- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
BEKLiyoruz hala canım yarın belli olacak şuanda yatıyorum serum alıyorum. Hayır hiç bişi yapmadım annemdeyim zaten hep yatıyorum ama ağrıdan yürüyemiyorum hala popomun kemikleri kırılmış gibi ağrıo
32+0da 1750 gr cikti. Kan akisina bakti doktor bi sorun gormedi ama genede takip edelim dedi. Bende beslenmeme cok dikkat ediyorum. En basindan beri ettigimden daha napabilirim bilemedim.bebişiminde karın çevresi 10 gün geriden geliyor. narin bir bebek geliyor olabilirmiş.beslenmesi yerinde aslında kan akışında problem görünmüyor. kilo alımı yavaş ama ben 27. haftada 5 gün ishaldim. 28+3 de az kilo almıştı. erken doğum riskim olduğu için mecbur ciğer geliştirici vuruldum. 30+5 de de az kilo almıştı haftasına göre ger . 1480 gr dı doktor ciğer geliştiricinin gelişimi etkileyeceğini söylemişti. 400 gr alacağına 250 gr almış. çarşamba 32+5 de bakalım ne olacak. elden birşey gelmediği için endişe etmenin bebeği daha çok etkileyeceğini düşündüğümden sakin olmaya karar verdim. tabi beslenme şeklime ilaveler yaptım. pekmez helva kaju gibi. hergünde portakal suyu içiyorum taze taze. umarım bebişime yarar.
ben ufak tefeğim zaten. 160 boya 50 kg ile hamile kaldım.şimdi 56,5 kiloyum.
Tm haberdr et biziBEKLiyoruz hala canım yarın belli olacak şuanda yatıyorum serum alıyorum. Hayır hiç bişi yapmadım annemdeyim zaten hep yatıyorum ama ağrıdan yürüyemiyorum hala popomun kemikleri kırılmış gibi ağrıo
canım bi şey sorucam döndükten sonra tekmelerini her zaman hissettiğin yer değişti dimi eskiden nerde hissediyodun şimdi nerdeTabiki benim miniğim döndüğü halde hakkımızda hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum
işte kendini rahat hissetsin diye heralde o hışır hışır şeyler renkleri falan da algıda kötü bi yer edinmiş ya gerilimi arttırıyolar anladığım kadarıylaBnde bi tane dogum sonrasi icin gecelik almistim uzun kollu onu dugmeli bi tanede tedide denk gelip almistim o biraz daha kisa dugmesi kisa kollu. Eger bizim hastanedede oleyse o kisa kollu olani giyerim. Dogumdan sonra digerini giyerim napim. Smdi kirlencek batcak kullanilmaz hale gelck belkide digerini feda edemem tediden 5 liraya almistim hemde indirimdeydi onu feda ederm :) ama cok sacma geldi bana bole olmasi. Yaa dogum sirasinda bise olup sezeryana gecmeye karar verilirse hasta onla mi ugrascak bide soyunmayla falan. Anlamsiz yani . Soruyum bende bakiyim.
Nyse artk tedi yi feda edermmm :)işte kendini rahat hissetsin diye heralde o hışır hışır şeyler renkleri falan da algıda kötü bi yer edinmiş ya gerilimi arttırıyolar anladığım kadarıyla
Ben sincan koruya gidiorumAnkara da olup koru hastanesine giden var mı Merak ettim :)
Bende çukurambar koruya gidiyorum da hastane çantası için bişeyler hazırlıcaz ya hiç doktora yada hastaneye sordun mu bebeğe falan onlar kendi mi giydiriyor yoksa herşeyini biz mi götürüyoruz. Bası hastaneler sadece çıkış yapacağı kıyafeti getirin diyormuşBen sincan koruya gidiorum
Hic bilmiyorum canim bende daha erken die sormadim bugune kadar haftaya randevum var ama soracaktim bunlari hep artik hangimiz once ogrenirsek bilgi verelim:)Bende çukurambar koruya gidiyorum da hastane çantası için bişeyler hazırlıcaz ya hiç doktora yada hastaneye sordun mu bebeğe falan onlar kendi mi giydiriyor yoksa herşeyini biz mi götürüyoruz. Bası hastaneler sadece çıkış yapacağı kıyafeti getirin diyormuş
Tamam Can'ım. Ya benim de aslında hazırlamam için erken ama. Arkadaşım 6 ay önce 33. Haftasında aniden Doğum yaptı vE çantası hazır olmadığı için biraz zorluk oldu yine başka bi arkadaşım 35. Haftada doğuruverdi o yüzden biraz erkem yapsam da olur diye düşünmüyor değilim. Hoş daha pijama bile almadım :)Hic bilmiyorum canim bende daha erken die sormadim bugune kadar haftaya randevum var ama soracaktim bunlari hep artik hangimiz once ogrenirsek bilgi verelim:)
Ben de gaza geldim poşetleri boşalttım yıkanacaklari ayırdım ne aldığımı bile unutmuşum her taraf zıbın dolmuşKıyafet hiç almamışım zıbın ve tulum almışım hep.
Benim göbek deligimde aşağı inmiş önceden goruyordum şimdi yaklaşık 5 cm aşağı inmiş durumda göremiyorum hatta..Kizlar gobisi azck asagi inen varmi. Sanki gobek deligm birazck asagi kaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?