Benim saat 5 te kontrolum var bakalim nasil duruyo ama benim doktor son haftaya kadar beklenir donmesi icin donmezse transvers durusta normal.dogum olmazSezeryan mi ciddi misin .ben sok... solemedi bise ya bana. Bundan cok onceki kontrollerdeydi durusu sordum bas gelis duruyo demisti. Ama o zaman daha bole buyumus degildi donmus demisti 31 . Haftada falandi. Sonra ben farkettimki bu mide kismi karnin orta bolumu yumusacik ve bombos ne varsa gobegin orda var. Sonra kaburgalarimdn biseylerin ciktigini gorunce capraz yatio heralde gunu gelincede tam donus yaapio dioduk esimle. Ayy inanmiorum ya demek sezeryan sebebi
Bnmki oblik durusmus yan durusun bi cesidiymis. ;((( ayy cok uzuldum yahuu hic bilmedigim biseyi ogrendim suanda... bakalim neler olck. Normal dogurcam die yirtiniyodum goruyo musunBenim saat 5 te kontrolum var bakalim nasil duruyo ama benim doktor son haftaya kadar beklenir donmesi icin donmezse transvers durusta normal.dogum olmazCansuEylul hakli yani bakalim nolcak bizimkilerin pozisyon
Belli olmaz ya donebilir bebisler hala, gerci 36 dan sonra donmesi biraz zormusBnmki oblik durusmus yan durusun bi cesidiymis. ;((( ayy cok uzuldum yahuu hic bilmedigim biseyi ogrendim suanda... bakalim neler olck. Normal dogurcam die yirtiniyodum goruyo musun
Ben 20. Haftadan beri balensiz kullaniyorum doktorum oyle demisti baski olmasin diye bebiseKızlar sütyen illa Balens iz mi olmalı destekli sütyen dolgulu taksak sıkıntı mi birazdan alicam küçük geliolar acil cvp lütfen kızlar? ,
Balens iz de çok rahatsız edio beni sarkık duruo sankiBen 20. Haftadan beri balensiz kullaniyorum doktorum oyle demisti baski olmasin diye bebise
Uzuldum ama bizim geri zekali dr neden hc bse solemedi smdiye kdr 18 inde baska dr gtcem durusu sorcm sonrada canina okucm onun. Hic bi bilgi vermio aptal kadin..Belli olmaz ya donebilir bebisler hala, gerci 36 dan sonra donmesi biraz zormusHerseyin hayirlisi ya muhim olan saglikla gelmeleri nasil geldikleri maalesef sadece bizim dusundugumuz yonde olamayabiliyor
Ya araç puseti kullanın geçen benim arkadaşım Bebek arabasının port bebesine koymuş arka koltukta en ufak frende sarsılıyor dedi hatta zor tuttum biyerde Dedi puset sabitlendiğinden sıkıntı olmuyor anne kucağında bile çıkartmayın Allah korusun benim evimle hastane yarım saatlik mesafede trafik olunca 1-1,5 saat yolda kalırız o yüzden bebeğin ve annenin emniyeti için ki eğer sezeryan olacaksa anne kucağında da olmayacağından en güvenli anakucağı oto koltuğu ve iller bazında bilemiyorum ama aralık ortasında Doğum demek kar demek kış demek yollar kaygan olabilir kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum otokoltuğu şeklindeki anakucağı puset kullanın
hayirli sabahlar arkadaslar... burda havalar zehir gibi coooook soguk.. yavrularimiz tam soguga denk gelicekler :) dikkat edelim anneleri.. esimi ise yolculadiktan sonra hemen yataga girdim maglum burda henuz saat 7.
Günaydin hanimlarr..
Benim bi fikre ihtiyacim var lütfen yardimci olur.musunuz..?
Bebegimin tek eksigi bebek arabamiz kaldi. hamileligimin basindan beri kaynanam amcasi alacak siz almayin diyo. amcamiz da karsta calisiyo aralikta gelecek. bebek arabasinin pusetini hastane cikisinda kullanmamiz gerekiyo ama dogum ne zaman olacak belli degil. gecen yine kaynanama söyledim almayın amcasi alacak ben parasini alirim erken aliriz burdan diyip duruyo ama bunu diyeli de bir ay oldu hala ses seda yok. ne yapiyim ben simdi. gidip alsam mi beklesem mi nereye kadar beklesem ??
