2016 Aralık Anneleri

Canım o an bebeğine kavuşma heyecanından kesileceğin aklına bile gelmiyor. Benim ameliyatımda ekip o kadar tatlıydı ki güle oynaya yapıldı ameliyat. Eşim de yanımda elimi tutuyordu sürekli. Hele o bebeğini gördüğün ilk an yok mu? Allahım herkese nasip etsin, o kadar güzel ki! Bak ikinci olmasına rağmen büyük bir heyecan ve hevesle bekliyorum o anı.
Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Bizim.burda sözde büyük herşey var bebis için lohusa falan takımı hile hi o yok yarın gidip yalvaricam getirsin netten alışverişe pek güvenmiyorum :/

Nerde yasiyosun sen canim. Nette pahali oluyo zaten. Gerci netten sadece gittigidiyordan alisveris yapiyorum ben.

Saol canim peki internetten aldiğin hangi marka bende bi göz stiyim

Cok hak veriyorum sana bu konuda .gercekten ikinci olmasina rağmen būyūk bir heycan ve hevesle bekliyorum bende.

Kızlar ben emzirme atleti almak istiyorum fakat bedene karar veremedim .sūtyen bedeni vermek gerekiyor şuanki bedenim 80 85 arası.siz neler yaptiniz
ben emzirme atleti aldım normalde göğüs bedenim hamilelikte 90 oldu atleti 95 beden aldım ama beden dar geldi. belki doğumdan sonra karın çevresi az küçülürse rahat edebilirim. bu haliyle mümkün değil sıkıntı yaptı denediğimde

Arkadaslar ben surekli bsy yemek istiyorum aksama kadar otursam herseyi yerim daha sofradan kalkmadan baska seyler gozumun onunden geciyor sizdede boyle bir durum varmi

Son zamanlarda var evet.. Hatta bugün biraz fazla kacirdim
Dikkat etmeye calisiyorum ama.

Ben de bizim oglana baska renk yoktu mor aldim Gel degiselim

Servikal mesafen daha vardir canim senin (yani bebegin disariya cikmasi icin mesafe )benim kisaydi kasildigim an dogrudan dogum baslayacagi icin 38in sonuna kadar kullanicam ben

Bende mesafe en son iyiydi ama doktor hic biraktirmadi magnezyumu.

Bugün biraz cikolata aldim kizlar. Bebegin cikolatalarini kendim yapicam. Burada hastaneye fazla gelen olmaz ama yine de en azindan cikolata bulundurcam. Etiket tasarlayip cikolatalara yapistirmayi ve kücük paketlere koyup fiyonklamayi planliyorum.
Dayanamayip o zamana kadar kendim yemezsem götürürüm hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…