2016 Aralık Anneleri

Bebeğin nasibiyle gelsin inşallah canım, inşallah gönlünüze göre olur hayırlısı ile :)

Kaşınıyorum ve yanıyorum.ellerim ayaklarım alev alev bide dışarda fena rüzgar var seslerden de uyanıyorum salı çabuk gelir mi acaba

Selamun aleykum
Hayırlı geceler arkadaşlar.
Bende nasip olursa aralık annesi olacagim.
Bi kızım olacak inşallah.34+1'deyiz bizde.
Bu zamana kadar eminim çok güzel bilgiler paylastiniz ama Ben yeni tanıştım malesef.Dogumdan sonraki ilk zamanlar için desteklerinize bilgilerinize ihtiyacim var.Bu ilk gebeligim.1.5 yıllık evliyim:) Simdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi geceler, bikac gundur yazamadim pek. Ev temizligi vs derken basim kalabalikti. Sukurki buyuk isler bitti bugun halilari sercez insallah. Birde hastane cantamizi hazirladikmi tamamdir. Ama ben bu gece afedersiniZ uzerime okuz oturmus gibiydim. Ne saga donebldm ne sola, o kadar zorduki, resnen asagiya deli bir baski vardi, insallah biraz rahatlarim. Rabbim yardmcimiz olsun insallah

Çok sağol cnm :)

İnşallah olmazkızımda çok çektim o ağrıdan

Hayırlısıyla olur inşallah

Günaydın herkese umarım hepimiz için sağlıklı ve huzurlu bir gün olur.... dün kasılmalarım yine çoktu, hatta her ayağa kalktığımda sanki karnımı her tarafından çekiyorlar gibi gerginlik ve acı hissettim. Bütün gün yattım. Bugün nstye giricez yine. Bakalım inşallah çok sık çıkmaz kasılmalar

Bende depend alicam, herkes cok tavsiye ediyor. Ama nasil kullanilacak bu? Depend'in icine Orkid mi yerlestiriliyor? Sonrada ustune kulot mu giyiliyor???

Kizlar bebislerin hareketleri nasil sizde?

Eskisi kadar cok degil acikcasi. 32-33'e kadar hep hareket halindeydi surekli. Son haftalarda daha azaldigini dusunuyorum. Daha cok geriniyor gibi, tekme falan sallamiyor. Onceden bobrek kaburga her yerime calisiyordu. Yeri mi daralti ondan mi acaba? Doktoruma sorucam

Bende depend alicam, herkes cok tavsiye ediyor. Ama nasil kullanilacak bu? Depend'in icine Orkid mi yerlestiriliyor? Sonrada ustune kulot mu giyiliyor???

Depend hasta bezi gibi bisey. sadece yanları bantli degil. kulot gibi giyiyosun cikarirken yanlardan yırtıyosun. ici cocuk bezi gibi zaten yani artı bi ped takmiyosun

Dün doktora sol tarafimda bi sislik var inmedi bir haftadir ama bebegin hareketlerini sagda hissediyorum bu sislik nedir diye sordum. pasamiz göbek deligimin soluna popoyu dayamis ordan sag kaburgami tekmeliyomus eskisi gibi tekmeler atamiyo allahtan. eskiye göre baya azaldi hareketleri dedim cok normal dedi doktor.

GÜnaydın kızlar. Sizlerle çok beğendiğim bi yazıyo paylaşacam okumak isteyenler için buyrun :)

Eklentiler

• IMG_5073.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_5072.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_5071.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_5070.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_5069.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…