2016 Aralık Anneleri

smile25 canım güle güle kullan inşallah. Nasil güzel mi beşik? Bende önce bundan almak istiyordum ama çok sağlam olmaz mi diye cesaret edemedim, 2. 3. Çocuğa kalmaz diye düşünüyorum, ahşap istiyorum o da bütçe ye uygun değil. Hangisini almalı yim sence

Iyi aksamlar kizlar
Biz bugun eşimle guzelce bi salonu temizledik. Sadece camlar kaldi.
Sonra kalktik disariya ciktik bi kac eksigi tamamladik.
Eksikler tam bitmedi insallah yarin veya onumuzdeki hafta bitecek.
Valize koyacaklarim bitti ama valiz doldu taştı cunku bir valiz yaptim.
Neyse guzel guzel gezdik.
Zaten baktik aksam oluyor yemegimizide disarida yedik ohh bugun benden iyisi yoktu
Ama yuruyecek derman kalmadi. Bittim cocugu doguracam sandim.

Iyi aksamlar kizlar. Bizde bu hafta sonuda esim mesai yapacagindan dolayi aksam yemekten sonra ewi bi guzel temizledik. Esim supurdu guzelce bulasik makinemi bosaltti. Lavobalari yikadi mis gbi. Bende yatagimizin nevresimini degistirdim yavas yavas toz aldim. Esim viledayida yapti. Bende ortalik topladim. Mis gbi oldu ewim de yatagimda fekaaatt temizlik yaparken artik ben ben degilim onu anladim . Meger nefes alma organim degismis belim bende degildi bittiginde nerde biraktimsa artik :) neyse ki tertemiz oldu ewim..

Magnete hala karar veremedim. Çikolatayı da bugün sipariş verdik. Kapı süsü mü de arkadaş keçeden yaptı. Cook merak ediyorum nasıl oldu diye. Ayrıca satışını yapıyor bakalım benim ki nasıl'oldu. Magnet işini halleden paylaşa bilir mi

Cnm bence gayet sağlam görünüyor tabi ilk Bebek henüz kullanmadım. Beşiğin katlanabiliyor olması çok hoşuma gitti. İşim bitince kılıfına koyup kaldıracağım . Ahşap beşikler de görüntü olarak güzel ama kullanım açısından Nasıl bilmiyorum. Oda yaptırıyorum ben bu arada yatağı da olacak odasında 90*190 ölçüsünde o yüzden 2 yaşından sonra beşiğe gerek kalmayacak. Karar senin cnm

Kızlar çantaya kıyafet ne koymalıyız? ? Bebek ve anne icin.sezeryan olucam bu arada
Kendine artı kıyafet koymana gerek Yok canım sezeryana gittiğin kıyafetle geri dönersin. Bebek için de 2 hastane çıkışı koysan bir iki de tulum atsan yeter bence. Bolca da ağız vE omuz mendili koy

Kuzum ben hallettim amaa ahhh smdi bu guzel kcimi yatakdan kaldircm. Kalkcmda foto cekcemm ne buyuk bise benim icin
Canım Ama magnezyum vermemişti doktorum. Sadece soda yi ihmal etmiştim kaç gün.Etkiler mi ki hemen bilemedim.
Onu dr solersen magnezyuma baslar cnm

burda normal dogum yapsanda en az 3 gun kalmalisin hastahanede.. orda 1 gunde cikariyorlarmi
cnm? ve burda bebek bezi fln hersey hastahaneden
Benim anam da gelebilse bi :) Daha vize bekliyoruz. Pasaportu yoldaymis 1-2 güne ögrencez. Dogumdan önce yetisir insallah. Daha dogrusu bebis bekler annemi insallah

Insallah yetisir canim. Benimde annem geldi cok sukur. O olmasaydi nasil olurdum bilmiyorum. Herseyime kosturuyor, herseyi hallediyor, banada prenses gibi bakiyor. Hakki odenmez hicbir zaman annelerimizin. Allah basimizdan eksik etmesin

Insallah canim insallah. Aslinda bizde bi ev satin almaya calisiyoruz haftaya kredimizin gecip gecmediginin haberini alacaz insallah olur. Olmazsada yapacak bisey yok.
Aynen dedigin gibi her serde var bir hayir. Ben biliyorum ki Rabbim er de olsa gecte olsa dualarimizi kabul ediyor hic bir zaman hic kimseyi boş cevirmiyor yeter el acip dua edelim.

Kuzum ben hallettim amaa ahhh smdi bu guzel kcimi yatakdan kaldircm. Kalkcmda foto cekcemm ne buyuk bise benim icin

Onu dr solersen magnezyuma baslar cnm
Bende yatağa geçtim sizin iş yaptık mesajlarını eşime okuttum hemen tüm evi makinaya çekti. Bende yarın silerm. Güzel şeyler iyi motive ediyor insanı

Insallah canim insallah. Yeter ki biz isteyelim.
Aynen kiz sende benim gibi dudunmussun hamilelerin duasi daha cabuk kabul olur diyorlar :) ama Rabbim her daim kabul ediyor dualarimizi vakti zamani var herseyin insallah. Sabir sabir sabir herseyin basi buu . Hakkimizda hayirlisi. Yeter ki sagligimiz yerinde olsun hepsi gelip gecici.

Himm anladım canım.benim o da yapma gibi şansım yok evimiz küçük zaten. Tek beşik alacağız, bakalım hangisi olacak.

Canim benim ikinci cocugumu buyutecek insallah. Halabyeni gibi. Bir ara kurunca atarim resmini. Kullanisli olmasinin yaninda cok pratik. Seyahate mi gitiyosun katla gotur. Cocuk yerini yadirgamiyor boylece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…