- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Selamun aleykum
Hayırlı geceler arkadaşlar.
Bende nasip olursa aralık annesi olacagim.
Bi kızım olacak inşallah.34+1'deyiz bizde.
Bu zamana kadar eminim çok güzel bilgiler paylastiniz ama Ben yeni tanıştım malesef.Dogumdan sonraki ilk zamanlar için desteklerinize bilgilerinize ihtiyacim var.Bu ilk gebeligim.1.5 yıllık evliyim:) Simdiden teşekkür ederim.
benim de 16 Kasım bunlar son kontrollerimiz nst yi çok seviyorum kalp sesini saatlerce dinleyebilirim. dün nst ye girdim arada hıçkırıklarını da duydum. gerçekten bebekler cennet meyvesi. insan doymuyor sevgilerineserv post: 48807670 .!.:Günaydın hanımlar şukur sabahı ettik bizim 16 kasımda bi heralde ama onu bile bekleyesim yok yarın belki giderim
Dündü kontrol canım tarih vermedi ay sonuna dedi ama tam tarih vermedi haftaya tekrar kontrol edelim dedi boy ve kilo içinde haftasiyla uyumlu dedi rakam vermedi doktorumuz dün ameliyattan çıkmıştı yorgundu biraz çok konuşamadık.sizde durum nasıl belli mi tarihGünaydınn kızlar
sumak85 geçen kontrolüm var demiştin
Dr ne dedi kaç gr kaç cm olmuş
D.tarihi verdimi ?
Iyi geceler kizlar..
Burda saat 23h30 .
Simdi aramizda 2 saat var.
Birazdan yataga gececem .
2 3 gundur mide yanmam fazlalasti gaviscon aliyorum o iyi geliyor cok sukur
Bende cok sukur valizimi hazirladim nerdeyse bitecek yarin eksikleride tamamlicam insallah.
Bide yarin hayirli bi haber bekliyoruz hayirlisiyla olur insallah tasinacaz hayirlisiyla insallah biz devletin evlerine bas vurmustuk insallah yarin haber gelecek insallah olur uyumayan anneler lutfen yatmadan dua edinde bu ev olsun. Cok istiyorum bende dua ediyorum insallah bu hamile halimde Rabbim kabul eder dualarimi . Ama hayirliysa olsun insallah.
Yarini heycanla bekliyorum..
dogsun daha sa güzel olacak nst bana zor geliyo hateketsiz yatmakbenim de 16 Kasım bunlar son kontrollerimiz nst yi çok seviyorum kalp sesini saatlerce dinleyebilirim. dün nst ye girdim arada hıçkırıklarını da duydum. gerçekten bebekler cennet meyvesi. insan doymuyor sevgilerine
canım dr sana bebeğe kilo yapacak şeyleri söylüyordu ye diye şimdi de yeme mi diyor kiHergün ceviz fındik yumurta bal her dakika meyve her yemegin yaninda bi kase yogurt yiyodum. pilav makarna yemiyodum zaten. pekmez cok yiyodum kırmızı üzüm kurusu cok yiyodum kan yapsin diye. vitaminlidir diye düsündügüm herseyi yiyodum. bi de organik buldugum herseyi. ama simdi hicbisey yemiyorum. sadece ana yemekler onlar da pilavsiz makarnasiz ve ekmeksiz. ara ögünleri kestim gibi bisey ama arada yogurtla ara ögün yapiyorum yine.
bende hamilelğimden beri hiç ekmek yemiyorum desem yeridir normalde iştahsız olduğum için karnım çabuk doyuyor, diğer besinleri yemekten ekmeğe fırsat bulamıyorum zaten şişiyorum hemen.Canim ekmeksiz doyuyor musun?? Ekmeksiz hiç bişey anlamıyorum ben yemekten
bende evde olsam sıkılırdım ama bu hafta zorlanmaya başladım . evde de zaman geçmiyor.Canım çok sıkılıyor Benim yaa.
