65*95 canım, seninkinin boyutu iyiymiş, bizim yatak odasına sığabilecek tek yatak buydu mecburdum yaniAllah sağlıkla kullanmayı nasip etsin güzel günlerde
Canım aynısı kaç gündür bende de var. Hatta uzandığım yerden kalkmak istedigm de tam o dediğin yere ağrı giriyor, doğrulunca geçiyor.Kızlar alt tarafımda tam ortada agrı car kalktıkça agrıyo nedir acaba
Cnm bence gayet sağlam görünüyor tabi ilk Bebek henüz kullanmadım. Beşiğin katlanabiliyor olması çok hoşuma gitti. İşim bitince kılıfına koyup kaldıracağım . Ahşap beşikler de görüntü olarak güzel ama kullanım açısından Nasıl bilmiyorum. Oda yaptırıyorum ben bu arada yatağı da olacak odasında 90*190 ölçüsünde o yüzden 2 yaşından sonra beşiğe gerek kalmayacak. Karar senin cnmsmile25 canım güle güle kullan inşallah. Nasil güzel mi beşik? Bende önce bundan almak istiyordum ama çok sağlam olmaz mi diye cesaret edemedim, 2. 3. Çocuğa kalmaz diye düşünüyorum, ahşap istiyorum o da bütçe ye uygun değil. Hangisini almalı yim sence
Canım Ama magnezyum vermemişti doktorum. Sadece soda yi ihmal etmiştim kaç gün.Etkiler mi ki hemen bilemedim.
Kendine artı kıyafet koymana gerek Yok canım sezeryana gittiğin kıyafetle geri dönersin. Bebek için de 2 hastane çıkışı koysan bir iki de tulum atsan yeter bence. Bolca da ağız vE omuz mendili koyKızlar çantaya kıyafet ne koymalıyız? ? Bebek ve anne icin.sezeryan olucam bu arada
Kuzum ben hallettim amaa ahhh smdi bu guzel kcimi yatakdan kaldircm. Kalkcmda foto cekcemm ne buyuk bise benim icinMagnete hala karar veremedim. Çikolatayı da bugün sipariş verdik. Kapı süsü mü de arkadaş keçeden yaptı. Cook merak ediyorum nasıl oldu diye. Ayrıca satışını yapıyor bakalım benim ki nasıl'oldu. Magnet işini halleden paylaşa bilir mi
Onu dr solersen magnezyuma baslar cnmCanım Ama magnezyum vermemişti doktorum. Sadece soda yi ihmal etmiştim kaç gün.Etkiler mi ki hemen bilemedim.
burda normal dogum yapsanda en az 3 gun kalmalisin hastahanede.. orda 1 gunde cikariyorlarmi
cnm? ve burda bebek bezi fln hersey hastahaneden
Benim anam da gelebilse bi :) Daha vize bekliyoruz. Pasaportu yoldaymis 1-2 güne ögrencez. Dogumdan önce yetisir insallah. Daha dogrusu bebis bekler annemi insallah
Insallah canim insallah. Aslinda bizde bi ev satin almaya calisiyoruz haftaya kredimizin gecip gecmediginin haberini alacaz insallah olur. Olmazsada yapacak bisey yok.Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Teşekkür ederim canım. Alacağım kısmetse. Güzel günlerde giydirelim bebişlerimize tüm cicilerini inşallah.
Arada özellikle akşamları yorgunlukla birleşince ağrı çok oluyor bende. Kimi zaman 30 sn falan doğrulamıyorum
Canım, bebişlerimiz hala dönebilir üzülme. İnternette birçok yöntem ve hareket var, dönmeye destek verici yazılar. Onları yapmayı denedin mi? Mesela bir tanesi şu :
http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/
Bize pilateste hoca köprü hareketi yaptırıyor, çok faya ediyormuş o da.Yerde yatarken Pilates topunu kalçaya kadar çekiyorsun bacaklarını üzerine koyuyorsun., Adım adım nefes alarak 3 hamlede önce kalçanı, sonra belini, sonra omuzlara kadar kaldırmaya çalışıyorsun, biraz bekleyip, nefes verirken 3 aşamada hareketi tersten yapıyorsun. Eğer top yoksa hareket şu olmuş oluyor:
Eki Görüntüle 1910058
Kilosu da bence normal, hiç üzülme. Benimki de aynı kilolarda. Pazartesi kontrol var 36+1 de bakalım ne olacak. EN son
34+5 te 2300 gramdı. SOn 1 ay ortalama1 kilo alır diyorlar bu arada canım. Allah'ın izniyle 3 kiloyu geçer bizim bebişler.
