- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
Bu aclik tokluk sekeri sonuclari hemen cikiyormu ben yarin ilk defa yaptircam 32.haftamda cocugun kilosu 2280 cikmisti cokmu fazla bilemedm
aynen cnm iste senin dr super ayni yurtdisindakiler gibi dusunuyor cunku gercekten burda sezeryan sayiyla yapiyorlar:) benim pazartesi gunu kontrolumde dr mecburen bakti cunku anlatttim hafif agrim oluyor ve akintilarim var diye oda o sekilde gordu 1-2 cm acilma olmus diyeBenimki de epey normalci. Cati muayenesini sordum. O cok onemli degil. Asiri degisik bi kemin yapin yoksa her kadin normal dogum yapabilir dedi. :)
Gunaydin kizlar. Biz bebisimiz gormeye gittik. 2500 kilo olmus anca sipa. Kilosu biraz geride ama ben de minyon oldugumdan doktor normal dedi. Annesi minnacik bebek napsin:)
Bu arada epidural normal dogumu sordum. Doktor pek istemedi ama yine de isterseniz yaparim dedi. 5 cm acikliga kadar müdahele etmiyoruz zaten. Ondan sonra da hizlaniyo. Epidurale cok gerek yok dedi. Hem de normalde epidural yapinca ikinma zor oluyo dedi. Bana birakti karari yanii.
Ben de kararsiz kaldim. Evet riskleri var ama herkes de cok rahatlatiyo diyo. Kafam cok karisik. Siz ne dusunuosunuz epidural normal dogum hakkinda?
Yarın kontrolüm var canım, yazarım burada yine nasıl geçtiğini kontrolün, sürekli 2 hafta öndeydi bebeğin kilosu en başından beri.
Doktor beni çok korkuttu, organları gelişmeyecek falan diye.
Zaten dikkat ediyordum iyice dikkat etmeye başladım. Son zamanlarda daha çok kilo alacak bebek diye.
Burada herkes bebişine kilo aldırmaya çalışıyor, ben daha fazla kilo almasın diye uğraşır oldum, bir çok şeyi yemiyorum
Ay bilmiyorumya of ofErtesi gün çıkıyor hemen, gittiğim hastane canım.
benimde 32. haftada 2760 çıkmıştı.
Valla canım benim eşim 3900 kg doğmuş, kaynanam hiç telaşlanma diyor hep bana.
Doktor benim moralimi bozdukça. Az mı çok mu bilemedim bende
canim isimlerini de versen belki denerimBi krem buldum dr danisip aldim . Dun arastirdim epey herkes etkisini gorms. Cokda uygun 8 lira bse. Bi tane daha var oda soyarak tedavi ediomus ama 70 lira :)
Gunaydin kizlar. Biz bebisimiz gormeye gittik. 2500 kilo olmus anca sipa. Kilosu biraz geride ama ben de minyon oldugumdan doktor normal dedi. Annesi minnacik bebek napsin:)
Bu arada epidural normal dogumu sordum. Doktor pek istemedi ama yine de isterseniz yaparim dedi. 5 cm acikliga kadar müdahele etmiyoruz zaten. Ondan sonra da hizlaniyo. Epidurale cok gerek yok dedi. Hem de normalde epidural yapinca ikinma zor oluyo dedi. Bana birakti karari yanii.
Ben de kararsiz kaldim. Evet riskleri var ama herkes de cok rahatlatiyo diyo. Kafam cok karisik. Siz ne dusunuosunuz epidural normal dogum hakkinda?
