2016 Aralık Anneleri

Cnm ama son günü zaten 8 i idi daha fazla beklenemezdi doktor.. Mecburen önce suni sancı vermek zorunda kaldı

Zatem.bildigim kadariyla 36. Haftayi doldurunca erken dogum riski ortadan kalliyor Allahin izniyle
Evet ama benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor onun için sanırım öyle dedi bilmiyorum.şimdi bi de son günlerde tansiyon sorunum var.erkwn doğum riskinde vardı kasılmalarımdan dolayı.onun için durabildiğimiz kadar dururuz inşallah

Benim hamilelikten önce de Kabızlık sorunum vardı, ama hiç kendimi zorlamam, 4-5 gün yapamadığımı bilirim tabi hamileliktede devam ediyor, Demir ilacının etkisi olduğunu da düşünüyorum, maalesef hiç zorlamadığını halde hemoroid oldum çünkü hep bundan korkuyordum. Şimdilik krem falan idare ediyorum, öyle ağrı sancı yok ama psikolojik olarak rahatsızlık veriyor. Magnezyum, vitamin ve balık yağını da düzenli kullanıyorum ama oldu işte. Inşallah geçer kendiliğinden..

Bu arada bugün bavulumu yerleştirdim, ama kapatmadım, aklıma yine birşeyler gelir de koyarım diye :) insan da bir rahatlama oluyor gerçekten bebişimi geçen haftalarda bitirmiştim zaten. ev işi zaten bitmez, artık o son haftaya, tabi bebişim acele etmezse, 21 Kasım heyecanlı, o gün karar verilecek sezeryan tarihimiz

Cok gecmis olsun canim. Tansiyonun kac cikiyor? Ilac kullaniyormusun?

Birde 3 lt falan su içmeyi denesen kuzum.hamilelikte kabız hemoroid e neden oluyor doğum sonrasida sıkıntı devam edebiliyor.bu yüzden ameliyat oldum ben
Ben de buraya yazıcaktım baktım muhabbet açılmış bile :) kabızlık yok ama hemoroid olmuşum bu akşam farkettim ve çok moralim bozuldu. Ağrı falan yok ama sürekli oturur pozisyonda yatıyorum, ancak öyle uyuyabiliyorum çünkü. Ağrı olursa naparım bilmem. Artık ayakta uyurum herhalde.. Bi de erken doğum riskinden sürekli yatış halindeyim. İyice moralim bozuldu

Cumartesi doktor randevum var. Doktoruma soracağım, izin verirse oradan kuaföre gitmeyi planlıyorum. Doğuma 10 gün kalmış oluyor. İdare eder mi sizce kızlar?

Iyi geceler kizlar.
Bugun ev icin haber bekliyorduk ve sonuc evi baskasina vermisler üzüldüm ama Rabbimden hayirlisini dilemistim nasipte varsa olsun diye dua ettim. Demekki yokmus.
Bende diyordum tasinip guzelce bi duzen kurarim diye. Ama artik burada guzel bi duzen kuracaz insallah. buyuk ogluma yatak alacam dolap flan alacam. Zaten bebek bizimle olacak.
Cok sukur her halimize. Valizimiz tamamen bitti sayilir. Yarin tekrar gozden gecirecem insallah. Havluyu fflan koyacam. Eksik ne varsa tamamlicaz artik..

hakkinizda hayirlisi cnm uzulme hic :)

Hakkınızda hayırlısı böyleymiş demek ki canım, Allah bebeciklerimize sağlık versin ötesi boş... Bizde 1 ay kadar önce ev almaya niyetlenmiştik bir tane çok içimize sinen bir ev bulduk ama bankanın verdiği kredi adamların istediği paraya yetmedi eşim çok üzüldü ama nasip değilmiş dedik ne diyelim. Allah bir kapıyı kapar Bi kapıyı açarmış, Belki daha güzel evler bizi bekliyordur ya da daha iyi komşular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…