2016 Aralık Anneleri

CansuEylul bu arada nasil oldu canm birden bire bole bse is falanmi yaptin naptin
BEKLiyoruz hala canım yarın belli olacak şuanda yatıyorum serum alıyorum. Hayır hiç bişi yapmadım annemdeyim zaten hep yatıyorum ama ağrıdan yürüyemiyorum hala popomun kemikleri kırılmış gibi ağrıo

32+0da 1750 gr cikti. Kan akisina bakti doktor bi sorun gormedi ama genede takip edelim dedi. Bende beslenmeme cok dikkat ediyorum. En basindan beri ettigimden daha napabilirim bilemedim.

Evet endise etmemek en iyisi ama insan ister istemez endiseleniyor.

Allah hepimize saglikla kucagimiza aldigimiz gunu nasip etsin.

işte kendini rahat hissetsin diye heralde o hışır hışır şeyler renkleri falan da algıda kötü bi yer edinmiş ya gerilimi arttırıyolar anladığım kadarıyla

Ben sincan koruya gidiorum
Bende çukurambar koruya gidiyorum da hastane çantası için bişeyler hazırlıcaz ya hiç doktora yada hastaneye sordun mu bebeğe falan onlar kendi mi giydiriyor yoksa herşeyini biz mi götürüyoruz. Bası hastaneler sadece çıkış yapacağı kıyafeti getirin diyormuş

Hic bilmiyorum canim bende daha erken die sormadim bugune kadar haftaya randevum var ama soracaktim bunlari hep artik hangimiz once ogrenirsek bilgi verelim:)

Hic bilmiyorum canim bende daha erken die sormadim bugune kadar haftaya randevum var ama soracaktim bunlari hep artik hangimiz once ogrenirsek bilgi verelim:)
Tamam Can'ım. Ya benim de aslında hazırlamam için erken ama. Arkadaşım 6 ay önce 33. Haftasında aniden Doğum yaptı vE çantası hazır olmadığı için biraz zorluk oldu yine başka bi arkadaşım 35. Haftada doğuruverdi o yüzden biraz erkem yapsam da olur diye düşünmüyor değilim. Hoş daha pijama bile almadım :)

Ben de gaza geldim poşetleri boşalttım yıkanacaklari ayırdım ne aldığımı bile unutmuşum her taraf zıbın dolmuş Kıyafet hiç almamışım zıbın ve tulum almışım hep.

Ben de bugun yarin bugun yarin insallah busefer yarin bakicam. Ne aldim ne almadim hic hatirlamiyorum. Bu gidisle doguma dimdizlak gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…