Cnm ama son günü zaten 8 i idi daha fazla beklenemezdi doktor.. Mecburen önce suni sancı vermek zorunda kaldıNekadar dogru bilmiyorum ama okudugum kadari ile belirli bir acilma olmadan suni sanci verildiginde acilma durabiliyor mus. Dr uma sordum oyle birsey yok dedi ama 2 cm acilma ve sanci ile gittigimde dogum hizlansin diye verdiler ayni kaldi. Sonuc sezeryan. Belki bunye meselesidir.
Evet ama benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor onun için sanırım öyle dedi bilmiyorum.şimdi bi de son günlerde tansiyon sorunum var.erkwn doğum riskinde vardı kasılmalarımdan dolayı.onun için durabildiğimiz kadar dururuz inşallahZatem.bildigim kadariyla 36. Haftayi doldurunca erken dogum riski ortadan kalliyor Allahin izniyle
Ben hamileliklerimde hep kabız olur hemoroid olurdum.bu hamileligimde hiç böyle bir sıkıntım olmadı. Magnezyum ve balik yağına bağlıyorum kızlar. Doktorunuzla görüşüp deneyebilirsiniz kullanmayaniniz varsa
Evet ama benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor onun için sanırım öyle dedi bilmiyorum.şimdi bi de son günlerde tansiyon sorunum var.erkwn doğum riskinde vardı kasılmalarımdan dolayı.onun için durabildiğimiz kadar dururuz inşallah
Kullanıyorum günde 3 kere.14/9 en yükseği ama idrarda şükür protein yok şükür.13/8-12/7 ilaç kullandığım halde.kısmet sabırCok gecmis olsun canim. Tansiyonun kac cikiyor? Ilac kullaniyormusun?
Ben de buraya yazıcaktım baktım muhabbet açılmış bile :) kabızlık yok ama hemoroid olmuşum bu akşam farkettim ve çok moralim bozuldu. Ağrı falan yok ama sürekli oturur pozisyonda yatıyorum, ancak öyle uyuyabiliyorum çünkü. Ağrı olursa naparım bilmem. Artık ayakta uyurum herhalde.. Bi de erken doğum riskinden sürekli yatış halindeyim. İyice moralim bozulduBirde 3 lt falan su içmeyi denesen kuzum.hamilelikte kabız hemoroid e neden oluyor doğum sonrasida sıkıntı devam edebiliyor.bu yüzden ameliyat oldum ben
Kullanıyorum günde 3 kere.14/9 en yükseği ama idrarda şükür protein yok şükür.13/8-12/7 ilaç kullandığım halde.kısmet sabır
Öyle denememistim yarın deneyeceğim hemen sağolasın
Normal senin ki.ben ilaç içtiğim içinde seviyelerde.yoksa senin gibi olsa başlatmazlardı bana da.ilk hamileliğimde daha çok yüksekti.umarım çıkmaz dahaBenimde tansiyon 12 8 yada 13 9 cikiyor ama ilacsiz. Bazen 11 8 oluyor. Ilac baslatmadilar bana
Cumartesi doktor randevum var. Doktoruma soracağım, izin verirse oradan kuaföre gitmeyi planlıyorum. Doğuma 10 gün kalmış oluyor. İdare eder mi sizce kızlar?İkiside bende varBel ağrısı için düzeni önemliymiş. Kabızlık içinde doktor ilaç verdi ama hala kullanmadım kuruu kayısı ve meyveyle idare etmeye çalılıorum.
Kızlar son haftalarında olup ağda yaptıranların bazılarında ertesi gün kasılmalar başlamış ve doğum olmuş. Netten hikayeler okudum böyle. Yakın zamanda yaptıran var mı. Ben haftaya yaptırmak istiyorum. Hem öatı muayenesi var hemde doğuma kadar daha ihtiyaç olmaz inşallah. Ama bende ağdacıdan doğuma gidermiyim acaba diye düşünüyorum :))
Cnm ama son günü zaten 8 i idi daha fazla beklenemezdi doktor.. Mecburen önce suni sancı vermek zorunda kaldı
Ben hemsireyim bizde 6 aylık 1,5 saat erken çıkmayı izne cevirmiyor kurum maalesef..
canım ben şahinler kaplı südyen aldım gayet güzelkızlar kaplı emzirme sütyeni tavsiye eden arkadaşımız vardı ben 2 tane atlet aldım ama bir de kaplı sütyen almak istiyorum netten alayım dedim öneriniz var mı
hakkinizda hayirlisi cnm uzulme hic :)Iyi geceler kizlar.
Bugun ev icin haber bekliyorduk ve sonuc evi baskasina vermislerüzüldüm ama Rabbimden hayirlisini dilemistim nasipte varsa olsun diye dua ettim. Demekki yokmus.
Bende diyordum tasinip guzelce bi duzen kurarim diye. Ama artik burada guzel bi duzen kuracaz insallah.buyuk ogluma yatak alacam dolap flan alacam. Zaten bebek bizimle olacak.
Cok sukur her halimize. Valizimiz tamamen bitti sayilir. Yarin tekrar gozden gecirecem insallah. Havluyu fflan koyacam. Eksik ne varsa tamamlicaz artik..
Iyi geceler kizlar.
Bugun ev icin haber bekliyorduk ve sonuc evi baskasina vermislerüzüldüm ama Rabbimden hayirlisini dilemistim nasipte varsa olsun diye dua ettim. Demekki yokmus.
Bende diyordum tasinip guzelce bi duzen kurarim diye. Ama artik burada guzel bi duzen kuracaz insallah.buyuk ogluma yatak alacam dolap flan alacam. Zaten bebek bizimle olacak.
Cok sukur her halimize. Valizimiz tamamen bitti sayilir. Yarin tekrar gozden gecirecem insallah. Havluyu fflan koyacam. Eksik ne varsa tamamlicaz artik..
Kızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
Yarın nst ye gidecem dra muhakkak soracağım
Normal senin ki.ben ilaç içtiğim içinde seviyelerde.yoksa senin gibi olsa başlatmazlardı bana da.ilk hamileliğimde daha çok yüksekti.umarım çıkmaz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?