- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Allah yardımcınız olsun. İşallah saglıkla mutlulukla tamamlarsınız bu süreci.GÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla mksabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Ben en başından beri çok hareket ettiğini hissetmedim. Çok yorulunca yada gürültülü bir günün akşamında daah hareketli oluyor. Yemeklerden sonrada hareketli ama gün içinde miskinHareket var edioda yavas yavas edio. Gerci cok hareket de beklememek lazm artik iyce kg aldilar yerleri yokki
Gozun aydin cnm iyi bi muayene olmus. 3 haftadada 1800 kg almasi cok zor zaten normal doguruverirsin :)Kizlar simdi kontrolden ciktim. 3 kilo olmus bizim tontis. baya ilerden gidiyoduk ama diyet ise yaramis. nerdeyse bir ayda 300 gram aldi bebis. çatı muayenesini de oldum. catın müsait bebek 4800 olmazsa normal dogum gözüküyo dedi. epidural normali sormayi unuttum
Gozun aydin cnm iyi bi muayene olmus. 3 haftadada 1800 kg almasi cok zor zaten normal doguruverirsin :)
Bizim.burda sözde büyük herşey var bebis için lohusa falan takımı hile hi o yok yarın gidip yalvaricam getirsin netten alışverişe pek güvenmiyorum :/
canım ankaranın neresindesin bilmiyorum ama birkaç yer var söyleyebileceğim Kızılay izmir 2de Erdoğan düğme var, ulusta çıkrıkçılar yokuşunda ve halin yanında suluhan diye bir yer var, Sincan da belediye iş hanında bulabilirsin... özellikle suluhan da her çeşidini bulursunAngara
Diyet yaptigin icin sanirim 1 ayda 300 almis? Yoksa 600 700 falan alirdi ama bu ne ona ne de sana iyi olmazdi diyet yaptigin icin.Insallah canim normali bastan beri cok istiyodum. bir ay önce 2700 cıkınca kilomuz baya korkmustumcok sukur normale gidiyoruz
Kızlar kontrolden geldik şükür herşey yolunda 35+4um 2664 kg 49 cm bebeğim ntsye girdik 2 kere kızım tam giriyoz uyuyo :))neyse bugünü de atlattık bir sonraki randevu 22 Kasım bakalımm
Bnmde 1 oluyodu 0 oluyodu 10 oluyodu sonra firliyodu 50 60 die en sonn 70 olmustu sanirim ama acklik falan olmayinca tabi bide bakti bakar bakmaz burda sanci yoktu demisti cnmNst de sancım bi sifira indi bi anda 70 lere cikti. ama doktorum bisey demedi sanciyla alakali. ne olmasi lazim normalinin bilen var mi ?
Maşallah canım sana ne diyim ♡Canım 29 Kasım'a kadar yani son 2 haftaya kadar çalışacağım
Bu arada maşallah bebişe canım, çok güzel gidiyor kilosu gelişimi, Allah nazarlardan saklasın. Hep iyi haberlerimizi paylaşalım inşallah, beraberce sevinelim
GÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
Diyet yaptigin icin sanirim 1 ayda 300 almis? Yoksa 600 700 falan alirdi ama bu ne ona ne de sana iyi olmazdi diyet yaptigin icin.
Evet canim yoksa haftada 250 gram almasi lazimdi. ama doktor bebek cok kilolu tehlikeli diyince diyet verdi. yani diyeti kendim icin degil de bebis icin yaptim aslinda.
Canım dualrımız seninle inşallah güzel haberlerle gelirsinİyiki varsınız dualarınız beni çok mutlu ediyor iyiki bu topiğe üye olmuşum. Doktorum geldi dün akşamki sancıya şaşırdı baya suanda yok sancı dedi açılmada yok ama bebeğin duruşu yan olduğu için birden tam açılma olabilir eğet gecede sancın olursa kesin alıyorum yarın çok şans verdik miniğe dedi. Üzülmüyorum o küvezdeyken benimde dikişlerim toparlanır. Bide yarın olursa 10 kasım doğumlu olacak minik kuşum
Cnm cok gecmis olsun allahim gonlune gore versinİyiki varsınız dualarınız beni çok mutlu ediyor iyiki bu topiğe üye olmuşum. Doktorum geldi dün akşamki sancıya şaşırdı baya suanda yok sancı dedi açılmada yok ama bebeğin duruşu yan olduğu için birden tam açılma olabilir eğet gecede sancın olursa kesin alıyorum yarın çok şans verdik miniğe dedi. Üzülmüyorum o küvezdeyken benimde dikişlerim toparlanır. Bide yarın olursa 10 kasım doğumlu olacak minik kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?