Bi tukenmislik sendromu geldi sanirim bana
asla özel bişi yapmadım zaten çok iştahlı biri değilim. nasıl böyle oldu anlamadım bilsem asla yapmazdm .
hep hayalimdi normal doğum ve 3 kiloluk bebekçok üzüldüm böyle olmasına
Bliorum cnm 2 saat kesintisiz uyusamda yeter.annem memeye koysun onu ben uyurken :)
O zaman çok iyi ben paranoyak olurdum herhalde. Doktoruma falan söylerdim ben kendime gelmeden bebeğimi kimseye vermeyin diye.
O zaman çok sevindim ve rahatladım:) teşekkürler bilgi için :)bir arkadaşın doğum fotoğraflarına bakarken bebeği annesi ve kayınvalidesine vermişlerdi yanlarında arkadaş da eşi de yoktu o yüzden kurdum hemen kafamdaMerak etme canim vermiyorlar zaten :) senin dikislerinle ugrasirlarken bebek doktoru bebegini muayene ediyor. Hatta sen odaya geldikten bi on dk sonra falan anca geliyor. Kafana takma o yüzden: )
Arkadaslar ben su lansinoh lanolin gögüs kremini sürdüm ilk defa 2 gün önce. Simdi bunu her gün mü sürcez, 2-3 günde bir mi? Nasil olcak?
Bir de kremin üstünde dudak catlaklarina falan da kullanilabilir yaziyordu. Dün de dudaklarim baya catlamisti hatta yedim falan aciyodu. Dün gece sürdüm dudagimi aninda rahatlatti sabaha da bisi kalmamistiInsallah gögüslerde de böyle etki eder. Iyiymis gercekten.
Kizlar dogum cantaniza bebek bezini.paket mi, adet mi koydunuz veya koyacaksiniz ?
Valla annem bile sasiriyo ama normal dogurcam diorm. Ona gayet hevesim var. Dogum konusunda nedendir bilmem icime ne kacti ama korkmuyorum. Kan gorunce bayilan bn neyin kafasi korku yok :)Moral bozmakk yokk canimm. Bak azcik zaman kaldi, motive ol ki lohusalikda dahada zorlanmaa
1 paket koydum. Nolur nolmaz. Bide bez arayamam oralarda. Sonucta gunduz mu gece mi dogurcam belirsiz. Gunduz dogursam bi gece tutcaklar sabahtan ertesi sabaha kdr ohoooo bi suru bez gderKizlar dogum cantaniza bebek bezini.paket mi, adet mi koydunuz veya koyacaksiniz ?
burda normal dogum yapsanda en az 3 gun kalmalisin hastahanede.. orda 1 gunde cikariyorlarmi1 paket koydum. Nolur nolmaz. Bide bez arayamam oralarda. Sonucta gunduz mu gece mi dogurcam belirsiz. Gunduz dogursam bi gece tutcaklar sabahtan ertesi sabaha kdr ohoooo bi suru bez gder
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin. İkinci bebeğim aslında ama heyecanlanıyorum aynı bedende son 10 günümüz inşallah. Bir taraftan da hemen geçsin istiyorum çünkü genital bolgem o kadar çok ağrıyor ki uykudan bile kaldırıyor yürümek bir işkence gibi geliyor..ufacık olurmuuu hiç normal olan sizinki Rabbim sağlık sıhhat verisn hepsine ama tuhaflık bizimkinde sanırım :)
Nasılsa arabayla gidilecek diye ben direkt paketi alıp çıkarım diye düşünüyorum.Kizlar dogum cantaniza bebek bezini.paket mi, adet mi koydunuz veya koyacaksiniz ?
Burda normal 1 sezeryan 2 . Hasta durumuna gore artablio. Mesela gece gittiysen nrmal yaptiysan sabaha yolluyolar.burda normal dogum yapsanda en az 3 gun kalmalisin hastahanede.. orda 1 gunde cikariyorlarmi
cnm? ve burda bebek bezi fln hersey hastahaneden
sanki dogumun yaklasmis gibime geldi cnm :) hadi hayirlisiNasılsa arabayla gidilecek diye ben direkt paketi alıp çıkarım diye düşünüyorum.
Kızlar ben çok garip hissetmeye başladım dünden beri. Vücudum dengesini şaştı fazlasıyla ağırlaştım, otursam rahatsız oluyorum, uzansam ağrılarım başlıyor, acıkıyorum bir galeta bile yiyince aşırı şişkinlik hissediyorum, kabızlık problemim vardı birkaç gündür şurupla geçiyordu dün gece bir anda ishal oldum, sırt ve bel ağrılarım arttı dün resmen sırtım vücudumdan ayrılacakmışcasına ağrıdı, gece kısa süreli kasık ağrısıyla uyandım 2 kere.Vücudum hazırlan bak geliyor büyük gün diye sinyal mi veriyor acaba?
anladm cnm farkliymis demekkiBurda normal 1 sezeryan 2 . Hasta durumuna gore artablio. Mesela gece gittiysen nrmal yaptiysan sabaha yolluyolar.
gozun aydin cnm :) insallah biraz daha bekler bebisin .. ondan sonra istedigi zaman gelsinSelam kızlaar şükürler olsun hastaneden taburcu olduk nekadar sürecek bakalım ne kadar durdurabilcez kızçemipazartesi günü kontrole çağırdı dr umarım bi sorun olmaz ve yeniden yatırmaz 5 gundur hastanedeyim hala yürüyemiyorum çatım inanılmaz ağrıyor.ve ayak bileklerim davul gibi şiş sebebini bilmediğiö bir şekilde
Ayy inşallah, hayırlısı canım. Doğursam da bebeğimin kokusunu içime çekebilsem artık çok sabırsızlanıyorum gün geçtikçe.sanki dogumun yaklasmis gibime geldi cnm :) hadi hayirlisi
Ben 7-8 tane koydum. Çünkü zaten hastaneler veriyo genelde yinede bulunsun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?