2016 Aralık Anneleri

Ben gene sırt üstü dönmüşüm gece.Kendim uyanirsam biraz da sağ tarafa yatıyorum ama uyanmadan yastık koyduğum halde sırt üstü dönmüş oluyorum.Korkuyorum bişey olacak diye.Gerçekten çok mu zararlı sırt üstü yatmak.

Sen mi yaptın face den falan mı satın aldın :/ yaptıysam malz nerden aldın ben çünkü bebisime 2 tane kuzenlerime de 1 tane yapmayı dusunuyorum
Instagramdan yaptirdim canim. 20 tl ye yapiolar ama malzemelerinin satildigi bi sitede vardi fakat cesit yok fazla ugrastigina degmez www.hobidunya.com canim satilan site 14 kusur lira 5 lira daha verince haziri ustelik kafana gore istedigin modeli yapiolar zaten. Rengini suslerini tek tek seciosun.

Ben uykunun yarısından çoğunu şort üstü geçiriyorum valla

Canim ben hurmaya yemeye dun basladim gunde 2 tane bu hafta sadece 2 tane yiyecem onumuzdeki hafta cogaltirim insallah.
Anladım canım o zaman haftaya bende başlayım

Evet cnm cesaret verici bişey yapıyorlar Bebeğinin ağlama sesini duyuyorsun ve sana veriyorlar, herşey bitiveriyor
Iyi bari cesaret verici iğne yaptıklarına sevindim daha önce hiç ameliyat vs olmadım çok şükür o yüzden biraz korku biraz heyecan hepsi mevcut...
Amin canım inşallah öyle güzel ekip beni de bulur o an ki psikolojimin gerçekten ihtiyacı olucak , benim bulunduğum hastanede eşler sezeryana giremiyormuş maalesef bende istiyordum , rahatladım yazını okuyunca canım çok sağol

kızlar koltukaltımda beze gibi şeyler çıktı. 10-15 tane var irili ufaklı , 2gün önce yoktu eminim.dün farkettim. eczacıya gösterdim anlamadı yağ bezesi olabilir dedi ama 2gün içinde o kadar yağ bezesi çıkması mantıklı gelmedi. yarın doktora göstericeğim ama netten baktım lenf ya da meme kanseri belirtisi olabilir yazıyor,gebelikteki hormon değişikliğiyle çıkabiliyormuş. ne olabilir acaba endişelendim

Saol canim peki internetten aldiğin hangi marka bende bi göz stiyim
Ships baby diye bir marka. Ama makinaya atmıştım şimdi kurumuş tekrar giydim sanki tam oldu sıktı bile karnım çok büyük diye. Yani 90 olup ikisinide 95 almam iyi oldu galiba. Sende 85 al bence. 90 çok büyük olur sana

QueenSweethart Hadi ya renkleri cook tatlı ama. Güzel Güzel emsinler. Hoş bebekler her emzigi sevmiyor bakalım bizim mimikler sevecek mi

GÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum

Cnm dualarımız seninle, hic korkma maşallah bebeğinin kilosu gelişimi gayet iyiymiş. Bak ben 35+3 te gittim 2600 gr dı. Doktorum hep diyor 34. Haftadan sonra artık rahat bir nefes alabiliriz .. Hayırlısı olsun inşallah vaktinde gelir ama şimdi bile doğsa hic üzülme

Oy canım benim yaa. Hiç'korkma kilosu da çok güzel maşallah. Hiçbir sorun olmayacak. Doğsa bile çok şanslı bence. yedinci ayda doğan bebekler var. Senin ki kocaman olmuş'annesi. Allah m sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şu süreç geçici. Bebeğini düşün mutlu ol

Canim allah yardimcin olsun. sen zaten tedbirlerini almışsin gerisi allaha kalmis. dua et hep. hayirlisiyla kavusacaksin insallah. zaten ilerden giden bir bebek. belkide yogun bakima gerek bile kalmayacak. güzel düsünelim güzel olsun. kavusmanin tadini cıkar

34+2 de benimki de 2700 dediler. hatta önde gidiyor şeker yüksek ondan şişman bu bebek falan diye canımı sıktılar. ama bak ne güzel kilosunun yerinde olmasının da faydası var doğum olsa da kilo kaybından çok etkilenmeden atlatır inşallah. stres olma ki o da rahat etsin. artık 1 hafta bile küvezde kalsa yeter ona. bebeğine sağsalim kavuşacaksın allahın izniyle

Canim ben hurmaya yemeye dun basladim gunde 2 tane bu hafta sadece 2 tane yiyecem onumuzdeki hafta cogaltirim insallah.
Canım hurmayı tek sayıda ye
1 3 5 gibi...

Beze hakkında bilgim yok cnm ama bnmde vucudumun bazı yerler de yağ bezesi çıktı dr normal dedi hamilelikte
Eminim seninki de normaldir.
İnternette asla hastalık araştırma

Canım benim rabbim ikinizide kolay geçitten geçirsin inşallah
Dualarımız seninle
2700 gr gayet iyi
Bnm kız haftasında 2700 doğmuştu
Şİmdi dana kadar :)

Günaydın olsun herkese
Bugün biraz dünün yorgunluğu ile uyumuşum
Dün hem d.günüm hem evlilik yıldönümümüzdü

Ama halen yorgunum

Bu arada son13 kızlar bana :)
Bugünde misafirlerim var
Maşallah işden izinliyim ama hergünümm dolu

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim Rabbimin murat ettiği vakitte kucağuna alırsın yavrunu.ben de dün hep kasıldım.bugün doktora gideceğim ama sancı çıkar diye korkuyorum.inşallah meleklerimiz zamanlarını doldurırlar da öyle gelirler

Ilk gebeliğimde göğüslerimde çıkmıştı. DOĞumdan sonra iki ayda kayboldu. Sorarsın Tabi doktora. ENDişe etme, değildir inşallah.

kızlar günaydın,göğüs kalkanı aldım.merak ettiğim şey ise göğüs kalkanı kullanınca göğüs pedine gerek kalmıyor mu acaba.

Arkadaşım sana benden tavsiye internetten hiç bir şey okuma.Özellikle bu dönemde.Oraya bakarsak hepimizde bin türlü hastalık var.

CansuEylul Allah yardimcin olsun canım.Hakkınızda hayırlısı neyse sağlıkla güzellikle o olsun inşallah.Maaşallah bebeğinin kilosu da çok iyi.Gelmeye niyetlense bile Allahin izniyle sıkıntı yasamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…