Benimde ikinci çocuğum ama hiç öyle olmuyor inan zor yaaa hele gazlı olunca
bugün kızımızın odası geldi kızlar. sizce nasıl? evimiz küçük o yüzden sıkışık oldu biraz
güzel günlerde yatsın minnoş, çok şık olmuş
kizlar kac gundur tam kuyruk sokumumda bir agri var çok fazla oturup kalkmak iskebxe var mi boyle olan
kizlar kac gundur tam kuyruk sokumumda bir agri var çok fazla oturup kalkmak iskebxe var mi boyle olan
bugün kızımızın odası geldi kızlar. sizce nasıl? evimiz küçük o yüzden sıkışık oldu biraz
Eki Görüntüle 1910427
Eki Görüntüle 1910426
Eki Görüntüle 1910428 Eki Görüntüle 1910425 Eki Görüntüle 1910429
Biliyorum cnm zor olacağını, kızım da çok çektik, Ağlayan bebekti resmen. Şimdi ki en büyük korkumsa bebeğe birşey yapar mı, karnımda yine güvende diyorum, nasıl koruyacağım bilmiyorum, 20 aylık oldu kızım ama o da henüz bebek! Kıskançlık vs olacaktir muhakkak, daha bir sürü şey geliyor aklımane yapalım sağlıklı olsunlar yeter ki..zar zor olacak bi şekilde!!
Haha :)) bi isin olursa sole burdan yaziyim sende okut hemen :) bugun atarim cnm sana foto senin dun mesajini okudugumda yatakda putlasmis sekilde yatiodum belim bende degildi artik her yerim agrimis yaptigim azck isten sebep .Bende yatağa geçtim sizin iş yaptık mesajlarını eşime okuttum hemen tüm evi makinaya çekti. Bende yarın silerm. Güzel şeyler iyi motive ediyor insanı
Cnm çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın inşallah. Bizim dolabımızın modeli ile aynı ama bizimki henüz gelmedi. Gelince ben de resmini koyacağım. Odalar küçük olunca maalesef böyle oluyor ama küçük eşyalar da bir süre sonra yetersiz kalıyorbugün kızımızın odası geldi kızlar. sizce nasıl? evimiz küçük o yüzden sıkışık oldu biraz
Eki Görüntüle 1910427
Eki Görüntüle 1910426
Eki Görüntüle 1910428 Eki Görüntüle 1910425 Eki Görüntüle 1910429
Iyi geceler kızlar..bende yazdiklarinizi surekli takip ediyorum çok yardimci oluyor gercekten..insan kendini yalniz hissetmiyor..ins hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza..birsey sormak istiyorum..gecen kontrole gittigimde doktor gobek deliginde fitik baslamis dedi..bende heyecandan sormadim bile ne fıtığı diye..sonra eve gelince hatirladim..aklima takildi..göbek deligim disarda sis diye böyle soyledi..sizin gobek deliginiz nasil?? Benim ki zeytin kadar disarda..
Merhaba herkese;
Ana kucağı aldınız mı.? Hastane çıkışında taşımak için ya da arabada kullanmak için.? Ne düşünüyorsunuz konuda.?
Bir de doğum çantanıza neler koydunuz acaba.?
Sadece bugün mu indirim cnm benim de bi gitmem lazım yarın gidebilirim ancakKizlar gunaydin bugun gratiste %50 indirim var bnce eksiklikleri tamamlamak icin guzel bi firsat :)
Bunu instagramdan yaptirdim cnm 27 yada 28 tanesini 90 a yptirdim ama cidde cok hos ve kucuk bisey degil burda herkes ck begendi keceden yapiliyorYaa bu çok tatlıyms fiyatı ne kadardı nerden yaptırdın bir de :)
Güle güle dağıt inşallah
katipcan6868
Ne alacaksiniz gratisten kizlarSadece bugün mu indirim cnm benim de bi gitmem lazım yarın gidebilirim ancak
İşte aynı ağrıyo yaşıyorum 1 haftadır artık ayaklarımı kaldırtmıyo yerden kitledi resmenCanım aynısı kaç gündür bende de var. Hatta uzandığım yerden kalkmak istedigm de tam o dediğin yere ağrı giriyor, doğrulunca geçiyor.
Birsey alinacaksa oyle alicam alicam denmez internetten siparis veriyosun hemen somraki gun sende, bir zahmet alicak alicak diycegine alip sizin adresi verip kargolatsaymisGünaydin hanimlarr..
Benim bi fikre ihtiyacim var lütfen yardimci olur.musunuz..?
Bebegimin tek eksigi bebek arabamiz kaldi. hamileligimin basindan beri kaynanam amcasi alacak siz almayin diyo. amcamiz da karsta calisiyo aralikta gelecek. bebek arabasinin pusetini hastane cikisinda kullanmamiz gerekiyo ama dogum ne zaman olacak belli degil. gecen yine kaynanama söyledim almayın amcasi alacak ben parasini alirim erken aliriz burdan diyip duruyo ama bunu diyeli de bir ay oldu hala ses seda yok. ne yapiyim ben simdi. gidip alsam mi beklesem mi nereye kadar beklesem ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?