Canim hani korkudam degil. Diyorlarya dogumu tetikler falan diye. O yuzden acaba erkenmi dedim. Sonucta en nihayetinde olcaz kacisimiz yok
Buarada sen oldun sanirim cati muayenesi, nasildi zorlandinmi cok?
Kızlar bebişe astronot tulum almak istiyorum. Lcw nin buradaki şubesine getirmemişler ama internette şu modeli gördüm, hoşuma gitti. Hem mont- hem tulum olabiliyor. Satın alan ya da mağazada gören var mı iyi midir kumaşı kalitesi kötü müdür? İnternetten sipariş vereceğim de mecburen.
Eki Görüntüle 1909842 Eki Görüntüle 1909843
Kasilma o bahsettigin sey. Bi tarafa toplanip nefesini kesmesi.Gun icerisinde bunu 10 kere filn hssedyrum blki fazlda olablr
Benim toplaniyo ama nefesimi falan kesmiyo. benimki kasılma degil bebegin toplanmasi mi oluyo. bu konu cok karisik yaKasilma o bahsettigin sey. Bi tarafa toplanip nefesini kesmesi.
C
Cok güzelmis bu. yarin gidebilirsem bakar yazarim sana da.
Ben normalde 80 kullaniyodum 90 aldim suan tam oldu. Gidip büyügüyle degistirdim. Süt dolar falan dediler. penye oldugu icin sanirim bi de nbb nin kaliplari dar biraz.Kızlar sezeryan dan sonra korse takılıyor mu hemen ?? Emzirme sutyeni ben de aldım 85 ama olmadı 2 tane kaldı elimde.
canım benim bildiğim en son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun sen nasıl son 2 haftaya kadar çalışacaksın
kızlar bebek tuzlama diye bir şey duydunuz mu yapmış olan var mı ya da yapılmalı mı? bebeğin vücudu kokmasın diye tuz mu sürülüyormuş ne . bana da başkaları söyledi hiç duymamıştım internette yazmışlar bir sürü şey
ben de dışarda kullanım için arıyorum canım demekki fiyatlar aşağı yukaru bu civarda ona göre bakayım ben de sağlasın canımKaplı canim. Disarda kullanim icin aldim özellikle. 40 liraydi. baska markalar da 30 du zaten. 10 daha veriyim iyisi olsun dedim
kızlar bebek tuzlama diye bir şey duydunuz mu yapmış olan var mı ya da yapılmalı mı? bebeğin vücudu kokmasın diye tuz mu sürülüyormuş ne . bana da başkaları söyledi hiç duymamıştım internette yazmışlar bir sürü şey
ne marka aldın canım sütyenleri bir beden büyük mü aldın sezeryandan sonra hemen korse olmuoyor diye biliyorum dikişler olduğu içinKızlar sezeryan dan sonra korse takılıyor mu hemen ?? Emzirme sutyeni ben de aldım 85 ama olmadı 2 tane kaldı elimde.
Gunaydin hanimlar. 10 kasim atamizi saygiyla aniyoruz ..
Catlayan varmii hayatin gerceklerini konusalim . :) birakin susleri bi kenara.. :) bu aya kadar olmadi olmadi. Belimin iki kenarlarindan kirmizi kirmizi kucuk kucuk olmaya basladiyaglaniyorum ama yok yani. Oluyo genede artmasini hic istemiyorum
ay canım çok teşekkür ederim benim de gönlümden geçen oydu zaten o gün hiç çalışasım gelmicektiplacebo effect ve merak eden başka arkadaşlar da vardı. 37+0 da rapor alınca o gün çalışmıyoruz bugün okulun eski memurunu aradım epey tecrubelidir.O gün de raporlu oluyoruz.
