- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Canm allah yardimcin olsunnGÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
ekonomistgonul canım civil de organik emzirme atleti almıştım. Kujju ydu markası yanlış hatırlamıyorsam valize koydum.
O da hoşuma gitti üst kısmı sutyen görevi de görüyor
Kızlar valize hem depend 10 lu emici külotkoydum.hem de orkid 7 li ekstra uzun koydum. 4 tane külot ha bir de e bebekten 5 li kullan at lohusa külodu koydum. Hangisi kullanılır bilemedim valla. Hele o kullan at lardan hiçbirşey anlamadım onun üzerine bir de ped takılacak galiba ,bilen var mi
Cok guzel bisey diyorum ve tavsiye ediyorum ben ilk dogumumda aldim bundada alacamKizlar epidural normal dogumla alakalı ne düsünüyosunuz???
Canim benim Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah. Bu surecide kolaylikla atlatin meleginle. Dualarimiz seninle. Uzulme benim atkadasimda gecen hafta dogum yapti 34 haftalikti bebegi cok sukur 2450gr dunyaya geldi ve saglik sorunu yok cok sukur sadece tedbir amacli bi 10 gun kuvözde kalacak. Endiselenme stress yapma bebeginde etkilenmesin. Biliyorum bizim icin soylemesi kolay ama biraz daha sık disini sonra dunyanin en mutlu annesi olacaksin.GÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Allahım yardım etsin hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah. Sağlıkla bebeğine kavuştursun rabbimGÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Cok guzel bisey diyorum ve tavsiye ediyorum ben ilk dogumumda aldim bundada alacamcok rahat oluyor
Tamam canim oyle yapim artik.Canım hurmayı tek sayıda ye
1 3 5 gibi...
Beze hakkında bilgim yok cnm ama bnmde vucudumun bazı yerler de yağ bezesi çıktı dr normal dedi hamilelikte
Eminim seninki de normaldir.
İnternette asla hastalık araştırma
Canım benim rabbim ikinizide kolay geçitten geçirsin inşallah
Dualarımız seninle
2700 gr gayet iyi
Bnm kız haftasında 2700 doğmuştu
Şİmdi dana kadar :)
Günaydın olsun herkese
Bugün biraz dünün yorgunluğu ile uyumuşum
Dün hem d.günüm hem evlilik yıldönümümüzdü
Ama halen yorgunum
Bu arada son13 kızlar bana :)
Bugünde misafirlerim var
Maşallah işden izinliyim ama hergünümm dolu
Ayy bu turkiyede neden boyle hamile kadinlari korkuyorlar anlamadim. Bu kadar dogum yapip epidural alan kadinlar salak mi.Felc riski var yada ıkınmada zorlanma oluyo diyolar. biraz gözümü korkuttular açikcasi ama bence cok mantikli bisey. özel hastanede mi oldunuz acaba? devlette de yapiyolar mi? gerci ben özele gidiyorum ama sezeryan derse devlete gecmeyi düsünüyorum
Bugün yavaş..Sandalyeyi çekerken de karnım masaya sıkıştı korktum derse adapte olamıyorum sürekli hareket bekliyorum.Şimdi çikolata yedim bakalım inşallah daha fazla korkutmaz beni.Kizlar bebislerin hareketleri nasil sizde?
Bnmde yavas bole baya agir agir yani. Korkuyo insan ya. Duruyumda az daha devaam ederse bole hemen bi devlete gecip bakcam duruma .Bugün yavaş..Sandalyeyi çekerken de karnım masaya sıkıştı korktum derse adapte olamıyorum sürekli hareket bekliyorum.Şimdi çikolata yedim bakalım inşallah daha fazla korkutmaz beni.
Ayy bu turkiyede neden boyle hamile kadinlari korkuyorlar anlamadim. Bu kadar dogum yapip epidural alan kadinlar salak mi.
Canim sırf korkutmak icin oyle diyorlar. Ha riskleri var ama o dereceye kadar degil. Iyi bir anastezi doktoruysada zaten sorun olmaz .
Canim ben yurtdisindayim O yuzden ozele gidiyorum burda devlet hastanesinde bile yapiyorlar . Cok sukur
Epidural almak senin kararina kalmis bisey ben tavsiye ediyorum cunku memnun kaldim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin
Bende de yavaş nedense :/ uzanmış bekliyorum sadede 1 defa oda hareket etti mi etmedi mi anlamadım halen beklemedeyim :/Bugün yavaş..Sandalyeyi çekerken de karnım masaya sıkıştı korktum derse adapte olamıyorum sürekli hareket bekliyorum.Şimdi çikolata yedim bakalım inşallah daha fazla korkutmaz beni.
Bnmde yavas bole baya agir agir yani. Korkuyo insan ya. Duruyumda az daha devaam ederse bole hemen bi devlete gecip bakcam duruma .
Bende de yavaş nedense :/ uzanmış bekliyorum sadede 1 defa oda hareket etti mi etmedi mi anlamadım halen beklemedeyim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?