Gunaydin kizlar. Biz bebisimiz gormeye gittik. 2500 kilo olmus anca sipa. Kilosu biraz geride ama ben de minyon oldugumdan doktor normal dedi. Annesi minnacik bebek napsin:)
Bu arada epidural normal dogumu sordum. Doktor pek istemedi ama yine de isterseniz yaparim dedi. 5 cm acikliga kadar müdahele etmiyoruz zaten. Ondan sonra da hizlaniyo. Epidurale cok gerek yok dedi. Hem de normalde epidural yapinca ikinma zor oluyo dedi. Bana birakti karari yanii.
Ben de kararsiz kaldim. Evet riskleri var ama herkes de cok rahatlatiyo diyo. Kafam cok karisik. Siz ne dusunuosunuz epidural normal dogum hakkinda?
Normalde 80 takio dum büyüyünce 85 aldım ebebekten ama olmadı malesefne marka aldın canım sütyenleri bir beden büyük mü aldın sezeryandan sonra hemen korse olmuoyor diye biliyorum dikişler olduğu için
Bi de benim 37+0 tam pazartesiye geliyo bi gün çalışıp ertesi gün birakmak kötü olacakti.ay canım çok teşekkür ederim benim de gönlümden geçen oydu zaten o gün hiç çalışasım gelmicekti
Sanmiyorum ya. bende tetiklemedigi kesin en azindan
Yok canim hic korkuttuklari gibi degil. Acı falan cok az oluyo o da normal yani. bi iki saniye süren bisey zaten.
KAplı olarak, Yeni inci aldım ben de çok güzel. NORmal penye olanlarda NBB almıştım güzeldi.kızlar kaplı emzirme sütyeni tavsiye eden arkadaşımız vardı ben 2 tane atlet aldım ama bir de kaplı sütyen almak istiyorum netten alayım dedim öneriniz var mı
canım ben tam 33 deyim inş çatlamaz ya. sana da üzüldüm kremlerini kulanmaya devam et bir de bebeğin aşırı büyümüştü galiba ondan olabilir mi? derin çok gerilmiştir.
şuan ne durumdasın daha sonra fazla çatlama oldu mu? ben çok korkuyorm çatlak istemiyorum yaa hayatım boynca hep zayıf bi insan oldum göbeğim de en sevdiğim yerdi valla
ben badem yağı susam yağı kakao yağı karıştırdım bi kavanozda onu sürüyorum bide lierac krem aldım onu sürüyorum. inşallah işe yarıodur. bide Hindistan cevizi yağı almştım diğer yağ karışımım biterse ona devam edicem.
çok mantıklı sonuçta eskiden sezeryan mı vardı kadınlar nası doğuruyodu ya o şekilde yaratılmışız en güzeli doğal doğum
yalnız aklında olsun 6 cm den sonra epidural alınmıyor diye biliyorum onun süresini geçirince de alamıyormuşsun ben doğum hikayesi çok okudum epidural istiyorum deyince dr artık çok geç fln diyormuş. yani ne çok erken ne çok geç olmalı.
bende de yağ karışımı va r bir de organik Hindistan cevizi yağı almıştım ne bulursam sürüom:) ayrıca da eski bi atleti kestim onu göbeğime sarıyorum atletime bulaşmasın diye 5-10 dk öle duruyo :)
Illa nefes kescez die bse yok cnm. Genelde bole tarif edilmis o yuzden dedim. O toplanma oluyo ve o sira bebek hareket etmio o toplanma olece duruyo 30 40 sn snra gidiosa bu kasilma oluyoBenim toplaniyo ama nefesimi falan kesmiyo. benimki kasılma degil bebegin toplanmasi mi oluyo. bu konu cok karisik ya
CAN yakan, korkulacak Vs bişey değil ama insan ister istemez geriliyor. SIKıntı o...Insallah bende rahat atlatirim.
Off insallah ya.Benim 32. haftada gogus uclarimin yaninda ince kirmizi cizgiler belirdi, catladim yani!! Hemen mudahale et canim ben Lierac serum, Mustela serum ve Bio Oil ile kirmizi catlaklara sabah aksam masaj yapiyorum. Ilerlemedi allahtan, cok belli bile olmuyor simdi. Yani esime gosterince neresi catlamis ben goremiyorum diyor :) Bir diger onerilen seyde turk kahvesini yarim limonla karistirip kirmizi catlak olan yere masaj yapmak. Denemedim ama ise yaradigi soyleniyor.
Catlak olacaksa engel olunamiyor. Cokta kafana takma. Kremlere yaglara devam, en az hasarla atlatmaya calisalim :)
Insallah bende rahat atlatirim.
Emegine saglk cnmBebeğime kapı süsü yaptım, bunlar da doğumda gelenlere dağıtacağım taş magnetler. İçine koymak için de bu sepeti aldım. Rabbim hepimize sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin :)
Çalışan arkadaşlar doğumdan ne zaman sonra çalışmaya başlayacaksınız? Dün geceden beri bunu düşünüyorum. Daha doğum yapmadin dur düşünme diyorum ama elimde değil. 8 hafta ucretli izin hakkim var 30 gunde yıllık izin kullancam. 3. Ayın bitiminde baslicam galiba. Ev araba kredisi var
Ben varim.hatta forum da benim kadar çatlayan yoktur eminim. Göbek ve yanlar resmen harita gibi eşim den utanıyorum bazen o da saçmalama ne olacak diyo bebeği miz sağlıklı olsun yeter diyo. Inşallah hep ayni düşüncede kalır.kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı
canım ben tam 33 deyim inş çatlamaz ya. sana da üzüldüm kremlerini kulanmaya devam et bir de bebeğin aşırı büyümüştü galiba ondan olabilir mi? derin çok
Illa nefes kescez die bse yok cnm. Genelde bole tarif edilmis o yuzden dedim. O toplanma oluyo ve o sira bebek hareket etmio o toplanma olece duruyo 30 40 sn snra gidiosa bu kasilma oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?