Veririm canim. Arastir herkes memnun kalmis ve cokda uygun fiyati yani. madecassol 8 tl acnelyse 3 tlymis suan en fazla 5 olsun yani. Birini sabah birini aksam surcez acnelyse soyulmasina yardimci oluyomus. Bugun aldircm esime. Kizariksa catlaklariniz mudahele edileblir dio her yerde beyaz olmadigi surece.
Benim iki arkadaşım epiduralle normal doğum yaptı, kesinlikle yapan anestezi ekibine bağlı diyorlar, ikisi de çok memnun kalmış hiç bir zorluk yaşamamışlar. Eğer açıklığım hastaneye gittiğimde olurda dayanabileceğimi hissedersem yaptırmayacağım, çok uzun süre olur, Ağrı dayanılmaz olursa istiyorum diyeceğim.
Çatı muayenesi yapmak biraz tartışmalı galiba, doğal doğum dedikleri hiç müdahalesiz doğum yanlısı olanlar belirgin bir kemik sorunu olmadığı sürece doğum başlayana kadar yapılmasını gereksiz buluyorlar, çünkü ne kadar açılacağını ancak doğum başlayınca anlıyorlarmış. Ama çoğu doktor 37-38. Haftalarda yapıyor benim gördüğüm kadarıyla
Madecasol kullanilio cnm digerine bakmadim henuz.Hamileyken kullaniliyo mu ki acaba ??
Yaklasık 3 ay önce arkadasım oldu cnm hakkaten ıkınmada sorun oluyomus o da yasadı ve solunum problemi olustu bebek 10 gün kuvözde kaldı. Ben normal doğum düşünüyorum kendi sancınla olduğu sürece en güzeli tam doğal olanı bence
Aynen herşey psikolojide bitiyor bencede olumlu düsünmek lazım inşallah hepimiz için kolay ve sağlıklı doğumlar olurEvet cnm ikinmada sorun oldugunu özellikle söyledi. En güzeli zaten kendi sancini çekmek. Bence cok gerekli olmadıkça epidural istememek lazim. Biraz psikolojik olarak hazırlamak gerekiyo kendini heralde. Gule oynaya doguran yoktur heralde. :)
Cnm 3 hafta once 1900du. 3 haftada 600 gr almış. Cok sukur saglikli. Geriden takip ediyor ama kilo alimi iyi. Zaten kilosunu cok dert etmiyorum.
Yani doktoruma guveniyorum. Bende gereksiz yere epridural yaptirmak istemem. Zaten karari bana birakti.anestezi uzmanıyla gorusup yapabiliriz dedi. Kafam karisik yine de
Maşallah aslında alması gereken kiloyu almış. Genelde 200-250 gram haftalık normal kabul ediyorlar. Böyle de devam etsin inşallah
Kizlar acaba cati muayenesi kacinci haftalarda oluyor? Tecrubeli anneler bldaha iyi bilirler
O cok normal ki ya basidir ya poposudur doktor bunlar artik normal dedi zaten bir tarafa yerlestimi karnim aninda sertlesiyor ama ve o an nefes almakda dahi zorlaniyorum bir yer inik diger yer kalkik oluyorBebek karnimin sol tarafina toplandi ve hareket ettikce baya acitiyor. Boyle bisi yasayan var mi? Neden yapiyor bunu acaba
36 da yapti benim doktorum. ama genelde 37-38 diyolar
Bu tarz kremleri dr.unuza danismadan kullanmamanizi tavsiye ederim.Veririm canim. Arastir herkes memnun kalmis ve cokda uygun fiyati yani. madecassol 8 tl acnelyse 3 tlymis suan en fazla 5 olsun yani. Birini sabah birini aksam surcez acnelyse soyulmasina yardimci oluyomus. Bugun aldircm esime. Kizariksa catlaklariniz mudahele edileblir dio her yerde beyaz olmadigi surece.
Bugün bende agrili hissediyorum hareketleri.Hayirolsun insallahBebek karnimin sol tarafina toplandi ve hareket ettikce baya acitiyor. Boyle bisi yasayan var mi? Neden yapiyor bunu acaba
Veririm canim. Arastir herkes memnun kalmis ve cokda uygun fiyati yani. madecassol 8 tl acnelyse 3 tlymis suan en fazla 5 olsun yani. Birini sabah birini aksam surcez acnelyse soyulmasina yardimci oluyomus. Bugun aldircm esime. Kizariksa catlaklariniz mudahele edileblir dio her yerde beyaz olmadigi surece.
Selam kizlar,
Çatlak konusunda size organik hindistan cevizi yagini tavsiye ederim. Yabanci kaynaklarda daha cok bilgi var turk sitelerine gore. Hem catlak olmasini onluyor hemde olusmus catlaklarin yok edilmesinde basariliymis. Gunde 1 kere bile surmek nemli tutuyo. Ayrica vicik vicik degil. Bitek kiyafete bulasinca iz yapiyor. Ben gece yatmadan suruyorum.
Alla alla e hamilelikte kullanilir yazio. Hamileler kullanmis hep yprumlar varbana bu iki ilacı egzama ve sivilce için vermişti cildiye doktoru. kadın doğum doktorum kullanma bunları dedi. içerisinde a vitamini ihtiva ettiği için bebeğe zararı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?