Canım o an bebeğine kavuşma heyecanından kesileceğin aklına bile gelmiyor. Benim ameliyatımda ekip o kadar tatlıydı ki güle oynaya yapıldı ameliyat. Eşim de yanımda elimi tutuyordu sürekli. Hele o bebeğini gördüğün ilk an yok mu? Allahım herkese nasip etsin, o kadar güzel ki! Bak ikinci olmasına rağmen büyük bir heyecan ve hevesle bekliyorum o anı.Ya ben normal istiyorum ama olur da son dakika sezaryen olursam beni de o ameliyathaneye girip psikolojik kesildiğimi bilip de fenalık geçirirsem diye korkum var psikolojik nefes alamzsam falan filan birtek onlar korkutuyor beni bi cesaret verici iğne falan mı yapılıyor acaba ...?
Sen mi yaptın face den falan mı satın aldın :/ yaptıysam malz nerden aldın ben çünkü bebisime 2 tane kuzenlerime de 1 tane yapmayı dusunuyorum
Evt bebeğin ustunde düşmesin die yere . Hastahane nin yeri ev ortamından cokcokpis.Emzik askısını hastaneye göturmeye gerek var mi ?
Ben koydum çantaya, ne olur ne olmaz.Emzik askısını hastaneye göturmeye gerek var mi ?
evet mantıklı ben de ekliyim unutmadanEvt bebeğin ustunde düşmesin die yere . Hastahane nin yeri ev ortamından cokcokpis.
Bizim.burda sözde büyük herşey var bebis için lohusa falan takımı hile hi o yok yarın gidip yalvaricam getirsin netten alışverişe pek güvenmiyorum :/Büyük tuhafiyelerde var canim. ben de kendim yaptim
Bizim.burda sözde büyük herşey var bebis için lohusa falan takımı hile hi o yok yarın gidip yalvaricam getirsin netten alışverişe pek güvenmiyorum :/
AngaraNerde yasiyosun sen canim. Nette pahali oluyo zaten. Gerci netten sadece gittigidiyordan alisveris yapiyorum ben.
Yok canim ramazan hurmasi.Yas hurmami kizlar
Saol canim peki internetten aldiğin hangi marka bende bi göz stiyimCanım bir emzirme atletini civilden birinide n11 den aldım.
Hamilelikten önce 85 beden sutyen giyiyordum. Şimdi 90 oldu
Civil den aldığım atlet gözüme küçük geldi ve 90 almadım.95'ini almama rağmen dar geliyor .ama iyi tarafı sutyen e gerek kalmıyor iyi tutuyor.
İnternetten aldığımıda 95 alayım dedim ama bu büyük bedenime göRe 90 alsaymsm daha iyi. Yani İnternetten alacaksan şimdi ki bedenini baz al
Cok hak veriyorum sana bu konuda .gercekten ikinci olmasina rağmen būyūk bir heycan ve hevesle bekliyorum bende.Canım o an bebeğine kavuşma heyecanından kesileceğin aklına bile gelmiyor. Benim ameliyatımda ekip o kadar tatlıydı ki güle oynaya yapıldı ameliyat. Eşim de yanımda elimi tutuyordu sürekli. Hele o bebeğini gördüğün ilk an yok mu? Allahım herkese nasip etsin, o kadar güzel ki! Bak ikinci olmasına rağmen büyük bir heyecan ve hevesle bekliyorum o anı.
Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Sağlıkla kucağına al insallah.gexe gece moral oldun bana sagolasinCanım ben 32. haftada bu iğneyi vuruldum. Bebeğimin gelişmesini hiç durdurmadı. Aksine bayağı kilo aldı o günden sonra.
Kızılay'da moda çarşısına gitsen orda bulursun aslındaAngara
ben emzirme atleti aldım normalde göğüs bedenim hamilelikte 90 oldu atleti 95 beden aldım ama beden dar geldi. belki doğumdan sonra karın çevresi az küçülürse rahat edebilirim. bu haliyle mümkün değil sıkıntı yaptı denediğimdeKızlar ben emzirme atleti almak istiyorum fakat bedene karar veremedim .sūtyen bedeni vermek gerekiyor şuanki bedenim 80 85 arası.siz neler yaptiniz
Arkadaslar ben surekli bsy yemek istiyorum aksama kadar otursam herseyi yerim daha sofradan kalkmadan baska seyler gozumun onunden geciyor sizdede boyle bir durum varmi
Bugün bende çantaları hazırlaym dedim ama eksiklerim varmış. Biberon u emzigi falan dezenfekte edeyim kaynatym dedim. Onları da'koydum çantaya ne olur ne olmaz diye. Sonra farkettim ki ben Eylül Zümrama
emziğini erkeklerin kin den almışım.Soothie İkili emzigi mavi yeşil olanını almışım :))) olsun artık
Servikal mesafen daha vardir canim senin (yani bebegin disariya cikmasi icin mesafe )benim kisaydi kasildigim an dogrudan dogum baslayacagi icin 38in sonuna kadar kullanicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?