- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
canım ççok sağol ya unutmamışsın ben bi bakayım duruma giderim inş:)derinyesevi iyi akşamlar canım bilgi edindiğimde sana yazacağımı söylemiştim koru hastanesinin Doğuma hazırlık kursu Pazartesi başlıyor ben kaydımı yaptırdım toplam 4 hafta akşam 18:30 da başlıyor ücreti de 300 TL bilgin olsun...
Ohh iyi canim gozun aydin . Ne kadar icerde kalirsa o kadar iyi. Daha cezesı bitmedi minigin vakti zamani var. Cok sevindim senin adina .Günaydın kızlaar bugünde doğurmuyorum inşallah sancılar baya azaldı nstde eskisi gibi 7-8 lere düştü arada bi 80 leri buluyor ama düzenli olmadığı için alma taraftarı değil doktorum takip edicez dedi bi süre daha hastanedeyim yani. kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ve akıntım inanılmaz arttı öyle böyle derken 35 i doldurucaz inşallah
Saol canim . Ayy yeter ki bu ev işi olsun güle oynaya tasinacam insallah.Iyi de cnm bu halde nasıl taşınacaksınız, senin için stresli olur. Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin.
hadi inşallah canım biraz daha sıkın dişinizi dualarımız sizinleGünaydın kızlaar bugünde doğurmuyorum inşallah sancılar baya azaldı nstde eskisi gibi 7-8 lere düştü arada bi 80 leri buluyor ama düzenli olmadığı için alma taraftarı değil doktorum takip edicez dedi bi süre daha hastanedeyim yani. kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ve akıntım inanılmaz arttı öyle böyle derken 35 i doldurucaz inşallah
kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı
Canım her gittiğimde bir hafta sonra iki hafta sonra alırız diyodu zaten iyi ki almış o zaman çok şişti nefes almakta zorlanmış falan yaratık gibiydi derim bazen işin şakası tabi de şimdi ki prensesimle dogan bebegin alakası yok neyse rabbime şükürler olsun ki atlattık o günleriilaç veremem dedi kadın dğum dr um . losyonda işe yaramazki sonuçta içten gelen bir durum . ama size tahlil yapmadan bebeği almaları çok enteresan . bakalımbenm yarın çıkacak sonuçlarım düşme varsa dayan dedi dr ama artıyorsa değerler max. 37 de alırız. dedi ayrıca yarın karaciğer için ultrasona felanda giricem .
evet kaşıntı çok zor benide çok zorladığında dayanamıyorum artık geçen gece ağlama krizine girdim dayanamıyorum diye . çok yanım yanıyor çünkü. bakalm Rabbim şifa versin size bana tüm hamişlere.
Kaşınıyorum ve yanıyorum.ellerim ayaklarım alev alev bide dışarda fena rüzgar var seslerden de uyanıyorum salı çabuk gelir mi acaba
Canım İnşallah olur ev işin ablam da taşındı geçen hafta oda hamile hatta onun beklenen doğum tarihi 3 aralık. Ama şimdi düzeni oluştu bir hafta da. Allah o gücü veriyor. Hele de istedign bir yer se seve seve yaparsın inşallahSaol canim . Ayy yeter ki bu ev işi olsun güle oynaya tasinacam insallah.cok olsa 1 haftada bitecek olan isletim 2 haftada biter ama olsun en azindan bebiş gelmeden düzenimi kurarim. saol.
Ben 28.haftada bi gecede çatladım resmen sabah kalktım mahvolmusum korktum da anlamadım çatlak olduğunu noluyo bana dedim krem de kullaniyordum üstelik.Sadece karnımda var bacaklarimda kalcamda fln yok.Gunaydin hanimlar. 10 kasim atamizi saygiyla aniyoruz ..
