- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Hu allah cekio galiba.ben de o an içerde noluyo diye çok merak ediyorum canım dans ediyo gibi sanki
Sordunmu hic napio olablir?EVEt cnm hatta şuanda öyle minik minik gidip geliyo
Yok canm o degil olan baska arkaslar varmis ama naptigini merk ediorum endiselendiriyodu beni bu ya. Baskalarindada varmis allahtanEdiz Enesin Annesi bu gidip gelme dedigin böyle iceriden ittirmesi mi? Karnima elini ayagini ittirip cekiyor. Yükselip iniyor karnim.
guzel haberlerini bekliyoruzBen de hep dönüyorum farketmeden. Uyanip tekrar sola dönüyorum. En optimal pozisyon degil tabi ama öyle bi zarari da olmaz sanirim.
Ya aslinda ben hemen vermiycem emzik. Bulunsun diye aldim ama vermeyi düsünmüyorum. Ebemiz de öyle söyledi. Bakalim...
Canim Allah yardimciniz olsun. Merak etme 34 ten sonra benim doktorum da rahat olabiliriz dedi.
Hayirlisi olsun insallah
Yarin kontrol var canim bakalim ne diycek :)
Benim doktorum sırt altına yastık koyarak sırtüstü yatabilceğimi söyledi. Sırta bol eğim vererek yani.Ben de hep dönüyorum farketmeden. Uyanip tekrar sola dönüyorum. En optimal pozisyon degil tabi ama öyle bi zarari da olmaz sanirim.
Gecmis olsun canmKızlar tansiyonum yine 13 5 çıktı belirti yokken ama genelde akşam bulantı ve denklik oluo( acaba akşam artıyor mu
canım benim 31. haftadan bu yana var sancılar 32+2 iken 105lere çıktı adalat başladı Dr. onu içmeme rağmen hergün sancılar oluyor. düzenli olmadığı sürece sıkıntı etme kendine... benim bir de ikiz mümkün olduğunca içerde tutmaya çalışıyoruz sancılarada mecbur dayanıyorumOff sancim var yaa... diyorumki tamam eda sakin bak 2 kere bu sanci yuzune gittin surundun hastanelerde cikmadi bise. Gene yoktur sakin ol diyorum. Agridikca agriyoo...
Bu sanci yuzune 2 kere hastane yolu tuttum da gecenin bir korleri. Bise cikmadi. Birinde hafif sanci cikmisti ama acilma falan yoktu. Duzenli derken soyle onceli gecirdigim sancilae benim mesela smdi baslayip 3 gun suren adet agrisi gbiydi. Bugunki zaten iki gundur hssettigim kasilmam var. Bugunki agri saatte 1 kere 2 kere olup biraz surup gecen agrilardn. Takip istio sanirim.canım benim 31. haftadan bu yana var sancılar 32+2 iken 105lere çıktı adalat başladı Dr. onu içmeme rağmen hergün sancılar oluyor. düzenli olmadığı sürece sıkıntı etme kendine... benim bir de ikiz mümkün olduğunca içerde tutmaya çalışıyoruz sancılarada mecbur dayanıyorum
Canım aynısı bende de bi kaç gün evvel cıktı ben de hemşire oldugum için araştırmadım direk aklıma netten araştırdıkların geldi . Bugün doktoruma gösterdim. Hamileliğin son dönemlerinde süt kanalları dolmaya başlayınca oluşabiliyormus. Enfeksiyon da olabilir dedi . Haftaya kadar geçmese yine de USG istedi . İçim huzursuzdu yine de ama sende anlatınca... Rahatladım . Bende de yeni oluştu sen de rahatla istedim o yüzden yazdım :)kızlar koltukaltımda beze gibi şeyler çıktı. 10-15 tane var irili ufaklı , 2gün önce yoktu eminim.dün farkettim. eczacıya gösterdim anlamadı yağ bezesi olabilir dedi ama 2gün içinde o kadar yağ bezesi çıkması mantıklı gelmedi. yarın doktora göstericeğim ama netten baktım lenf ya da meme kanseri belirtisi olabilir yazıyor,gebelikteki hormon değişikliğiyle çıkabiliyormuş. ne olabilir acaba endişelendim
Bide kizlar bole kucuk kucuk cok kucucuk kucuck ileri geri hareketi oluyo mu szdede ya. Kac defadir bu oluyo. Bole ileri geri ileri geri kucuk kucuk dalga gbi oluyo
. Bugun için uygulamalar var onu indir kolay olur takibiAra ara olan sancilarim var hayirlisi dakka tutmaya calisiorum bi beceremedim. .
Ewt degisik bseBende oluyor. Böyle bir kaç dk devam da etti dün. Garip geldi bana da...
Kızlar nst'ye kaçıncı haftada başladınız?
guzel haberlerini bekliyoruz
Benim doktorum sırt altına yastık koyarak sırtüstü yatabilceğimi söyledi. Sırta bol eğim vererek yani.
İyiki varsınız dualarınız beni çok mutlu ediyor iyiki bu topiğe üye olmuşum. Doktorum geldi dün akşamki sancıya şaşırdı baya suanda yok sancı dedi açılmada yok ama bebeğin duruşu yan olduğu için birden tam açılma olabilir eğet gecede sancın olursa kesin alıyorum yarın çok şans verdik miniğe dedi. Üzülmüyorum o küvezdeyken benimde dikişlerim toparlanır. Bide yarın olursa 10 kasım doğumlu olacak minik kuşum
İnşallah bu sefer ki de öyle olur,gerci bekleme ve sanci süresi cok daha kisa olursa sevinirim ☺kızlar @eylul durulmaz la ilgili son durum ne oldu haberi olan var mı? doğurdu mu acaba
@sunflower bende etiket falan kesmedim ya. bebeğin çoğu eşyasını askıya yerleştirdik bir ara onları toplu keseyim bari.
QueenSweethart bence hamile taytı ile gidin çok rahatlar. yaz olsa elbise olurdu da. zaten hastanedeyken de geceliğe çevirirsiniz. ben sezeryan olacağım için hepsini kendimden muaf tuttum
@sibella34 hatta geceliğin üstüne de kırmızı lohusa kurdelanı da takar gidermişsin acile doğurduktan sonra hazır olayım diye:))) resmen ben doğurmaya geldim diye bağırmak olur, çok komik olurdu.
fairylike ne kadar kolay doğurmuşsun inşallah bu seferki de öyle olur 15 dk da doğoum ha:)
@sukufelale sen 37. haftadasın canım ohoo seninki gelmek üzeredir artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?