Dualarimiz seninle canim. Kilosu da iyi akciger ignesi de olmustun zaten hic kuvoze bile girmez insallahGÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Ben de kendim yaptım kuvertür alıp çok zevkli :) Bugün vakit olursa paketleyeceğim. Etiketleri de eşim halledecek...Bugün biraz cikolata aldim kizlar. Bebegin cikolatalarini kendim yapicam. Burada hastaneye fazla gelen olmaz ama yine de en azindan cikolata bulundurcam. Etiket tasarlayip cikolatalara yapistirmayi ve kücük paketlere koyup fiyonklamayi planliyorum.
Dayanamayip o zamana kadar kendim yemezsem götürürüm hastaneye
Canım 2700 çok iyi kilo bu hafta için. Benim kızım 39 haftalıkken 2920 doğmuştu. Hiç sıkıntı yaşamadık Allaha şükür.GÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
kızlar benimki kanepede otururken bile sırt üstü şekilde kaykıldığımda tepki veriyo uyuyoken bile aniden güm güm diye tekmelemeye başlıyo gece de 10 saniye bile sırt üstü yattığımda her seferinde mesaj gönderiyo ben de mecbur dönüyorumBen uykunun yarısından çoğunu şort üstü geçiriyorum valla
paketlenmiş halini merakla bekliyorum canım çok beğendim şekilleri falan çok düzgün olmuşBen de kendim yaptım kuvertür alıp çok zevkli :) Bugün vakit olursa paketleyeceğim. Etiketleri de eşim halledecek...
canım hepimiz dua ediyoruz sürekli aklımızdasın zaten moralini yüksek tut hiç korkma olur mu maşşallah bebeğinin kilosu gelişimi gayet iyi her şey yolunda gitsin inşallah her fırsatta da buraya yaz yeni bi durum olursaGÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
evet canım ped havasız bırakmasın yapışıp yara olmasın diye kalkan öneriyolarkızlar günaydın,göğüs kalkanı aldım.merak ettiğim şey ise göğüs kalkanı kullanınca göğüs pedine gerek kalmıyor mu acaba.
teşekkür ederim cnm.doğru bir hareket yapmışım demekki.)evet canım ped havasız bırakmasın yapışıp yara olmasın diye kalkan öneriyolar
Teşekkür ederim. Tamamlayayım fotoğrafını eklerim inşallah.paketlenmiş halini merakla bekliyorum canım çok beğendim şekilleri falan çok düzgün olmuş
300 gr az değil ama 400 civarı almalıydı 15 günde anca 1800 olduk 32+4 düz. 2000 civarı olsaydık ciğer geliştirici vurulacaktı. erken doğum riskim yüksek. serklajlıyım. bebek dikişlere baskı yapıyor.
Ciğer gelistirici bende vuruldum 3 gün önce. Gelişmesi yavaşlayacak diye tedirginim.badem sütünün faydalı olduğu söyleniyor dene istersen
Bu göğüs kremini sürmeye ne zaman başlamalı kızlar birde hurma yemeğe?
Canım bir emzirme atletini civilden birinide n11 den aldım.
Hamilelikten önce 85 beden sutyen giyiyordum. Şimdi 90 oldu
Civil den aldığım atlet gözüme küçük geldi ve 90 almadım.95'ini almama rağmen dar geliyor .ama iyi tarafı sutyen e gerek kalmıyor iyi tutuyor.
İnternetten aldığımıda 95 alayım dedim ama bu büyük bedenime göRe 90 alsaymsm daha iyi. Yani İnternetten alacaksan şimdi ki bedenini baz al
Ben gene sırt üstü dönmüşüm gece.Kendim uyanirsam biraz da sağ tarafa yatıyorum ama uyanmadan yastık koyduğum halde sırt üstü dönmüş oluyorum.Korkuyorum bişey olacak diye.Gerçekten çok mu zararlı sırt üstü yatmak.
kızlar koltukaltımda beze gibi şeyler çıktı. 10-15 tane var irili ufaklı , 2gün önce yoktu eminim.dün farkettim. eczacıya gösterdim anlamadı yağ bezesi olabilir dedi ama 2gün içinde o kadar yağ bezesi çıkması mantıklı gelmedi. yarın doktora göstericeğim ama netten baktım lenf ya da meme kanseri belirtisi olabilir yazıyor,gebelikteki hormon değişikliğiyle çıkabiliyormuş. ne olabilir acaba endişelendim
Canım hurmayı tek sayıda ye
1 3 5 gibi...
Beze hakkında bilgim yok cnm ama bnmde vucudumun bazı yerler de yağ bezesi çıktı dr normal dedi hamilelikte
Eminim seninki de normaldir.
İnternette asla hastalık araştırma
Canım benim rabbim ikinizide kolay geçitten geçirsin inşallah
Dualarımız seninle
2700 gr gayet iyi
Bnm kız haftasında 2700 doğmuştu
Şİmdi dana kadar :)
Günaydın olsun herkese
Bugün biraz dünün yorgunluğu ile uyumuşum
Dün hem d.günüm hem evlilik yıldönümümüzdü
Ama halen yorgunum
Bu arada son13 kızlar bana :)
Bugünde misafirlerim var
Maşallah işden izinliyim ama hergünümm dolu
GÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Canm allah yardimcin olsunnGÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?