2016 Aralık Anneleri

Bu aclik tokluk sekeri sonuclari hemen cikiyormu ben yarin ilk defa yaptircam 32.haftamda cocugun kilosu 2280 cikmisti cokmu fazla bilemedm

Ertesi gün çıkıyor hemen, gittiğim hastane canım.
benimde 32. haftada 2760 çıkmıştı.
Valla canım benim eşim 3900 kg doğmuş, kaynanam hiç telaşlanma diyor hep bana.
Doktor benim moralimi bozdukça. Az mı çok mu bilemedim bende

Benimki de epey normalci. Cati muayenesini sordum. O cok onemli degil. Asiri degisik bi kemin yapin yoksa her kadin normal dogum yapabilir dedi. :)
aynen cnm iste senin dr super ayni yurtdisindakiler gibi dusunuyor cunku gercekten burda sezeryan sayiyla yapiyorlar:) benim pazartesi gunu kontrolumde dr mecburen bakti cunku anlatttim hafif agrim oluyor ve akintilarim var diye oda o sekilde gordu 1-2 cm acilma olmus diye

Maşallah annesi kuzucuğa. Ne kadar almış son kontrolden beri kaç gün geçmişti? Bizim kontrol pazartesi, geçen kontrolde 2300 gramdı, 2500 ve üstü olsa şükür edeceğim 10 gün içinde. Sağlıkla büyüsün kuzucuklar da, varsın zayıf olsunlar.

Epidural yaptırıp rahat doğum geçiren benim de tanıdıklarım var. Ama bir yandan doktorunun söylediği de mantıklı geldi bana canım. Eğer 5 cm e kadar müdahale edilmiyorsa, yolu yarılamış oluyorsun, belki de epidural yeri hazırlanıp, o anki gerekliliğine göre isteyip-istememe hakkı verebilirler sana.

Aynen canim herkes alsin diye ugrasiyo biz diyet yapiyoruz. 3 haftayi gecerse sorun oluyomus. biz o sınıra dayandik ama gecmeden kurtulduk diye bakiyorum. ben bebek icin degil de dogum zor olacak diye bakiyodum. ama bebege de zararli oldugunu ögrenince korktum biraz.

Ay bilmiyorumya of ofannemde kardesimi 4 kilo dogurmus karsesim ve esim iri yapili uzun noylu annemde takilma onlara dedi

Benim iki arkadaşım epiduralle normal doğum yaptı, kesinlikle yapan anestezi ekibine bağlı diyorlar, ikisi de çok memnun kalmış hiç bir zorluk yaşamamışlar. Eğer açıklığım hastaneye gittiğimde olurda dayanabileceğimi hissedersem yaptırmayacağım, çok uzun süre olur, Ağrı dayanılmaz olursa istiyorum diyeceğim.

Benimki de epey normalci. Cati muayenesini sordum. O cok onemli degil. Asiri degisik bi kemin yapin yoksa her kadin normal dogum yapabilir dedi. :)

Çatı muayenesi yapmak biraz tartışmalı galiba, doğal doğum dedikleri hiç müdahalesiz doğum yanlısı olanlar belirgin bir kemik sorunu olmadığı sürece doğum başlayana kadar yapılmasını gereksiz buluyorlar, çünkü ne kadar açılacağını ancak doğum başlayınca anlıyorlarmış. Ama çoğu doktor 37-38. Haftalarda yapıyor benim gördüğüm kadarıyla

Kizlar nst sonucum iyi cikti cok sukur. Doktor bi problem yok dedi, 10 gun sonra ayin 19unda cagirdi. O zaman cati muayeneside yapariz dogum icin konusuruz dedi. Beni bi korku aldiiii. Sen hareketlerini takip edersin gene bebegin dedi. Insallah sag salim kavusalim bebislerimize

Çatlaklar konusunda her gün kremlenmeye çalışıyorum şimdilik bacaklar hariç yok gibi, ama asıl bu haftadan sonra çatlarsın diyorlar, bir de bir arkadaşım çatlağın olup olmadığını ancak doğurunca görürsün dedi, korktum ya inşallah çatlamayız

Biz simdiden goruyosakve daha gormediklerimiz de varsa

Ben de yeni dogum yapan arkadasima cok catladim dedim. sen dogumdan sonra gör asıl dedi simdi gergin o zaman havasi inmis balon gibi olucaz heralde

canim isimlerini de versen belki denerim
Veririm canim. Arastir herkes memnun kalmis ve cokda uygun fiyati yani. madecassol 8 tl acnelyse 3 tlymis suan en fazla 5 olsun yani. Birini sabah birini aksam surcez acnelyse soyulmasina yardimci oluyomus. Bugun aldircm esime. Kizariksa catlaklariniz mudahele edileblir dio her yerde beyaz olmadigi surece.

Yaklasık 3 ay önce arkadasım oldu cnm hakkaten ıkınmada sorun oluyomus o da yasadı ve solunum problemi olustu bebek 10 gün kuvözde kaldı. Ben normal doğum düşünüyorum kendi sancınla olduğu sürece en güzeli tam doğal olanı bence

DIşarıdan bakıldığında görünmese dahi, orada çatlak olduğunu bilmek psikolojikman yetiyor canım insana. Yoksa çok afedersiniz ben ve eşimden başka kim görecek bikini bölgemdeki çatlakları. Tek tesellimiz, bir süre sonra kırmızı olan çatlaklar beyaza-ten rengine doğru dönüyormuş. Ama aha da şuraya yazıyorum, ben de bu cilt oldukça, bu kadarla kalmaz çatlaklar, doğum sonrası boy boy seyrederim aynada

Madecassol hakkinda pek yorum yapamiycam ama acnelyse de retinoik asit var ciltten de emilimi var cocuk icin tehlikeli canim dogumdan sonra belki deneyebiliriz onu

Ole olmaz insallahh ya. Bu kdrla kalsin

Cnm 3 hafta once 1900du. 3 haftada 600 gr almış. Cok sukur saglikli. Geriden takip ediyor ama kilo alimi iyi. Zaten kilosunu cok dert etmiyorum.

Yani doktoruma guveniyorum. Bende gereksiz yere epridural yaptirmak istemem. Zaten karari bana birakti.anestezi uzmanıyla gorusup yapabiliriz dedi. Kafam karisik yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…