2016 Aralık Anneleri

Kızlar valize hem depend 10 lu emici külotkoydum.hem de orkid 7 li ekstra uzun koydum. 4 tane külot ha bir de e bebekten 5 li kullan at lohusa külodu koydum. Hangisi kullanılır bilemedim valla. Hele o kullan at lardan hiçbirşey anlamadım onun üzerine bir de ped takılacak galiba ,bilen var mi

Canm allah yardimcin olsunn

Canım ben de aynı senin koyduğun gibi koydum, sadece penye külot daha az koydum.Ben depend i bayağı beğendim, kullanan arkadaşlardan duyduğuma göre de, ilk günlerdeki kanama için hiç taşırma yapmamış, o yüzden tavsiye ettiler. Kullan atlar çok dandik hakkaten bone gibi, ped koymadan kullanmak imkansız. normal kullansan nemlense, terlesen dahi çekmez.

kızlar dün gece kasıklarımda şiddetli bi ağrıyla uyandım resmen sağ bacağım kitlendi dedim aha geliyor Allah korusun daha 33+4 üm çok korktum ama yarım saate hafifledi şimdide rahme iğne batması gibi hafif batmalar oluyor

Canim benim Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah. Bu surecide kolaylikla atlatin meleginle. Dualarimiz seninle. Uzulme benim atkadasimda gecen hafta dogum yapti 34 haftalikti bebegi cok sukur 2450gr dunyaya geldi ve saglik sorunu yok cok sukur sadece tedbir amacli bi 10 gun kuvözde kalacak. Endiselenme stress yapma bebeginde etkilenmesin. Biliyorum bizim icin soylemesi kolay ama biraz daha sık disini sonra dunyanin en mutlu annesi olacaksin.

Allahım yardım etsin hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah. Sağlıkla bebeğine kavuştursun rabbim

Cok guzel bisey diyorum ve tavsiye ediyorum ben ilk dogumumda aldim bundada alacam cok rahat oluyor

Felc riski var yada ıkınmada zorlanma oluyo diyolar. biraz gözümü korkuttular açikcasi ama bence cok mantikli bisey. özel hastanede mi oldunuz acaba? devlette de yapiyolar mi? gerci ben özele gidiyorum ama sezeryan derse devlete gecmeyi düsünüyorum

Tamam canim oyle yapim artik.
Bide gecmis dogum gunun ve evlilik yil donumun kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle birlikte insallah. Masallah dogumada az kalmis artik topigin 3.cu dogum yapan annesi sen olacaksin.
@eylul durulmaz dan sonra . Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah.

Ayy bu turkiyede neden boyle hamile kadinlari korkuyorlar anlamadim. Bu kadar dogum yapip epidural alan kadinlar salak mi.
Canim sırf korkutmak icin oyle diyorlar. Ha riskleri var ama o dereceye kadar degil. Iyi bir anastezi doktoruysada zaten sorun olmaz .
Canim ben yurtdisindayim O yuzden ozele gidiyorum burda devlet hastanesinde bile yapiyorlar . Cok sukur
Epidural almak senin kararina kalmis bisey ben tavsiye ediyorum cunku memnun kaldim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin

Bugün yavaş..Sandalyeyi çekerken de karnım masaya sıkıştı korktum derse adapte olamıyorum sürekli hareket bekliyorum.Şimdi çikolata yedim bakalım inşallah daha fazla korkutmaz beni.
Bnmde yavas bole baya agir agir yani. Korkuyo insan ya. Duruyumda az daha devaam ederse bole hemen bi devlete gecip bakcam duruma .

Bendeki mantik da epidural sezeryan sık yapilmaya baslandiysa normali de yapilmali. demek ki sorun olmuyo epiduralde. birazdan doktoruma da sorucam bakalim ne diyecek

Bugün yavaş..Sandalyeyi çekerken de karnım masaya sıkıştı korktum derse adapte olamıyorum sürekli hareket bekliyorum.Şimdi çikolata yedim bakalım inşallah daha fazla korkutmaz beni.
Bende de yavaş nedense :/ uzanmış bekliyorum sadede 1 defa oda hareket etti mi etmedi mi anlamadım halen beklemedeyim :/

Bnmde yavas bole baya agir agir yani. Korkuyo insan ya. Duruyumda az daha devaam ederse bole hemen bi devlete gecip bakcam duruma .

Bende de yavaş nedense :/ uzanmış bekliyorum sadede 1 defa oda hareket etti mi etmedi mi anlamadım halen beklemedeyim :/

Bir bardak süt içip 1 saat bekleyin diye de okumuştum imkaniniz varsa için kızlar.Ben okuldayim çikolata yiyebildim sadece.Biraz kipirdandi ama çok değil.

Kızlar internette okudum lahana yaprağı emzirme kaynaklı göğüs ağrılarına iyi geliomusnus yatmadan göğsünüze lahana yaprağı koyuyimussunuz sabaha sorun olmuş deneyen var mı ama sadece 2 gjn yapılıyormuş meme başı açıkta kalicak sekilde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…