıyo çıkarmak zorunda kalıyolar kaçıyo resmen problardan sürekli kalamıyorum o yüzden

Tamam canım
Amin inşallah hepimizin doğumları kolaycacık geçer :)

Kontrolden geldik.tansiyonum epeyce yüksek çıktı.doktor.stres falan vardır belki kontrol.ettirmdedi o zamanda kıdem bulanioudu şimdi akşama doğru daha fazlalasti tansiyon dan olabilir mi acaba (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…