2016 Aralık Anneleri

kızlar çok kaşınıyorummmmmmmmm çatlama belirtisi mi ? şimdiye kdr çatlayan var mı

Ben de kasiniyordum yaglar baya azaltti canim kasintimi. Yoksa delirecektim resmen.

Canim masallah kilosu guzel. Bende bugun tam 35+0 im
Doktor kontrolum vardi, sanirim ortalama 700 800 alirlar diye dusunuyorum

Insallah canim :)

Canim yok yere panik yapma. Kilosu cok guzel masallah. Doner daha hic belli olmaz. Birde herseyin hayirlisi derler. Sezeryan dogumdu benim ilki. Inan korkulacak birsey yok. Rabbim gonlune gore versin ama her iste vardir bir hayır.

Evet hayirlisi... Zaten yapacak bir sey yok benim elimde olan bir sey degil. Bebisin keyfine kalmis :)

ay cnm insallah doner bebisin ... kilosuda haftasiyla uyumlu... benim bebegimde 33+5 de 2000 grdi ve dr gayet normal dedi

Insallah :) Evet bnm doktor da öyle dedi. Bazen beni rahatlatmak icin mi diyor diye de düsünmüyor degilim :) Ama iyi dediginiz gibi sanirim :)

BEn de çok korkuyorum sezaryenden. Allah herkese istediği gibi, sağlıkla kolay doğum nasib etsin...

Insallah amin :)

Insallah :) Baya korkan varmis benim gibi :) Zorunlu derlerse yapacak bir sey yok. Son 1 ayda 1 kilo iyiymis. En önemlisi saglikla dogmalari evet :)

Hayatim boyuca gunde 2 bardaktan fazla su icebilmis degilim. En son iki ay once sistit oldum da ozamandan beri 1 lt tuketmeye calisiyorum. Su icemedigim icin olabilir haklisin

Evet ben de hamilelikten önce az su iciyordum daha cok kabiz oluyordum. Simdi pek olmuyorum ve bunu ictigim su miktarina bagliyorum. Bir de magnezyum fayda ediyor gercekten. Doktorum 2 ye cikarmisti bir ara, o zaman da fazla etkili oldu

Canim sikma canini, nasip degilmis. Ileride daha iyisi olur insallah :)

Hayırlısı böyleymiş, üzülme. Bebek doğduktan sonra taşınırsın, senin için daha rahat olur, yoksa şimdi erken falan gelmeye kalkardı o işlerin arasında

Kızlar ben eylül annesiyim bebişim dünya tatlısı ama uyku felan kalmadı uyuyabildiginiz kadar uyuyun geze bildiginiz kadar gezin bebiş oldumu bunlar zor olacak

Ikinciyi bekleyen anne olarak, böylede zor cnm diyorum. Uykular gitti zaten, sağa dönmek zor sola dönmek zor, evde birde küçük çocuk olunca zorunda zoru ama insan yinede eski haline dönünce ve sağlıklı olunca daha bir kolay olur herşey. Her işini kendin yaparsın en azından, kimseye Muhtaç kalmadan

Çoçugun hasta olması daha da betermiş kaşıntım yanmaların ateşim hadi ama kızım öksürüyor bişeyi yoktu ağlayıp ağlayıp uyanıyo dokundurmuyo inşallah uyur kuzun da geçer

Canim ben de senin gibi yiyorum. Sadece badem cevizi her gün yemedim ama yedim. Tek fark meyve az yiyorum. Bence senin beslenme düzeninde kiloyu aldiran sey meyve ve kuru üzüm. Cünkü digerleri o kadar aldirmiyor. Aldirsa benim bebek de kilolu olurdu ama kilosu bana düsük geldi dedigim gibi.

Bebege mi lokum verirlerse?

