Bebegin kilosu simdi nasil canim. düstü mü ?Birebir aynı durumdayız canımHer satırı beni anlatıyor :)
Bi krem buldum dr danisip aldim . Dun arastirdim epey herkes etkisini gorms. Cokda uygun 8 lira bse. Bi tane daha var oda soyarak tedavi ediomus ama 70 lira :)Bende tam bu konuya deginmek istiyodum sen yazmissinben de sabah ogle aksam aklima geldikce yaglaniyorum kremler suruyorum ama yok kenarlardan benim de baslamis ki kocam gordu ilk cok moral bozucu o kadar dikkat etmeme ragmen, demek ki olacaksa engel olamiyosun.. bari ilerlemesini durdurayim diye serum aldim kullaniyorum ama daha vakit de var nolucak bilmiyorum
canım benim bildiğim en son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun sen nasıl son 2 haftaya kadar çalışacaksın
Gunaydin hanimlar. 10 kasim atamizi saygiyla aniyoruz ..
Catlayan varmii hayatin gerceklerini konusalim . :) birakin susleri bi kenara.. :) bu aya kadar olmadi olmadi. Belimin iki kenarlarindan kirmizi kirmizi kucuk kucuk olmaya basladiyaglaniyorum ama yok yani. Oluyo genede artmasini hic istemiyorum
Be
Ben 28.haftada bi gecede çatladım resmen sabah kalktım mahvolmusum korktum da anlamadım çatlak olduğunu noluyo bana dedim krem de kullaniyordum üstelik.Sadece karnımda var bacaklarimda kalcamda fln yok.
kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı
Bebegin kilosu simdi nasil canim. düstü mü ?
cnm insallah doldurursunGünaydın kızlaar bugünde doğurmuyorum inşallah sancılar baya azaldı nstde eskisi gibi 7-8 lere düştü arada bi 80 leri buluyor ama düzenli olmadığı için alma taraftarı değil doktorum takip edicez dedi bi süre daha hastanedeyim yani. kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ve akıntım inanılmaz arttı öyle böyle derken 35 i doldurucaz inşallah
Dr Haftaya başlarız dedi banaKızlar nst'ye kaçıncı haftada başladınız?
valla cnm benim belcikadaki drumda herseyin normalinden yana :) mumkun oldukca epidural vermicem dedi bende tmm dedimGunaydin kizlar. Biz bebisimiz gormeye gittik. 2500 kilo olmus anca sipa. Kilosu biraz geride ama ben de minyon oldugumdan doktor normal dedi. Annesi minnacik bebek napsin:)
Bu arada epidural normal dogumu sordum. Doktor pek istemedi ama yine de isterseniz yaparim dedi. 5 cm acikliga kadar müdahele etmiyoruz zaten. Ondan sonra da hizlaniyo. Epidurale cok gerek yok dedi. Hem de normalde epidural yapinca ikinma zor oluyo dedi. Bana birakti karari yanii.
Ben de kararsiz kaldim. Evet riskleri var ama herkes de cok rahatlatiyo diyo. Kafam cok karisik. Siz ne dusunuosunuz epidural normal dogum hakkinda?
Bu doktorlara da yaranılmıyorYarın kontrolüm var canım, yazarım burada yine nasıl geçtiğini kontrolün, sürekli 2 hafta öndeydi bebeğin kilosu en başından beri.
Doktor beni çok korkuttu, organları gelişmeyecek falan diye.
Zaten dikkat ediyordum iyice dikkat etmeye başladım. Son zamanlarda daha çok kilo alacak bebek diye.
Burada herkes bebişine kilo aldırmaya çalışıyor, ben daha fazla kilo almasın diye uğraşır oldum, bir çok şeyi yemiyorum
Canim merhaba benimkininde kilosu haftasina gore fazla yani kilolu olunca organlari gelismiyornu oyle olsa zaten ultrasonda goruyorlar soylerler olumsuz bsyler bende yarin aclik tokluk sekerime baktircamYarın kontrolüm var canım, yazarım burada yine nasıl geçtiğini kontrolün, sürekli 2 hafta öndeydi bebeğin kilosu en başından beri.
Doktor beni çok korkuttu, organları gelişmeyecek falan diye.
Zaten dikkat ediyordum iyice dikkat etmeye başladım. Son zamanlarda daha çok kilo alacak bebek diye.
