2016 Aralık Anneleri

Kizlar fotografci bizim dogum cekimindeki fotograflari cok begenmis. Kendi web sayfasinda kullanmak istiyor. Ben ücreti karsiliginda ekstra fotograflar istemistim, kabul edersem onlari ücretsiz verecegini söyledi. Kabul edip etmemekte kararsiz kaldim.

Son düzenleme:
Kızlar tansiyonum yine 13 5 çıktı belirti yokken ama genelde akşam bulantı ve denklik oluo ( acaba akşam artıyor mu

guzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar tansiyonum yine 13 5 çıktı belirti yokken ama genelde akşam bulantı ve denklik oluo ( acaba akşam artıyor mu
Gecmis olsun canm aksam hafif ve sekersiz beslenmeye calis bakalim ozaman nasil cikacak sonuclar bazan sekerde gozuken dengesizlikler de tansiyonu etkilwyebiliyor makarna pilav gibi besinlerden bir iki gun uzak dur bakalim.nolcak?

Off sancim var yaa... diyorumki tamam eda sakin bak 2 kere bu sanci yuzune gittin surundun hastanelerde cikmadi bise. Gene yoktur sakin ol diyorum. Agridikca agriyoo...
canım benim 31. haftadan bu yana var sancılar 32+2 iken 105lere çıktı adalat başladı Dr. onu içmeme rağmen hergün sancılar oluyor. düzenli olmadığı sürece sıkıntı etme kendine... benim bir de ikiz mümkün olduğunca içerde tutmaya çalışıyoruz sancılarada mecbur dayanıyorum

Bu sanci yuzune 2 kere hastane yolu tuttum da gecenin bir korleri. Bise cikmadi. Birinde hafif sanci cikmisti ama acilma falan yoktu. Duzenli derken soyle onceli gecirdigim sancilae benim mesela smdi baslayip 3 gun suren adet agrisi gbiydi. Bugunki zaten iki gundur hssettigim kasilmam var. Bugunki agri saatte 1 kere 2 kere olup biraz surup gecen agrilardn. Takip istio sanirim.

Canım aynısı bende de bi kaç gün evvel cıktı ben de hemşire oldugum için araştırmadım direk aklıma netten araştırdıkların geldi . Bugün doktoruma gösterdim. Hamileliğin son dönemlerinde süt kanalları dolmaya başlayınca oluşabiliyormus. Enfeksiyon da olabilir dedi . Haftaya kadar geçmese yine de USG istedi . İçim huzursuzdu yine de ama sende anlatınca... Rahatladım . Bende de yeni oluştu sen de rahatla istedim o yüzden yazdım :)

Ara ara olan sancilarim var hayirlisi dakka tutmaya calisiorum bi beceremedim. .
. Bugun için uygulamalar var onu indir kolay olur takibi

şeker yüklemesi de yaptırdım ama sukurler olsun hisey çıkmadı doktor 14 bizim için önemli dedi :/ bekliom dün olcturmedim ama bundan sonra takibi hirakmicam

Kızlar nst'ye kaçıncı haftada başladınız?

30. haftada basladim ben

guzel haberlerini bekliyoruz

Insallah canim saol

Benim doktorum sırt altına yastık koyarak sırtüstü yatabilceğimi söyledi. Sırta bol eğim vererek yani.

Ayy ben öyle yatamam. Zaten aslinda yan yatiyorum bi bakiyorum dönmüsüm.
Su hamile yastiklarindan almistim onla bile yatamiyorum. Herkes cok rahat diyor oysa.

Bebişinle güzel haberlerini alırız inşallah :) dualarımız seninle

Kızlar biz bugün 2 kere nts ye girdik soğuktu oda birde o kemerler rahatsız etti epey sabahtan bebeğim çok hareketliydi ama nts den sonra bebeğimin rahatı kaçtı hareketleri epey azaldı ya sizde böyle olan var mı ediyor ama herzaman ki hateketinden az ediyor nts yaramadı bize bugün.

İnşallah bu sefer ki de öyle olur,gerci bekleme ve sanci süresi cok daha kisa olursa sevinirim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…