Aynen oyle oluyor bu dogumun erken olacaginin habercisimiKasilma o bahsettigin sey. Bi tarafa toplanip nefesini kesmesi.
canım ben tam 33 deyim inş çatlamaz ya. sana da üzüldüm kremlerini kulanmaya devam et bir de bebeğin aşırı büyümüştü galiba ondan olabilir mi? derin çok gerilmiştir.Kremler serumlar hic bi ise yaramadi. hem de gidip en pahalilarini aldim. evde oldugum icin aklima geldikce sürdüm. fazla kiloyla da alakasi yok. daha ben hic kilo almadan bacaklarim catladi. olacaksa oluyo yani. sadece bacaklarimda kalsin diye de cok ugrastim ama önce belim sonra bi anda karnim catladi. hatta ben karnim catlamadi 32. haftadan sonra da ne kadar olabilir ki diyodum. 33 de şok yaşadim gercekteninsallah sizde cikmaz her bünye ayni olmuyo iste
şuan ne durumdasın daha sonra fazla çatlama oldu mu? ben çok korkuyorm çatlak istemiyorum yaa hayatım boynca hep zayıf bi insan oldum göbeğim de en sevdiğim yerdi vallaCanım ben KKTC de yaşıyorum. Buradaki yasalara göre son 2 haftaya kadar çalışıp aktarabiliyorsun, doğum sonrasına.
Ah kızlar, benim de 32. haftaya kadar hiç birşey yoktu göbeğimde. Ki çok müsait cildim çatlamaya, ergenlikten kalma bacaklarımda çatlaklar var. Yine de düzenli olarak çatlak kremimi, bebe yağımı sürdüm. 32. haftada tam göbeğin altı, çok afedersiniz külodun bel lastiğinin olduğu yerde acıma başladı. Bu ne dedim. Bir baktım aynaya, ufa ufak çatlaklar. Tabi göbek altında kalınca ben de farkedememişim. Tam bel lastiklerinin olduğu bölgede. Bu arada çatlayan yerin acıyacağını bilmezdim ben 2-3 gün acıdı. Şimdilik yukarılarda yok birşey göbek çevresinde, inşallah yukarılara çıkmaz, ama bu günlerde herkes gibi çok gerildi göbeğim, tatlı tatlı da kaşınıyor, dokunmamaya gayret ediyorum.
ben badem yağı susam yağı kakao yağı karıştırdım bi kavanozda onu sürüyorum bide lierac krem aldım onu sürüyorum. inşallah işe yarıodur. bide Hindistan cevizi yağı almştım diğer yağ karışımım biterse ona devam edicem.Aslinda benimkini gorseniz gulersiniz bbu mu catlak dedigin die. Iki bel kemigi orda sag ve saolda kucuck kucuk 4 5 tane var. Gorunmuo bile bakmayinca ama istemezdim yahu olmasinj. Olmamsti smdiye kdr. Badem yagina basladim bnde. Bebek yagi bio oil suruodum. Bio oil btti bebek yagi yaptim. Smdi badem yagida surdum
çok mantıklı sonuçta eskiden sezeryan mı vardı kadınlar nası doğuruyodu ya o şekilde yaratılmışız en güzeli doğal doğumBenimki de epey normalci. Cati muayenesini sordum. O cok onemli degil. Asiri degisik bi kemin yapin yoksa her kadin normal dogum yapabilir dedi. :)
yalnız aklında olsun 6 cm den sonra epidural alınmıyor diye biliyorum onun süresini geçirince de alamıyormuşsun ben doğum hikayesi çok okudum epidural istiyorum deyince dr artık çok geç fln diyormuş. yani ne çok erken ne çok geç olmalı.Aynen sanirim bende öyle yapicam. Dayanabildigim kadar dayanicam. Baktim dayanamiyorum. Acilmasi uzun sürüyor. O zaman epidural isteyebilirim. Hani kafadan epidural diye sartlamak da istemiyorum kendimi.
Benim doktor da son 1 2 hafta bakariz çatıya dedi ama cok da onemsemedi. Sen kendini normale hazirla dedi
bende de yağ karışımı va r bir de organik Hindistan cevizi yağı almıştım ne bulursam sürüom:) ayrıca da eski bi atleti kestim onu göbeğime sarıyorum atletime bulaşmasın diye 5-10 dk öle duruyo :)Selam kizlar,
Çatlak konusunda size organik hindistan cevizi yagini tavsiye ederim. Yabanci kaynaklarda daha cok bilgi var turk sitelerine gore. Hem catlak olmasini onluyor hemde olusmus catlaklarin yok edilmesinde basariliymis. Gunde 1 kere bile surmek nemli tutuyo. Ayrica vicik vicik degil. Bitek kiyafete bulasinca iz yapiyor. Ben gece yatmadan suruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?