- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Magnete hala karar veremedim. Çikolatayı da bugün sipariş verdik. Kapı süsü mü de arkadaş keçeden yaptı. Cook merak ediyorum nasıl oldu diye. Ayrıca satışını yapıyor bakalım benim ki nasıl'oldu. Magnet işini halleden paylaşa bilir mi
Canım aynısı kaç gündür bende de var. Hatta uzandığım yerden kalkmak istedigm de tam o dediğin yere ağrı giriyor, doğrulunca geçiyor.
Çatı agrısı epeydir vardı kaç kemiğim var öğrendim bu başka bişey di ya o kadar kalmadı
Vayy vayy benim rşim yatmadan oyuncak toplardı yarın bizimkiler temizliğe gelecek diye onu bile yapmadıBende yatağa geçtim sizin iş yaptık mesajlarını eşime okuttum hemen tüm evi makinaya çekti. Bende yarın silerm. Güzel şeyler iyi motive ediyor insanı
Alabiliyosun canim ben aldim 10 gunkızlar 37. haftaya kadar işe devam edebilir raporumu aldım.önümüzdeki günlerde diyelimki grip oldum.normal bikaç günlük rapor alıp istirahat edebiliyor muyum?
Aha da, etti üç doğum! Geleneksel 18 Kasım muayenelerinden sonra sıra 22 Kasım doğumlarında galiba.Kızlar doğum tarihimiz belirlendi. 22 kasım a gün verdi doktorum..
Alabiliyosun canim ben aldim 10 gunkızlar 37. haftaya kadar işe devam edebilir raporumu aldım.önümüzdeki günlerde diyelimki grip oldum.normal bikaç günlük rapor alıp istirahat edebiliyor muyum?
Merhaba herkese;
Ana kucağı aldınız mı.? Hastane çıkışında taşımak için ya da arabada kullanmak için.? Ne düşünüyorsunuz konuda.?
Bir de doğum çantanıza neler koydunuz acaba.?
Merhaba. Cantama koyduklarim,
Bebek icin
2 takim hastane cikisi
Yeni dogan bezi
Saf su ile hazirlanmis pamuk mendil
1 kalin 2 ince battaniye
Kendim icin
2 esofman takimi
Ped
Ic camasir 4 er takim
Kagit havlu
Normal havlu
Terlik
Corap
Islak mendil
Merhaba. Cantama koyduklarim,
Bebek icin
2 takim hastane cikisi
Yeni dogan bezi
Saf su ile hazirlanmis pamuk mendil
1 kalin 2 ince battaniye
Kendim icin
2 esofman takimi
Ped
Ic camasir 4 er takim
Kagit havlu
Normal havlu
Terlik
Corap
Islak mendil
Merhaba; cevapladığınız için teşekkür ederim. Bebek için iki takım yeter mi.? Bir de hastaneden çıkarken bebeği taşımak için ne aldınız.?
Teşekkürler ben herhalde 5-6 takım koydum. Tulum zıbın yelek falanRica ederim :) Iki takim yeterli canim.
Hastaneden cikmak icin port bebe aldik. Kis olacagi icin usutmemek lazim :)
Benimde ikinci çocuğum ama hiç öyle olmuyor inan zor yaaa hele gazlı oluncaIkinciyi bekleyen anne olarak, böylede zor cnm diyorum. Uykular gitti zaten, sağa dönmek zor sola dönmek zor, evde birde küçük çocuk olunca zorunda zoru ama insan yinede eski haline dönünce ve sağlıklı olunca daha bir kolay olur herşey. Her işini kendin yaparsın en azından, kimseye Muhtaç kalmadan
Teşekkürler ben herhalde 5-6 takım koydum. Tulum zıbın yelek falanport bebe hiç aklıma gelmedi anakucağına odaklıyım sanırım o da zararı olur mu bilemedim
Insallah yetisir canim. Benimde annem geldi cok sukur. O olmasaydi nasil olurdum bilmiyorum. Herseyime kosturuyor, herseyi hallediyor, banada prenses gibi bakiyor. Hakki odenmez hicbir zaman annelerimizin. Allah basimizdan eksik etmesin
Merhaba herkese;
Ana kucağı aldınız mı.? Hastane çıkışında taşımak için ya da arabada kullanmak için.? Ne düşünüyorsunuz konuda.?
Bir de doğum çantanıza neler koydunuz acaba.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?