2016 Aralık Anneleri

asla özel bişi yapmadım zaten çok iştahlı biri değilim. nasıl böyle oldu anlamadım bilsem asla yapmazdm .
hep hayalimdi normal doğum ve 3 kiloluk bebek çok üzüldüm böyle olmasına

Üzülme canim gayet iyi bence. zaten 4500 olmazsa normal dogum olabiliyomus. ultrasonlarin yanilma payini da göz önünde bulundur bence

O zaman çok iyi ben paranoyak olurdum herhalde. Doktoruma falan söylerdim ben kendime gelmeden bebeğimi kimseye vermeyin diye.

Merak etme canim vermiyorlar zaten :) senin dikislerinle ugrasirlarken bebek doktoru bebegini muayene ediyor. Hatta sen odaya geldikten bi on dk sonra falan anca geliyor. Kafana takma o yüzden: )

Merak etme canim vermiyorlar zaten :) senin dikislerinle ugrasirlarken bebek doktoru bebegini muayene ediyor. Hatta sen odaya geldikten bi on dk sonra falan anca geliyor. Kafana takma o yüzden: )
O zaman çok sevindim ve rahatladım:) teşekkürler bilgi için :)bir arkadaşın doğum fotoğraflarına bakarken bebeği annesi ve kayınvalidesine vermişlerdi yanlarında arkadaş da eşi de yoktu o yüzden kurdum hemen kafamda

Bende aldım o kremi ama daha kullanmadım. Bu haftadamı başlamak gerekiyo? Bide şu an benimde dudaklarım felaket bende yemiştim sanırım biraz abartmışım iltihap topladı hep eğer iyi geliyosa süreyim bende çok acıyo çünkü. Söylediğin çok iyi oldu :))

Moral bozmakk yokk canimm. Bak azcik zaman kaldi, motive ol ki lohusalikda dahada zorlanmaa
Valla annem bile sasiriyo ama normal dogurcam diorm. Ona gayet hevesim var. Dogum konusunda nedendir bilmem icime ne kacti ama korkmuyorum. Kan gorunce bayilan bn neyin kafasi korku yok :)

Kizlar dogum cantaniza bebek bezini.paket mi, adet mi koydunuz veya koyacaksiniz ?
1 paket koydum. Nolur nolmaz. Bide bez arayamam oralarda. Sonucta gunduz mu gece mi dogurcam belirsiz. Gunduz dogursam bi gece tutcaklar sabahtan ertesi sabaha kdr ohoooo bi suru bez gder

1 paket koydum. Nolur nolmaz. Bide bez arayamam oralarda. Sonucta gunduz mu gece mi dogurcam belirsiz. Gunduz dogursam bi gece tutcaklar sabahtan ertesi sabaha kdr ohoooo bi suru bez gder
burda normal dogum yapsanda en az 3 gun kalmalisin hastahanede.. orda 1 gunde cikariyorlarmi
cnm? ve burda bebek bezi fln hersey hastahaneden

ufacık olurmuuu hiç normal olan sizinki Rabbim sağlık sıhhat verisn hepsine ama tuhaflık bizimkinde sanırım :)
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin. İkinci bebeğim aslında ama heyecanlanıyorum aynı bedende son 10 günümüz inşallah. Bir taraftan da hemen geçsin istiyorum çünkü genital bolgem o kadar çok ağrıyor ki uykudan bile kaldırıyor yürümek bir işkence gibi geliyor..

Kizlar dogum cantaniza bebek bezini.paket mi, adet mi koydunuz veya koyacaksiniz ?
Nasılsa arabayla gidilecek diye ben direkt paketi alıp çıkarım diye düşünüyorum.

Kızlar ben çok garip hissetmeye başladım dünden beri. Vücudum dengesini şaştı fazlasıyla ağırlaştım, otursam rahatsız oluyorum, uzansam ağrılarım başlıyor, acıkıyorum bir galeta bile yiyince aşırı şişkinlik hissediyorum, kabızlık problemim vardı birkaç gündür şurupla geçiyordu dün gece bir anda ishal oldum, sırt ve bel ağrılarım arttı dün resmen sırtım vücudumdan ayrılacakmışcasına ağrıdı, gece kısa süreli kasık ağrısıyla uyandım 2 kere.Vücudum hazırlan bak geliyor büyük gün diye sinyal mi veriyor acaba?

sanki dogumun yaklasmis gibime geldi cnm :) hadi hayirlisi

Selam kızlaar şükürler olsun hastaneden taburcu olduk nekadar sürecek bakalım ne kadar durdurabilcez kızçemi pazartesi günü kontrole çağırdı dr umarım bi sorun olmaz ve yeniden yatırmaz 5 gundur hastanedeyim hala yürüyemiyorum çatım inanılmaz ağrıyor.ve ayak bileklerim davul gibi şiş sebebini bilmediğiö bir şekilde

gozun aydin cnm :) insallah biraz daha bekler bebisin .. ondan sonra istedigi zaman gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…