2016 Aralık Anneleri

Ben kesinlikle epidural yaptiricam eger normal dogum olursa. O sancilarla basedebilecegimi sanmiyorum. Tanidigim cok kisi epidural ile normal dogum yapmis hepside memnun

Canım daha fazla çatlamadım aşağıda göbeğin altı dışında. Göbek deliğimin etrafında falan yok. Ama daha önümüzde 4 hafta var ve bu kuzucuklar en az 1 kilo alacaklar ne olur bilemiyorum.

Benim toplaniyo ama nefesimi falan kesmiyo. benimki kasılma degil bebegin toplanmasi mi oluyo. bu konu cok karisik ya
Illa nefes kescez die bse yok cnm. Genelde bole tarif edilmis o yuzden dedim. O toplanma oluyo ve o sira bebek hareket etmio o toplanma olece duruyo 30 40 sn snra gidiosa bu kasilma oluyo

Hanimlar hayirli aksamlar
@eylul durulmaz dan haberi olan varmi merak ediyorum
Son durumunu.
Sik giremiyorum kizimla ugrasmaktan
Bide asiri bi yorgunluk halidir aldi basini gidiyor.
Dun doktor kontrolum vardi bebisim 34 haftalik tam.
Kilosu 2500 boyu 49 cm ilk gunden beri boyu hep onde gidiyordu ama kilosu az geldi bana 4 hafta sonraya dogum tarihi verdi bana doktor insallah 3500 olur en azindan.
Doktor sonrasi bavulumuda hazirladim
Sizler nasilsiniz hersey yolundadir umarim

Off insallah ya.

doğum izni bittikten sonra 2 ay yarım gün tam maaş ilk çocukta ikinci çocukta 4 ay yarım gün tam maaş genelgede geçtiği için. izin bitimi başlıcam ben 2 ay çalışcam. sonra 3 saat 4 ay süt iznini kullanıcam. 1.5 saate düşünce kurum amirinin istediğine göre eğer yaparlarsa 6 aylık 1.5 saat çalışmayı izne çevircem 1 ay tutuyor o zaman çalışmıcam. sonrasında da az da olsa yıllık izin kullanıp tam zamanlı çalışmaya başlamayı düşünüyorum

kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı
Ben varim.hatta forum da benim kadar çatlayan yoktur eminim. Göbek ve yanlar resmen harita gibi eşim den utanıyorum bazen o da saçmalama ne olacak diyo bebeği miz sağlıklı olsun yeter diyo. Inşallah hep ayni düşüncede kalır.

canım ben tam 33 deyim inş çatlamaz ya. sana da üzüldüm kremlerini kulanmaya devam et bir de bebeğin aşırı büyümüştü galiba ondan olabilir mi? derin çok

Karnim erken cikmaya baslamisti bebis de kilolu ama suan ayni haftada olan arkadasimla ayni büyüklukte göbegim. krem sürüyorum hala ama hic engellemiyo malesef

Ben kaşınmasam çatlaklarıda onemsedigim yok geceler çok fena saat 4 olunca seviniyorum iyi sabaha az kaldı diye
Ya ben hiç iş yapamıyorum karnım kas katı kesiliyor azcık dolansam ev göçüyor nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…