2016 Aralık Anneleri

Evet canim fazla konusuyo insan ne sorcagini unutuyo :)
Kendine hasta potansiyeli yaratmaya calisiyo cabasini anliyorum ama sanirim ben biraz daha ciddiyet ariyorum.
Sevindim doktorunla iletisim yakalamana
Herkes tugba hanimdan sikayetci
Ama bende ondan memnunum.
Onemli hasta doktor iliskisi

Canim ben damlanur hanima gidiyorum. Kapali bir bayan, simdi esteviaya gecti gene viaya bagli tip merkezi ama doguma geliyor. Benim ilk dogumum olcak insallah, tuba hanimada hulya hanimada hic gitmedim. Cemal beye gece gitmem gerekince nobetciyse gidiyorum. Benim haftaya cati muayenem var ona gore dogum nasil olcak konuscaz.peki hastaneden memnun kaldinmi? Temizligi ilgi alakasi nasldi?

suzan6638 Canım senin hastanen hangisi. Ben tekden de zehra dayım hala. Çok sevdim bu doktorumu. Ama doğum şartlarını bilmiyorum. Bend e hafta ya bir doğum katına çıkayım merak ettim bizde nasıl

kabızlığı dikkat doğum sırasında lavmandan sonra rezil olursunuz

Aksine hergun cikiyorum wc ilginc sekilde :)
İlginç bende hamilelik başında çektim
Sonunda da çekiyorum

Sancilarin suresi ve siddeti onemli canm oldugunda onu takip et haricinde duzensiz olanlar yalanci bnmde dun baya vardi ama 2 kere bu yuzden hastaneye attgm icin kendimi bu sefer sabirla bekledim sakindim :)
Çok düzenli değil
Ayakta çok kalınca da oluyor

Ben kefiri bıraktığım an kabız oluyorum demir hapından oluyor diye düşünüyorum, çünkü iki gün içmeyi unuttum rahatça çıktım wc ye
Kullandığım hapta demirde var epeydir kullanıyorum zaten

Geçen haftaya kadar bir süredir hiç sıkıntım yoktu ama iki seferdir osmolak içmek zorunda kalıyorum wcye çıkabilmek için.
37. haftada mı başladı acaba

Kayısı yiyim bari
Bn haftaya yaptırcam ağda
Doğuma 1 hafta kala

Suyu eksik içiyorda olabilirim

Bnde bu agda isini obur persembe yapmayi dusunuyodum. Cuma 18 i kontrol var cunku hem onun icin hemde daha 3 hafta kalmis olck tekrar alma derdim olmasin die. Ama sadeece bacaklarimi agdayla alcam genitali eldivenle halletmeyi dusunuyorum zaten hamileligimden oncesi lazere gittigim icin her yerde yok . Agdayi yapamam kendim goremiyorum egilemiyorm bile. .

Başından beri problemliydim zaten ama 30.hafta civarında rahatlamıştım ilaçsız çıkabilir hale gelmiştim ama 36+2de falan yine sıkıntım başladı, yine şuruba başladım.

En az 8 yada 10 bardak icilcekmis gunde hamileler

Cemal bey sezeryan olacaksa muhtemelen 37 haftaya gun veriyor diye biliyorum bi arkadasimdan

Kizlarrr anca yazabiliyorum, merhabalar herkese
20 sayfa olmus bugün okuyamadim henüz! Az sonra geriye dönük bakicam.
Bugün kontrolümüz vardi ama bebis hala ters maalesef Inatci yaaa dönmüyor Doktor bundan sonra yeri daralacagi icin dönme ihtimalinin az oldugunu söyledi. Annem hala dönebilir diyor. Bakalim kim kazanacak :)
Ben sezeryana hazir degilim herkeste normal dogum korkusu oluyor genelde, bende sezeryan korkusu var
Bugün 35+4 üz. kilosu 2350 gr. Bana düsük gibi gelse de doktor cok normal cok iyi dedi israrla. Son bir ay acaba ne kadar kilo alir? Daha önceki hamileliklerinden bilenler var mi?

Tuba hanimin tek sorunu cok yogun olmasi bence. Cok yogun oldugundan muayeneleri kisa tutmak zorunda kaliyor.

Canim masallah kilosu guzel. Bende bugun tam 35+0 im
Doktor kontrolum vardi, sanirim ortalama 700 800 alirlar diye dusunuyorum

Canim yok yere panik yapma. Kilosu cok guzel masallah. Doner daha hic belli olmaz. Birde herseyin hayirlisi derler. Sezeryan dogumdu benim ilki. Inan korkulacak birsey yok. Rabbim gonlune gore versin ama her iste vardir bir hayır.

Merhaba kizlar. Bugun yazamadim ama arada takip etmeye calistim. Kimsede sikinti yok gordugum kadariyla cok sukur. Biraz erken belki ama bugun bebegimin kiyafetlerini, nevresimlerini, kisaca bütün esyalari yikadim, utuledim. Cantamizi yerlestirdim. Ufak tefek eksikler var ama onemli olan seyler hazir. Tabi bu arada ben de bittim o ayri :) P,tesi kontrolumuz var. Cok heycanliyim. Bir aydir gormuyorum bebegimi. Insallah iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…