Hayirlisi buymus demek, ben de esim benim calistigim yere gecis yapicak diye seviniyodum rahat rahat tek araba ise gder geliriz masrafimiz azalir hem de daha cok beraber zamanimiz olur diye ama olmadi izin vermediler hayirlisi dedim ben de. Oysa gebeyim duam kabul olur diye baya havalara girmistim bu is olucak diyeIyi geceler kizlar.
Bugun ev icin haber bekliyorduk ve sonuc evi baskasina vermislerüzüldüm ama Rabbimden hayirlisini dilemistim nasipte varsa olsun diye dua ettim. Demekki yokmus.
Bende diyordum tasinip guzelce bi duzen kurarim diye. Ama artik burada guzel bi duzen kuracaz insallah.buyuk ogluma yatak alacam dolap flan alacam. Zaten bebek bizimle olacak.
Cok sukur her halimize. Valizimiz tamamen bitti sayilir. Yarin tekrar gozden gecirecem insallah. Havluyu fflan koyacam. Eksik ne varsa tamamlicaz artik..
Hmm bnm 2 hafta oncesi 46 cmdi. Kgda oleydi. Insallah bakalim 18 inde 3 u gormek istiorum artik. 3 olsun da kusurati olsada olur olmasada :)Bu yaptiklarin kilo aldirmistir bebise.Ben de surekli yiyorum.her sabah bi yumurta süt iki kaşık pekmez ceviz ve muzla kahvalti yapıyorum gun içinde bi muz daha tuketiyorum 2 haftada 420 gram almıştı 31+4 ile 33+4 arasında.Benim bebis küçük ben de istiyorum kilo almasını bakalim 18inde gorcez.Boyu da çok uzun değil 33+4te 43 cm idi.
Esimde ole dio . Insallah bakalim ama 3 u gecincede 36 da . Vaktini beklerse yaklasik 3.5 4 haftasi oluyo 1 kg ya yakin alirsa ben nasi dogurcam 4 kusur kgyu :) catlarim heralde :)gerci ayin 18 i oluyo 3u gecmis olsa tahminim gununden once gelcegi yonunden en az araligin ilk haftasi bekliorum nedense onumuzde yaklasik 15 gun falan daha oluyo iyi olur heralde neyse bakcaz ya haftaya . :)Canim seninle benim dogum tarihlerimiz ayni. Bak ben dun gittim 2911 gr dedi doktor ki sen benden 1 hafta sonra gideceksin. Bende 3 kgyu gecer haftaya kadar.
Hayirli cumalar.
Bonibon saniye durmuyo.
Hatta hic uyumadigini bile dusunur oldum.
Sanki dogdugundada yaramaz haylaz bisey olcak gibi.
Oylemi oluyo acaba anne karninda cok hareket eden bebisler dogdugundada aynimi oluyo.
bide hanimlar bebis hareket ettikce cit cit diye sesler duyuyorum sanki.
Bu mumkunmu benmi oyle hissesiyorum.
Alan daralir hareketler azalir diyorlar ama yok masallahi var bizimkinin
Kilosu gayet iyi bence de,doguma kadar 3 ü cok rahat bulur diye düşünüyorum.Kizlarrr anca yazabiliyorum, merhabalar herkese
20 sayfa olmus bugünokuyamadim henüz! Az sonra geriye dönük bakicam.
Bugün kontrolümüz vardi ama bebis hala ters maalesefInatci yaaa dönmüyor Doktor bundan sonra yeri daralacagi icin dönme ihtimalinin az oldugunu söyledi. Annem hala dönebilir diyor. Bakalim kim kazanacak :)
Ben sezeryana hazir degilimherkeste normal dogum korkusu oluyor genelde, bende sezeryan korkusu var
Bugün 35+4 üz. kilosu 2350 gr. Bana düsük gibi gelse de doktor cok normal cok iyi dedi israrla. Son bir ay acaba ne kadar kilo alir? Daha önceki hamileliklerinden bilenler var mi?
