2016 Aralık Anneleri

18 kasımda dört beş kişi gidiyor bebeğini görmeye. İnşallah güzel haberler yazarız buraya
Ay benimde haftaya cuma gunu kontrolum var ama bebegi gormeyecez kan tahlillerimi flan goturecem. Ayin 27.sinde bebegi gormeye gidecez insallah son son baskada ulturasona girmeyiz

bırakmakla iyi yaptın canım ben iş günü geri sayımı yapmaktan bıktım ama yine de illa 37 yi doldurup bırakıcam diye taktım kafaya bırakamıyorum da

Merhaba kizlar, 2 gundur dogru duzgun yazamadim.. giremedim fazla yogundum hazirlik fln.. dr heran gelebilir diyince son hazirliklarimida tamamladim... akintilarimda fazlalasti ( sumuksu bir sekilde ayiptir soylemesi ) hayirlisi bakalim
Ben onceki gunlere nazaran son bir haftadir en az 8 bardak su iciyorim zaten hamileler 8 yada 10 bardak su icmelilermis bu sekilde icmeye basladigim gunden beri en ufak akintim olmuyor ve kabizlik sorunuda yasamiyorum belki siz suyu az iciyorsaniz ondanda geliyor olabilir bendende beyaz kremsi akinti geliyordu ama sukur bitti

Haftaya cuma biz de gideceğiz inşallah :) Haftaya kadar dayanabilirsem son hafta teog zaten 3 gün okul var dayanirim. Ama eşim her gün ayrıl diye diretiyor.

canım yazdığın için çok teşekkür ederim içime su serptin. kadın doğum doktoruna sordum o da gebelikle ilgili birşey değil deyince endişem artmıştı. yarın tahlillerim için dahiliye doktoruna gideceğim zaten bir de ona soracağım. inşallah gebelikle ilgilidir emzirmeden sonra geçer

yok cnm iciyorum,, bana dr 1-2 cm acilman var arada akinti fln gelir dedi zaten dogum yaklastikca dahada cogaliyormus bilmiyorum

derinyesevi iyi akşamlar canım bilgi edindiğimde sana yazacağımı söylemiştim koru hastanesinin Doğuma hazırlık kursu Pazartesi başlıyor ben kaydımı yaptırdım toplam 4 hafta akşam 18:30 da başlıyor ücreti de 300 TL bilgin olsun...

Midem basim fena yine yaaa limonlu su iciyorum korkudan eve tansiuon aleti alsam korkarım dakka başı ölçüp kendimi strese koyayim keşke eczaneler bu saate açık olsa :/

Hanımlar mrb uzun zaman oldu yazmayalı bnm. 33 haftalık olduk çok şükür. Mide yanması kabızlık had safhada bide bugun ara ara adet sancısı gibi sancı olmaya başladı sizlerde de var mu? Panik olmaya başladım hiç birseyim hazır değil çünkü başka bir şehirde doğum yapacam çalışabilir raporu aldım bakalkm bu gidişle erken ayrılacam galiba izne hepimiz için hayırlısı olsun

Midem basim fena yine yaaa limonlu su iciyorum korkudan eve tansiuon aleti alsam korkarım dakka başı ölçüp kendimi strese koyayim keşke eczaneler bu saate açık olsa :/

Canım almak lazım.tansiyon önemli.ben tansiyon ilacına başladım günde 3 kere sanırım yavas yavas düzene girdi

Canim zaten şuan olmasi mūmkūn değil çūnkū karnimiz burnumuzda
Markasi nedir

Canim shipsbaby bende gözūme kestirmistim.peki gögūs tarafi ayni sūtyen gibi dik tutuyormu

Iyi geceler kizlar..
Burda saat 23h30 .
Simdi aramizda 2 saat var.
Birazdan yataga gececem .
2 3 gundur mide yanmam fazlalasti gaviscon aliyorum o iyi geliyor cok sukur
Bende cok sukur valizimi hazirladim nerdeyse bitecek yarin eksikleride tamamlicam insallah.
Bide yarin hayirli bi haber bekliyoruz hayirlisiyla olur insallah tasinacaz hayirlisiyla insallah biz devletin evlerine bas vurmustuk insallah yarin haber gelecek insallah olur uyumayan anneler lutfen yatmadan dua edinde bu ev olsun. Cok istiyorum bende dua ediyorum insallah bu hamile halimde Rabbim kabul eder dualarimi . Ama hayirliysa olsun insallah.
Yarini heycanla bekliyorum..

allah kolaylık versin düşünmeden kitap okuyarak uykuya dalabilirsin belki. benimde 15 gündür burnum tıkalı öksürük de var geceleri nefes alamadığımdan sürekli ayaktayım sabaha kadar

Âmin cümlemize inşallah :) ben bugün kendimi çok yordum biliyorum ondan gitti uyku, kitap okusam daha da çok kaçacak maalesef ışık açınca

Sana da geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…