2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar.. Bugün yorucu bir gündü. Bebeğimin park yatağını, park yatak için yatağını ve Bebek arabası-pusetini aldık. Çok şükür temel eksikleri bitti. Akşamüstü de bi arkadaşımı ziyarete gittim hastaneye, doğum yaptı bugün. Dün bütün gün suni sancı verdiler açılması olmayınca bugün sezaryene aldılar. Baygın görünüyordu onu görünce biraz korktum

ay cnm insallah doner bebisin ... kilosuda haftasiyla uyumlu... benim bebegimde 33+5 de 2000 grdi ve dr gayet normal dedi

Ben kefiri bıraktığım an kabız oluyorum demir hapından oluyor diye düşünüyorum, çünkü iki gün içmeyi unuttum rahatça çıktım wc ye

Kefiri içeyim diye çok çabaladım her türlü denedim meyveli tarçınlı yada cacık şeklinde ama yok içemedim.zorla içerim dedim yutamadim

Nekadar dogru bilmiyorum ama okudugum kadari ile belirli bir acilma olmadan suni sanci verildiginde acilma durabiliyor mus. Dr uma sordum oyle birsey yok dedi ama 2 cm acilma ve sanci ile gittigimde dogum hizlansin diye verdiler ayni kaldi. Sonuc sezeryan. Belki bunye meselesidir.

Kefir iciyorum ama kabizligim icin bir etkisi olmadi En iyi ihtimalle 3 gunde bir zar zor wc ye gidebiliyorum.

Kabizligin devamda etse içmekten vazgeçme.bu aylarda bebeğin bağışıklığı gelişiyor. Kefir en iyi probiyotik desteği. Son 2 ay çok önemli probiyotik alımında. Icebiliyorsan hiç vazgeçme derim.keske bende icebilsem ben probiyotik içeren multivitamin kullanıyorum 1 aydır.kefir kadar etkili olur umarim

Ben hamileliklerimde hep kabız olur hemoroid olurdum.bu hamileligimde hiç böyle bir sıkıntım olmadı. Magnezyum ve balik yağına bağlıyorum kızlar. Doktorunuzla görüşüp deneyebilirsiniz kullanmayaniniz varsa

BEn de çok korkuyorum sezaryenden. Allah herkese istediği gibi, sağlıkla kolay doğum nasib etsin...

Kizimin dogumunda cok memnun kalmistim.
Nukhet haniminda etkisi buyuktu abla gibi ilgi alaka gostermisti
Bakalim bu nasil gecicek

Hamileligin basindan beri iciyorum canim. Esim zorla iciriyor. Hos degil ama alisiyor insan ister istemez.

Ilk hamileligimde hic boyle bir problem yasamadim. Magnezyum da balik yagi da kullaniyorum. Gunde 2 magnezyum icersem ise yariyor ama bu sefer karin agrisi ile malesef

Ilk hamileligimde hic boyle bir problem yasamadim. Magnezyum da balik yagi da kullaniyorum. Gunde 2 magnezyum icersem ise yariyor ama bu sefer karin agrisi ile malesef

Birde 3 lt falan su içmeyi denesen kuzum.hamilelikte kabız hemoroid e neden oluyor doğum sonrasida sıkıntı devam edebiliyor.bu yüzden ameliyat oldum ben

Doktoruna demir ilacini degistirmesini söyle canim. bazilari beni de kabız yapiyo ama bazi ilaclarda sorun olmuyo

İki kez değiştirdik zaten ama pek değişiklik olmadı

Bende sezeryandan daha çok korkuyorum, Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin de farketmez gerçi. İnşallah döner canım bebeğin, kilosu da bana kötü gibi gelmedi. Yarın bende 35+2 olacağım kontrolümüz var bakalım benimki kaç çıkacak? Bir yerde okuduğum kadarıyla son 1 ay yaklaşık 1 kilo alıyorlarmış. Sen üzme hiç kendini canım, vaktinde saĞlıkla doğsun diye dua et, Rabbim büyük

Kızlar Mevlid için neler yapicaksiniz

Biz annemle keçeden süs yaptık, aslında doğumda dağıtacaktım ama taş magnet yaptırınca keçeleri Mevlüt'te dağıtayım diye düşündüm. Fotoğraf ekleyebilirsem ekleyeceğim.

Kefiri içeyim diye çok çabaladım her türlü denedim meyveli tarçınlı yada cacık şeklinde ama yok içemedim.zorla içerim dedim yutamadim

Ben Atatürk Orman Çiftliği' nin kefirini buldum tadı ekşi ayran gibi biraz, çok rahatsız ederse yanında azıcık ekmek yiyorum canım, sende öyle deneyebilirsin

Eklentiler

• image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 55
Birde 3 lt falan su içmeyi denesen kuzum.hamilelikte kabız hemoroid e neden oluyor doğum sonrasida sıkıntı devam edebiliyor.bu yüzden ameliyat oldum ben

Hayatim boyuca gunde 2 bardaktan fazla su icebilmis degilim. En son iki ay once sistit oldum da ozamandan beri 1 lt tuketmeye calisiyorum. Su icemedigim icin olabilir haklisin

Ben hemsireyim bizde 6 aylık 1,5 saat erken çıkmayı izne cevirmiyor kurum maalesef..

Öyle denememistim yarın deneyeceğim hemen sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…