2016 Aralık Anneleri

@eylul durulmaz bugün de doğum yapmayacakmış canım. Sancıları azalmış bayağı. Ama hastanede yatmaya devam ediyor.

Canım almak lazım.tansiyon önemli.ben tansiyon ilacına başladım günde 3 kere sanırım yavas yavas düzene girdi
Ya yüksek de degil doktorda 13 8 eczanede 13 5 ve 11 4 ve 13 6 çıktı ben anlamadım yaaa dusuk mu yüksek mi napicam bilmiyorum :/ limon icsem küçük dusuk tuzlu ayran icsem buyuklerim yüksek :/

Biz gün aldık 22 kasım inşallah

Hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah

Canım ben gördüm geçende güzeldi
Dışı naylon altından birşey giydiriyon
2 parça birşey

Sancilarin suresi ve siddeti onemli canm oldugunda onu takip et haricinde duzensiz olanlar yalanci bnmde dun baya vardi ama 2 kere bu yuzden hastaneye attgm icin kendimi bu sefer sabirla bekledim sakindim :)
Kızlar beline ağrı giren oluyor mu
Anneme sordum yalancı sancı dedi

Aaa evet bende viadayim insallah :) yoksa sendemi orada dogum olcak :) doktorun kim? Ilk dogummu senin de ikincimi?

Evet canim benim bu dogumumda orda olcak kizim 2 bucuk yasinda kizimida orda dogurmustum o zamanlar nukhet hanim vardi cok memnundum kendisinden ama kizimin dogumundan sonra ayrildi.
Bu hamileligimde banu hanmla basladik oda ayrilinca tugba hanimla devam ettik.
Kimse kendisinden alaka konusunda memnun olmasada iyi bi enerji yakaladim simdilik sorun yok dogumada o gircwk allah kismet ederse.
Degismeyen tek doktor o acildigindan beri cok degisti doktorlari.
Cemal beyede 2 kez gittim tugba hanima devam ederken ay bana cok lakait geldi.
Hulya hanimin yuzunden bile elektirik almadigimdan hic gitmedim ona.
Senin doktorun kim canm
Bide tahmini dogumun ne zaman
Bana 13 aralik dediler sezeryanli oldugum icin ama ben bi hafta daha diretcem bakalim :)

Ya yüksek de degil doktorda 13 8 eczanede 13 5 ve 11 4 ve 13 6 çıktı ben anlamadım yaaa dusuk mu yüksek mi napicam bilmiyorum :/ limon icsem küçük dusuk tuzlu ayran icsem buyuklerim yüksek :/

Bence gayet iyi ama takip etmen lazım.dr una da danış.bi kağıda not al bir hafta götür.en sağlıklı bilgiyi Dr verir

Kızlar beline ağrı giren oluyor mu
Anneme sordum yalancı sancı dedi

Kızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
Yarın nst ye gidecem dra muhakkak soracağım

İkiside bende var Bel ağrısı için düzeni önemliymiş. Kabızlık içinde doktor ilaç verdi ama hala kullanmadım kuruu kayısı ve meyveyle idare etmeye çalılıorum.

Kızlar son haftalarında olup ağda yaptıranların bazılarında ertesi gün kasılmalar başlamış ve doğum olmuş. Netten hikayeler okudum böyle. Yakın zamanda yaptıran var mı. Ben haftaya yaptırmak istiyorum. Hem öatı muayenesi var hemde doğuma kadar daha ihtiyaç olmaz inşallah. Ama bende ağdacıdan doğuma gidermiyim acaba diye düşünüyorum :))

Bende viaya gidiyorum cemal beye.ama ben memnunum ondan.çok samimi konuşuyor ya ondan lakabıyla geldi demek ki size.ben seviyorum kendisini.bakalım ayın 24 undan sonra bana GUN vericek.allah hakkımızda hayırlısını versin inşw

Iyi aksamlar hayirli.persenbeler kizlar
3.4 gundur kasilmam sonucu 21 de olan kontolu.dun yaptim dr gittim nts baglandim.cok sukur hersey yolunda.bebegim.donmus yerine yerlesmeye hazir insallah dr 10 gun daha dayansin gerisi.kendi bilir dedi rabatladim dogum katin ciktim.ebe ilemkonustum.endiselerimden bahsettim.cokkk rahatlatti beni benimbu dr yurt disinda gorev yapmis hep oncesinde bunun sonucunda cok i biraey yapmis ve dun ogrendigkm kadariyla cok mutlu oldum dogumu catal denilen masada degil normal hasta yatagainda yaptiriyormus bizim psikolojimizi dusundugu icin insl hayirlisi ile kucagimiza aliriz dua ile

Kızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
Yarın nst ye gidecem dra muhakkak soracağım
Ben kabizligin tek cozumu bol su icmenin ooldugunu anladim gecen hafta kabizlik yasadim noldugumu sasirdim ogunden sonra bol su icmeye baslasim ve her gun duzenli sekilde buyuk kucuk tuvaletimi yapiyorum oyuzden suyu ihmal etmeyin kabizliktanda ziyade bagsur olmamak onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…