- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Instagramdan yaptirdim canim. 20 tl ye yapiolar ama malzemelerinin satildigi bi sitede vardi fakat cesit yok fazla ugrastigina degmez www.hobidunya.com canim satilan site 14 kusur lira 5 lira daha verince haziri ustelik kafana gore istedigin modeli yapiolar zaten. Rengini suslerini tek tek seciosun.Sen mi yaptın face den falan mı satın aldın :/ yaptıysam malz nerden aldın ben çünkü bebisime 2 tane kuzenlerime de 1 tane yapmayı dusunuyorum
Foto Cekceksen falan gotur canim bi zarari yokki yani.Emzik askısını hastaneye göturmeye gerek var mi ?
Ben uykunun yarısından çoğunu şort üstü geçiriyorum vallaBen gene sırt üstü dönmüşüm gece.Kendim uyanirsam biraz da sağ tarafa yatıyorum ama uyanmadan yastık koyduğum halde sırt üstü dönmüş oluyorum.Korkuyorum bişey olacak diye.Gerçekten çok mu zararlı sırt üstü yatmak.
Anladım canım o zaman haftaya bende başlayımCanim ben hurmaya yemeye dun basladim gunde 2 tane bu hafta sadece 2 tane yiyecem onumuzdeki hafta cogaltirim insallah.
Iyi bari cesaret verici iğne yaptıklarına sevindim daha önce hiç ameliyat vs olmadım çok şükür o yüzden biraz korku biraz heyecan hepsi mevcut...Evet cnm cesaret verici bişey yapıyorlarBebeğinin ağlama sesini duyuyorsun ve sana veriyorlar, herşey bitiveriyor
Amin canım inşallah öyle güzel ekip beni de bulur o an ki psikolojimin gerçekten ihtiyacı olucak , benim bulunduğum hastanede eşler sezeryana giremiyormuş maalesef bende istiyordum , rahatladım yazını okuyunca canım çok sağolCanım o an bebeğine kavuşma heyecanından kesileceğin aklına bile gelmiyor. Benim ameliyatımda ekip o kadar tatlıydı ki güle oynaya yapıldı ameliyat. Eşim de yanımda elimi tutuyordu sürekli. Hele o bebeğini gördüğün ilk an yok mu? Allahım herkese nasip etsin, o kadar güzel ki! Bak ikinci olmasına rağmen büyük bir heyecan ve hevesle bekliyorum o anı.
Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Ships baby diye bir marka. Ama makinaya atmıştım şimdi kurumuş tekrar giydim sanki tam oldu sıktı bile karnım çok büyük diye. Yani 90 olup ikisinide 95 almam iyi oldu galiba. Sende 85 al bence. 90 çok büyük olur sanaSaol canim peki internetten aldiğin hangi marka bende bi göz stiyim
Cnm dualarımız seninle, hic korkma maşallah bebeğinin kilosu gelişimi gayet iyiymiş. Bak ben 35+3 te gittim 2600 gr dı. Doktorum hep diyor 34. Haftadan sonra artık rahat bir nefes alabiliriz .. Hayırlısı olsun inşallah vaktinde gelir ama şimdi bile doğsa hic üzülmeGÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Oy canım benim yaa. Hiç'korkma kilosu da çok güzel maşallah. Hiçbir sorun olmayacak. Doğsa bile çok şanslı bence. yedinci ayda doğan bebekler var. Senin ki kocaman olmuş'annesi. Allah m sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şu süreç geçici. Bebeğini düşün mutlu olGÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
GÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
GÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Canım hurmayı tek sayıda yeCanim ben hurmaya yemeye dun basladim gunde 2 tane bu hafta sadece 2 tane yiyecem onumuzdeki hafta cogaltirim insallah.
Beze hakkında bilgim yok cnm ama bnmde vucudumun bazı yerler de yağ bezesi çıktı dr normal dedi hamileliktekızlar koltukaltımda beze gibi şeyler çıktı. 10-15 tane var irili ufaklı , 2gün önce yoktu eminim.dün farkettim. eczacıya gösterdim anlamadı yağ bezesi olabilir dedi ama 2gün içinde o kadar yağ bezesi çıkması mantıklı gelmedi. yarın doktora göstericeğim ama netten baktım lenf ya da meme kanseri belirtisi olabilir yazıyor,gebelikteki hormon değişikliğiyle çıkabiliyormuş. ne olabilir acaba endişelendim
Canım benim rabbim ikinizide kolay geçitten geçirsin inşallahGÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim Rabbimin murat ettiği vakitte kucağuna alırsın yavrunu.ben de dün hep kasıldım.bugün doktora gideceğim ama sancı çıkar diye korkuyorum.inşallah meleklerimiz zamanlarını doldurırlar da öyle gelirlerGÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Teşekkür ederim.Ben memnun kaldm canim. Egilmiyorum vileda kovasiyla ugrasmiyorum ve ucu makinaya atiliyor o sayede temiz oluyor. Ayrica banyo fayanslarimida silmeye yariyor
Ilk gebeliğimde göğüslerimde çıkmıştı. DOĞumdan sonra iki ayda kayboldu. Sorarsın Tabi doktora. ENDişe etme, değildir inşallah.kızlar koltukaltımda beze gibi şeyler çıktı. 10-15 tane var irili ufaklı , 2gün önce yoktu eminim.dün farkettim. eczacıya gösterdim anlamadı yağ bezesi olabilir dedi ama 2gün içinde o kadar yağ bezesi çıkması mantıklı gelmedi. yarın doktora göstericeğim ama netten baktım lenf ya da meme kanseri belirtisi olabilir yazıyor,gebelikteki hormon değişikliğiyle çıkabiliyormuş. ne olabilir acaba endişelendim
Arkadaşım sana benden tavsiye internetten hiç bir şey okuma.Özellikle bu dönemde.Oraya bakarsak hepimizde bin türlü hastalık var.kızlar koltukaltımda beze gibi şeyler çıktı. 10-15 tane var irili ufaklı , 2gün önce yoktu eminim.dün farkettim. eczacıya gösterdim anlamadı yağ bezesi olabilir dedi ama 2gün içinde o kadar yağ bezesi çıkması mantıklı gelmedi. yarın doktora göstericeğim ama netten baktım lenf ya da meme kanseri belirtisi olabilir yazıyor,gebelikteki hormon değişikliğiyle çıkabiliyormuş. ne olabilir acaba endişelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?