2016 Aralık Anneleri

aynen canım ben de onu yazacaktım hindistancevizi yağı kullnıyorum ben de şu na kadar olmadı bir de banyodayken bebe yağı bir de lierac sabahları

kızlar kaplı emzirme sütyeni tavsiye eden arkadaşımız vardı ben 2 tane atlet aldım ama bir de kaplı sütyen almak istiyorum netten alayım dedim öneriniz var mı

kızlar kaplı emzirme sütyeni tavsiye eden arkadaşımız vardı ben 2 tane atlet aldım ama bir de kaplı sütyen almak istiyorum netten alayım dedim öneriniz var mı
Kullanisli mi bilemiyorum ama ben baya baktim dısarda. yeni inci ninki cok güzel ve kaliteli. atletleri de nbb nin aldim.

Erken gec ne farkeder ki. kemik yapina bakiyo sadece. Erken gec kaçıs yok malesef . ayrica cok da zor bisey degilmis. agdaya dayandiysam bu vız gelir diye kendimi telkin ede ede gittim
yok zor degil tm biraz korku oluyor ama kendini rahat birakirsan hic acimiyor ama eger kendini SIkarsan acir ben rahat biraktim kendimi

Erken gec ne farkeder ki. kemik yapina bakiyo sadece. Erken gec kaçıs yok malesef . ayrica cok da zor bisey degilmis. agdaya dayandiysam bu vız gelir diye kendimi telkin ede ede gittim

Canim hani korkudam degil. Diyorlarya dogumu tetikler falan diye. O yuzden acaba erkenmi dedim. Sonucta en nihayetinde olcaz kacisimiz yok

Kullanisli mi bilemiyorum ama ben baya baktim dısarda. yeni inci ninki cok güzel ve kaliteli. atletleri de nbb nin aldim.
canım ben de 2 tane atlet aldım nbb ama kaplı sütyen arıyorum dışarda bulamadım nette bakayım dedim fiyatları biraz yüksek sen ne kadara aldın bi de yeni inci diye bakayım o zaman kaplı dimi seninki de

doktorum izin vermedi. o yüzden kullanmadım ben. doktora sormadan kullanmamak lazım bu tür ilaçları. sende kullanmak istersen önce doktoruna danış
Hm esim sorcak once eczaneye sonra alck eger kullanmasin derlerse bepanthen merhem al dedm.

canım ben de 2 tane atlet aldım nbb ama kaplı sütyen arıyorum dışarda bulamadım nette bakayım dedim fiyatları biraz yüksek sen ne kadara aldın bi de yeni inci diye bakayım o zaman kaplı dimi seninki de

Kaplı canim. Disarda kullanim icin aldim özellikle. 40 liraydi. baska markalar da 30 du zaten. 10 daha veriyim iyisi olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…