Bende viaya gidiyorum cemal beye.ama ben memnunum ondan.çok samimi konuşuyor ya ondan lakabıyla geldi demek ki size.ben seviyorum kendisini.bakalım ayın 24 undan sonra bana GUN vericek.allah hakkımızda hayırlısını versin inşw
Evet canim benim bu dogumumda orda olcak kizim 2 bucuk yasinda kizimida orda dogurmustum o zamanlar nukhet hanim vardi cok memnundum kendisinden ama kizimin dogumundan sonra ayrildi.
Bu hamileligimde banu hanmla basladik oda ayrilinca tugba hanimla devam ettik.
Kimse kendisinden alaka konusunda memnun olmasada iyi bi enerji yakaladim simdilik sorun yok dogumada o gircwk allah kismet ederse.
Degismeyen tek doktor o acildigindan beri cok degisti doktorlari.
Cemal beyede 2 kez gittim tugba hanima devam ederken ay bana cok lakait geldi.
Hulya hanimin yuzunden bile elektirik almadigimdan hic gitmedim ona.
Senin doktorun kim canm
Bide tahmini dogumun ne zaman
Bana 13 aralik dediler sezeryanli oldugum icin ama ben bi hafta daha diretcem bakalim :)
Hergun cikiyorum yahu ^)bendede bu aralar oyle,, kabizlik yok
kabızlığı dikkat doğum sırasında lavmandan sonra rezil olursunuzİkiside bende varBel ağrısı için düzeni önemliymiş. Kabızlık içinde doktor ilaç verdi ama hala kullanmadım kuruu kayısı ve meyveyle idare etmeye çalılıorum.
Kızlar son haftalarında olup ağda yaptıranların bazılarında ertesi gün kasılmalar başlamış ve doğum olmuş. Netten hikayeler okudum böyle. Yakın zamanda yaptıran var mı. Ben haftaya yaptırmak istiyorum. Hem öatı muayenesi var hemde doğuma kadar daha ihtiyaç olmaz inşallah. Ama bende ağdacıdan doğuma gidermiyim acaba diye düşünüyorum :))
İlginç bende hamilelik başında çektimAksine hergun cikiyorum wc ilginc sekilde :)
Çok düzenli değilSancilarin suresi ve siddeti onemli canm oldugunda onu takip et haricinde duzensiz olanlar yalanci bnmde dun baya vardi ama 2 kere bu yuzden hastaneye attgm icin kendimi bu sefer sabirla bekledim sakindim :)
Kullandığım hapta demirde var epeydir kullanıyorum zatenBen kefiri bıraktığım an kabız oluyorum demir hapından oluyor diye düşünüyorum, çünkü iki gün içmeyi unuttum rahatça çıktım wc ye
37. haftada mı başladı acabaGeçen haftaya kadar bir süredir hiç sıkıntım yoktu ama iki seferdir osmolak içmek zorunda kalıyorum wcye çıkabilmek için.
Kayısı yiyim bariİkiside bende varBel ağrısı için düzeni önemliymiş. Kabızlık içinde doktor ilaç verdi ama hala kullanmadım kuruu kayısı ve meyveyle idare etmeye çalılıorum.
