2016 Aralık Anneleri

Ohh iyi canim gozun aydin . Ne kadar icerde kalirsa o kadar iyi. Daha cezesı bitmedi minigin vakti zamani var. Cok sevindim senin adina .

Gunaydin hanimlar. 10 kasim atamizi saygiyla aniyoruz ..
Catlayan varmii hayatin gerceklerini konusalim . :) birakin susleri bi kenara.. :) bu aya kadar olmadi olmadi. Belimin iki kenarlarindan kirmizi kirmizi kucuk kucuk olmaya basladi yaglaniyorum ama yok yani. Oluyo genede artmasini hic istemiyorum

Iyi de cnm bu halde nasıl taşınacaksınız, senin için stresli olur. Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin.​
Saol canim . Ayy yeter ki bu ev işi olsun güle oynaya tasinacam insallah. cok olsa 1 haftada bitecek olan isletim 2 haftada biter ama olsun en azindan bebiş gelmeden düzenimi kurarim. saol.

hadi inşallah canım biraz daha sıkın dişinizi dualarımız sizinle

kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı

Canım her gittiğimde bir hafta sonra iki hafta sonra alırız diyodu zaten iyi ki almış o zaman çok şişti nefes almakta zorlanmış falan yaratık gibiydi derim bazen işin şakası tabi de şimdi ki prensesimle dogan bebegin alakası yok neyse rabbime şükürler olsun ki atlattık o günleri
Ayy kaşıntı işi felaket bide tüm vucutta olunca dayanılmıyo azcık kaşı devamı geliyo bakalım yarın ne diycek doktor inşallah hayırla kurtuluruz

Saol canim . Ayy yeter ki bu ev işi olsun güle oynaya tasinacam insallah. cok olsa 1 haftada bitecek olan isletim 2 haftada biter ama olsun en azindan bebiş gelmeden düzenimi kurarim. saol.
Canım İnşallah olur ev işin ablam da taşındı geçen hafta oda hamile hatta onun beklenen doğum tarihi 3 aralık. Ama şimdi düzeni oluştu bir hafta da. Allah o gücü veriyor. Hele de istedign bir yer se seve seve yaparsın inşallah

Be
Ben 28.haftada bi gecede çatladım resmen sabah kalktım mahvolmusum korktum da anlamadım çatlak olduğunu noluyo bana dedim krem de kullaniyordum üstelik.Sadece karnımda var bacaklarimda kalcamda fln yok.

yok canım tüm vücut fln değil sadece göbek ztn bende göbektenbaşka bişi yok kollarım bacaklarım incecik o yüzden çatlama belirtisi mi diyorum

Be

Ben 28.haftada bi gecede çatladım resmen sabah kalktım mahvolmusum korktum da anlamadım çatlak olduğunu noluyo bana dedim krem de kullaniyordum üstelik.Sadece karnımda var bacaklarimda kalcamda fln yok.

benimde korkutğum bu cnm hala çatlak yok krem de düzenli kullanamıyorum ki sabah 6.45 de evden çıkıyorum akşam eve dönüşüm 8. günde 1 defa sürüyorum çoğu zmn bazen de 2 de oluyo

Bende tam bu konuya deginmek istiyodum sen yazmissin ben de sabah ogle aksam aklima geldikce yaglaniyorum kremler suruyorum ama yok kenarlardan benim de baslamis ki kocam gordu ilk cok moral bozucu o kadar dikkat etmeme ragmen, demek ki olacaksa engel olamiyosun.. bari ilerlemesini durdurayim diye serum aldim kullaniyorum ama daha vakit de var nolucak bilmiyorum

Canim cok sevindim insallah vakitlice gelsin bebisin

Insallah canim hatta iyiye gidersen daha da kalir bebis senle cok sevindim kendine dikkat et guzel guzel beslen moralini yuksek tut canim

Kizlar ben dun gece zor bi gece gecirdim. Bebegin hareketleride azalmisti. P.tesi olan randevumu bugune cektim. Suyum bebegin hareketleri vs hersey normaldi..hareketlerinazalmasida normalmis yeri darsliyormus.doktor agrilarin normal.dedi, nstye bagladi. Simdi sonucunu gostercem. Bebisim masallahhh 2910 gr olmus cok sukur. Bakalim nst sonucuna gore.ne diyecek. Beklemedeyim.

canım dr sana bebeğe kilo yapacak şeyleri söylüyordu ye diye şimdi de yeme mi diyor ki

Sehir degistirdigim icin eski doktorum yok. ama o eski doktorum neler yiyecegimi söylüyodu. haftada 2 yumurta 2 gün balik 3 gün kirmizi et hergün badem ceviz gibi. ben de özen gösteriyodum hep saglikli vitaminli seyler yiyodum. simdi bebek aşırı kilolu olunca burdaki doktor yasakladı herseyi. bi ara sekerden süphelendiler seker yüklemesini önceden yaptirmama ragmen bi daha yapmak istedi. ben dikkat ederim zaten az kaldi diye yükleme yaptirmadim. suan sadece ana ögün hamilelikten önceki gibi besleniyorum. yani bademler cevizler yumurtalar yemiyorum. yoksa bebek 3 hafta önden gidiyodu ve 3 haftanin fazlasi tehlikeliymis.

Birebir aynı durumdayız canım Her satırı beni anlatıyor :)

Nst sonucunda iyi çıkar umarım. Gebelik şekeri falan mı var kilosu bayağı önde sanırım. Hangi ilaçları falan kullaniyorsun ne yiyip ne iciyorsun

Kremler serumlar hic bi ise yaramadi. hem de gidip en pahalilarini aldim. evde oldugum icin aklima geldikce sürdüm. fazla kiloyla da alakasi yok. daha ben hic kilo almadan bacaklarim catladi. olacaksa oluyo yani. sadece bacaklarimda kalsin diye de cok ugrastim ama önce belim sonra bi anda karnim catladi. hatta ben karnim catlamadi 32. haftadan sonra da ne kadar olabilir ki diyodum. 33 de şok yaşadim gercekten insallah sizde cikmaz her bünye ayni olmuyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…