2016 Aralık Anneleri

Tuzlu sogan basıp onu silmeden cocugun agzina verecek bizimki. sekeri gectim tuz sogan sürmüs olucaz bebegin agzina. tabiki öyle bisey yapmiycam da söylenmesi de sinir bozucu.

Benimki de durmayan cinsten. ama 35 ten sonra baya azaldi hareketler. herkese soruyorum anne karninda haylaz olan dogunca da mi öyle oluyo diye. bir kisi haric herkesteki ortak kanı evet anne karninda nasilsa dogunca da öyle. bi tek yengem tersini söyledi. cok hareketliydi dogunca gıkı çıkmadı dedi. insallah bizimkiler de öyle sessiz olur.

Ben haftami beklemeden sınıfta dogurcam galiba.Birine bagirirken cikivercek çocuk diye korkuyorum.Bi de 3.kata inip çıkıyorum haftanın 3 günü.Merdivenlerden toplayacaklar beni bi gün.

Aslında cok iyi bisey yapiyosun. normal dogum olacaksa cok rahat edersin. merdiven inip cikmak cok kolaylastiriyomus dogumu. bide bi makalede okumustum eski insanlar dogumu yaklaşan kadina daha cok is verirmis dogumu kolay olsun diye.

Geçmiş olsun cnm, tabi önce onları düşünüyoruz yinede. Ben Akşama kafa kendimi zor taşırken, bide bakıyorum kızım kucağım da onu da taşıyorum
Sağol cnm ben pe almamaya çalışıyorum gece de benim kucağımda gezdi bizim ki

Evet canim zaten meyve sekeri tehlikeliymis. ilk onu kestim. ama biraz bünye meselesi de. ayni seyleri yiyip 20 kilo alan anneler de var +5 kiloyla doguma giren de var. bünyeden bünyeye degisiyo

Evet dogru bünyeyegöre de degisir. Ben kendim de zayif dogmusum zaten.

Senin kaynanana sinir oldum Yahu SENIN anestezinden ona ne? Kim kime illa genel anestezi olcan diyebilir, bu ne garip bir durum.
Ayy ne tuhaf hurafelerimiz var. Herkesinkini okurken sastim kaldim Bebege seker lokum falan verilir mi hic? Ne kadar cahilce. Hele bir de emzige alissin diye. Emzige alismasin zaten, bir de zorla sekerle alistirmaya calisiyor. Ay ben cildiririm. Burada hastanede k vitamini damlasi damlatacaklarmis agzina, onun icin bile benden izin istediler. Neyse ki sadece annem gelecek o da zaten yapmaz öyle seyler. Ay insallah hepimiz hemen basindan itibaren bebislerimizin yaninda oluruz da yapamazlar böyle seyler.

kızlar ya şimdi kontrolden geldim bebek 3500 kg olmuş dr sen neyle besledin bunu deyip soke oldu 300 gr oynama payı var ama dedi yinede iri bir bebek yediğine içtiğine dik .et dedi umarım bundan sonra kilo almaz yoksa benm normal doğum hayal olur. gerçi karaciğer enzimlerimde sorun var erken alma durumları var bebeği eğer öyle olursa açıkçası işime yarar iri olması .
anlayacağınız aç gezicem bundan sonra snaırım . benm gibi 35 haftada 3500 olan varmı bebişi acaba merak ettim .

haklısın aslında ben de kimsenin kucağına vermek istemiyorum 1 defalığına alabilirler ama sadece babaanne anneanne ve dedesi, onun dışındakiler zaten alamaz. eşimin bir akrabası doğum yaptı geçen sene, resmen yenidoğan bebek kucaktan kucağa geziyordu 30 kişi vardı, annesi babası da gayet memnundu durumdan. şok oldum ben asla vermicem eşime de söyledim o da benle aynı fikirde Allahtan.
Allah Allah nelere karışıyorlar ya, şaşırdım walla. Doktor mu kayınvaliden ameliyat şeklini nasıl belirler?
çünkü ona hevesini alsın, çok da dışlanmış hissetmesin diye bazı konuların bahsini açınca kendisi sanki otorite merkeziymiş zannedip haddini aşan yorumlar yapıyor, onunla bu muhabbete giren bende hata. bir kere sen bilirsin kızım dese veya ben hayır deyince sussa daha iyi olacak aramız ama anlamıyor .

