- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Alla alla e hamilelikte kullanilir yazio. Hamileler kullanmis hep yprumlar var
aynen canım ben de onu yazacaktım hindistancevizi yağı kullnıyorum ben de şu na kadar olmadı bir de banyodayken bebe yağı bir de lierac sabahlarıSelam kizlar,
Çatlak konusunda size organik hindistan cevizi yagini tavsiye ederim. Yabanci kaynaklarda daha cok bilgi var turk sitelerine gore. Hem catlak olmasini onluyor hemde olusmus catlaklarin yok edilmesinde basariliymis. Gunde 1 kere bile surmek nemli tutuyo. Ayrica vicik vicik degil. Bitek kiyafete bulasinca iz yapiyor. Ben gece yatmadan suruyorum.
Erken gec ne farkeder ki. kemik yapina bakiyo sadece. Erken gec kaçıs yok malesefBenimkide 36+2 de yapariz dedi ama erken degilmi acaba?
Bebek karnimin sol tarafina toplandi ve hareket ettikce baya acitiyor. Boyle bisi yasayan var mi? Neden yapiyor bunu acaba
Kullanisli mi bilemiyorum ama ben baya baktim dısarda. yeni inci ninki cok güzel ve kaliteli. atletleri de nbb nin aldim.kızlar kaplı emzirme sütyeni tavsiye eden arkadaşımız vardı ben 2 tane atlet aldım ama bir de kaplı sütyen almak istiyorum netten alayım dedim öneriniz var mı
yok zor degil tm biraz korku oluyor ama kendini rahat birakirsan hic acimiyor ama eger kendini SIkarsan acir ben rahat biraktim kendimiErken gec ne farkeder ki. kemik yapina bakiyo sadece. Erken gec kaçıs yok malesef. ayrica cok da zor bisey degilmis. agdaya dayandiysam bu vız gelir diye kendimi telkin ede ede gittim
Zaten iki saniye sürüyo. derin bi nefes al bitiyo.yok zor degil tm biraz korku oluyor ama kendini rahat birakirsan hic acimiyor ama eger kendini SIkarsan acir ben rahat biraktim kendimi
kızlar kaplı emzirme sütyeni tavsiye eden arkadaşımız vardı ben 2 tane atlet aldım ama bir de kaplı sütyen almak istiyorum netten alayım dedim öneriniz var mı
Erken gec ne farkeder ki. kemik yapina bakiyo sadece. Erken gec kaçıs yok malesef. ayrica cok da zor bisey degilmis. agdaya dayandiysam bu vız gelir diye kendimi telkin ede ede gittim
canım ben de 2 tane atlet aldım nbb ama kaplı sütyen arıyorum dışarda bulamadım nette bakayım dedim fiyatları biraz yüksek sen ne kadara aldın bi de yeni inci diye bakayım o zaman kaplı dimi seninki deKullanisli mi bilemiyorum ama ben baya baktim dısarda. yeni inci ninki cok güzel ve kaliteli. atletleri de nbb nin aldim.
Erken gec ne farkeder ki. kemik yapina bakiyo sadece. Erken gec kaçıs yok malesef. ayrica cok da zor bisey degilmis. agdaya dayandiysam bu vız gelir diye kendimi telkin ede ede gittim
ben nbb nin aldım canım gayet güzelatleti ne marka aldın ? bende atlet almadım daha bakıyorum ama karar veremedim
ben nbb nin aldım canım gayet güzel
Hm esim sorcak once eczaneye sonra alck eger kullanmasin derlerse bepanthen merhem al dedm.doktorum izin vermedi. o yüzden kullanmadım ben. doktora sormadan kullanmamak lazım bu tür ilaçları. sende kullanmak istersen önce doktoruna danış
O dedigin kasilma oluyo cnm dikkat etO cok normal ki ya basidir ya poposudur doktor bunlar artik normal dedi zaten bir tarafa yerlestimi karnim aninda sertlesiyor ama ve o an nefes almakda dahi zorlaniyorum bir yer inik diger yer kalkik oluyor
Gun icerisinde bunu 10 kere filn hssedyrum blki fazlda olablrO dedigin kasilma oluyo cnm dikkat et
canım ben de 2 tane atlet aldım nbb ama kaplı sütyen arıyorum dışarda bulamadım nette bakayım dedim fiyatları biraz yüksek sen ne kadara aldın bi de yeni inci diye bakayım o zaman kaplı dimi seninki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?