2016 Aralık Anneleri

[QUOTE="elma_sekerim01,

Amin canım inşallah öyle güzel ekip beni de bulur o an ki psikolojimin gerçekten ihtiyacı olucak , benim bulunduğum hastanede eşler sezeryana giremiyormuş maalesef bende istiyordum , rahatladım yazını okuyunca canım çok sağol[/QUOTE]
Valla bizde de eşler giremiyordu ama ben doktorumdan rica ettim. Hastane yönetimi de tanıdıktı. Kırmadılar bizi sağolsunlar. İnşallah yine öyle olur.

Dualarimiz seninle canim. Kilosu da iyi akciger ignesi de olmustun zaten hic kuvoze bile girmez insallah guzel hayirli haberlerini gorucez burda cok yakinda canim merak etme iyi dusun

Ben de kendim yaptım kuvertür alıp çok zevkli :) Bugün vakit olursa paketleyeceğim. Etiketleri de eşim halledecek...

Canım 2700 çok iyi kilo bu hafta için. Benim kızım 39 haftalıkken 2920 doğmuştu. Hiç sıkıntı yaşamadık Allaha şükür.

Ben uykunun yarısından çoğunu şort üstü geçiriyorum valla
kızlar benimki kanepede otururken bile sırt üstü şekilde kaykıldığımda tepki veriyo uyuyoken bile aniden güm güm diye tekmelemeye başlıyo gece de 10 saniye bile sırt üstü yattığımda her seferinde mesaj gönderiyo ben de mecbur dönüyorum

canım hepimiz dua ediyoruz sürekli aklımızdasın zaten moralini yüksek tut hiç korkma olur mu maşşallah bebeğinin kilosu gelişimi gayet iyi her şey yolunda gitsin inşallah her fırsatta da buraya yaz yeni bi durum olursa

@eylul durulmaz
Canım bebeğinin kilosu gelişimi çok iyi, gerekli tedbirlerde alınmış. Hiç korkma, üzülecek birşey de yok Allah'In izniyle. Bu anların tadını çıkar annesi, bebeğin belki de bir an önce kavuşmak istiyor sana ne güzel. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Allah yardımcın olsun, bizim dualarımız her an seninle canım.

Canım benim Allah yardımcın olsun. Bu seferki kontrolun de herşey daha güzel olacak inşallah. Ben şimdi badem sütüne başladım. Tadını çok sevemedim ama balla- nesquik le karıştırıp içmeyi düşünüyorum, yeter ki bebiş haftasına yetişsin.

Ciğer gelistirici bende vuruldum 3 gün önce. Gelişmesi yavaşlayacak diye tedirginim.badem sütünün faydalı olduğu söyleniyor dene istersen

Ben de badem sütüne başladım canım, inşallah faydasını görürüz.

Bu göğüs kremini sürmeye ne zaman başlamalı kızlar birde hurma yemeğe?

Göğüs kremini ben 38. haftadan sonra sürmeye başlayacağım canım. Hurma da bu aralar canım çekiyor diye arada 2-3 tane yiyorum. Onu da 38 den sonra arttırmayı düşünüyorum. Aslında 38. haftada doğum iznine çıkacağım ondan ben 38 diyorum

Canım ben de civilden aldığını merak ettim mini damla mıydı markası? Güle güle kullan.

Gece ben her uyandığımda kendimi farklı bir yönde buluyorum. Yatarken sola yatıyorum ama. Yalnız artık hafta ilerledikçe sırt üstü yatmak rahat gelmemeye başladı. SIrt üstü yatmak aslında bebekten ziyade bizim organlarımıza baskı yaptığı için kendimize zararlı olabiliyormuş ama, sürekli o şekilde yatmıyoruz zaten. Gece boyu dönüp duruyoruz o yüzden o kadar tasa etme canım.

Ben de hamilelikte normal olduğunu duymuştum canım, yağ bezeleri-süt bezeleri oluşuyormuş ve emzirdikçe de kendiliğinden düzeliyormuş. Sakın öyle netten araştırma, kendi kendini boşa üzersin. Doktoruna sor bak, o da aynı şeyi diyecektir.

Güldenciğim doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu, evlatlarınla, ailenle güzel yılların olsun canım.

Masallah cnm kilosu cok iyi dualarımız seninle, biraz daha annesinin göbüşün de kalır inşallah. Ama yok ben gelcem artık annemi özledim diyorsa da, sağlıcakla gelsin.
"Benim kizim 39. haftada 2,340 dogmustu, 1 ayda diger bebeklerin kilosuna ulaşmıştı. " bu yüzden sakin kiloya takılma, sağlıklı olsun yeter

Günaydın tüm güzel anne adayları :) Rabbim hepimize sağlıklı bir gün geçirmek nasip etsin inşallah :) hepimiz bebeciklerimizi hayırla ve sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görelim :)

@eylul durulmaz Allah bebeciğinin de senin de yardımcın olsun inşallah canım, kilosu iyi toparlamış maşallah, inşallah ciğerleri de yeterince gelişmiştir de doğsa bile fazla sıkıntı yaşamadan atlatırsınız ikinizde, bak hepimiz duacıyız sen moralini yüksek tut :)

@eylul durulmaz zaten arkadaşların hepsi yazmış,bebeğin kilosu çok iyi ciğer geliştirici de yapılmış. 40 haftalık doğup solunum problemi olan çok çocuk var en fazla bir gün kalıyorlar küvozde,yani eğer öyle olursa bunu da çok problem yapma. Hatta söyle söyleyim sakin ve soğuk kanlı ol ki sütün gelmesinde sıkıntı olmasın. Stres süt üretimi azaltır. Allah yardımcın olsun

ekonomistgonul canım civil de organik emzirme atleti almıştım. Kujju ydu markası yanlış hatırlamıyorsam valize koydum.
O da hoşuma gitti üst kısmı sutyen görevi de görüyor

Canm allah yardimcin olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…