Yenidogan bebege ne sekeri ya. Ben izin vermem zaten kimseye. Biberon da goturmicem zaten niyetim yoktu :)

Tuzlu sogan basıp onu silmeden cocugun agzina verecek bizimki. sekeri gectim tuz sogan sürmüs olucaz bebegin agzina. tabiki öyle bisey yapmiycam da söylenmesi de sinir bozucu.
Onlar bu adeti çok yanlış anlamışlar bence. Yeni doğmuş bebeğe tuz ve soğan bildiğin acımasızlık olur. Aman dikkat et arkadaşım hastaneye falan doğan götürmediklerinden emin ol.

Canim biz dun dogum ne zaman olur diye sorduk doktora. Dediki aralik 1den sonra her an bekliycez artik dedi. Yani muhtemelen 38de falan beklemeye baslicaz bizde Allahin izniyle. Sen kilo konusunu hic takma kafana bizim bebislerin kilolari yakin. Saglikla dogsunlar insallah :)

Hadi insallah dilek ya vallahi korkuyorum carlak bi oglan olcak diye :)
Benim kizim cok cektirdi bebekken bana
Karnimda cok sakindi defalarca doktora kosturdugumu biliyorum hersey yolundami diye.
Soyle pasa gibi besiginde pusetinde duran bebeklere hayranim.
Rabbim nasip etsin

O cit cit sesleri ben de duyuyorum ve onlar mide ve barsaklardan geliyor bence. Yemekten sonra ve su icince oluyor, dikkat et anlarsin :)

Kilosu gayet iyi bence de,doguma kadar 3 ü cok rahat bulur diye düşünüyorum.
Doğum zamani geldiginde dönen bebek bile var gönlünü ferah tut .

Evet insallah canim. Zaten ben öyle 4 kilo falan olsun istemiyorum. 3 ün üstüne ciksin yeter. :)

Kizlar hayirli cumalar. Ben iyi bi dinlendikten sonra kendime geldim cok sukurki. Buarada ben artik sirtustu yatamiyorum, karnimsa biryerde bebek sertlesiyor ve can yakiyor. Saga sola donmem gerekiyor ve saniyeik bir aci oluyor. En rahat sola yatiyorum, saga yatincada cok kipirdiyor benimki.

Nasil alintilar yapmissam artik

Kızlar ben akıl etmemiştim de kayınvalidem geldi şimdi yaprak sarması,lahana sarması,mantı,köfte getirmiş dondurucuya koymak için. Bebekleyken yemek yapmadığında çıkar dondurucudan ye diye getirdim dedi. Bende Zaten kışlık için fasülye koymuştum. Düşününce mantıklı geldi baya bi işe yarar. Sizin de aklınızda olsun

Onlar bu adeti çok yanlış anlamışlar bence. Yeni doğmuş bebeğe tuz ve soğan bildiğin acımasızlık olur. Aman dikkat et arkadaşım hastaneye falan doğan götürmediklerinden emin ol.

Dogum hemsirem kardesim olacak zaten kısmetse. ben baygin olsam bile kardesim azarlar valla hayatta bırakmaz onlara. bi ona güveniyorum .

Dogum hemsirem kardesim olacak zaten kısmetse. ben baygin olsam bile kardesim azarlar valla hayatta bırakmaz onlara. bi ona güveniyorum .
O zaman çok iyi ben paranoyak olurdum herhalde. Doktoruma falan söylerdim ben kendime gelmeden bebeğimi kimseye vermeyin diye.

Allah gönlüne göre verir insallah. kizlar biraz daha çirkef oluyo diyolar zaten. ben de hep aglarmisim. annem simdi görürsen sen diyo.yine annem ugrasacak haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…