2016 Aralık Anneleri

Bi krem buldum dr danisip aldim . Dun arastirdim epey herkes etkisini gorms. Cokda uygun 8 lira bse. Bi tane daha var oda soyarak tedavi ediomus ama 70 lira :)

canım benim bildiğim en son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun sen nasıl son 2 haftaya kadar çalışacaksın

Canım ben KKTC de yaşıyorum. Buradaki yasalara göre son 2 haftaya kadar çalışıp aktarabiliyorsun, doğum sonrasına.

Be

Ben 28.haftada bi gecede çatladım resmen sabah kalktım mahvolmusum korktum da anlamadım çatlak olduğunu noluyo bana dedim krem de kullaniyordum üstelik.Sadece karnımda var bacaklarimda kalcamda fln yok.

kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı

Ah kızlar, benim de 32. haftaya kadar hiç birşey yoktu göbeğimde. Ki çok müsait cildim çatlamaya, ergenlikten kalma bacaklarımda çatlaklar var. Yine de düzenli olarak çatlak kremimi, bebe yağımı sürdüm. 32. haftada tam göbeğin altı, çok afedersiniz külodun bel lastiğinin olduğu yerde acıma başladı. Bu ne dedim. Bir baktım aynaya, ufa ufak çatlaklar. Tabi göbek altında kalınca ben de farkedememişim. Tam bel lastiklerinin olduğu bölgede. Bu arada çatlayan yerin acıyacağını bilmezdim ben 2-3 gün acıdı. Şimdilik yukarılarda yok birşey göbek çevresinde, inşallah yukarılara çıkmaz, ama bu günlerde herkes gibi çok gerildi göbeğim, tatlı tatlı da kaşınıyor, dokunmamaya gayret ediyorum.

Gunaydin kizlar. Biz bebisimiz gormeye gittik. 2500 kilo olmus anca sipa. Kilosu biraz geride ama ben de minyon oldugumdan doktor normal dedi. Annesi minnacik bebek napsin:)

Bu arada epidural normal dogumu sordum. Doktor pek istemedi ama yine de isterseniz yaparim dedi. 5 cm acikliga kadar müdahele etmiyoruz zaten. Ondan sonra da hizlaniyo. Epidurale cok gerek yok dedi. Hem de normalde epidural yapinca ikinma zor oluyo dedi. Bana birakti karari yanii.

Ben de kararsiz kaldim. Evet riskleri var ama herkes de cok rahatlatiyo diyo. Kafam cok karisik. Siz ne dusunuosunuz epidural normal dogum hakkinda?

Bebegin kilosu simdi nasil canim. düstü mü ?

Yarın kontrolüm var canım, yazarım burada yine nasıl geçtiğini kontrolün, sürekli 2 hafta öndeydi bebeğin kilosu en başından beri.
Doktor beni çok korkuttu, organları gelişmeyecek falan diye.
Zaten dikkat ediyordum iyice dikkat etmeye başladım. Son zamanlarda daha çok kilo alacak bebek diye.
Burada herkes bebişine kilo aldırmaya çalışıyor, ben daha fazla kilo almasın diye uğraşır oldum, bir çok şeyi yemiyorum

cnm insallah doldurursun seni yakindan takip ediyorum benimde erken dogum riski var ama dr dedi belli olmaz belki 2 hafta daha kalabilir karninda fln.. Rabbim saglikli bi sekilde kavusmayi nasip etsin .. hastahanede kalmakta insani iyce stres yapiyordur ama bebis icin mecbur katlancan cnmbenim

valla cnm benim belcikadaki drumda herseyin normalinden yana :) mumkun oldukca epidural vermicem dedi bende tmm dedim

Bu doktorlara da yaranılmıyor

Canim merhaba benimkininde kilosu haftasina gore fazla yani kilolu olunca organlari gelismiyornu oyle olsa zaten ultrasonda goruyorlar soylerler olumsuz bsyler bende yarin aclik tokluk sekerime baktircam

cnm benim gobegimin altinda hafif cizgiler olustu malesef onca sey surmeme rahmen.. anneannemdede olmus annemdede malesef genetikten kacilmiyor

Evet canim cok istiyorum . Ogleden sonra haber gelecek heycanla bekliyorum. Olmassa hayal kirikligina ugrarim. Rabbim bu hamile halimde insallah dualarimi kabul eder bnde bir an once tasinirim. Insallah.

Canim merhaba benimkininde kilosu haftasina gore fazla yani kilolu olunca organlari gelismiyornu oyle olsa zaten ultrasonda goruyorlar soylerler olumsuz bsyler bende yarin aclik tokluk sekerime baktircam

Benim her kontrolde bakıyor , hep düşük çıkıyor.
Çünkü dikkat ediyorum ama doktor ikna olmadı bi türlü.
Her gittiğimde bir şey söylüyor günlerce kafama takıyorum, hayırlısıyla bi kucağımıza alsak bebişleri rahatlıcaz.

Aslinda benimkini gorseniz gulersiniz bbu mu catlak dedigin die. Iki bel kemigi orda sag ve saolda kucuck kucuk 4 5 tane var. Gorunmuo bile bakmayinca ama istemezdim yahu olmasinj. Olmamsti smdiye kdr. Badem yagina basladim bnde. Bebek yagi bio oil suruodum. Bio oil btti bebek yagi yaptim. Smdi badem yagida surdum

Bu aclik tokluk sekeri sonuclari hemen cikiyormu ben yarin ilk defa yaptircam 32.haftamda cocugun kilosu 2280 cikmisti cokmu fazla bilemedm

Canim zaten şuan olmasi mūmkūn değil çūnkū karnimiz burnumuzda
Markasi nedir
sanki brnim göbiş yok gibi geliyor :) farkası bebefox muş
alırken inceleme şansım ve marka düşkünlüğüm olmadığğı için internetten sipariş vermiştim. hoş bebek arabasından bebel çorabına kadar herşeyi internetten aldım ben. ne çıkarsa şansıma deyip. malum serklajlıyım ve yatarak geçiyor hamilelik. ayağa kalkınca bayılma oluyor uzun süre yatmaya bağlı :)

Nst sonucunda iyi çıkar umarım. Gebelik şekeri falan mı var kilosu bayağı önde sanırım. Hangi ilaçları falan kullaniyorsun ne yiyip ne iciyorsun

Yok canim gebelik sekerim cikmadi. Doktorda baya onde demedi, iri bebek kategorisinde degilmis ama kilosu birazcik fazla ama normal degerlerde dedi. Ben gunluk badem( 1avuc) sut (1 bardak) ve keciboynuzu pekmezi (1 tatli kasigi) yiyorum.haftada 3 kezde muz yiyorum.onun disinda abur cubur cok yememeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…