2016 Aralık Anneleri

Kızlar bugün utulerin çoğunu yaptım yarın çantamı hazirlicam inşallah.Bebeğe kiyafet olarak koyduklarimi yazayim da bana yardım edin az mı oldu acaba diye düşünüp duruyorum.
2 tane alt üst takım
6 tane uzun kol kisa kol sifir kol karışık citcitli badi
2 tane ayrı tek alt
1 tane tulum
2 şapka 2 eldiven 3 çift çorap
12li ağız mendili
1 penye 1 yün battaniye
Yeter mi bunlar.Nasipse normal olacak 1 gece kalınacak hastanede.

Zaten canım bildiğim kadarıyla ozeller belli haftanın üstünde hamileleri sifirdan hasta olarak almiyorlar.Takiplerini kendi yapmadiklari son haftalara yaklaşmış hastaları devlete yonlendiriyolarmis.Yani.şu anda bi ozele gitsen doktor bulamayabilirdin.Karşıda olmasa ben de zeynep kamili tercih ederdim.Bu yakada da kanuni iyi ama o da bize çok uzak.

Zeynep kamil
Kafamda okadar kotu bi noktadaki duyduklarim sayesinde.
Sizleri okuyunca hayret ettim ilk defa zeynep kamil hakkinda guzel seyler duyuyorum.
Bas hekimi esimin ailesinin yakin dostlari olmasina ragmen
Bi kere bile merak etmedim
Herhalde varak altinlarida doseseler zeminine ben asla gitmeyi dusunmem.
Dove dove insanlari dogurduklarindan tut.
Saatlerce catalda tek basina bekleyen kadinlarin hikayelerini okudum ben
Istedigi kadar yenilensin
Kafamdaki zeynep kamil asla yenilemez

İyi akşamlar hanımlarr...bugun temızlik vardı bende bişi yapmadım ama oldum yorgunluktan karnım taş gibi oldu dolu iş var daha da napacaksak iyiki kardeşlerim ve annem var Allah razı olsun onlardan
Sorma canim bizde bugun esimle temizlik yaptik ve hala bitmis degil bir turlu bitmiyor . Ben bugun komple mutfagimi temizledim. Mutfak zaten ömürde ömür goturuyor . Iyi oldu insanin evi temiz oluncada ici ferah oluyor. sira buyuk oglumun odasini dizeltmekte yatagini siparis verecem bide dolap. Bebek dogmadan guzelce yerlestiririz insallah. neyse ki valiz hazirda

Eski yillardaydi o cnm .

Tuvalete çıkmamak ta problem mi :/ saat 11 den beri gitmedigim i anladim gittim olabildiğince az :/ bugun degil hergun böyle ama bugun aradaki saat farkı daha çok :/

Aynen kafasi asagida poposu göbegimde ayaklari sag kaburgami delmekle mesgul . her yerim agriyo normaldir diye arastirmadim hic acikcasi.
Bnmkide tam bole duruyo nasi bi durus bu yahuu. Degisik bebekler. . . Sana dr un ne dio durusu konusunda dogum durusumu dio.

iyiymiş orası bizim burdaki suriyeli kaynıyo resmen bi kere gittim içeri iki 3 kişi alıyolar yanına kimse gelemiyo çok bilgi vermedş bide ultrason goruntusu falan da vermedi sevmedim o yüzden ablam da ilkini yıllar önce orda yapmıştı rezil olmuştu bebek doğmuş bi saat kimseye dememişler bizimkiler aşağıda kendi bebeği alıp haber vermiş dogurdum diye öylelikle yanına biri gidip bebekle ilgilenmişti falan sizin ki iyiymiş

ayy gerçekten bitmiyo akşama kadar çalıştılar ama hala dolu iş var dolapların içi falan yerleştirilecek buyukle kıçugun eşyalarına dolapları ayarlamamız lazım yerleşecek bunları halledersek inşallah doktorda gun verirse kadın gelecek rabbim yardımcınız olsun ya bide kaşınıp yanıuorum diye elbiseyle gezdim salak gibi burnum akıyo diş diplerime inmiş başım agrıyo haşat olmuşum hamilelikte ikinci grip oluşum

Yok bnm takibim ozelde olmus oldu doguma oraya gtcem.

Biri yorum yapsa ya bana :/

Kızlar bugün çok yoruldum. Güne katılmıştm ve gün sırası bendeydi on dört kişiydik. Bugün inşallah doğurmam :)))
Çatı ağrım devam ediyor. Evlilign başında ağrırdı orası. Aynı ağrı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…