- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı
Canim masallah kilosu guzel. Bende bugun tam 35+0 im
Doktor kontrolum vardi, sanirim ortalama 700 800 alirlar diye dusunuyorum
Canim yok yere panik yapma. Kilosu cok guzel masallah. Doner daha hic belli olmaz. Birde herseyin hayirlisi derler. Sezeryan dogumdu benim ilki. Inan korkulacak birsey yok. Rabbim gonlune gore versin ama her iste vardir bir hayır.
ay cnm insallah doner bebisin ... kilosuda haftasiyla uyumlu... benim bebegimde 33+5 de 2000 grdi ve dr gayet normal dedi
BEn de çok korkuyorum sezaryenden.Allah herkese istediği gibi, sağlıkla kolay doğum nasib etsin...
Bende sezeryandan daha çok korkuyorum, Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin de farketmez gerçi. İnşallah döner canım bebeğin, kilosu da bana kötü gibi gelmedi. Yarın bende 35+2 olacağım kontrolümüz var bakalım benimki kaç çıkacak? Bir yerde okuduğum kadarıyla son 1 ay yaklaşık 1 kilo alıyorlarmış. Sen üzme hiç kendini canım, vaktinde saĞlıkla doğsun diye dua et, Rabbim büyük
Hayatim boyuca gunde 2 bardaktan fazla su icebilmis degilim. En son iki ay once sistit oldum da ozamandan beri 1 lt tuketmeye calisiyorum. Su icemedigim icin olabilir haklisin
Iyi geceler kizlar.
Bugun ev icin haber bekliyorduk ve sonuc evi baskasina vermislerüzüldüm ama Rabbimden hayirlisini dilemistim nasipte varsa olsun diye dua ettim. Demekki yokmus.
Bende diyordum tasinip guzelce bi duzen kurarim diye. Ama artik burada guzel bi duzen kuracaz insallah.buyuk ogluma yatak alacam dolap flan alacam. Zaten bebek bizimle olacak.
Cok sukur her halimize. Valizimiz tamamen bitti sayilir. Yarin tekrar gozden gecirecem insallah. Havluyu fflan koyacam. Eksik ne varsa tamamlicaz artik..
Iyi geceler kizlar.
Bugun ev icin haber bekliyorduk ve sonuc evi baskasina vermislerüzüldüm ama Rabbimden hayirlisini dilemistim nasipte varsa olsun diye dua ettim. Demekki yokmus.
Bende diyordum tasinip guzelce bi duzen kurarim diye. Ama artik burada guzel bi duzen kuracaz insallah.buyuk ogluma yatak alacam dolap flan alacam. Zaten bebek bizimle olacak.
Cok sukur her halimize. Valizimiz tamamen bitti sayilir. Yarin tekrar gozden gecirecem insallah. Havluyu fflan koyacam. Eksik ne varsa tamamlicaz artik..
Kızlar ben eylül annesiyim bebişim dünya tatlısı ama uyku felan kalmadı uyuyabildiginiz kadar uyuyun geze bildiginiz kadar gezin bebiş oldumu bunlar zor olacak
Çoçugun hasta olması daha da betermiş kaşıntım yanmaların ateşim hadi ama kızım öksürüyor bişeyi yoktu ağlayıp ağlayıp uyanıyo dokundurmuyo inşallah uyur kuzun da geçerIkinciyi bekleyen anne olarak, böylede zor cnm diyorum. Uykular gitti zaten, sağa dönmek zor sola dönmek zor, evde birde küçük çocuk olunca zorunda zoru ama insan yinede eski haline dönünce ve sağlıklı olunca daha bir kolay olur herşey. Her işini kendin yaparsın en azından, kimseye Muhtaç kalmadan
Sehir degistirdigim icin eski doktorum yok. ama o eski doktorum neler yiyecegimi söylüyodu. haftada 2 yumurta 2 gün balik 3 gün kirmizi et hergün badem ceviz gibi. ben de özen gösteriyodum hep saglikli vitaminli seyler yiyodum. simdi bebek aşırı kilolu olunca burdaki doktor yasakladı herseyi. bi ara sekerden süphelendiler seker yüklemesini önceden yaptirmama ragmen bi daha yapmak istedi. ben dikkat ederim zaten az kaldi diye yükleme yaptirmadim. suan sadece ana ögün hamilelikten önceki gibi besleniyorum. yani bademler cevizler yumurtalar yemiyorum. yoksa bebek 3 hafta önden gidiyodu ve 3 haftanin fazlasi tehlikeliymis.
Annemler de tuz atmışlar banyo suyuna, hem bana hem kardeşime. Kokuyu önlediğini sanmıyorum
Bu tür ufak zararsız olabilecek adetlere izin vereceğim sanırım onları da kırmamak adına, ama mesela lokum falan vermeye kalkan olursa tepkim çok sert olur tahminim.