Aynen bende oleyim canm. Azck 5 dkka ayakta kaliyim kaskati bi karinin gerinip duran bi bebek hssrtneye basliorm belim zaten benden bagimsizlasio. Mecbur yatiorum kac gundur hep. Nasi dogurcaksam yata yata

Canim ben kabizliktan cok cekmistim, ne denediysem olmadi. Imdatima probiyotikli yogurt yetisti, onu yedigimden beri kabizlik falan kalmadi.
Denerim cnm bugün
Kızlar ben eylül annesiyim bebişim dünya tatlısı ama uyku felan kalmadı uyuyabildiginiz kadar uyuyun geze bildiginiz kadar gezin bebiş oldumu bunlar zor olacak
Şimdiden başladı zaten bunlar
Sizinde Allah yardımcınızolsun
Günaydın kızlar yine hortladı uykular sırt ağrısına bir de baş ağrısı eklendi. Tam geçti derken katlanarak büyümeye başladı yine ağrılar.
Aynen sırt baş ağrısı kabızlık

Hayırlı cumalar arkadaşlar

Denerim cnm bugün

Şimdiden başladı zaten bunlar
Sizinde Allah yardımcınızolsun

Aynen sırt baş ağrısı kabızlık

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Kabızlık çok rahatsız ediyorsa Osmolak şurup tavsiye ederim. Emilimi olmadığı için güvenilir ilaç grubunda. Kabızlıktan çok çektiğim için her türlü yöntemi denedim bir tek bu şurup iyi geldi bana.

Gunaydin hayirli cumalar kizlar.
Kac gun uykusuzluktan sonra bugun bi nebze uyudum sayiyorum .
Herkeste yuksek tansiyon bendede dusuk tansiyon var sanirim :)
Gecenlerde kalbimin ara ara cok hizli carpip ates basmalarimin oldugunu solemistim. Ben tansiyon yukselio galiba diodum. Esime tansiyon aleti getirttim. Dun bi kac kez olctum atista artis hssettikce 7 4 leri gordum. Benm hamile degilken normalim zaten 10 6 ama hamileligimden beri ne zaman hastanede denk gelip kontrolde vs olcseler 11 6 11 7 falan olurdu yukselmis derdim hatta normal bu derlerdi. Simdi yerlerde nedendir bilmem... devamli yatiyorum ona sebepmi artik cozemedim.

Evet canim zaten meyve sekeri tehlikeliymis. ilk onu kestim. ama biraz bünye meselesi de. ayni seyleri yiyip 20 kilo alan anneler de var +5 kiloyla doguma giren de var. bünyeden bünyeye degisiyo

ya biz de doğum eksik listesini hazırlarken kayınvalidem anneme şeker yazdırdı, neden yazdırdığını anlamadm kendileri çay içmek için mi(kendisi şeker kullanmaz) , misafirlere vermek için mi, yoksa doğumda ağza sürme muhabbeti falan gibi bir adeti mi var şüpheleniyorum ama direk de soramadım tepki olmasın diye. sonra anneme sordum niye şeker yazdınız diye çayın yanında içmek içindir filan dedi ama ne alaka anlamadım saçma geldi. yenidoğan bebeğime bir şey vermeye kalkarlarsa başlarına yıkarım zaten sinirliyim bu aralar herşeyime karışıp duruyo. epidural yaptırmıcakmışım genel anestezi olcakmışım diye tutturdu benim de inadım tuttu normalde he he derim hayır diye tutturdum eşim arada kaldı ama ne yapayım sustursun annesini. banane

Evet canim zaten meyve sekeri tehlikeliymis. ilk onu kestim. ama biraz bünye meselesi de. ayni seyleri yiyip 20 kilo alan anneler de var +5 kiloyla doguma giren de var. bünyeden bünyeye degisiyo
Gunaydınlarrr
Bende bi ara mandaline takmıştım kafayı o hafta kilo aldım meyve diyip yiyoruz bide

Ooo daha nelere karışacaklar...benimki iki aylık kızıma yemeklerin suyundan veriyodu alışacak diye yapma desende yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…