2016 Aralık Anneleri

Benimde ikinci çocuğum ama hiç öyle olmuyor inan zor yaaa hele gazlı olunca

Biliyorum cnm zor olacağını, kızım da çok çektik, Ağlayan bebekti resmen. Şimdi ki en büyük korkumsa bebeğe birşey yapar mı, karnımda yine güvende diyorum, nasıl koruyacağım bilmiyorum, 20 aylık oldu kızım ama o da henüz bebek! Kıskançlık vs olacaktir muhakkak, daha bir sürü şey geliyor aklıma ne yapalım sağlıklı olsunlar yeter ki..zar zor olacak bi şekilde!!

kizlar kac gundur tam kuyruk sokumumda bir agri var çok fazla oturup kalkmak iskebxe var mi boyle olan

Benim de kuyruk sokumum ağrıyor, ben oturma pozisyonu yatışıma bağladım. Sağa sola yatamadığımdan, ağırlık o tarafa gidiyor sanırım sürekli. Sen de sürekli o şekildeysen belki ondan olabilir

Günaydın hanımlar
Bana hala pek aymadı ama neyse sabaha kadar kanepede yatırttı kızım yeni yeni huylar ediniyoruz yatagına gitmek istemedi gece de bir iki kere yatagıma kaçmaya çalıştım anne diye uyandı hemen sıpa
İşimiz gerçekten çok zor ya geçen doktora gitmiştik o bile kıskanacak çok dikkat et bş gozun sürekli bunda olsun dedi ben şimdiden gozumu açamıyorum ki o zaman napıcaksal
Ayyy ayy keşke annemlerle aynı yerde otursydık çkkıp çıkıp gelselerdi aynı mahalle şartmış

Günaydın kızlar burası maşallah ne kadar hızlı ilerliyor yetişemiyorum yazılanlar ı okumaya, kızımın bir tek port bebeği kaldı onu da aldık mı tamamdır eksikler şimdilik tabi..zaman hızla ilerliyor heyecanım gün geçtikçe artmaya başladı hepimize kolay doğumlar nasip etsin Rabbim

Bende yatağa geçtim sizin iş yaptık mesajlarını eşime okuttum hemen tüm evi makinaya çekti. Bende yarın silerm. Güzel şeyler iyi motive ediyor insanı
Haha :)) bi isin olursa sole burdan yaziyim sende okut hemen :) bugun atarim cnm sana foto senin dun mesajini okudugumda yatakda putlasmis sekilde yatiodum belim bende degildi artik her yerim agrimis yaptigim azck isten sebep .

Cnm çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın inşallah. Bizim dolabımızın modeli ile aynı ama bizimki henüz gelmedi. Gelince ben de resmini koyacağım. Odalar küçük olunca maalesef böyle oluyor ama küçük eşyalar da bir süre sonra yetersiz kalıyor

Günaydın güzel anne adayları :) çok güzel sağlık dolu bir haftasonumuz olsun inşallah :) bugün çok yoğun bir gün bekliyor beni, şimdi eğitime gidiyorum, öğle arası koştur koştur doktorumuza gideceğim, akşamüstü eğitim çıkışı da eşimin arkadaşının düğününe, ne ara saçımı yaptıracağım bilmiyorum, fön çektirecektim kuaför 50 dk sürer dedi eğitime geç kalmayayım diye vazgeçtim.

Benim de aynı şekilde 4 aydır filan dışarı fırladı göbek deliğim hatta dışarıdan bile belli oluyor. Bende endişe edip doktoruma sormuştum ağrı yoksa fıtık değildir ağrı olursa haber ver demişti. Bir tane ebeye denk geldim hastanede o da göbek deliğimi görünce "biz bunun üstüne bozuk para kapatıp bantlıyoruz" demişti bende doktorum önemsiz dediği için yapmadım.

Merhaba herkese;
Ana kucağı aldınız mı.? Hastane çıkışında taşımak için ya da arabada kullanmak için.? Ne düşünüyorsunuz konuda.?
Bir de doğum çantanıza neler koydunuz acaba.?

Ben araba olarak chicco lite way plus aldım, onun ana kucağı araba koltuğu olarak da kullanılıyor 6 aya kadar, onu kullanmayı düşünüyorum.

hayirli sabahlar arkadaslar... burda havalar zehir gibi coooook soguk.. yavrularimiz tam soguga denk gelicekler :) dikkat edelim anneleri.. esimi ise yolculadiktan sonra hemen yataga girdim maglum burda henuz saat 7.

Günaydin hanimlarr..
Benim bi fikre ihtiyacim var lütfen yardimci olur.musunuz..?
Bebegimin tek eksigi bebek arabamiz kaldi. hamileligimin basindan beri kaynanam amcasi alacak siz almayin diyo. amcamiz da karsta calisiyo aralikta gelecek. bebek arabasinin pusetini hastane cikisinda kullanmamiz gerekiyo ama dogum ne zaman olacak belli degil. gecen yine kaynanama söyledim almayın amcasi alacak ben parasini alirim erken aliriz burdan diyip duruyo ama bunu diyeli de bir ay oldu hala ses seda yok. ne yapiyim ben simdi. gidip alsam mi beklesem mi nereye kadar beklesem ??

Birsey alinacaksa oyle alicam alicam denmez internetten siparis veriyosun hemen somraki gun sende, bir zahmet alicak alicak diycegine alip sizin adresi verip kargolatsaymisKis icin cok aciliyeti yok arabanin maddi imkanin yoksa bir port bebe alirsin hastaneden cikarmak icin ki bence o da sart degil kalin battaniye de ayni isi gorur baharda ancak arabayi kullanmaya baslarsin o zmana kadar almis olmalarsa e yeter artik dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…