Canim ekmeksiz doyuyor musun?? Ekmeksiz hiç bişey anlamıyorum ben yemekten
Her gidiste cekioz :) daha guzel oluyo izleyip izleyip duruorumCook heyecanlıym çok büyümüş olacak inşallah bebekler. Unutmazsak ekrandan video çekeceğiz yine. Güzel bir hatıra kalır
Ay benimde haftaya cuma gunu kontrolum var ama bebegi gormeyecez kan tahlillerimi flan goturecem. Ayin 27.sinde bebegi gormeye gidecez insallah son son18 kasımda dört beş kişi gidiyor bebeğini görmeye. İnşallah güzel haberler yazarız buraya
bırakmakla iyi yaptın canım ben iş günü geri sayımı yapmaktan bıktımCanım çok sıkılıyor Benim yaa.
Yapacak birşey bulamıyorum.
Çalışanları duyunca erken mi bıraktım
Acaba diyorum.
Okulu öğrencileri özledim.
Hoş bel ağrım i hatırlayınca hemen vazgeçiyorum bu düşüncelerdn
bizim de haftaya cuma18 kasımda dört beş kişi gidiyor bebeğini görmeye. İnşallah güzel haberler yazarız buraya
Ben onceki gunlere nazaran son bir haftadir en az 8 bardak su iciyorim zaten hamileler 8 yada 10 bardak su icmelilermis bu sekilde icmeye basladigim gunden beri en ufak akintim olmuyor ve kabizlik sorunuda yasamiyorum belki siz suyu az iciyorsaniz ondanda geliyor olabilir bendende beyaz kremsi akinti geliyordu ama sukur bittiMerhaba kizlar, 2 gundur dogru duzgun yazamadim.. giremedim fazla yogundum hazirlik fln.. dr heran gelebilir diyince son hazirliklarimida tamamladim... akintilarimda fazlalasti ( sumuksu bir sekilde ayiptir soylemesi ) hayirlisi bakalim
canım yazdığın için çok teşekkür ederim içime su serptin. kadın doğum doktoruna sordum o da gebelikle ilgili birşey değil deyince endişem artmıştı. yarın tahlillerim için dahiliye doktoruna gideceğim zaten bir de ona soracağım. inşallah gebelikle ilgilidir emzirmeden sonra geçerCanım aynısı bende de bi kaç gün evvel cıktı ben de hemşire oldugum için araştırmadım direk aklıma netten araştırdıkların geldi . Bugün doktoruma gösterdim. Hamileliğin son dönemlerinde süt kanalları dolmaya başlayınca oluşabiliyormus. Enfeksiyon da olabilir dedi . Haftaya kadar geçmese yine de USG istedi . İçim huzursuzdu yine de ama sende anlatınca... Rahatladım . Bende de yeni oluştu sen de rahatla istedim o yüzden yazdım :)
yok cnm iciyorum,, bana dr 1-2 cm acilman var arada akinti fln gelir dedi zaten dogum yaklastikca dahada cogaliyormus bilmiyorumBen onceki gunlere nazaran son bir haftadir en az 8 bardak su iciyorim zaten hamileler 8 yada 10 bardak su icmelilermis bu sekilde icmeye basladigim gunden beri en ufak akintim olmuyor ve kabizlik sorunuda yasamiyorum belki siz suyu az iciyorsaniz ondanda geliyor olabilir bendende beyaz kremsi akinti geliyordu ama sukur bitti
Midem basim fena yine yaaa limonlu su iciyorum korkudan eve tansiuon aleti alsam korkarım dakka başı ölçüp kendimi strese koyayim keşke eczaneler bu saate açık olsa :/
Canim zaten şuan olmasi mūmkūn değil çūnkū karnimiz burnumuzdaben emzirme atleti aldım normalde göğüs bedenim hamilelikte 90 oldu atleti 95 beden aldım ama beden dar geldi. belki doğumdan sonra karın çevresi az küçülürse rahat edebilirim. bu haliyle mümkün değil sıkıntı yaptı denediğimde
Canim shipsbaby bende gözūme kestirmistim.peki gögūs tarafi ayni sūtyen gibi dik tutuyormuShips baby diye bir marka. Ama makinaya atmıştım şimdi kurumuş tekrar giydim sanki tam oldu sıktı bile karnım çok büyük diye. Yani 90 olup ikisinide 95 almam iyi oldu galiba. Sende 85 al bence. 90 çok büyük olur sana
Yine uyku yok, belim kırılacak sanki ortadan ikiye
allah kolaylık versin düşünmeden kitap okuyarak uykuya dalabilirsin belki. benimde 15 gündür burnum tıkalı öksürük de var geceleri nefes alamadığımdan sürekli ayaktayım sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?