Hayırlı olsun canım. Mis kokmuştur ev şimdi, oh miss. Hayırlı haberlerle gelelim inş, benim de pztesi kontrol.
Canım şahinler kaplı sütyenin göğüs altında teli var mı?
Canım hayırlısı olsun, hiç üzülme. Benim inandığım bir şey vardır, hep de yaşadığım defalarca. Her şerde bir hayır vardır. Olmadıysa emin ol, daha güzeli, daha özeli olacağı için olmamıştır. Farklı ülkelerdeyiz, sistem farklıdır ama kiradaydık, kendi evimizi almak istiyorduk artık çok hoşumuza giden 2 ev vardı, ikisi de olmadı üzüldük. SOnrasında hiç beklemediğimiz bir anda, o evlerin çok daha güzeli çıktı karşımıza. Ve inanır mısın, şıp diye kredi de çıktı, tapu işleri de hızla halloldu biz de şaştık. 1 yıldır da oturuyoruz. Size de çok daha güzelleri olur inşallah.
Tövbe tövbe Allah sabır versin sana canım benim. Doğum şekline karışmak da neymiş, şaşırmış bunlar. Hurmayı bebeğin dudağına dokunduranı duymuştum ama şekeri oyle bir amaçla düşündüyse yuh yani. Bence en iyi yapabileceğin şey, yanında kime güveniyorsan, annen olur, eşin olur, arkadaşın kardeşin olur kesin tembihle bebeğe birşey yapmasına izin vermesinler diye. Bir şekilde sen odana geçene kadar kimseye izin vermesinler. ben kendi annemle bir arkadaşıma tembih edeceğim, en azından ben gelene kadar geçiştirsinler diye birşey olursa.
Canım önce sıcak suda , biberon temizleyici ile yıkadım. Sonra bir tencerede sıcak suda yaklaşık 10 dk kaynatıp çıkardım kurumaya bıraktım.
Bende yatağa geçtim sizin iş yaptık mesajlarını eşime okuttum hemen tüm evi makinaya çekti. Bende yarın silerm. Güzel şeyler iyi motive ediyor insanıKuzum ben hallettim amaa ahhh smdi bu guzel kcimi yatakdan kaldircm. Kalkcmda foto cekcemm ne buyuk bise benim icin
Onu dr solersen magnezyuma baslar cnm
Insallah canim insallah. Yeter ki biz isteyelim.Hayirlisi buymus demek, ben de esim benim calistigim yere gecis yapicak diye seviniyodum rahat rahat tek araba ise gder geliriz masrafimiz azalir hem de daha cok beraber zamanimiz olur diye ama olmadi izin vermediler hayirlisi dedim ben de. Oysa gebeyim duam kabul olur diye baya havalara girmistim bu is olucak diyeNasip kismet bu isler uzulme sen de daha guzelleri olur insallah ilerde
Himm anladım canım.benim o da yapma gibi şansım yok evimiz küçük zaten. Tek beşik alacağız, bakalım hangisi olacak.Cnm bence gayet sağlam görünüyor tabi ilk Bebek henüz kullanmadım. Beşiğin katlanabiliyor olması çok hoşuma gitti. İşim bitince kılıfına koyup kaldıracağım . Ahşap beşikler de görüntü olarak güzel ama kullanım açısından Nasıl bilmiyorum. Oda yaptırıyorum ben bu arada yatağı da olacak odasında 90*190 ölçüsünde o yüzden 2 yaşından sonra beşiğe gerek kalmayacak. Karar senin cnm
smile25 canım güle güle kullan inşallah. Nasil güzel mi beşik? Bende önce bundan almak istiyordum ama çok sağlam olmaz mi diye cesaret edemedim, 2. 3. Çocuğa kalmaz diye düşünüyorum, ahşap istiyorum o da bütçe ye uygun değil. Hangisini almalı yim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?