2016 Aralık Anneleri

Eklentiler

• IMG-20161020-WA0000.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 94
Canım aynısı kaç gündür bende de var. Hatta uzandığım yerden kalkmak istedigm de tam o dediğin yere ağrı giriyor, doğrulunca geçiyor.

Cati agrisi kizlar o magnezyuma devam edin fazla ayakda kalmayin syns prensesmat
Çatı agrısı epeydir vardı kaç kemiğim var öğrendim bu başka bişey di ya o kadar kalmadı

Bende yatağa geçtim sizin iş yaptık mesajlarını eşime okuttum hemen tüm evi makinaya çekti. Bende yarın silerm. Güzel şeyler iyi motive ediyor insanı
Vayy vayy benim rşim yatmadan oyuncak toplardı yarın bizimkiler temizliğe gelecek diye onu bile yapmadı

Iyi geceler kızlar..bende yazdiklarinizi surekli takip ediyorum çok yardimci oluyor gercekten..insan kendini yalniz hissetmiyor..ins hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza..birsey sormak istiyorum..gecen kontrole gittigimde doktor gobek deliginde fitik baslamis dedi..bende heyecandan sormadim bile ne fıtığı diye..sonra eve gelince hatirladim..aklima takildi..göbek deligim disarda sis diye böyle soyledi..sizin gobek deliginiz nasil?? Benim ki zeytin kadar disarda..

Merhaba herkese;
Ana kucağı aldınız mı.? Hastane çıkışında taşımak için ya da arabada kullanmak için.? Ne düşünüyorsunuz konuda.?
Bir de doğum çantanıza neler koydunuz acaba.?

Merhaba herkese;
Ana kucağı aldınız mı.? Hastane çıkışında taşımak için ya da arabada kullanmak için.? Ne düşünüyorsunuz konuda.?

Merhaba. Cantama koyduklarim,

Bebek icin
2 takim hastane cikisi
Yeni dogan bezi
Saf su ile hazirlanmis pamuk mendil
1 kalin 2 ince battaniye

Kendim icin
2 esofman takimi
Ped
Ic camasir 4 er takim
Kagit havlu
Normal havlu
Terlik
Corap
Islak mendil

Bebek icin
2 takim hastane cikisi
Yeni dogan bezi
1 kalin 2 ince battaniye

Kendim icin
2 esofman takimi
Ped
Ic camasir 4 er takim
Kagit havlu
Normal havlu
Terlik
Corap
Islak mendil

Bebek icin
2 takim hastane cikisi
Yeni dogan bezi
1 kalin 2 ince battaniye

Kendim icin
2 esofman takimi
Ped
Ic camasir 4 er takim
Kagit havlu
Normal havlu
Terlik
Corap
Islak mendil

Merhaba; cevapladığınız için teşekkür ederim. Bebek için iki takım yeter mi.? Bir de hastaneden çıkarken bebeği taşımak için ne aldınız.?

Benimde ikinci çocuğum ama hiç öyle olmuyor inan zor yaaa hele gazlı olunca

Insallah yetisir canim. Benimde annem geldi cok sukur. O olmasaydi nasil olurdum bilmiyorum. Herseyime kosturuyor, herseyi hallediyor, banada prenses gibi bakiyor. Hakki odenmez hicbir zaman annelerimizin. Allah basimizdan eksik etmesin

Insallah canim :) simdilik idare ediyorum su an icin ihtiyac duymuyorum ama dogumdan sonra iyi olacak sanirim :)
Amin :)

Merhaba herkese;

Ana kucagi derken oto koltugu mu? Araba varsa sart zaten. Biz aldik.

Ayyy kizlar kimse uyumuyor galiba . Benim oglan resmen beni dövüyor cikmaya niyetli galiba sanki herkül
Bu arada pusetimizide siparis verdik haftaya persembe gelecek. Tek eksigimiz buyuk ogluma yatak ve dolap. Onlarida siparis verecez insallah.
Yetismemesinden korkuyorum insallah zamaninda olur hersey
Benim oglan aceleci davranmaz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…