ay cnm insallah doner bebisin ... kilosuda haftasiyla uyumlu... benim bebegimde 33+5 de 2000 grdi ve dr gayet normal dediKizlarrr anca yazabiliyorum, merhabalar herkese
20 sayfa olmus bugünokuyamadim henüz! Az sonra geriye dönük bakicam.
Bugün kontrolümüz vardi ama bebis hala ters maalesefInatci yaaa dönmüyor Doktor bundan sonra yeri daralacagi icin dönme ihtimalinin az oldugunu söyledi. Annem hala dönebilir diyor. Bakalim kim kazanacak :)
Ben sezeryana hazir degilimherkeste normal dogum korkusu oluyor genelde, bende sezeryan korkusu var
Bugün 35+4 üz. kilosu 2350 gr. Bana düsük gibi gelse de doktor cok normal cok iyi dedi israrla. Son bir ay acaba ne kadar kilo alir? Daha önceki hamileliklerinden bilenler var mi?
Kokulu tas cerceve icine nazar duasi yazdirip susluyolar ondan bide kokulu tesbih dusunuyorumKızlar Mevlid için neler yapicaksiniz
Ben kefiri bıraktığım an kabız oluyorum demir hapından oluyor diye düşünüyorum, çünkü iki gün içmeyi unuttum rahatça çıktım wc ye
Selam kızlar.. Bugün yorucu bir gündü. Bebeğimin park yatağını, park yatak için yatağını ve Bebek arabası-pusetini aldık. Çok şükür temel eksikleri bitti. Akşamüstü de bi arkadaşımı ziyarete gittim hastaneye, doğum yaptı bugün. Dün bütün gün suni sancı verdiler açılması olmayınca bugün sezaryene aldılar. Baygın görünüyordu onu görünce biraz korktum
Kefiri içeyim diye çok çabaladım her türlü denedim meyveli tarçınlı yada cacık şeklinde ama yok içemedim.zorla içerim dedim yutamadim
Kefir iciyorum ama kabizligim icin bir etkisi olmadiEn iyi ihtimalle 3 gunde bir zar zor wc ye gidebiliyorum.
BEn de çok korkuyorum sezaryenden.Kizlarrr anca yazabiliyorum, merhabalar herkese
Bugün kontrolümüz vardi ama bebis hala ters maalesefInatci yaaa dönmüyor Doktor bundan sonra yeri daralacagi icin dönme ihtimalinin az oldugunu söyledi. Annem hala dönebilir diyor. Bakalim kim kazanacak :)
Ben sezeryana hazir degilimherkeste normal dogum korkusu oluyor genelde, bende sezeryan korkusu var
Bugün 35+4 üz. kilosu 2350 gr. Bana düsük gibi gelse de doktor cok normal cok iyi dedi israrla. Son bir ay acaba ne kadar kilo alir? Daha önceki hamileliklerinden bilenler var mi?
Canim ben damlanur hanima gidiyorum. Kapali bir bayan, simdi esteviaya gecti gene viaya bagli tip merkezi ama doguma geliyor. Benim ilk dogumum olcak insallah, tuba hanimada hulya hanimada hic gitmedim. Cemal beye gece gitmem gerekince nobetciyse gidiyorum. Benim haftaya cati muayenem var ona gore dogum nasil olcak konuscaz.peki hastaneden memnun kaldinmi? Temizligi ilgi alakasi nasldi?
Kabizligin devamda etse içmekten vazgeçme.bu aylarda bebeğin bağışıklığı gelişiyor. Kefir en iyi probiyotik desteği. Son 2 ay çok önemli probiyotik alımında. Icebiliyorsan hiç vazgeçme derim.keske bende icebilsemben probiyotik içeren multivitamin kullanıyorum 1 aydır.kefir kadar etkili olur umarim
Ben hamileliklerimde hep kabız olur hemoroid olurdum.bu hamileligimde hiç böyle bir sıkıntım olmadı. Magnezyum ve balik yağına bağlıyorum kızlar. Doktorunuzla görüşüp deneyebilirsiniz kullanmayaniniz varsa
Ilk hamileligimde hic boyle bir problem yasamadim. Magnezyum da balik yagi da kullaniyorum. Gunde 2 magnezyum icersem ise yariyor ama bu sefer karin agrisi ile malesef
Doktoruna demir ilacini degistirmesini söyle canim. bazilari beni de kabız yapiyo ama bazi ilaclarda sorun olmuyo
Kizlarrr anca yazabiliyorum, merhabalar herkese
Kızlar Mevlid için neler yapicaksiniz
Kefiri içeyim diye çok çabaladım her türlü denedim meyveli tarçınlı yada cacık şeklinde ama yok içemedim.zorla içerim dedim yutamadim
Birde 3 lt falan su içmeyi denesen kuzum.hamilelikte kabız hemoroid e neden oluyor doğum sonrasida sıkıntı devam edebiliyor.bu yüzden ameliyat oldum ben
Ben hemsireyim bizde 6 aylık 1,5 saat erken çıkmayı izne cevirmiyor kurum maalesef..doğum izni bittikten sonra 2 ay yarım gün tam maaş ilk çocukta ikinci çocukta 4 ay yarım gün tam maaş genelgede geçtiği için. izin bitimi başlıcam ben 2 ay çalışcam. sonra 3 saat 4 ay süt iznini kullanıcam. 1.5 saate düşünce kurum amirinin istediğine göre eğer yaparlarsa 6 aylık 1.5 saat çalışmayı izne çevircem 1 ay tutuyor o zaman çalışmıcam. sonrasında da az da olsa yıllık izin kullanıp tam zamanlı çalışmaya başlamayı düşünüyorum
İki kez değiştirdik zaten ama pek değişiklik olmadı
Bende sezeryandan daha çok korkuyorum, Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin de farketmez gerçi. İnşallah döner canım bebeğin, kilosu da bana kötü gibi gelmedi. Yarın bende 35+2 olacağım kontrolümüz var bakalım benimki kaç çıkacak? Bir yerde okuduğum kadarıyla son 1 ay yaklaşık 1 kilo alıyorlarmış. Sen üzme hiç kendini canım, vaktinde saĞlıkla doğsun diye dua et, Rabbim büyük
Biz annemle keçeden süs yaptık, aslında doğumda dağıtacaktım ama taş magnet yaptırınca keçeleri Mevlüt'te dağıtayım diye düşündüm. Fotoğraf ekleyebilirsem ekleyeceğim.
Ben Atatürk Orman Çiftliği' nin kefirini buldum tadı ekşi ayran gibi biraz, çok rahatsız ederse yanında azıcık ekmek yiyorum canım, sende öyle deneyebilirsin
Bana 38. hafta da olacak dedi ta en başından beri.37. haftayı final olarak görmesinin nedeni bebek için tehlikenin azaldığı anlamına geliyormuş ondan sonra rahatız dedi.Cemal bey sezeryan olacaksa muhtemelen 37 haftaya gun veriyor diye biliyorum bi arkadasimdan
Bana 38. hafta da olacak dedi ta en başından beri.37. haftayı final olarak görmesinin nedeni bebek için tehlikenin azaldığı anlamına geliyormuş ondan sonra rahatız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?