Yapacak birşey bulamıyorum.
Çalışanları duyunca erken mi bıraktım
Acaba diyorum.
Okulu öğrencileri özledim.
Hoş bel ağrım i hatırlayınca hemen vazgeçiyorum bu düşüncelerdn
ya ben haftasonu resmen öyle bitembelleşiyorum ki evde ne temizlik ne bir şey. heralde hiç çalışmasam miskinin biri olurum çalışınca mecbur kendini topluyosun. bazen bebeğe bakamıcak mıyım merak ediyorum bende.Benim kadar tembel üsengec biri nasıl çocuk bakacak çok merak ediyorum.
Evde tek başımaym gün içinde. Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.
ben dün nasıl kaşıdım göbeğimi dayanamadım sona kıpkırmızı oldu çok pişman oldum Allahtan sabaha geçmişti yaaa. bi daha ellemicem.Kaşınıyorummmmm ama kaşımamak için zorluyorum kendimi oyy oyyy yorulmuşum uyusam unutsam ne güzel olur ayy biz ne zaman doğurucaz ya
hareketlerinin azalması normal ama eskiye göre daha serttir dedi doktorum.Eskisi kadar cok degil acikcasi. 32-33'e kadar hep hareket halindeydi surekli. Son haftalarda daha azaldigini dusunuyorum. Daha cok geriniyor gibi, tekme falan sallamiyor. Onceden bobrek kaburga her yerime calisiyordu. Yeri mi daralti ondan mi acaba? Doktoruma sorucam
Canım bebek biraz daha'büyümek istiyor bakalım çok heyecanlı. Sanki biz senin yerindeymsz gibi oluyor .hiç tedirgin olma.Allah büyük en güzel zamanda doğacaktırGünaydın kızlaar bugünde doğurmuyorum inşallah sancılar baya azaldı nstde eskisi gibi 7-8 lere düştü arada bi 80 leri buluyor ama düzenli olmadığı için alma taraftarı değil doktorum takip edicez dedi bi süre daha hastanedeyim yani. kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ve akıntım inanılmaz arttı öyle böyle derken 35 i doldurucaz inşallah
canım benim bildiğim en son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun sen nasıl son 2 haftaya kadar çalışacaksınCanım 29 Kasım'a kadar yani son 2 haftaya kadar çalışacağım
Bu arada maşallah bebişe canım, çok güzel gidiyor kilosu gelişimi, Allah nazarlardan saklasın. Hep iyi haberlerimizi paylaşalım inşallah, beraberce sevinelim
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, inşallah kaşıntın geçer, değerlerin de düşer de bebeğin biraz daha kalır seninle, dualarım seninle
Bende Philips Avent aldım, emzirdikten sonra ucu çamaşıra değip yara olmasın diye takıyormuşsun, 40 dakikadan fazla durması zararlı yazıyor bazı yerlerde, süt kanallarını sıkıştırdığı için
kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı
37 de galiba ama tam hatırlamıyorum cnm bana hiç test yaptırmadı muayeneden sonra kaşınıyorum demiştim hemen alalım dedi iriydi doguncada 8 gun kuvezde yattı kalp ye problem falan var demişlerfi inşallah bj kızımı direk alırım kucagıma kaşıntı fena kuduruyorum resmen her yer birden zorluyorum kendimi kaşınmamak için doktor da gel demedi bir haftam var daha losyon ilaç falan var mı acaba rahatlatan
ben varım mm mm çok tembelim çokkkkk
Yeri dsraldi kg artti ondan cnmEskisi kadar cok degil acikcasi. 32-33'e kadar hep hareket halindeydi surekli. Son haftalarda daha azaldigini dusunuyorum. Daha cok geriniyor gibi, tekme falan sallamiyor. Onceden bobrek kaburga her yerime calisiyordu. Yeri mi daralti ondan mi acaba? Doktoruma sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?