2016 Aralık Anneleri

cnm hemen telaslanma.. once doktora git bakalim ne dicek:) normalde bebekler anne karninda fazla yan durmazlar cooook nadir oliyor.. icini ferah tut
Bakalim gorcez 18 i ama dayanamaz gidedebilirim oncesinde 36 olalim die beklicktim ama beklesem daha olur sanirim. Zaten daha agdamj falanda yapmis degilim pazartesi saglik ocgi kontrolum var kan vercm persembede temizlenir cuma gderm.

Bakalim gorcez 18 i ama dayanamaz gidedebilirim oncesinde 36 olalim die beklicktim ama beklesem daha olur sanirim. Zaten daha agdamj falanda yapmis degilim pazartesi saglik ocgi kontrolum var kan vercm persembede temizlenir cuma gderm.
Belkide öyle değildir cnm sen öyle hissediyosundur ben emindim bi tuhaglık olduğundan çünkü bi geriniyodu ayaklar sağdan kafa soldan çıkıyodu zaten sezeryan istiyodum benim için çok sorun değil sende sorarsın için rahatlar en azından

Benim de öyleydi. 25. haftadan itibaren dogum pozisyonundaydi. 32 de geri döndü. Sanirim böyle dogum pozisyonundan sonra ters dönenler tekrar dogum pozisyonuna dönebiliyormus. Ama belli olmaz tabi.

Sen simdiden telaslanma hemen. Doktor ne diyecek bakalim. Büyük ihtimal kafasi asagidadir senin bebisin.

Bir de toplam hamileliklerin %3 ünde artik 40. haftaya geldiginde ters kaliyormus bebekler. Yani cogu dönüyor.

O %3 e denk gelirsem napiim yani diyorum yapacak bir sey yok :)

Bnmde geriniyo zipliyorum yerimden yan yatarken. neyse soralim bakalm

Bence esin tekrar sorsun annesine ya da kardesine. Sen neden soruyosun esin sorsun. Ve internetten begendiginizi söylersiniz o öder adresinizi verir. Illa gelmesine veya para yollamasina gerek yok ki.

Ben sormadim aslinda. besigini aldik bugün dedim konusurken o da arabasini almayin sakin dedi. esim de bosver onlari alalim biz diyo. ama oglu yapar benden bilirler diye cekiniyorum acikcasi. bu hafta da almazsa gidip alicam haftasonu napiyim. almak isteyen dokuz aydir alirdi dimi.

Canım benim baş aşağıdaydı geçen hafta ama sanki sol boşluğumdan ayakları çıkacak gibi hissediyorum.bu arada tekrar geçmiş olsun bebeğin inşallah vaktinde sağsalim kucağına gelir

Kızlar bence sorun etmeyin duruşu. Ablam da hamile bende iki hafta önde. Geçen haftalarda ev taşıdı çok yoruldu haliyle. Doktora gittiğinde suyunun azaldığını ve bebeğin omzunun doğum kanalında olduğunu öğrendi.ilk çocuğu normal doğum olmasına rağmen bunu sezaryen le alabiliriz demişlerdi. Normal doğum tehlikeli olur diye. Üç serum verildi. Suya yüklendi içti baya. Şimdi hem suyu iyi hem de pozisyonu çoook şükür. 37. Haftasında şimdi. Normal olacak inşallah yine. Hayırlısı tabi

Ediz Enesin Annesi Zeynep Kamil çok güzel. Yakın olsa ben de oraya giderdim. Makat geliş bebekleri çeviriyorlar, bebek inmeme, sezaryen sonrası gibi durumlarda normal doğum yaptırıyorlar. NORmal doğumu desteklyor ve ellerinden geleni yapıyorlar bunun için. güler yüzlü, güzel muamele ediyorlar. kesin sezaryen gerekmedikçe yapmıyorlar. Senin büyük ihtimal normal doğum olur orada. KARdeşim orada doğum yaptı çok memnun kaldı.

Az otursam sandalyede ölüyorum o agridan. kuzenimin dügünü oldu gel otur diyo herkes yorulmiyim diye. oturamiyorum diyemiyorum birini atlatsam digeri oturtuyo. iskence gibiydi
dun arastirdim da biraz bebek legen kemiginin oraya mi ne yerlestigindenmis kafasini sokuyormus o yuzden agri cekiyormusuz senin bebiste kafa uzeri mi duruyor??

Gene grip olmuşum ben elbiseyle gezdim kaşınmayım diye olacağı buydu

Ne zaman yapti cnm yakin zamandami? Bende bilgi alck birini ariodum ya..

Orasi zaten yeni yapildi tekrardan. Ben bi kere sancim.tuttugunda oraya sevk edildim mis gbiydi icerisi cok temizdi.
Merak ettigim seyler odalar nasil . 2 kisilikmis mahremiyet onemli haliyle nasi oluyo 2 kisi rahat edilebilio mu .
Sonra ben artik son haftada sanciyla acilmayla gttigimde ne islemler yapilio. Sonrs doguma gittigimde acilde olan dr mu mudehale edio.. mesela benim bebek yan tahmn ediyorum bu durumda ne zamana kdr beklerler. Aklimda deli sorular.

Zeynep kamil özel mi devlet mi kızlar merak ettim şimdi napacaksam merak işte

dun arastirdim da biraz bebek legen kemiginin oraya mi ne yerlestigindenmis kafasini sokuyormus o yuzden agri cekiyormusuz senin bebiste kafa uzeri mi duruyor??

Aynen kafasi asagida poposu göbegimde ayaklari sag kaburgami delmekle mesgul . her yerim agriyo normaldir diye arastirmadim hic acikcasi.

Mera
Istanbulun en iyi dogum hastanesi ve devlet. özelde de bi sorun olsa hemen zeynep kamile yollarlar. sanirim tek kötü yanı cok kalabalik olmasi
Adını çok duyuyodum ben burda bi defa devlete gittim hiç memnun kalmadım

Zeynep kamil özel mi devlet mi kızlar merak ettim şimdi napacaksam merak işte
Sadece dogum ve cocuk hastaliklari uzerine olan ve sezeryandan sonra normal dogum yaptirilabilen tam tesekkullu ve cok uzman drlarin bulundugu ustelik yakin zamandada her seyiyle yenilenmis olan bir devlet hastanesi. Ben ilk kendj ozel hastanemde dogum ucretini sordugumda 600 demislerdi iyi dedik bi daha hep unuttum sormayi gecen bi arayim dedim sordumki 800e cikmis ee dedim bunun icinde neler var sadece o gece orda kalman ve dogum o kdr. Geri kalan hersey ekstra ucretmis vs vs vs sinirlerim tavan yapti. Zaten bu ozellerdeki son dakka bisey uydurup sezeryana alma.olaylarininda bas gsterdigi bi zamanda oldugumuz icin endiseliydim. Bide bebegi yan hssediorm dr hanim haftalardir bse solemio. Belki son dkka beni sezeryana zorlickti. Gerek kalmadan bu ucretlendirme vesile oldu diorm belkide. O yuzden bende suan hic baska hastane arastirck degilim. Hemde arastirsam nolck surda kalmis 3 hafta kdr bse yeni dr tanis et blmem ne kendimi hic riske atamam. Burdanda 800ile kurtulamicgmi fiyatin ben cikmaya 2 ye katlanacagina emin oldugumuz icin zeynep kamile.karae verdim. Sartlarini gormustum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…