- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Kizlar bebislerin hareketleri nasil sizde?
Benim sata gore basta 4 aralikti dogum ama sonradan 28 kasima cekildi.. Bakalim zaman ne gosterecekBi an 38 . Haftayi gorunce sok oldum bide 20 gun kaldiyi gorunce nasil olur dedim.meger kasim annesiymis yahuu
Amin canim hepimiz icin insallahAllah hayirlisi neyse onu nasip etsin canim. saglikla gelsinler ins
Daha erken canim senin icin genelde 36 37den sonra biraktiriyorlar bi de tabi vucudunda eksikse tahlillerde devam ettiruyorlarSon zamanlarda var evet.. Hatta bugün biraz fazla kacirdim
Dikkat etmeye calisiyorum ama.
Ben de bizim oglana baska renk yoktu mor aldimGel degiselim
Bende mesafe en son iyiydi ama doktor hic biraktirmadi magnezyumu.
Nasıl diyet yaptın cnmKizlar simdi kontrolden ciktim. 3 kilo olmus bizim tontis. baya ilerden gidiyoduk ama diyet ise yaramis. nerdeyse bir ayda 300 gram aldi bebis. çatı muayenesini de oldum. catın müsait bebek 4800 olmazsa normal dogum gözüküyo dedi. epidural normali sormayi unuttum
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsınız süreci. muhtemelen bebeğin gelişimini tamamladı ve belki de kuvoze gerek kalmayacak. Sen yine bol bol yat dinlen miniğinle de konuş aceleci davranmasın içeride keyfine baksın biraz daha çünkü o konforu bulamayacak doğunca:)İyiki varsınız dualarınız beni çok mutlu ediyor iyiki bu topiğe üye olmuşum. Doktorum geldi dün akşamki sancıya şaşırdı baya suanda yok sancı dedi açılmada yok ama bebeğin duruşu yan olduğu için birden tam açılma olabilir eğet gecede sancın olursa kesin alıyorum yarın çok şans verdik miniğe dedi. Üzülmüyorum o küvezdeyken benimde dikişlerim toparlanır. Bide yarın olursa 10 kasım doğumlu olacak minik kuşum
Günaydın kızlar sabaha kadar kaşındım duş aldım...avuç içim yanıyo resmen hala da kaşıntım var ilkini 3 gun kaşındım 4 uncu gun doktor almıştı
ay evet bende de oluyo canım çok güzel anlatmışsınBide kizlar bole kucuk kucuk cok kucucuk kucuck ileri geri hareketi oluyo mu szdede ya. Kac defadir bu oluyo. Bole ileri geri ileri geri kucuk kucuk dalga gbi oluyo
Benim bildiğim hastane tipi pompalar oluyor kadın doğum servislerinde.Kizlar gogus pompasini hastane cantasina koymaya gerek var mi
Anlatamadim saniodum ama. Ne bu ya biri solesin sunuuuuuuuuuuu..... ileri geri ileri geri yapio bole kucuk kucuk allahim diorum bi dahakine ultrason aleti alcm su ewe... delircm yoksa en sonundaay evet bende de oluyo canım çok güzel anlatmışsın
Kizlar gogus pompasini hastane cantasina koymaya gerek var mi
ben de o an içerde noluyo diye çok merak ediyorum canım dans ediyo gibi sankiAnlatamadim saniodum ama. Ne bu ya biri solesin sunuuuuuuuuuuu..... ileri geri ileri geri yapio bole kucuk kucuk allahim diorum bi dahakine ultrason aleti alcm su ewe... delircm yoksa en sonunda
EVEt cnm hatta şuanda öyle minik minik gidip geliyoCansuEylul cnim yasadinmi tarif ettigim gbi bse. Bole devamli iler geri ileri geri kucuk kucuk dalga gbi bi hareket yapio oldumu hc bole bse. Bi bunu cozemedim ya
Ben gene sırt üstü dönmüşüm gece.Kendim uyanirsam biraz da sağ tarafa yatıyorum ama uyanmadan yastık koyduğum halde sırt üstü dönmüş oluyorum.Korkuyorum bişey olacak diye.Gerçekten çok mu zararlı sırt üstü yatmak.
QueenSweethart Hadi ya renkleri cook tatlı ama. Güzel Güzel emsinler. Hoş bebekler her emzigi sevmiyor bakalım bizim mimikler sevecek mi
GÜNaydın kızlar gece sancım 99 a yükseldi ve hiç ağrı hissetmedim bildiğin doğum sancısıymış serumlarla düşürdüler sabah geldi dr lar yine aç bırakıyolar bugin kesin arayın yeni doğan yoğun bakımı dediler yer için ve hiç birşey yeme sakın dediler açıklığım hala yok ama galiba sancı bebeğimi bunaltıyo şuan 34+2 yin ama gelişimi 35 le uyumlu kilosu 2700 görünüyo miniğimin akşamdan beri nstlere bağlanmakdan cocuğum bi rahat edemedi belki aynı bedende son saatlerimiz çok isterdim içerde tüm geliiimini tamamlasın. 1 ay önce ciğer geliştirici olmuştuk inşallah solunum sorunu yaşamaz nolır dua edin bize çok korkuyorum
İyiki varsınız dualarınız beni çok mutlu ediyor iyiki bu topiğe üye olmuşum. Doktorum geldi dün akşamki sancıya şaşırdı baya suanda yok sancı dedi açılmada yok ama bebeğin duruşu yan olduğu için birden tam açılma olabilir eğet gecede sancın olursa kesin alıyorum yarın çok şans verdik miniğe dedi. Üzülmüyorum o küvezdeyken benimde dikişlerim toparlanır. Bide yarın olursa 10 kasım doğumlu olacak minik kuşum
Daha erken canim senin icin genelde 36 37den sonra biraktiriyorlar bi de tabi vucudunda eksikse tahlillerde devam ettiruyorlar
Ben de kendim yaptım kuvertür alıp çok zevkli :) Bugün vakit olursa paketleyeceğim. Etiketleri de eşim halledecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?