- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
bugün kızımızın odası geldi kızlar. sizce nasıl? evimiz küçük o yüzden sıkışık oldu biraz
Eki Görüntüle 1910427
Eki Görüntüle 1910426
Eki Görüntüle 1910428 Eki Görüntüle 1910425 Eki Görüntüle 1910429
Bunu instagramdan yaptirdim cnm 27 yada 28 tanesini 90 a yptirdim ama cidde cok hos ve kucuk bisey degil burda herkes ck begendi keceden yapiliyor
Yok tatlim yarinda gecerli kampanya ama pek birsey kalmiyorSadece bugün mu indirim cnm benim de bi gitmem lazım yarın gidebilirim ancak
Benri marka bebegin poposunu temizlemek icin pamuk vardi kalirsa ondan alayim diyordum baya uygun oluyr fiyatiNe alacaksiniz gratisten kizlar
kızlar ya şimdi kontrolden geldim bebek 3500 kg olmuş dr sen neyle besledin bunu deyip soke oldu 300 gr oynama payı var ama dedi yinede iri bir bebek yediğine içtiğine dik .et dedi umarım bundan sonra kilo almaz yoksa benm normal doğum hayal olur. gerçi karaciğer enzimlerimde sorun var erken alma durumları var bebeği eğer öyle olursa açıkçası işime yarar iri olması .
anlayacağınız aç gezicem bundan sonra snaırım . benm gibi 35 haftada 3500 olan varmı bebişi acaba merak ettim .
Birsey alinacaksa oyle alicam alicam denmez internetten siparis veriyosun hemen somraki gun sende, bir zahmet alicak alicak diycegine alip sizin adresi verip kargolatsaymisKis icin cok aciliyeti yok arabanin maddi imkanin yoksa bir port bebe alirsin hastaneden cikarmak icin ki bence o da sart degil kalin battaniye de ayni isi gorur baharda ancak arabayi kullanmaya baslarsin o zmana kadar almis olmalarsa e yeter artik dersin
Valla bunu bende merak ediorum. Hatta solemistim gecenlerde. Capraz yatio galiba die. Soyle tarif ediyim sag kaburga tarafinda ayaklari var. Kaburgam kirilck artik ayak germelerinden.top gbi cikario ayagini gıdı gıďı yapiorum bende :) sonra vucudunun devami caprazlama gobek deligimjn ordan devam edio. Sol alta dgru. :)Kızlar bebişi yan duran var mı ? Bi tek ben miyim ya herkesinki makat yada kafa gelişlimi vallahi hayretli bişebiraz baktım 300 hamilelikten birinde oluyomuş o şanslıda benim ve hareketler ne durumda bizim yan oldğu için aşağıya baskı yada kaburgama tekme hissetmiyorum sadece yan kemiklerime sert tekmeeleri oluyor arada onhn dışında kafasını kaldırıp duruyo öyle sağa sola geçişler bitti sizinde öyle mi ?
Hiç üzülme benimki var kafa sağ kaburgamda ayaklar mesanemde v şeklinde mutlu olduğunda annesine wc ye zor yetiştiriyor ağlamamak için zor duruyorum bazen mesanemi tramplen gibi kullanıyor ve sonumuz sezeryan oda ayrı meseleKızlar bebişi yan duran var mı ? Bi tek ben miyim ya herkesinki makat yada kafa gelişlimi vallahi hayretli bişebiraz baktım 300 hamilelikten birinde oluyomuş o şanslıda benim ve hareketler ne durumda bizim yan oldğu için aşağıya baskı yada kaburgama tekme hissetmiyorum sadece yan kemiklerime sert tekmeeleri oluyor arada onhn dışında kafasını kaldırıp duruyo öyle sağa sola geçişler bitti sizinde öyle mi ?
Çok güzel düşünmüşsün. İyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah.Eki Görüntüle 1910496 Kızlar bu keselerden aldım içlerine bebeğin hastane kıyafetlerini koyucam takım takım :)
Bir sıkıntın olursa başka bir doktora gidersin şimdilik kafa karıştırmana gerek yok bence ama tabiki için rahat etmeyecekse git. Önemli olan senin kendini iyi hissetmen.Ya kızlar az önce hastaneden aradılar doktorum kolunu kırmış haftaya olan randevumu en erken bi sonraki haftaya veriyorlardı randevuyu aldım ama o zaman da bi önceki kontrolden 3 hafta geçmiş olacak ve 37.haftanın içinde olacağım.Ne yapsam daha erken başka bi doktora gozuksem mi bilemedim.
Tarif ettiginin ayni benim de benim ki de tam pozisyon almamis ama tam yan da degil capraz duruyo bizimkiler demekValla bunu bende merak ediorum. Hatta solemistim gecenlerde. Capraz yatio galiba die. Soyle tarif ediyim sag kaburga tarafinda ayaklari var. Kaburgam kirilck artik ayak germelerinden.top gbi cikario ayagini gıdı gıďı yapiorum bende :) sonra vucudunun devami caprazlama gobek deligimjn ordan devam edio. Sol alta dgru. :)
Süper fikir az önce benim elime düğünden kalma keseler geçti bende atıcaktım sonra dedim koy kenara Laz'ım olurmüstüne sen paylaştın çokmgüzel bi fikir balla çok teşekkürler paylaşımın içinEki Görüntüle 1910496 Kızlar bu keselerden aldım içlerine bebeğin hastane kıyafetlerini koyucam takım takım :)
Ya araç puseti kullanın geçen benim arkadaşım Bebek arabasının port bebesine koymuş arka koltukta en ufak frende sarsılıyor dedi hatta zor tuttum biyerde Dedi puset sabitlendiğinden sıkıntı olmuyor anne kucağında bile çıkartmayın Allah korusun benim evimle hastane yarım saatlik mesafede trafik olunca 1-1,5 saat yolda kalırız o yüzden bebeğin ve annenin emniyeti için ki eğer sezeryan olacaksa anne kucağında da olmayacağından en güvenli anakucağı oto koltuğu ve iller bazında bilemiyorum ama aralık ortasında Doğum demek kar demek kış demek yollar kaygan olabilir kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum otokoltuğu şeklindeki anakucağı puset kullanınBen dogumdan pusetle cikartmak istiyorum. durumum da var yok degil.hep önümü kaynanam kesiyo. simdiye kadar bisey almisligi da yok. zaten ben alicam da demiyo amcasi alacak diyip duruyo. alsam ayip olacak almasam icim rahat degil. kaldim öyle ortada
Evet canım işe transvers duruşuymuş bu hiç dedimi dr böyle bişi. Sezeryan sebebiymiş benimde öyle karnımjn üstü bomboş alt tarafta yay gibi yatıyo zilliValla bunu bende merak ediorum. Hatta solemistim gecenlerde. Capraz yatio galiba die. Soyle tarif ediyim sag kaburga tarafinda ayaklari var. Kaburgam kirilck artik ayak germelerinden.top gbi cikario ayagini gıdı gıďı yapiorum bende :) sonra vucudunun devami caprazlama gobek deligimjn ordan devam edio. Sol alta dgru. :)
Ee nolck peki bole ? Donmiceklermi tamTarif ettiginin ayni benim de benim ki de tam pozisyon almamis ama tam yan da degil capraz duruyo bizimkiler demek
Sezeryan mi ciddi misin .Evet canım işe transvers duruşuymuş bu hiç dedimi dr böyle bişi. Sezeryan sebebiymiş benimde öyle karnımjn üstü bomboş alt tarafta yay gibi yatıyo zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?