@eylul durulmaz bugün de doğum yapmayacakmış canım. Sancıları azalmış bayağı. Ama hastanede yatmaya devam ediyor.Hanimlar hayirli aksamlar
@eylul durulmaz dan haberi olan varmi merak ediyorum
Son durumunu.
Sik giremiyorum kizimla ugrasmaktan
Bide asiri bi yorgunluk halidir aldi basini gidiyor.
Dun doktor kontrolum vardi bebisim 34 haftalik tam.
Kilosu 2500 boyu 49 cm ilk gunden beri boyu hep onde gidiyordu ama kilosu az geldi bana 4 hafta sonraya dogum tarihi verdi bana doktor insallah 3500 olur en azindan.
Doktor sonrasi bavulumuda hazirladim
Sizler nasilsiniz hersey yolundadir umarim
Dedigim gbiyse kasilma cnm. Degil hareket ediosa bebekBen ayirt edemiyorum kasılma mi bebek mi anlamiyorum.
Ya yüksek de degil doktorda 13 8 eczanede 13 5 ve 11 4 ve 13 6 çıktı ben anlamadım yaaa dusuk mu yüksek mi napicam bilmiyorum :/ limon icsem küçük dusuk tuzlu ayran icsem buyuklerim yüksek :/Canım almak lazım.tansiyon önemli.ben tansiyon ilacına başladım günde 3 kere sanırım yavas yavas düzene girdi
Canim bu arada sanirim sende viada dogumu yapcaksin diger topiklerde fark ettim
Komusu ciktik desene
Biz gün aldık 22 kasım inşallahDündü kontrol canım tarih vermedi ay sonuna dedi ama tam tarih vermedi haftaya tekrar kontrol edelim dedi boy ve kilo içinde haftasiyla uyumlu dedi rakam vermedi doktorumuz dün ameliyattan çıkmıştı yorgundu biraz çok konuşamadık.sizde durum nasıl belli mi tarih
Hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallahGünaydın kızlaar bugünde doğurmuyorum inşallah sancılar baya azaldı nstde eskisi gibi 7-8 lere düştü arada bi 80 leri buluyor ama düzenli olmadığı için alma taraftarı değil doktorum takip edicez dedi bi süre daha hastanedeyim yani. kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ve akıntım inanılmaz arttı öyle böyle derken 35 i doldurucaz inşallah
Canım ben gördüm geçende güzeldiKızlar bebişe astronot tulum almak istiyorum. Lcw nin buradaki şubesine getirmemişler ama internette şu modeli gördüm, hoşuma gitti. Hem mont- hem tulum olabiliyor. Satın alan ya da mağazada gören var mı iyi midir kumaşı kalitesi kötü müdür? İnternetten sipariş vereceğim de mecburen.
Eki Görüntüle 1909842 Eki Görüntüle 1909843
Aksine hergun cikiyorum wc ilginc sekilde :)Kızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
Yarın nst ye gidecem dra muhakkak soracağım
Kızlar beline ağrı giren oluyor mu
Anneme sordum yalancı sancı dedi
Aaa evet bende viadayim insallah :) yoksa sendemi orada dogum olcak :) doktorun kim? Ilk dogummu senin de ikincimi?
@eylul durulmaz bugün de doğum yapmayacakmış canım. Sancıları azalmış bayağı. Ama hastanede yatmaya devam ediyor.
bendede bu aralar oyle,, kabizlik yokAksine hergun cikiyorum wc ilginc sekilde :)
Ya yüksek de degil doktorda 13 8 eczanede 13 5 ve 11 4 ve 13 6 çıktı ben anlamadım yaaa dusuk mu yüksek mi napicam bilmiyorum :/ limon icsem küçük dusuk tuzlu ayran icsem buyuklerim yüksek :/
Kızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
Geçen haftaya kadar bir süredir hiç sıkıntım yoktu ama iki seferdir osmolak içmek zorunda kalıyorum wcye çıkabilmek için.Kızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
Kızlar beline ağrı giren oluyor mu
Anneme sordum yalancı sancı dedi
Kızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
Bende viaya gidiyorum cemal beye.ama ben memnunum ondan.çok samimi konuşuyor ya ondan lakabıyla geldi demek ki size.ben seviyorum kendisini.bakalım ayın 24 undan sonra bana GUN vericek.allah hakkımızda hayırlısını versin inşwEvet canim benim bu dogumumda orda olcak kizim 2 bucuk yasinda kizimida orda dogurmustum o zamanlar nukhet hanim vardi cok memnundum kendisinden ama kizimin dogumundan sonra ayrildi.
Bu hamileligimde banu hanmla basladik oda ayrilinca tugba hanimla devam ettik.
Kimse kendisinden alaka konusunda memnun olmasada iyi bi enerji yakaladim simdilik sorun yok dogumada o gircwk allah kismet ederse.
Degismeyen tek doktor o acildigindan beri cok degisti doktorlari.
Cemal beyede 2 kez gittim tugba hanima devam ederken ay bana cok lakait geldi.
Hulya hanimin yuzunden bile elektirik almadigimdan hic gitmedim ona.
Senin doktorun kim canm
Bide tahmini dogumun ne zaman
Bana 13 aralik dediler sezeryanli oldugum icin ama ben bi hafta daha diretcem bakalim :)
Ben kefiri bıraktığım an kabız oluyorum demir hapından oluyor diye düşünüyorum, çünkü iki gün içmeyi unuttum rahatça çıktım wc ye
Ben kabizligin tek cozumu bol su icmenin ooldugunu anladim gecen hafta kabizlik yasadim noldugumu sasirdim ogunden sonra bol su icmeye baslasim ve her gun duzenli sekilde buyuk kucuk tuvaletimi yapiyorum oyuzden suyu ihmal etmeyin kabizliktanda ziyade bagsur olmamak onemliKızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?