Aynen canim oyle. Kismette ne varsa o olurHakkınızda hayırlısı böyleymiş demek ki canım, Allah bebeciklerimize sağlık versin ötesi boş... Bizde 1 ay kadar önce ev almaya niyetlenmiştik bir tane çok içimize sinen bir ev bulduk ama bankanın verdiği kredi adamların istediği paraya yetmedieşim çok üzüldü ama nasip değilmiş dedik ne diyelim. Allah bir kapıyı kapar Bi kapıyı açarmış, Belki daha güzel evler bizi bekliyordur ya da daha iyi komşular
Ben haftami beklemeden sınıfta dogurcam galiba.Birine bagirirken cikivercek çocuk diye korkuyorum.Bi de 3.kata inip çıkıyorum haftanın 3 günü.Merdivenlerden toplayacaklar beni bi gün.
çıt çıt seslerini bende duyuyorum.ama nedenini çözebilmiş değilim:)Hayirli cumalar.
Bonibon saniye durmuyo.
Hatta hic uyumadigini bile dusunur oldum.
Sanki dogdugundada yaramaz haylaz bisey olcak gibi.
Oylemi oluyo acaba anne karninda cok hareket eden bebisler dogdugundada aynimi oluyo.
bide hanimlar bebis hareket ettikce cit cit diye sesler duyuyorum sanki.
Bu mumkunmu benmi oyle hissesiyorum.
Alan daralir hareketler azalir diyorlar ama yok masallahi var bizimkinin
Çoçugun hasta olması daha da betermiş kaşıntım yanmaların ateşim hadi ama kızım öksürüyor bişeyi yoktu ağlayıp ağlayıp uyanıyo dokundurmuyo inşallah uyur kuzun da geçer
ya biz de doğum eksik listesini hazırlarken kayınvalidem anneme şeker yazdırdı, neden yazdırdığını anlamadm kendileri çay içmek için mi(kendisi şeker kullanmaz) , misafirlere vermek için mi, yoksa doğumda ağza sürme muhabbeti falan gibi bir adeti mi var şüpheleniyorum ama direk de soramadım tepki olmasın diye. sonra anneme sordum niye şeker yazdınız diye çayın yanında içmek içindir filan dedi ama ne alaka anlamadım saçma geldi. yenidoğan bebeğime bir şey vermeye kalkarlarsa başlarına yıkarım zaten sinirliyim bu aralar herşeyime karışıp duruyo. epidural yaptırmıcakmışım genel anestezi olcakmışım diye tutturdu benim de inadım tuttu normalde he he derim hayır diye tutturdum eşim arada kaldı ama ne yapayım sustursun annesini. banane
Kızlar birde kabızlık yaşayan var mı ?
Yarın nst ye gidecem dra muhakkak soracağım
Kizlar en sonunda dogum cantasini bugun hazirlicam. Hastaneye biberon emzik goturmicez dimi. Zaten biberon kullanirsa emmez diyolar. Ama sütum olmazsa nolucak.
bana magnezyumda kar etmedi.hakiki zeytin yağı içtim 1-2 yemek kaşığı ve faydasını gördüm.hayatımda hiç yaşamamışken bende başladı cnm , magnezyum desteiği çok iyi geliyordu ama onu içince çok rahat çıkabilyordum bu zaman kadar ondan dolayı yaşamamıştım ama karaciğer enzimlerim sebeiyle ilaç alımımı kesti dr yeniden başladı. sende öyle bir sorun yok ise bir dene derim iyi gelebilir bana çok iyi geliyordu
Ben hamileliklerimde hep kabız olur hemoroid olurdum.bu hamileligimde hiç böyle bir sıkıntım olmadı. Magnezyum ve balik yağına bağlıyorum kızlar. Doktorunuzla görüşüp deneyebilirsiniz kullanmayaniniz varsa
ay olur mu gelmesi lazım sen ondan güç alacaksın yani. ben de ağzına sürcem dedikleri bir şey varsa neyse iyi derim heveslerini alsınlar ama midesine inecek birşeyi asla kabul etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?