Kızlar son haftalarında olup ağda yaptıranların bazılarında ertesi gün kasılmalar başlamış ve doğum olmuş. Netten hikayeler okudum böyle. Yakın zamanda yaptıran var mı. Ben haftaya yaptırmak istiyorum. Hem öatı muayenesi var hemde doğuma kadar daha ihtiyaç olmaz inşallah. Ama bende ağdacıdan doğuma gidermiyim acaba diye düşünüyorum :))
Suyu eksik içiyorda olabilirimBen kabizligin tek cozumu bol su icmenin ooldugunu anladim gecen hafta kabizlik yasadim noldugumu sasirdim ogunden sonra bol su icmeye baslasim ve her gun duzenli sekilde buyuk kucuk tuvaletimi yapiyorum oyuzden suyu ihmal etmeyin kabizliktanda ziyade bagsur olmamak onemli
Çok güzeller ellerine sağlık :)Bebeğime kapı süsü yaptım, bunlar da doğumda gelenlere dağıtacağım taş magnetler. İçine koymak için de bu sepeti aldım. Rabbim hepimize sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin :)
Başından beri problemliydim zaten ama 30.hafta civarında rahatlamıştım ilaçsız çıkabilir hale gelmiştim ama 36+2de falan yine sıkıntım başladı, yine şuruba başladım.İlginç bende hamilelik başında çektim
Sonunda da çekiyorum
Çok düzenli değil
Ayakta çok kalınca da oluyor
Kullandığım hapta demirde var epeydir kullanıyorum zaten
37. haftada mı başladı acaba
Kayısı yiyim bari
Bn haftaya yaptırcam ağda
Doğuma 1 hafta kala
Suyu eksik içiyorda olabilirim
En az 8 yada 10 bardak icilcekmis gunde hamilelerİlginç bende hamilelik başında çektim
Sonunda da çekiyorum
Çok düzenli değil
Kayısı yiyim bari
Doğuma 1 hafta kala
Bende viaya gidiyorum cemal beye.ama ben memnunum ondan.çok samimi konuşuyor ya ondan lakabıyla geldi demek ki size.ben seviyorum kendisini.bakalım ayın 24 undan sonra bana GUN vericek.allah hakkımızda hayırlısını versin inşw
Evet canim fazla konusuyo insan ne sorcagini unutuyo :)
Kendine hasta potansiyeli yaratmaya calisiyo cabasini anliyorum ama sanirim ben biraz daha ciddiyet ariyorum.
Sevindim doktorunla iletisim yakalamana
Herkes tugba hanimdan sikayetci
Ama bende ondan memnunum.
Onemli hasta doktor iliskisi
Kizlarrr anca yazabiliyorum, merhabalar herkese
20 sayfa olmus bugünokuyamadim henüz! Az sonra geriye dönük bakicam.
Bugün kontrolümüz vardi ama bebis hala ters maalesefInatci yaaa dönmüyor Doktor bundan sonra yeri daralacagi icin dönme ihtimalinin az oldugunu söyledi. Annem hala dönebilir diyor. Bakalim kim kazanacak :)
Ben sezeryana hazir degilimherkeste normal dogum korkusu oluyor genelde, bende sezeryan korkusu var
Bugün 35+4 üz. kilosu 2350 gr. Bana düsük gibi gelse de doktor cok normal cok iyi dedi israrla. Son bir ay acaba ne kadar kilo alir? Daha önceki hamileliklerinden bilenler var mi?
Kizlarrr anca yazabiliyorum, merhabalar herkese
20 sayfa olmus bugünokuyamadim henüz! Az sonra geriye dönük bakicam.
Bugün kontrolümüz vardi ama bebis hala ters maalesefInatci yaaa dönmüyor Doktor bundan sonra yeri daralacagi icin dönme ihtimalinin az oldugunu söyledi. Annem hala dönebilir diyor. Bakalim kim kazanacak :)
Ben sezeryana hazir degilimherkeste normal dogum korkusu oluyor genelde, bende sezeryan korkusu var
Bugün 35+4 üz. kilosu 2350 gr. Bana düsük gibi gelse de doktor cok normal cok iyi dedi israrla. Son bir ay acaba ne kadar kilo alir? Daha önceki hamileliklerinden bilenler var mi?
İlginç bende hamilelik başında çektim
Sonunda da çekiyorum
Oo canim ben basinda ole bi cektim ole bi cektimki tarifi yok. Hareket edemiodum agrisindan. Tikanip kalmisti ustune oturamiodum bole cok fena seyler yasadim
Çok düzenli değil
Kayısı yiyim bari
Doğuma 1 hafta kala
İlginç bende hamilelik başında çektim
Sonunda da çekiyorum
Oo canim ben basinda ole bi cektim ole bi cektimki tarifi yok. Hareket edemiodum agrisindan. Tikanip kalmisti ustune oturamiodum bole cok fena seyler yasadim
Çok düzenli değil
Kayısı yiyim bari
Doğuma 1 hafta kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?