kızlar ya şimdi kontrolden geldim bebek 3500 kg olmuş dr sen neyle besledin bunu deyip soke oldu 300 gr oynama payı var ama dedi yinede iri bir bebek yediğine içtiğine dik .et dedi umarım bundan sonra kilo almaz yoksa benm normal doğum hayal olur. gerçi karaciğer enzimlerimde sorun var erken alma durumları var bebeği eğer öyle olursa açıkçası işime yarar iri olması .
anlayacağınız aç gezicem bundan sonra snaırım . benm gibi 35 haftada 3500 olan varmı bebişi acaba merak ettim .
Kizlar dogum cantaniza bebek bezini.paket mi, adet mi koydunuz veya koyacaksiniz ?
Bende aldım o kremi ama daha kullanmadım. Bu haftadamı başlamak gerekiyo? Bide şu an benimde dudaklarım felaket bende yemiştim sanırım biraz abartmışım iltihap topladı hepeğer iyi geliyosa süreyim bende çok acıyo çünkü. Söylediğin çok iyi oldu :))
Burda normal 1 sezeryan 2 . Hasta durumuna gore artablio. Mesela gece gittiysen nrmal yaptiysan sabaha yolluyolar.
Ayy inşallah, hayırlısı canım. Doğursam da bebeğimin kokusunu içime çekebilsem artık çok sabırsızlanıyorum gün geçtikçe.
Amin canım inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza ve Allah sağlıkla yetiştirmek nasip etsin hepimize.Narcoleptic insomniac bence bedenin bebeğin gelişine hazırlanıyor canım, bahsettiğin belirtiler bir çok doğum hikayesinde okuduğum şeyler çünkü, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)
@eylul durulmaz canım gözün aydın, çok sevindim hastaneden çıkmanıza inşallah vaktini doldurur miniğin, bir daha böyle oyunlar yapmaz sana
Amin canım inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza ve Allah sağlıkla yetiştirmek nasip etsin hepimize.
İyice heyecanlandım, şükürler olsun her şeyimiz hazır kapı arkasında bekliyor. Kızlar aceleci olur diyorlar 40ı beklemeden gelmiş birçok tanıdığımın kızı, benim miniğim de sabırsız olacak demekki
Annem olmasa çok zordu canım da sağolsun onun sayesinde hazır oldu her şeyimiz:)Ya ne güzel iyi bari hazirsin demek ki :)))
Benim anam da gelebilse bi :) Daha vize bekliyoruz. Pasaportu yoldaymis 1-2 güne ögrencez. Dogumdan önce yetisir insallah. Daha dogrusu bebis bekler annemi insallahAnnem olmasa çok zordu canım da sağolsun onun sayesinde hazır oldu her şeyimiz:)
İnşallah canım valla anneler insanın eli ayağı oluyor sağolsunlar. Bir an önce çıkar vize de gelir annen yanına inşallah.Benim anam da gelebilse bi :) Daha vize bekliyoruz. Pasaportu yoldaymis 1-2 güne ögrencez. Dogumdan önce yetisir insallah. Daha dogrusu bebis bekler annemi insallah
Eki Görüntüle 1910209 İşte bizim park yatağımız kızlar
Eki Görüntüle 1910209 İşte bizim park yatağımız kızlar
Teşekkür ederim cnm. 60*120 aldık ölçüsünü. Çünkü 70 cm olan bana çok büyük geldi odaya sığmaz diye düşündük. Seninki ne kadar kiGüle güle kullan canım, boyutları ne kadar acaba? Biz daha kurmadık yer darlığından da Benim ki iyice küçük gelmeye başladı düşündükçe
Teşekkür ederim cnm, inşallah diyelimCok guzell. Insallah icinde bebeginle de paylasirsin tombik tombik.
Teşekkür ederim cnm. 60*120 aldık ölçüsünü. Çünkü 70 cm olan bana çok büyük geldi odaya sığmaz diye düşündük. Seninki ne kadar ki
Olsun cnm zaten 1.5 yaşına kadar yatsalar yeter bence. Sonuçta odaya sığmasa beşik daha kötü olurdu. Hepimiz sağlıkla kullanalım inş cnm65*95 canım, seninkinin boyutu iyiymiş, bizim yatak odasına sığabilecek tek yatak buydu mecburdum yaniAllah sağlıkla kullanmayı nasip etsin güzel günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?