Kızlar bebişi yan duran var mı ? Bi tek ben miyim ya herkesinki makat yada kafa gelişlimi vallahi hayretli bişebiraz baktım 300 hamilelikten birinde oluyomuş o şanslıda benim ve hareketler ne durumda bizim yan oldğu için aşağıya baskı yada kaburgama tekme hissetmiyorum sadece yan kemiklerime sert tekmeeleri oluyor arada onhn dışında kafasını kaldırıp duruyo öyle sağa sola geçişler bitti sizinde öyle mi ?
Hiç üzülme benimki var kafa sağ kaburgamda ayaklar mesanemde v şeklinde mutlu olduğunda annesine wc ye zor yetiştiriyor ağlamamak için zor duruyorum bazen mesanemi tramplen gibi kullanıyor ve sonumuz sezeryan oda ayrı mesele
Bnmki oblik durusmus yan durusun bi cesidiymis. ;((( ayy cok uzuldum yahuu hic bilmedigim biseyi ogrendim suanda... bakalim neler olck. Normal dogurcam die yirtiniyodum goruyo musun
Benim annem en kucuk kardesimi bu nedenle sezeryanla dogum yapmak zorunda kaldi.. kardesim capraz sekilde yatiyordu ve inat etti donmedi doktor okadar ugrasti ama yok donmediSezeryan mi ciddi misin .ben sok... solemedi bise ya bana. Bundan cok onceki kontrollerdeydi durusu sordum bas gelis duruyo demisti. Ama o zaman daha bole buyumus degildi donmus demisti 31 . Haftada falandi. Sonra ben farkettimki bu mide kismi karnin orta bolumu yumusacik ve bombos ne varsa gobegin orda var. Sonra kaburgalarimdn biseylerin ciktigini gorunce capraz yatio heralde gunu gelincede tam donus yaapio dioduk esimle. Ayy inanmiorum ya demek sezeryan sebebi
Evet cnm ters bi hareketmi yaptın yan duruyo bebek dedi imkansız ben hep yataral geçirdim biliyosunuz dedim.sonra serviste yatarken servis doktoruna sancısı var açıklığına bakalım bebek transvers duruşta birden tam açılma olabilir dedi.zaten zorunlu sezeryan dedi.CansuEylul canm yeni ciktin hastaneden bunu dr mu soledi sana yan duruyo die sordunmu hic ne gbi sonuclari var die?
Canm benim ilk baş gelişliydi, sonra birden makat gelişe döndü geçen hafta makatdı. Bu hafta birden transverse döndü nasıl becerdi bilmem göbek deliğimi üstü bomboş sizinkiler yukarı doğru benimki aşağıya doğru kafası sol üstte ayaklar aşağıda.döndürmeye felan uğraşmam sanırım kendisi nasıl geleceğini belirlesin sıkıntı olmasın yeterliEvet cok soguk dimiAstronot aldim ben bebisime gecen hafta bir tane. Onla üsümez umarim
Bence esin tekrar sorsun annesine ya da kardesine. Sen neden soruyosun esin sorsun. Ve internetten begendiginizi söylersiniz o öder adresinizi verir. Illa gelmesine veya para yollamasina gerek yok ki.
Benim bebegim de aynen öyle. Kafa tam sag tarafa denk geliyor. Ben dün sag kaburgam öldü tekmelerden dedim ama lafin gelisi dedim onlar tekme degil büyük ihtimal yumruk
Benim biliyosunuz iki haftalik derdim bu. Yan durunca gercekten kesin sezeryan sebebi. Makat durusta normal dogum mümkün ama riskli. O yüzden ben dönmezse o riski almayacagim.Ediz Enesin Annesi kendin anlayamayabilirsin nasil durdugunu. Cünkü benimki dönmüs ben farki anlayamamistim. Bence nerede neresi var anlamak zor. Simdi de benim de sag kaburgama darbeler geliyor ama orada kafasi var. Bana sorsalar ayaklari orda derdim. Seninki bas gelisli olabiir yani.
