Beeeeeennnnnbebeği hala ters duran var mı?
Canım bnm çok teşekkür ederim :)Canım benim Allah yardımcın olsun. Bu seferki kontrolun de herşey daha güzel olacak inşallah. Ben şimdi badem sütüne başladım. Tadını çok sevemedim ama balla- nesquik le karıştırıp içmeyi düşünüyorum, yeter ki bebiş haftasına yetişsin.
Ben de badem sütüne başladım canım, inşallah faydasını görürüz.
Göğüs kremini ben 38. haftadan sonra sürmeye başlayacağım canım. Hurma da bu aralar canım çekiyor diye arada 2-3 tane yiyorum. Onu da 38 den sonra arttırmayı düşünüyorum. Aslında 38. haftada doğum iznine çıkacağım ondan ben 38 diyorum
Canım ben de civilden aldığını merak ettim mini damla mıydı markası? Güle güle kullan.
Gece ben her uyandığımda kendimi farklı bir yönde buluyorum. Yatarken sola yatıyorum ama. Yalnız artık hafta ilerledikçe sırt üstü yatmak rahat gelmemeye başladı. SIrt üstü yatmak aslında bebekten ziyade bizim organlarımıza baskı yaptığı için kendimize zararlı olabiliyormuş ama, sürekli o şekilde yatmıyoruz zaten. Gece boyu dönüp duruyoruz o yüzden o kadar tasa etme canım.
Ben de hamilelikte normal olduğunu duymuştum canım, yağ bezeleri-süt bezeleri oluşuyormuş ve emzirdikçe de kendiliğinden düzeliyormuş. Sakın öyle netten araştırma, kendi kendini boşa üzersin. Doktoruna sor bak, o da aynı şeyi diyecektir.
Güldenciğim doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu, evlatlarınla, ailenle güzel yılların olsun canım.
Canım benim çooook teşekkür ederim :) :*Tamam canim oyle yapim artik.
Bide gecmis dogum gunun ve evlilik yil donumun kutlu olsunnice mutlu senelere ailenle birlikte insallah. Masallah dogumada az kalmis artik topigin 3.cu dogum yapan annesi sen olacaksin.
@eylul durulmaz dan sonra . Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah.
Daha sert artıkKizlar bebislerin hareketleri nasil sizde?
Tarih süper annesi :)İyiki varsınız dualarınız beni çok mutlu ediyor iyiki bu topiğe üye olmuşum. Doktorum geldi dün akşamki sancıya şaşırdı baya suanda yok sancı dedi açılmada yok ama bebeğin duruşu yan olduğu için birden tam açılma olabilir eğet gecede sancın olursa kesin alıyorum yarın çok şans verdik miniğe dedi. Üzülmüyorum o küvezdeyken benimde dikişlerim toparlanır. Bide yarın olursa 10 kasım doğumlu olacak minik kuşum
15 dk da bir olmaya başladıysa endişelen canım... şimdi oldu diğeri 10 dk sonra bir sonraki bir saat sonra oldu bunlar yalancı sancıymış. senin gibi bende gittim gece 12 buçukta... ordaki Dr. belinden ve karnının en üstünden başlayıp aşağıda kasıkta biten sancın olursa o doğum sancısıdır demiştiBu sanci yuzune 2 kere hastane yolu tuttum da gecenin bir korleri. Bise cikmadi. Birinde hafif sanci cikmisti ama acilma falan yoktu. Duzenli derken soyle onceli gecirdigim sancilae benim mesela smdi baslayip 3 gun suren adet agrisi gbiydi. Bugunki zaten iki gundur hssettigim kasilmam var. Bugunki agri saatte 1 kere 2 kere olup biraz surup gecen agrilardn. Takip istio sanirim.
Canım ben de şunu merak ettim, bebek kilo almasın diye doktor ne ye ne yeme dedi? Ne yemedin de bu sonuca ulaştın?
Canim ekmeksiz doyuyor musun?? Ekmeksiz hiç bişey anlamıyorum ben yemektenHergün ceviz fındik yumurta bal her dakika meyve her yemegin yaninda bi kase yogurt yiyodum. pilav makarna yemiyodum zaten. pekmez cok yiyodum kırmızı üzüm kurusu cok yiyodum kan yapsin diye. vitaminlidir diye düsündügüm herseyi yiyodum. bi de organik buldugum herseyi. ama simdi hicbisey yemiyorum. sadece ana yemekler onlar da pilavsiz makarnasiz ve ekmeksiz. ara ögünleri kestim gibi bisey ama arada yogurtla ara ögün yapiyorum yine.
Kalkani emzirdiktek sonra takiyorsun maksat meme ucu hava alsin ve yara olmasin,yara varsa da hemen kuruyup iyilessin.iki basligi var biri delikli biri deliksiz.delikli olan daha cok hava aldirsin diye,deliksiz olandan da süt birikince akmasin diye.Bir keresinde delikli takiliydi bir eğildim icine süt birikmisti batti heryerim ☺ Yeni edindigim bir bilgiye göre 40 dk dan uzun takilmamasi gerekiyormus süt kanallarina baski yapiyormus.yani gunde 3-4 defa 40ar dk lik periyodlar iyiymis.Canım bnm çok teşekkür ederim :)
Canım benim çooook teşekkür ederim :) :*
Daha sert artık
Tarih süper annesi :)
Hayırlı doğumların olur inşallah
Kızlar göğüs kalkanı alacam da
Bir soru sorcam
Cahillikte son nokta :)
Emzirirken onla mı emziriyoruz
Yok emzirdikten sonra mı onu takıyoruz
Birde 2 tane var paketin içinde dimi
Philips avent al diyorlar
bende deli gibi kaşınıyorum . karaciğer enzimlerim yükselmişti geçen hafta demir hapını kesti dr um yarın tekrar testler yapılacak ve ultrasona giricem karaciğere ve safraya bakıcaklar . eğer değerlerde artma varsa benmde alınacak bebeğim. dua edin kızlar hem değerlerim düşmüş olsun hemde kaşıntım geçsin .
dün akşam ağladım sinirlerim çok bozuk . kaşıntı deyip geçmeyinm resmen sızlıyor herheyrim kaşıdıkça cnm yanıyor feci bir şey.
sizinde değerleriniz düşmedi diyemi aldılar ebbeğinizi kaçıncı haftada alındı acaba .?
