Iyi geceler kizlar..
Burda saat 23h30 .
Simdi aramizda 2 saat var.
Birazdan yataga gececem .
2 3 gundur mide yanmam fazlalasti gaviscon aliyorum o iyi geliyor cok sukur
Bende cok sukur valizimi hazirladim nerdeyse bitecek yarin eksikleride tamamlicam insallah.
Bide yarin hayirli bi haber bekliyoruz hayirlisiyla olur insallah tasinacaz hayirlisiyla insallah biz devletin evlerine bas vurmustuk insallah yarin haber gelecek insallah olur uyumayan anneler lutfen yatmadan dua edinde bu ev olsun. Cok istiyorum bende dua ediyorum insallah bu hamile halimde Rabbim kabul eder dualarimi . Ama hayirliysa olsun insallah.
Yarini heycanla bekliyorum..
Çok sağol cnm :)Kalkani emzirdiktek sonra takiyorsun maksat meme ucu hava alsin ve yara olmasin,yara varsa da hemen kuruyup iyilessin.iki basligi var biri delikli biri deliksiz.delikli olan daha cok hava aldirsin diye,deliksiz olandan da süt birikince akmasin diye.Bir keresinde delikli takiliydi bir eğildim icine süt birikmisti batti heryerim ☺ Yeni edindigim bir bilgiye göre 40 dk dan uzun takilmamasi gerekiyormus süt kanallarina baski yapiyormus.yani gunde 3-4 defa 40ar dk lik periyodlar iyiymis.
İnşallah olmazkızımda çok çektim o ağrıdanGeçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, inşallah kaşıntın geçer, değerlerin de düşer de bebeğin biraz daha kalır seninle, dualarım seninle
Bende Philips Avent aldım, emzirdikten sonra ucu çamaşıra değip yara olmasın diye takıyormuşsun, 40 dakikadan fazla durması zararlı yazıyor bazı yerlerde, süt kanallarını sıkıştırdığı için
Hayırlısıyla olur inşallahIyi geceler kizlar..
Burda saat 23h30 .
Simdi aramizda 2 saat var.
Birazdan yataga gececem .
2 3 gundur mide yanmam fazlalasti gaviscon aliyorum o iyi geliyor cok sukur
Bende cok sukur valizimi hazirladim nerdeyse bitecek yarin eksikleride tamamlicam insallah.
Bide yarin hayirli bi haber bekliyoruz hayirlisiyla olur insallah tasinacaz hayirlisiyla insallah biz devletin evlerine bas vurmustuk insallah yarin haber gelecek insallah olur uyumayan anneler lutfen yatmadan dua edinde bu ev olsun. Cok istiyorum bende dua ediyorum insallah bu hamile halimde Rabbim kabul eder dualarimi . Ama hayirliysa olsun insallah.
Yarini heycanla bekliyorum..
Kızlar valize hem depend 10 lu emici külotkoydum.hem de orkid 7 li ekstra uzun koydum. 4 tane külot ha bir de e bebekten 5 li kullan at lohusa külodu koydum. Hangisi kullanılır bilemedim valla. Hele o kullan at lardan hiçbirşey anlamadım onun üzerine bir de ped takılacak galiba ,bilen var mi
Kizlar bebislerin hareketleri nasil sizde?
Bende depend alicam, herkes cok tavsiye ediyor. Ama nasil kullanilacak bu? Depend'in icine Orkid mi yerlestiriliyor? Sonrada ustune kulot mu giyiliyor???
18 kasımda dört beş kişi gidiyor bebeğini görmeye. İnşallah güzel haberler yazarız buraya
Depend hasta bezi gibi bisey. sadece yanları bantli degil. kulot gibi giyiyosun cikarirken yanlardan yırtıyosun. ici cocuk bezi gibi zaten yani artı bi ped takmiyosun
Eskisi kadar cok degil acikcasi. 32-33'e kadar hep hareket halindeydi surekli. Son haftalarda daha azaldigini dusunuyorum. Daha cok geriniyor gibi, tekme falan sallamiyor. Onceden bobrek kaburga her yerime calisiyordu. Yeri mi daralti ondan mi acaba? Doktoruma sorucam
Benimki de 18 kasımBizim randevuda 18 Kasim'da :)
Bende tavsiyeler üzerine aldim insallah memnun kaliriz. gerci ilk etapta bebek bezi koyuyomus hemsireler bu alttan kulot gibi giyildigi icin koymuyolarmis ama odada giyeriz heraldeSaol canim ya ogrenmis oldum... Kullananlar cok memnun hep, isimizde yarar bizimde umarim
Günaydın hanımlar şukur sabahı ettik bizim 16 kasımda bi heralde ama onu bile bekleyesim yok yarın belki giderimBenimki de 18 kasım. ne bereketliymis bu 18 kasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?