Aynen bende oleyim canm. Azck 5 dkka ayakta kaliyim kaskati bi karinin gerinip duran bi bebek hssrtneye basliorm belim zaten benden bagimsizlasio. Mecbur yatiorum kac gundur hep. Nasi dogurcaksam yata yataBen kaşınmasam çatlaklarıda onemsedigim yok geceler çok fena saat 4 olunca seviniyorum iyi sabaha az kaldı diye
Ya ben hiç iş yapamıyorum karnım kas katı kesiliyor azcık dolansam ev göçüyor nasıl olacak bilmiyorum
Denerim cnm bugünCanim ben kabizliktan cok cekmistim, ne denediysem olmadi. Imdatima probiyotikli yogurt yetisti, onu yedigimden beri kabizlik falan kalmadi.
Şimdiden başladı zaten bunlarKızlar ben eylül annesiyim bebişim dünya tatlısı ama uyku felan kalmadı uyuyabildiginiz kadar uyuyun geze bildiginiz kadar gezin bebiş oldumu bunlar zor olacak
Aynen sırt baş ağrısı kabızlıkGünaydın kızlar yine hortladı uykularsırt ağrısına bir de baş ağrısı eklendi. Tam geçti derken katlanarak büyümeye başladı yine ağrılar.
Kabızlık çok rahatsız ediyorsa Osmolak şurup tavsiye ederim. Emilimi olmadığı için güvenilir ilaç grubunda. Kabızlıktan çok çektiğim için her türlü yöntemi denedim bir tek bu şurup iyi geldi bana.Denerim cnm bugün
Şimdiden başladı zaten bunlar
Sizinde Allah yardımcınızolsun
Aynen sırt baş ağrısı kabızlık
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Canim ben de senin gibi yiyorum. Sadece badem cevizi her gün yemedim ama yedim. Tek fark meyve az yiyorum. Bence senin beslenme düzeninde kiloyu aldiran sey meyve ve kuru üzüm. Cünkü digerleri o kadar aldirmiyor. Aldirsa benim bebek de kilolu olurdu ama kilosu bana düsük geldi dedigim gibi.
Bebege mi lokum verirlerse?
ya biz de doğum eksik listesini hazırlarken kayınvalidem anneme şeker yazdırdı, neden yazdırdığını anlamadm kendileri çay içmek için mi(kendisi şeker kullanmaz) , misafirlere vermek için mi, yoksa doğumda ağza sürme muhabbeti falan gibi bir adeti mi var şüpheleniyorum ama direk de soramadım tepki olmasın diye. sonra anneme sordum niye şeker yazdınız diye çayın yanında içmek içindir filan dedi ama ne alaka anlamadım saçma geldi. yenidoğan bebeğime bir şey vermeye kalkarlarsa başlarına yıkarım zaten sinirliyim bu aralar herşeyime karışıp duruyo. epidural yaptırmıcakmışım genel anestezi olcakmışım diye tutturdu benim de inadım tuttu normalde he he derim hayır diye tutturdum eşim arada kaldı ama ne yapayım sustursun annesini. bananeCanim ben de senin gibi yiyorum. Sadece badem cevizi her gün yemedim ama yedim. Tek fark meyve az yiyorum. Bence senin beslenme düzeninde kiloyu aldiran sey meyve ve kuru üzüm. Cünkü digerleri o kadar aldirmiyor. Aldirsa benim bebek de kilolu olurdu ama kilosu bana düsük geldi dedigim gibi.
Bebege mi lokum verirlerse?
GunaydınlarrrEvet canim zaten meyve sekeri tehlikeliymis. ilk onu kestim. ama biraz bünye meselesi de. ayni seyleri yiyip 20 kilo alan anneler de var +5 kiloyla doguma giren de var. bünyeden bünyeye degisiyo
Ooo daha nelere karışacaklar...benimki iki aylık kızıma yemeklerin suyundan veriyodu alışacak diye yapma desende yapıyolarya biz de doğum eksik listesini hazırlarken kayınvalidem anneme şeker yazdırdı, neden yazdırdığını anlamadm kendileri çay içmek için mi(kendisi şeker kullanmaz) , misafirlere vermek için mi, yoksa doğumda ağza sürme muhabbeti falan gibi bir adeti mi var şüpheleniyorum ama direk de soramadım tepki olmasın diye. sonra anneme sordum niye şeker yazdınız diye çayın yanında içmek içindir filan dedi ama ne alaka anlamadım saçma geldi. yenidoğan bebeğime bir şey vermeye kalkarlarsa başlarına yıkarım zaten sinirliyim bu aralar herşeyime karışıp duruyo. epidural yaptırmıcakmışım genel anestezi olcakmışım diye tutturdu benim de inadım tuttu normalde he he derim hayır diye tutturdum eşim arada kaldı ama ne yapayım sustursun annesini. banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?