Burada herkes bebişine kilo aldırmaya çalışıyor, ben daha fazla kilo almasın diye uğraşır oldum, bir çok şeyi yemiyorum
cnm benim gobegimin altinda hafif cizgiler olustu malesef onca sey surmeme rahmen.. anneannemdede olmus annemdede malesef genetikten kacilmiyorGunaydin hanimlar. 10 kasim atamizi saygiyla aniyoruz ..
Catlayan varmii hayatin gerceklerini konusalim . :) birakin susleri bi kenara.. :) bu aya kadar olmadi olmadi. Belimin iki kenarlarindan kirmizi kirmizi kucuk kucuk olmaya basladiyaglaniyorum ama yok yani. Oluyo genede artmasini hic istemiyorum
Evet canim cok istiyorum . Ogleden sonra haber gelecek heycanla bekliyorum. Olmassa hayal kirikligina ugrarim.Canım İnşallah olur ev işin ablam da taşındı geçen hafta oda hamile hatta onun beklenen doğum tarihi 3 aralık. Ama şimdi düzeni oluştu bir hafta da. Allah o gücü veriyor. Hele de istedign bir yer se seve seve yaparsın inşallah
Canim merhaba benimkininde kilosu haftasina gore fazla yani kilolu olunca organlari gelismiyornu oyle olsa zaten ultrasonda goruyorlar soylerler olumsuz bsyler bende yarin aclik tokluk sekerime baktircam
Aslinda benimkini gorseniz gulersiniz bbu mu catlak dedigin die. Iki bel kemigi orda sag ve saolda kucuck kucuk 4 5 tane var. Gorunmuo bile bakmayinca ama istemezdim yahu olmasinj. Olmamsti smdiye kdr. Badem yagina basladim bnde. Bebek yagi bio oil suruodum. Bio oil btti bebek yagi yaptim. Smdi badem yagida surdumCanım ben KKTC de yaşıyorum. Buradaki yasalara göre son 2 haftaya kadar çalışıp aktarabiliyorsun, doğum sonrasına.
Ah kızlar, benim de 32. haftaya kadar hiç birşey yoktu göbeğimde. Ki çok müsait cildim çatlamaya, ergenlikten kalma bacaklarımda çatlaklar var. Yine de düzenli olarak çatlak kremimi, bebe yağımı sürdüm. 32. haftada tam göbeğin altı, çok afedersiniz külodun bel lastiğinin olduğu yerde acıma başladı. Bu ne dedim. Bir baktım aynaya, ufa ufak çatlaklar. Tabi göbek altında kalınca ben de farkedememişim. Tam bel lastiklerinin olduğu bölgede. Bu arada çatlayan yerin acıyacağını bilmezdim ben 2-3 gün acıdı. Şimdilik yukarılarda yok birşey göbek çevresinde, inşallah yukarılara çıkmaz, ama bu günlerde herkes gibi çok gerildi göbeğim, tatlı tatlı da kaşınıyor, dokunmamaya gayret ediyorum.
valla cnm benim belcikadaki drumda herseyin normalinden yana :) mumkun oldukca epidural vermicem dedi bende tmm dedim
Bu aclik tokluk sekeri sonuclari hemen cikiyormu ben yarin ilk defa yaptircam 32.haftamda cocugun kilosu 2280 cikmisti cokmu fazla bilemedmBenim her kontrolde bakıyor , hep düşük çıkıyor.
Çünkü dikkat ediyorum ama doktor ikna olmadı bi türlü.
Her gittiğimde bir şey söylüyor günlerce kafama takıyorum, hayırlısıyla bi kucağımıza alsak bebişleri rahatlıcaz.
sanki brnim göbiş yok gibi geliyor :) farkası bebefox muşCanim zaten şuan olmasi mūmkūn değil çūnkū karnimiz burnumuzda
Markasi nedir
Benim de 18 kasımBenimki de 18 kasım. ne bereketliymis bu 18 kasim
Masallah 10 kisi falan olduk yani :))) hurra 18 kasim hastane kosma gunuu :)Benim de 18 kasım
Nst sonucunda iyi çıkar umarım. Gebelik şekeri falan mı var kilosu bayağı önde sanırım. Hangi ilaçları falan kullaniyorsun ne yiyip ne iciyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?