2016 Aralık Anneleri

Hayirlisi buymus demek, ben de esim benim calistigim yere gecis yapicak diye seviniyodum rahat rahat tek araba ise gder geliriz masrafimiz azalir hem de daha cok beraber zamanimiz olur diye ama olmadi izin vermediler hayirlisi dedim ben de. Oysa gebeyim duam kabul olur diye baya havalara girmistim bu is olucak diyeNasip kismet bu isler uzulme sen de daha guzelleri olur insallah ilerde

Hmm bnm 2 hafta oncesi 46 cmdi. Kgda oleydi. Insallah bakalim 18 inde 3 u gormek istiorum artik. 3 olsun da kusurati olsada olur olmasada :)

Canim seninle benim dogum tarihlerimiz ayni. Bak ben dun gittim 2911 gr dedi doktor ki sen benden 1 hafta sonra gideceksin. Bende 3 kgyu gecer haftaya kadar.
Esimde ole dio . Insallah bakalim ama 3 u gecincede 36 da . Vaktini beklerse yaklasik 3.5 4 haftasi oluyo 1 kg ya yakin alirsa ben nasi dogurcam 4 kusur kgyu :) catlarim heralde :)gerci ayin 18 i oluyo 3u gecmis olsa tahminim gununden once gelcegi yonunden en az araligin ilk haftasi bekliorum nedense onumuzde yaklasik 15 gun falan daha oluyo iyi olur heralde neyse bakcaz ya haftaya . :)

Hayirli cumalar.
Bonibon saniye durmuyo.
Hatta hic uyumadigini bile dusunur oldum.
Sanki dogdugundada yaramaz haylaz bisey olcak gibi.
Oylemi oluyo acaba anne karninda cok hareket eden bebisler dogdugundada aynimi oluyo.
bide hanimlar bebis hareket ettikce cit cit diye sesler duyuyorum sanki.
Bu mumkunmu benmi oyle hissesiyorum.
Alan daralir hareketler azalir diyorlar ama yok masallahi var bizimkinin

Aynen beni anlatmissin. Hani yeri daralmisti bunlarin. Sabah korktum valla karnimdan cikip gidicek diye. Oyle bi dalgalandiriyo ki sipa:)

O sesi bi kac gundur bende duyuyorum. Acaba ne sesi. Suyuna carpiyo da oyle bi ses mi geliyo diye degisik teoriler urettim ama bilemiyorum :)

Kilosu gayet iyi bence de,doguma kadar 3 ü cok rahat bulur diye düşünüyorum.
Doğum zamani geldiginde dönen bebek bile var gönlünü ferah tut .

Aynen canim oyle. Kismette ne varsa o olur

Bir de meslektaşlarımız güya bir espri yapmıyor mu "ay galiba sen merdivenlerde doğuracaksın" diye hepsine sahte sahte gülmekten yoruluyorum artık merdiven çıkmaktan öte...bende dedim bugün doğurmazsam bir daha doğurmam çatı kemiği ağrım çok fazla ve benim Cuma sendromum var çocuklar Cuma günleri bir tuhaf oluyorlar azmanlıkta sınır tanımıyorlar...

Ben haftami beklemeden sınıfta dogurcam galiba.Birine bagirirken cikivercek çocuk diye korkuyorum.Bi de 3.kata inip çıkıyorum haftanın 3 günü.Merdivenlerden toplayacaklar beni bi gün.

çıt çıt seslerini bende duyuyorum.ama nedenini çözebilmiş değilim:)

Çoçugun hasta olması daha da betermiş kaşıntım yanmaların ateşim hadi ama kızım öksürüyor bişeyi yoktu ağlayıp ağlayıp uyanıyo dokundurmuyo inşallah uyur kuzun da geçer

Geçmiş olsun cnm, tabi önce onları düşünüyoruz yinede. Ben Akşama kafa kendimi zor taşırken, bide bakıyorum kızım kucağım da onu da taşıyorum

Allah Allah nelere karışıyorlar ya, şaşırdım walla. Doktor mu kayınvaliden ameliyat şeklini nasıl belirler?

Kızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
Yarın nst ye gidecem dra muhakkak soracağım

hayatımda hiç yaşamamışken bende başladı cnm , magnezyum desteiği çok iyi geliyordu ama onu içince çok rahat çıkabilyordum bu zaman kadar ondan dolayı yaşamamıştım ama karaciğer enzimlerim sebeiyle ilaç alımımı kesti dr yeniden başladı. sende öyle bir sorun yok ise bir dene derim iyi gelebilir bana çok iyi geliyordu

Kizlar en sonunda dogum cantasini bugun hazirlicam. Hastaneye biberon emzik goturmicez dimi. Zaten biberon kullanirsa emmez diyolar. Ama sütum olmazsa nolucak.

Biberon emzik goturmuyorsun canim. Istersen de goturursun. Ama kizimda sutum gelmedi hemen. Ilk gun birsey vermiyorlar. İkinci gun de gelmedi ozaman cok az boyle doymayacak ama ac da kalmayacak kadar mama verdiler kasikla. Sakin sakin bineron verme yoksa seni emmek icin red eder dediler. Vermedik tabi. Ucuncu gun geldi sutum. Cok sukur biraz nazlandi ama sonra emdi :) Agzina ne biberon ne emzik almadi. K.validem cok hevesliydi emzik isine. Ben istemiyordum. Sen al gizli gizli tabi bizimki almamis. Sekere de batirmis ama tukurmus hemen. Birkac zaman sonra anlatiyor bana kizmayayim diye

bana magnezyumda kar etmedi.hakiki zeytin yağı içtim 1-2 yemek kaşığı ve faydasını gördüm.

kesinlikle magnezyum desteğinden bende fark ettm onu . kesinlikle tavsiye ediyorum . normal hayatımdada 3-4 gnde bir çıkarken hamilelikte hemde demir hapı kullanan ben günlük çıkabildim magnezyuma başladıktan sonra.

ay olur mu gelmesi lazım sen ondan güç alacaksın yani. ben de ağzına sürcem dedikleri bir şey varsa neyse iyi derim heveslerini alsınlar ama midesine inecek birşeyi asla kabul etmem.

Duramaz zaten. hatta esim bir hafta sehir dısında olacak ben de annemde kalicam. belki de orda başlayacak dogum nasil gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…