Benimkiyle aynısı olmuşYaptırdığım magneti eklemeyi unutmuşum :)
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hem senin hem bebişinKızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
Kizlar kücük bir kek yedim galiba üzerindeki krema bozulmustuMidem bulaniyor, sizce ne iyi gelir?
kizlar merhaba... ben bugun dr kontrolune gittim. Cati muayenesi yapildi alttan rahmime, fln bakti ve 2 cm acilmam olmusdr dedi 2-3 haftaya gelebilir bebegin..(belki daha erken) cok korkuyorum yaaa erken gelcek diyeeeeee ve dedi suyun sizinti fln yaparsa hastahaneye gel, ben nasil anlicamkiii suyun gelip gelmedigini ve bebegin basi baya asagiya inmis...
Arasi duzensiz canim bende bufun yoruldum o yuzden oldu galibaCanım aralıkları düzenli mi takip et istersen. Ne olur ne olmaz. Bugün ben farkına varmadan kendimi çok yormuşum kitaplığı düzenledim halbuki sadece, benim de var kasılmalar, ama arası düzensiz
Çok güldüm valla, Allah seni de güldürsün canım
Bozuk olduğuna eminsen cnmKizlar kücük bir kek yedim galiba üzerindeki krema bozulmustuMidem bulaniyor, sizce ne iyi gelir?
Canim Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah sag salim kavusursun bebegine. Gelismeleri yazarsin.Cnm suyum geliyo gibi hissetim muayne ettiler alttan kanama başladk şimdide drumu aradılar yarın yeni doğan yoğun bakıma yer sorun sezrryana alabiliriz demiş çok korkuyorum
Kiz masallah bu bebekler hic beklemiyorkizlar merhaba... ben bugun dr kontrolune gittim. Cati muayenesi yapildi alttan rahmime, fln bakti ve 2 cm acilmam olmusdr dedi 2-3 haftaya gelebilir bebegin..(belki daha erken) cok korkuyorum yaaa erken gelcek diyeeeeee ve dedi suyun sizinti fln yaparsa hastahaneye gel, ben nasil anlicamkiii suyun gelip gelmedigini ve bebegin basi baya asagiya inmis...
AnAaa kendi kiyafetiyle mi ne sacma ya. Bnde sorcam bu seferki kontrolde.kızlar ben hastanedeki ebelerle konuştum normal doğuma hasta önlüğü giydirmiyoruz hamile kendi giysisiyle giriyo dediler ama diğerinde muhakkak giyilir tabi
Bnde bi tane dogum sonrasi icin gecelik almistim uzun kollu onu dugmeli bi tanede tedide denk gelip almistim o biraz daha kisa dugmesi kisa kollu. Eger bizim hastanedede oleyse o kisa kollu olani giyerim. Dogumdan sonra digerini giyerim napim. Smdi kirlencek batcak kullanilmaz hale gelck belkide digerini feda edemem tediden 5 liraya almistim hemde indirimdeydi onu feda ederm :) ama cok sacma geldi bana bole olmasi. Yaa dogum sirasinda bise olup sezeryana gecmeye karar verilirse hasta onla mi ugrascak bide soyunmayla falan. Anlamsiz yani . Soruyum bende bakiyim.kızlar ben hastanedeki ebelerle konuştum normal doğuma hasta önlüğü giydirmiyoruz hamile kendi giysisiyle giriyo dediler ama diğerinde muhakkak giyilir tabi
Önceki gebeliğin galiba canım nasıl geçmişti doğumun kaç ıkınmada gelmişti bebiş ...
Fakülte hastanesindeyim canım doktorum burda bi hoca.inşallah tek korkum bırakıp gelmekti onu hastanede umarım gerek kalmazCanim benim korkma, sakin olmaya calis bulundugun hastane devlet hastanesi mi? Yeni dogan yogun bakimi her yerde olmuyor neyseki varmis orda yer var mi diye sor dedigine gore. Cok fazla ihtiyaci olmaz insallah hemen verirler yanina yavrunu
Saate 1 nstye bağlıyolar ayrıca ultrasonada giriyorum. Bizim kız nstde çıldırıyo çıkarmak zorunda kalıyolar kaçıyo resmen problardan sürekli kalamıyorum o yüzdençok geçmiş olsun. umarım herşey yolunda gider. sakin olmaya çalış. bu saatten sonra senin sakin olman bebeğe zaman kazandıracaktır. sürekli bebişin kalp atşını dinliyorlar mı , nst ye bağlı mı duruyorsun.
Canım çok uzun süre geçmediyse kendini zorlayıp kus bence. Eğer ishal ve kusma kendiliğinden başlarsa bol sıvı al, çok şiddetlenirse doktora git
Bozuk olduğuna eminsen cnm
Bence dra git ne olur ne olmaz
AnAaa kendi kiyafetiyle mi ne sacma ya. Bnde sorcam bu seferki kontrolde.
Tabiki benim miniğim döndüğü halde hakkımızda hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun diye dua ediyoruminşallah canım nasıl hayırlıysa öyle olsun artık çok da diretmemek lazım dönsün dönsün diye
Tamam canımEvet onceki hamileligimden bahsediyorum ☺ 18.15 te dogumhaneye girdim 18.30 da kizim doğdu.Ikinma olarak saymadim ama cok uzun sürmedi,cok zorlamadi bebeğim,dr ve ebeler de cok yardimci oldu.esim doğumun yarisinda yanima geldi onunda destegi cok iyi geldi.
Insallah bu sefer ki de böyle geçer,insallah hepimizin ki kolaylikla,saglik ve mutlulukla geçer.
Tavsiyem hep rahat olun stress yapmamaya calisin ama o heyecan cok ilginc gercekten ☺,bol bol derin nefesler alin mutlaka nefes egzersizleri yapın.
Kontrolden geldik.tansiyonum epeyce yüksek çıktı.doktor.stres falan vardır belki kontrol.ettir dedi esimle tartismistik 1 saat önce ona bagladim. o zamanda midem bulanioudu şimdi akşama doğru daha fazlalasti tansiyon dan olabilir mi acaba(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?