Catlayan varmii hayatin gerceklerini konusalim . :) birakin susleri bi kenara.. :) bu aya kadar olmadi olmadi. Belimin iki kenarlarindan kirmizi kirmizi kucuk kucuk olmaya basladiyaglaniyorum ama yok yani. Oluyo genede artmasini hic istemiyorum
yok canım tüm vücut fln değil sadece göbek ztn bende göbektenbaşka bişi yok kollarım bacaklarım incecik o yüzden çatlama belirtisi mi diyorumCanım her gittiğimde bir hafta sonra iki hafta sonra alırız diyodu zaten iyi ki almış o zaman çok şişti nefes almakta zorlanmış falan yaratık gibiydi derim bazen işin şakası tabi de şimdi ki prensesimle dogan bebegin alakası yok neyse rabbime şükürler olsun ki atlattık o günleri
Ayy kaşıntı işi felaket bide tüm vucutta olunca dayanılmıyo azcık kaşı devamı geliyo bakalım yarın ne diycek doktor inşallah hayırla kurtuluruz
Be
Ben 28.haftada bi gecede çatladım resmen sabah kalktım mahvolmusum korktum da anlamadım çatlak olduğunu noluyo bana dedim krem de kullaniyordum üstelik.Sadece karnımda var bacaklarimda kalcamda fln yok.
Bende tam bu konuya deginmek istiyodum sen yazmissinGunaydin hanimlar. 10 kasim atamizi saygiyla aniyoruz ..
Catlayan varmii hayatin gerceklerini konusalim . :) birakin susleri bi kenara.. :) bu aya kadar olmadi olmadi. Belimin iki kenarlarindan kirmizi kirmizi kucuk kucuk olmaya basladiyaglaniyorum ama yok yani. Oluyo genede artmasini hic istemiyorum
Günaydın kızlaar bugünde doğurmuyorum inşallah sancılar baya azaldı nstde eskisi gibi 7-8 lere düştü arada bi 80 leri buluyor ama düzenli olmadığı için alma taraftarı değil doktorum takip edicez dedi bi süre daha hastanedeyim yani. kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ve akıntım inanılmaz arttı öyle böyle derken 35 i doldurucaz inşallah
Insallah canim hatta iyiye gidersen daha da kalir bebis senleGünaydın kızlaar bugünde doğurmuyorum inşallah sancılar baya azaldı nstde eskisi gibi 7-8 lere düştü arada bi 80 leri buluyor ama düzenli olmadığı için alma taraftarı değil doktorum takip edicez dedi bi süre daha hastanedeyim yani. kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ve akıntım inanılmaz arttı öyle böyle derken 35 i doldurucaz inşallah
canım dr sana bebeğe kilo yapacak şeyleri söylüyordu ye diye şimdi de yeme mi diyor ki
Sehir degistirdigim icin eski doktorum yok. ama o eski doktorum neler yiyecegimi söylüyodu. haftada 2 yumurta 2 gün balik 3 gün kirmizi et hergün badem ceviz gibi. ben de özen gösteriyodum hep saglikli vitaminli seyler yiyodum. simdi bebek aşırı kilolu olunca burdaki doktor yasakladı herseyi. bi ara sekerden süphelendiler seker yüklemesini önceden yaptirmama ragmen bi daha yapmak istedi. ben dikkat ederim zaten az kaldi diye yükleme yaptirmadim. suan sadece ana ögün hamilelikten önceki gibi besleniyorum. yani bademler cevizler yumurtalar yemiyorum. yoksa bebek 3 hafta önden gidiyodu ve 3 haftanin fazlasi tehlikeliymis.
Kizlar ben dun gece zor bi gece gecirdim. Bebegin hareketleride azalmisti. P.tesi olan randevumu bugune cektim. Suyum bebegin hareketleri vs hersey normaldi..hareketlerinazalmasida normalmis yeri darsliyormus.doktor agrilarin normal.dedi, nstye bagladi. Simdi sonucunu gostercem. Bebisim masallahhh 2910 gr olmus cok sukur. Bakalim nst sonucuna gore.ne diyecek. Beklemedeyim.
Ahh ahh 33.haftada birdenbire bütün göbegim çatladi. hamileligimin ilk zamanlarindan itibaren de bacaklarimda catlaklar olmustu zatenkızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı
Bende tam bu konuya deginmek istiyodum sen yazmissinben de sabah ogle aksam aklima geldikce yaglaniyorum kremler suruyorum ama yok kenarlardan benim de baslamis ki kocam gordu ilk cok moral bozucu o kadar dikkat etmeme ragmen, demek ki olacaksa engel olamiyosun.. bari ilerlemesini durdurayim diye serum aldim kullaniyorum ama daha vakit de var nolucak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?