2016 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlar, ağrısız, sancısız güzel bir gün olsun inşallah.

Hoşgeldin canım, her zaman, hepimiz birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

serv post: 48807670 .!.:
Günaydın hanımlar şukur sabahı ettik bizim 16 kasımda bi heralde ama onu bile bekleyesim yok yarın belki giderim
benim de 16 Kasım bunlar son kontrollerimiz nst yi çok seviyorum kalp sesini saatlerce dinleyebilirim. dün nst ye girdim arada hıçkırıklarını da duydum. gerçekten bebekler cennet meyvesi. insan doymuyor sevgilerine

Günaydınn kızlar
sumak85 geçen kontrolüm var demiştin
Dr ne dedi kaç gr kaç cm olmuş
D.tarihi verdimi ?
Dündü kontrol canım tarih vermedi ay sonuna dedi ama tam tarih vermedi haftaya tekrar kontrol edelim dedi boy ve kilo içinde haftasiyla uyumlu dedi rakam vermedi doktorumuz dün ameliyattan çıkmıştı yorgundu biraz çok konuşamadık.sizde durum nasıl belli mi tarih

Günaydın kızlaar bugünde doğurmuyorum inşallah sancılar baya azaldı nstde eskisi gibi 7-8 lere düştü arada bi 80 leri buluyor ama düzenli olmadığı için alma taraftarı değil doktorum takip edicez dedi bi süre daha hastanedeyim yani. kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ve akıntım inanılmaz arttı öyle böyle derken 35 i doldurucaz inşallah

Iyi de cnm bu halde nasıl taşınacaksınız, senin için stresli olur. Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin.​

Günaydın güzel hatunlar
xBahar61x Canım sütyen gibi tamamen diyemem kaplı değil çünkü. atlet gibi de değil göğsü tutuyor çünkü. Ben normalde evde sadece atlet giyince göğüsler sarkık sarkık gözükür büyüdüğü için. ama bu emzirme atletleri öyle bir görüntü oluşturmuyor

benim de 16 Kasım bunlar son kontrollerimiz nst yi çok seviyorum kalp sesini saatlerce dinleyebilirim. dün nst ye girdim arada hıçkırıklarını da duydum. gerçekten bebekler cennet meyvesi. insan doymuyor sevgilerine
dogsun daha sa güzel olacak nst bana zor geliyo hateketsiz yatmak

canım dr sana bebeğe kilo yapacak şeyleri söylüyordu ye diye şimdi de yeme mi diyor ki

Canim ekmeksiz doyuyor musun?? Ekmeksiz hiç bişey anlamıyorum ben yemekten
bende hamilelğimden beri hiç ekmek yemiyorum desem yeridir normalde iştahsız olduğum için karnım çabuk doyuyor, diğer besinleri yemekten ekmeğe fırsat bulamıyorum zaten şişiyorum hemen.

bende evde olsam sıkılırdım ama bu hafta zorlanmaya başladım . evde de zaman geçmiyor.

Benim kadar tembel üsengec biri nasıl çocuk bakacak çok merak ediyorum.
Evde tek başımaym gün içinde. Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.
ya ben haftasonu resmen öyle bitembelleşiyorum ki evde ne temizlik ne bir şey. heralde hiç çalışmasam miskinin biri olurum çalışınca mecbur kendini topluyosun. bazen bebeğe bakamıcak mıyım merak ediyorum bende.

Kaşınıyorummmmm ama kaşımamak için zorluyorum kendimi oyy oyyy yorulmuşum uyusam unutsam ne güzel olur ayy biz ne zaman doğurucaz ya
ben dün nasıl kaşıdım göbeğimi dayanamadım sona kıpkırmızı oldu çok pişman oldum Allahtan sabaha geçmişti yaaa. bi daha ellemicem.

hareketlerinin azalması normal ama eskiye göre daha serttir dedi doktorum.

Canım bebek biraz daha'büyümek istiyor bakalım çok heyecanlı. Sanki biz senin yerindeymsz gibi oluyor .hiç tedirgin olma.Allah büyük en güzel zamanda doğacaktır

canım benim bildiğim en son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun sen nasıl son 2 haftaya kadar çalışacaksın

çok sağol cnm Allah razı olsun . hepimiz vakitlice sağlıcakla kavuşuruz inş. bebişleirmize

kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı

Sakın kaşıma, hemen yağ ya da krem sür. Benim göbeğimin altı çok kaşınıyodu kaşıdım da maalesef ve çatladı. Yani aslında çatlayacağı varsa pek engel olamıyorsun ama kaşıdıkça çoğalıyormuş.

ilaç veremem dedi kadın dğum dr um . losyonda işe yaramazki sonuçta içten gelen bir durum . ama size tahlil yapmadan bebeği almaları çok enteresan . bakalımbenm yarın çıkacak sonuçlarım düşme varsa dayan dedi dr ama artıyorsa değerler max. 37 de alırız. dedi ayrıca yarın karaciğer için ultrasona felanda giricem .
evet kaşıntı çok zor benide çok zorladığında dayanamıyorum artık geçen gece ağlama krizine girdim dayanamıyorum diye . çok yanım yanıyor çünkü. bakalm Rabbim şifa versin size bana tüm hamişlere.

Herkese günaydın uykusuz bir geceden sonra tabii ki baş ağrısıyla uyandım

Neyse geçer inşallah çabucak...

Benim doktor kontrolüm de yarın nasipse, son kontrolden bu yana izindeyim, beslenmeme de çok dikkat ettim bakalım bebişim ne kadar olmuş

Bugün bebeğimizin çikolatalarını ve doğal taştan yaptırdığımız magnetlerini almaya gideceğiz, inşallah güzel olmuştur. Ne tatlı hevesler ya çok şükür bu günleri gösteren Rabbimize

Yeri dsraldi kg artti ondan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…