2016 Aralık Anneleri

Hamileyken kullaniliyo mu ki acaba ??

Aynen sanirim bende öyle yapicam. Dayanabildigim kadar dayanicam. Baktim dayanamiyorum. Acilmasi uzun sürüyor. O zaman epidural isteyebilirim. Hani kafadan epidural diye sartlamak da istemiyorum kendimi.

Benim doktor da son 1 2 hafta bakariz çatıya dedi ama cok da onemsemedi. Sen kendini normale hazirla dedi

Evet cnm ikinmada sorun oldugunu özellikle söyledi. En güzeli zaten kendi sancini çekmek. Bence cok gerekli olmadıkça epidural istememek lazim. Biraz psikolojik olarak hazırlamak gerekiyo kendini heralde. Gule oynaya doguran yoktur heralde. :)

Aynen herşey psikolojide bitiyor bencede olumlu düsünmek lazım inşallah hepimiz için kolay ve sağlıklı doğumlar olur

Selam kizlar,

Çatlak konusunda size organik hindistan cevizi yagini tavsiye ederim. Yabanci kaynaklarda daha cok bilgi var turk sitelerine gore. Hem catlak olmasini onluyor hemde olusmus catlaklarin yok edilmesinde basariliymis. Gunde 1 kere bile surmek nemli tutuyo. Ayrica vicik vicik degil. Bitek kiyafete bulasinca iz yapiyor. Ben gece yatmadan suruyorum.

Maşallah aslında alması gereken kiloyu almış. Genelde 200-250 gram haftalık normal kabul ediyorlar. Böyle de devam etsin inşallah

Bebek karnimin sol tarafina toplandi ve hareket ettikce baya acitiyor. Boyle bisi yasayan var mi? Neden yapiyor bunu acaba
O cok normal ki ya basidir ya poposudur doktor bunlar artik normal dedi zaten bir tarafa yerlestimi karnim aninda sertlesiyor ama ve o an nefes almakda dahi zorlaniyorum bir yer inik diger yer kalkik oluyor

Bu tarz kremleri dr.unuza danismadan kullanmamanizi tavsiye ederim.

bana bu iki ilacı egzama ve sivilce için vermişti cildiye doktoru. kadın doğum doktorum kullanma bunları dedi. içerisinde a vitamini ihtiva ettiği için bebeğe zararı varmış

bende hindistan cevizi yağını kullanıyorum. hatta karışım yaptım badem yağı, hindistan cevizi yağı, bebek yağı, beyaz vazelin, kakao yağı karıştırdım her akşam yatmadan sürüyorum. çatlak hakikaten ırsi doktorumda aynı şeyi dedi. en başından beri sürüyorum yağları çünkü. ama bu yaptığım karışım az da olsa kızarıklığını aldı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…