Benimki de epey normalci. Cati muayenesini sordum. O cok onemli degil. Asiri degisik bi kemin yapin yoksa her kadin normal dogum yapabilir dedi. :)
Biz simdiden goruyosakve daha gormediklerimiz de varsaÇatlaklar konusunda her gün kremlenmeye çalışıyorum şimdilik bacaklar hariç yok gibi, ama asıl bu haftadan sonra çatlarsın diyorlar, bir de bir arkadaşım çatlağın olup olmadığını ancak doğurunca görürsün dedi, korktum yainşallah çatlamayız
Çatlaklar konusunda her gün kremlenmeye çalışıyorum şimdilik bacaklar hariç yok gibi, ama asıl bu haftadan sonra çatlarsın diyorlar, bir de bir arkadaşım çatlağın olup olmadığını ancak doğurunca görürsün dedi, korktum yainşallah çatlamayız
Veririm canim. Arastir herkes memnun kalmis ve cokda uygun fiyati yani. madecassol 8 tl acnelyse 3 tlymis suan en fazla 5 olsun yani. Birini sabah birini aksam surcez acnelyse soyulmasina yardimci oluyomus. Bugun aldircm esime. Kizariksa catlaklariniz mudahele edileblir dio her yerde beyaz olmadigi surece.canim isimlerini de versen belki denerim
Yaklasık 3 ay önce arkadasım oldu cnm hakkaten ıkınmada sorun oluyomus o da yasadı ve solunum problemi olustu bebek 10 gün kuvözde kaldı. Ben normal doğum düşünüyorum kendi sancınla olduğu sürece en güzeli tam doğal olanı benceGunaydin kizlar. Biz bebisimiz gormeye gittik. 2500 kilo olmus anca sipa. Kilosu biraz geride ama ben de minyon oldugumdan doktor normal dedi. Annesi minnacik bebek napsin:)
Aslinda benimkini gorseniz gulersiniz bbu mu catlak dedigin die. Iki bel kemigi orda sag ve saolda kucuck kucuk 4 5 tane var. Gorunmuo bile bakmayinca ama istemezdim yahu olmasinj. Olmamsti smdiye kdr. Badem yagina basladim bnde. Bebek yagi bio oil suruodum. Bio oil btti bebek yagi yaptim. Smdi badem yagida surdum
ooo my godBen de yeni dogum yapan arkadasima cok catladim dedim. sen dogumdan sonra gör asıl dedisimdi gergin o zaman havasi inmis balon gibi olucaz heralde
Madecassol hakkinda pek yorum yapamiycam ama acnelyse de retinoik asit var ciltten de emilimi var cocuk icin tehlikeli canim dogumdan sonra belki deneyebiliriz onuVeririm canim. Arastir herkes memnun kalmis ve cokda uygun fiyati yani. madecassol 8 tl acnelyse 3 tlymis suan en fazla 5 olsun yani. Birini sabah birini aksam surcez acnelyse soyulmasina yardimci oluyomus. Bugun aldircm esime. Kizariksa catlaklariniz mudahele edileblir dio her yerde beyaz olmadigi surece.
Ole olmaz insallahh ya. Bu kdrla kalsinDIşarıdan bakıldığında görünmese dahi, orada çatlak olduğunu bilmek psikolojikman yetiyor canım insana. Yoksa çok afedersiniz ben ve eşimden başka kim görecek bikini bölgemdeki çatlakları. Tek tesellimiz, bir süre sonra kırmızı olan çatlaklar beyaza-ten rengine doğru dönüyormuş. Ama aha da şurayayazıyorum, ben de bu cilt oldukça, bu kadarla kalmaz çatlaklar, doğum sonrası boy boy seyrederim aynada
Madecasol hamile ve emzirenlerde kullanio digerine bakmamistim dahaMadecassol hakkinda pek yorum yapamiycam ama acnelyse de retinoik asit var ciltten de emilimi var cocuk icin tehlikeli canim dogumdan sonra belki deneyebiliriz onu
Maşallah annesi kuzucuğa. Ne kadar almış son kontrolden beri kaç gün geçmişti? Bizim kontrol pazartesi, geçen kontrolde 2300 gramdı, 2500 ve üstü olsa şükür edeceğim 10 gün içinde. Sağlıkla büyüsün kuzucuklar da, varsın zayıf olsunlar.
Epidural yaptırıp rahat doğum geçiren benim de tanıdıklarım var. Ama bir yandan doktorunun söylediği de mantıklı geldi bana canım. Eğer 5 cm e kadar müdahale edilmiyorsa, yolu yarılamış oluyorsun, belki de epidural yeri hazırlanıp, o anki gerekliliğine göre isteyip-istememe hakkı verebilirler sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?