2016 Aralık Anneleri

Canım bnm çok teşekkür ederim :)
Canım benim çooook teşekkür ederim :) :*

Kizlar bebislerin hareketleri nasil sizde?
Daha sert artık

Tarih süper annesi :)
Hayırlı doğumların olur inşallah

Kızlar göğüs kalkanı alacam da
Bir soru sorcam
Cahillikte son nokta :)
Emzirirken onla mı emziriyoruz
Yok emzirdikten sonra mı onu takıyoruz
Birde 2 tane var paketin içinde dimi
Philips avent al diyorlar

15 dk da bir olmaya başladıysa endişelen canım... şimdi oldu diğeri 10 dk sonra bir sonraki bir saat sonra oldu bunlar yalancı sancıymış. senin gibi bende gittim gece 12 buçukta... ordaki Dr. belinden ve karnının en üstünden başlayıp aşağıda kasıkta biten sancın olursa o doğum sancısıdır demişti

Canım ben de şunu merak ettim, bebek kilo almasın diye doktor ne ye ne yeme dedi? Ne yemedin de bu sonuca ulaştın?

Hergün ceviz fındik yumurta bal her dakika meyve her yemegin yaninda bi kase yogurt yiyodum. pilav makarna yemiyodum zaten. pekmez cok yiyodum kırmızı üzüm kurusu cok yiyodum kan yapsin diye. vitaminlidir diye düsündügüm herseyi yiyodum. bi de organik buldugum herseyi. ama simdi hicbisey yemiyorum. sadece ana yemekler onlar da pilavsiz makarnasiz ve ekmeksiz. ara ögünleri kestim gibi bisey ama arada yogurtla ara ögün yapiyorum yine.

Canim ekmeksiz doyuyor musun?? Ekmeksiz hiç bişey anlamıyorum ben yemekten

Canım çok sıkılıyor Benim yaa.
Yapacak birşey bulamıyorum.
Çalışanları duyunca erken mi bıraktım
Acaba diyorum.
Okulu öğrencileri özledim.
Hoş bel ağrım i hatırlayınca hemen vazgeçiyorum bu düşüncelerdn

Kalkani emzirdiktek sonra takiyorsun maksat meme ucu hava alsin ve yara olmasin,yara varsa da hemen kuruyup iyilessin.iki basligi var biri delikli biri deliksiz.delikli olan daha cok hava aldirsin diye,deliksiz olandan da süt birikince akmasin diye.Bir keresinde delikli takiliydi bir eğildim icine süt birikmisti batti heryerim ☺ Yeni edindigim bir bilgiye göre 40 dk dan uzun takilmamasi gerekiyormus süt kanallarina baski yapiyormus.yani gunde 3-4 defa 40ar dk lik periyodlar iyiymis.

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, inşallah kaşıntın geçer, değerlerin de düşer de bebeğin biraz daha kalır seninle, dualarım seninle

Bende Philips Avent aldım, emzirdikten sonra ucu çamaşıra değip yara olmasın diye takıyormuşsun, 40 dakikadan fazla durması zararlı yazıyor bazı yerlerde, süt kanallarını sıkıştırdığı için

Benim kadar tembel üsengec biri nasıl çocuk bakacak çok merak ediyorum.
Evde tek başımaym gün içinde. Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.
Aynı durumdayım seninle. Okuldan eve 3te gelip 7de yenilecek yemeği yapmaya bile üşendiğim zamanlar oluyordu. Hele o temizlik seansları günlerce kafamda döner durur sonunda yaptığımda da kendimden geçer tüm gün köşe bucak temizlik yapar kendimi tüketirdim. Bakalım bebekle nasıl olacak nasıl yetişicem her şeye merak ediyorum.

Aynı bir ben :) Günde 3 saat derse giriyorum.4 saat girdiğim gün çok yorgun hissediyorum.Eve gelince uzaniyorum yemek yapsam ayakta yoruluyorum.Kaç gündür bebeğin kıyafetleri yikanacak güya onları makineye atmadım hala.Az önce hazırladım şansıma sular kesilmiş

37 de galiba ama tam hatırlamıyorum cnm bana hiç test yaptırmadı muayeneden sonra kaşınıyorum demiştim hemen alalım dedi iriydi doguncada 8 gun kuvezde yattı kalp ye problem falan var demişlerfi inşallah bj kızımı direk alırım kucagıma kaşıntı fena kuduruyorum resmen her yer birden zorluyorum kendimi kaşınmamak için doktor da gel demedi bir haftam var daha losyon ilaç falan var mı acaba rahatlatan

ben varım mm mm çok tembelim çokkkkk

Yok canm . Smdi yemek yedimde yok agri suanda.. duzensiz geliodu zaten takip ediyim dedim. Suan yok.

Ben kıyafetleri Allahtan anneme bırakmıştım hepsi hazır:) hayret ediyorum bu kadar pratik bir anneden benim gibi bir üşengeç nasıl olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…