Pazartesi bu konuda uzman bir doktorla görüsücem. Burada sezeryan son care olarak düsünüldügünden simdiden döndürmek icin bir seyler deneyecekler galiba. Bu denemenin kücük de olsa bir riski de var. O anda plasenta ayrilabilirmis ve acil sezeryana alinabilirmisim. Bu yüzden bu uygulamayi 37. haftayi gecince yaptirmak istiyorum. Moxa terapisi de deniycem hastanedeki ebeler yapiyormus. Türkiyede de tek tük yapan var incelemek isteyen olursa.
Atma tabi atma. Yazın tatile giderken de çocuğun kıyafetlerini kombin olarak keselersin orda dağıtıp durmazsın. Bu keseler benim çok işime yarıyorSüper fikir az önce benim elime düğünden kalma keseler geçti bende atıcaktım sonra dedim koy kenara Laz'ım olurmüstüne sen paylaştın çokmgüzel bi fikir balla çok teşekkürler paylaşımın için
Bn sol tarafima yattigimda yuvarlak hssediorum basi. Sag kaburgadada bole resmen yumurta gbi ittirip gerdiriyo ayaklari. Cunku en son gittigimde bana ters donmus falan dememisti. Muhtemelen benm asagidaki kafa. Gobegin ordan sirt gecio ileridede ayklar.. kafam iyce karisti. Zaten hastanemizdende vazgectik. Istanbul zeynep.kamilde dogum yapmayi dusunuyorum. Belki.solemeyip solemeyip beni zordan sezeryana alcakti bilememki napcagini .. nyse 18 inde ona degl ondan once gttigim baska dr gtcwm ayni hastanedeki. Bakalim ne dicek.Evet cok soguk dimiAstronot aldim ben bebisime gecen hafta bir tane. Onla üsümez umarim
Bence esin tekrar sorsun annesine ya da kardesine. Sen neden soruyosun esin sorsun. Ve internetten begendiginizi söylersiniz o öder adresinizi verir. Illa gelmesine veya para yollamasina gerek yok ki.
Benim bebegim de aynen öyle. Kafa tam sag tarafa denk geliyor. Ben dün sag kaburgam öldü tekmelerden dedim ama lafin gelisi dedim onlar tekme degil büyük ihtimal yumruk
Benim biliyosunuz iki haftalik derdim bu. Yan durunca gercekten kesin sezeryan sebebi. Makat durusta normal dogum mümkün ama riskli. O yüzden ben dönmezse o riski almayacagim.Ediz Enesin Annesi kendin anlayamayabilirsin nasil durdugunu. Cünkü benimki dönmüs ben farki anlayamamistim. Bence nerede neresi var anlamak zor. Simdi de benim de sag kaburgama darbeler geliyor ama orada kafasi var. Bana sorsalar ayaklari orda derdim. Seninki bas gelisli olabiir yani.
Pazartesi bu konuda uzman bir doktorla görüsücem. Burada sezeryan son care olarak düsünüldügünden simdiden döndürmek icin bir seyler deneyecekler galiba. Bu denemenin kücük de olsa bir riski de var. O anda plasenta ayrilabilirmis ve acil sezeryana alinabilirmisim. Bu yüzden bu uygulamayi 37. haftayi gecince yaptirmak istiyorum. Moxa terapisi de deniycem hastanedeki ebeler yapiyormus. Türkiyede de tek tük yapan var incelemek isteyen olursa.
35+1 iz bugun dahada donermi bilmem.Benim annem en kucuk kardesimi bu nedenle sezeryanla dogum yapmak zorunda kaldi.. kardesim capraz sekilde yatiyordu ve inat etti donmedi doktor okadar ugrasti ama yok donmedi
Ole riskler varmis yani .. goruyo musun ;(Evet cnm ters bi hareketmi yaptın yan duruyo bebek dedi imkansız ben hep yataral geçirdim biliyosunuz dedim.sonra serviste yatarken servis doktoruna sancısı var açıklığına bakalım bebek transvers duruşta birden tam açılma olabilir dedi.zaten zorunlu sezeryan dedi.
cnm hemen telaslanma.. once doktora git bakalim ne dicek:) normalde bebekler anne karninda fazla yan durmazlar cooook nadir oliyor.. icini ferah tut35+1 iz bugun dahada donermi bilmem.vah benm halime. Ben normal dogum yapcm die efelenirken basima gelene bak
Ole riskler varmis yani .. goruyo musun ;(
Nilsulutasarimlar canimCanim sayfanin ismi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?