2016 Aralık Anneleri

Vermiyolar genelde sadece babaya verip geri aliyolarmis. ama bazi hastanelerde farkli oluyo. kardesimin çirkefligi ilk defa ise yarayacak heralde
Ben de anne toparlanana kadar bebeğin işlemleri biterse odaya götürüyorlar diye biliyorum. Kardeşler candır. Aynen ben de kardeşime güveniyorum alttan alttan geçirir lafları hak edene

canım ne yiyip ne içtin :) nasıl beslendin

Amin cnm. Ama inanin artk zorlaniyorum. Bu bulanti illetinden hala kurtulmus degilim. Vucudum acligi bulanti yaparak gstermeye basladi. bi an once normale donmek istiorum sanki dogdugumdan beri bu bulanti hali bnle vucudum rahatlasin istiorum. Yuz ustu UYUMAK istiorum.. annemde gelcek . Hazir o burdayken diorum gitmeden o biraz bakarken ben su uyumadiklarimin acisini azck cikariyim diorm.

Kizlar hazir dun catlak olayini konusmusken e bebek te palmers uruleri baya indirimli 40.liralik krem 10 lira bazilarinin stoklari bile bitmis hatta. Ben aldim dogum sonrasi da lazim olcak bu kremler bakin derim
Bn bepanthen madecasol ve 1.5 kapak badem yagini karistirdim hepsini suruyorum. Madecasol kullanilabiliomus bu arada sordum. Hem gogus uclarima basladim surmeye hemde gobege catlaklara.

Ah canim moralini bozmak gibi olmasin ama pek mumkün gözükmüyo hayallerin. hatta hepimizin hayalleri . yüzüstü bi süre daha yatamiycaz ve en az iki saatte bir emzirecegimiz icin uzun uykular da hayal. ameliyat agrilarini da eklersekkk.. ayy nefret ettim suan kendimden

Maşallah.. bende kontrolden çıktım 36+6 3100 gram haftasiyla uyumlu 400 gram oynama payı var dedi. Kuzucugum ufacık tefecik doğacak galiba..

Bliorum cnm 2 saat kesintisiz uyusamda yeter. annem memeye koysun onu ben uyurken :)

Canim insallah kurtulucaz kolayca ve saglikla. Eski gunlerimize donecegiz bebeklerimizle. Hic moral bozma, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik

evet canım var

Arkadaslar ben su lansinoh lanolin gögüs kremini sürdüm ilk defa 2 gün önce. Simdi bunu her gün mü sürcez, 2-3 günde bir mi? Nasil olcak?

Bir de kremin üstünde dudak catlaklarina falan da kullanilabilir yaziyordu. Dün de dudaklarim baya catlamisti hatta yedim falan aciyodu. Dün gece sürdüm dudagimi aninda rahatlatti sabaha da bisi kalmamisti Insallah gögüslerde de böyle etki eder. Iyiymis gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…