2016 Aralık Anneleri

Kızlar sezeryan dan sonra korse takılıyor mu hemen ?? Emzirme sutyeni ben de aldım 85 ama olmadı 2 tane kaldı elimde.

kızlar bebek tuzlama diye bir şey duydunuz mu yapmış olan var mı ya da yapılmalı mı? bebeğin vücudu kokmasın diye tuz mu sürülüyormuş ne . bana da başkaları söyledi hiç duymamıştım internette yazmışlar bir sürü şey

Kızlar sezeryan dan sonra korse takılıyor mu hemen ?? Emzirme sutyeni ben de aldım 85 ama olmadı 2 tane kaldı elimde.
Ben normalde 80 kullaniyodum 90 aldim suan tam oldu. Gidip büyügüyle degistirdim. Süt dolar falan dediler. penye oldugu icin sanirim bi de nbb nin kaliplari dar biraz.

canım benim bildiğim en son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun sen nasıl son 2 haftaya kadar çalışacaksın

Bende sonuna kadar calisacagim. 25 Kasim son is gunu. 4 Aralik'ta beklenen dogum tarihi. Allahtan evden calisabiliyorum. Ofise gitmek cok yorucu oluyor cunku...

Sanırım ilk banyo suyuna tuz koyuyorlar ama bebeğe zararı var mı yok mu, hakkaten kokuyu önlüyor mu bilmiyorum. Bir de karınca yağı mı ne duyduydum ben. Güya kız bebeklerin kol altına falan sürülüyormuş ki ilerde tüyü fazla olmasın diye. Her ikisini de yapmak mantıklı gelmiyor bana.

Annemler de tuz atmışlar banyo suyuna, hem bana hem kardeşime. Kokuyu önlediğini sanmıyorum

Bu tür ufak zararsız olabilecek adetlere izin vereceğim sanırım onları da kırmamak adına, ama mesela lokum falan vermeye kalkan olursa tepkim çok sert olur tahminim.

Benim 32. haftada gogus uclarimin yaninda ince kirmizi cizgiler belirdi, catladim yani!! Hemen mudahale et canim ben Lierac serum, Mustela serum ve Bio Oil ile kirmizi catlaklara sabah aksam masaj yapiyorum. Ilerlemedi allahtan, cok belli bile olmuyor simdi. Yani esime gosterince neresi catlamis ben goremiyorum diyor :) Bir diger onerilen seyde turk kahvesini yarim limonla karistirip kirmizi catlak olan yere masaj yapmak. Denemedim ama ise yaradigi soyleniyor.

Catlak olacaksa engel olunamiyor. Cokta kafana takma. Kremlere yaglara devam, en az hasarla atlatmaya calisalim :)

Çalışan arkadaşlar doğumdan ne zaman sonra çalışmaya başlayacaksınız? Dün geceden beri bunu düşünüyorum. Daha doğum yapmadin dur düşünme diyorum ama elimde değil. 8 hafta ucretli izin hakkim var 30 gunde yıllık izin kullancam. 3. Ayın bitiminde baslicam galiba. Ev araba kredisi var

Bebeğime kapı süsü yaptım, bunlar da doğumda gelenlere dağıtacağım taş magnetler. İçine koymak için de bu sepeti aldım. Rabbim hepimize sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Eklentiler

• image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 101
canım ben tam 33 deyim inş çatlamaz ya. sana da üzüldüm kremlerini kulanmaya devam et bir de bebeğin aşırı büyümüştü galiba ondan olabilir mi? derin çok gerilmiştir.

şuan ne durumdasın daha sonra fazla çatlama oldu mu? ben çok korkuyorm çatlak istemiyorum yaa hayatım boynca hep zayıf bi insan oldum göbeğim de en sevdiğim yerdi valla

ben badem yağı susam yağı kakao yağı karıştırdım bi kavanozda onu sürüyorum bide lierac krem aldım onu sürüyorum. inşallah işe yarıodur. bide Hindistan cevizi yağı almştım diğer yağ karışımım biterse ona devam edicem.

Benimki de epey normalci. Cati muayenesini sordum. O cok onemli degil. Asiri degisik bi kemin yapin yoksa her kadin normal dogum yapabilir dedi. :)
çok mantıklı sonuçta eskiden sezeryan mı vardı kadınlar nası doğuruyodu ya o şekilde yaratılmışız en güzeli doğal doğum

yalnız aklında olsun 6 cm den sonra epidural alınmıyor diye biliyorum onun süresini geçirince de alamıyormuşsun ben doğum hikayesi çok okudum epidural istiyorum deyince dr artık çok geç fln diyormuş. yani ne çok erken ne çok geç olmalı.

bende de yağ karışımı va r bir de organik Hindistan cevizi yağı almıştım ne bulursam sürüom:) ayrıca da eski bi atleti kestim onu göbeğime sarıyorum atletime bulaşmasın diye 5-10 dk öle duruyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…