Canım bnm çok teşekkür ederim :)
Canım benim çooook teşekkür ederim :) :*
Daha sert artık
Tarih süper annesi :)
Hayırlı doğumların olur inşallah
Kızlar göğüs kalkanı alacam da
Bir soru sorcam
Cahillikte son nokta :)
Emzirirken onla mı emziriyoruz
Yok emzirdikten sonra mı onu takıyoruz
Birde 2 tane var paketin içinde dimi
Philips avent al diyorlar
Aynı durumdayım seninle. Okuldan eve 3te gelip 7de yenilecek yemeği yapmaya bile üşendiğim zamanlar oluyordu. Hele o temizlik seansları günlerce kafamda döner durur sonunda yaptığımda da kendimden geçer tüm gün köşe bucak temizlik yapar kendimi tüketirdim. Bakalım bebekle nasıl olacak nasıl yetişicem her şeye merak ediyorum.Benim kadar tembel üsengec biri nasıl çocuk bakacak çok merak ediyorum.
Evde tek başımaym gün içinde. Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.
Aynı bir ben :) Günde 3 saat derse giriyorum.4 saat girdiğim gün çok yorgun hissediyorum.Eve gelince uzaniyorum yemek yapsam ayakta yoruluyorum.Kaç gündür bebeğin kıyafetleri yikanacak güya onları makineye atmadım hala.Az önce hazırladım şansıma sular kesilmişBenim kadar tembel üsengec biri nasıl çocuk bakacak çok merak ediyorum.
37 de galiba ama tam hatırlamıyorum cnm bana hiç test yaptırmadı muayeneden sonra kaşınıyorum demiştim hemen alalım dedi iriydi doguncada 8 gun kuvezde yattı kalp ye problem falan var demişlerfi inşallah bj kızımı direk alırım kucagıma kaşıntı fena kuduruyorum resmen her yer birden zorluyorum kendimi kaşınmamak için doktor da gel demedi bir haftam var daha losyon ilaç falan var mı acaba rahatlatanbende deli gibi kaşınıyorum . karaciğer enzimlerim yükselmişti geçen hafta demir hapını kesti dr um yarın tekrar testler yapılacak ve ultrasona giricem karaciğere ve safraya bakıcaklar . eğer değerlerde artma varsa benmde alınacak bebeğim. dua edin kızlar hem değerlerim düşmüş olsun hemde kaşıntım geçsin .
dün akşam ağladım sinirlerim çok bozuk . kaşıntı deyip geçmeyinm resmen sızlıyor herheyrim kaşıdıkça cnm yanıyor feci bir şey.
sizinde değerleriniz düşmedi diyemi aldılar ebbeğinizi kaçıncı haftada alındı acaba .?
ben varım mm mm çok tembelim çokkkkkBenim kadar tembel üsengec biri nasıl çocuk bakacak çok merak ediyorum.
Yok canm . Smdi yemek yedimde yok agri suanda.. duzensiz geliodu zaten takip ediyim dedim. Suan yok.15 dk da bir olmaya başladıysa endişelen canım... şimdi oldu diğeri 10 dk sonra bir sonraki bir saat sonra oldu bunlar yalancı sancıymış. senin gibi bende gittim gece 12 buçukta... ordaki Dr. belinden ve karnının en üstünden başlayıp aşağıda kasıkta biten sancın olursa o doğum sancısıdır demişti
Bzde haftaya cuma gtcezzEşim bebek kilo alsın diye bıldırcın yumurtası almış. Onu çocuklar yiyor diye biliyorum. Bakalım haftaya cuma bebegimiz kaç kilo olmuş olacak
Ben kıyafetleri Allahtan anneme bırakmıştım hepsi hazır:) hayret ediyorum bu kadar pratik bir anneden benim gibi bir üşengeç nasıl olmuş.Aynı bir ben :) Günde 3 saat derse giriyorum.4 saat girdiğim gün çok yorgun hissediyorum.Eve gelince uzaniyorum yemek yapsam ayakta yoruluyorum.Kaç gündür bebeğin kıyafetleri yikanacak güya onları makineye atmadım hala.Az önce hazırladım şansıma sular kesilmiş
18 kasımda dört beş kişi gidiyor bebeğini görmeye. İnşallah güzel haberler yazarız burayaBzde haftaya cuma gtcezz
Insalllahh canim. 9 gun var gecmio valla. Gun sayip duruyorum. Tam 36 olcz o gun.18 kasımda dört beş kişi gidiyor bebeğini görmeye. İnşallah güzel haberler yazarız buraya
Cook heyecanlıym çok büyümüş olacak inşallah bebekler. Unutmazsak ekrandan video çekeceğiz yine. Güzel bir hatıra kalırInsalllahh canim. 9 gun var gecmio valla. Gun sayip duruyorum. Tam 36 olcz o gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?