Su tuketmiyormusun
Nasil okadar saat gelmez :)
Ben kac kez gidiyorum tahmin bile edemezsin
. :/ Simdi 0.5 lt içtim 2 saat oldu hala gitmiim ben en iyisi doktoruma gideyim :/aynen valla bende cok gidiyorumm durmadan
Yeter canım merak etmeBiri yorum yapsa ya bana :/
Cok gzl fikir canimBugün biraz cikolata aldim kizlar. Bebegin cikolatalarini kendim yapicam. Burada hastaneye fazla gelen olmaz ama yine de en azindan cikolata bulundurcam. Etiket tasarlayip cikolatalara yapistirmayi ve kücük paketlere koyup fiyonklamayi planliyorum.
Dayanamayip o zamana kadar kendim yemezsem götürürüm hastaneye
4 ay önce doğum yaptı. Ilk doğumunu özel hastanede zorunlu sezaryen oldu. IKINCIyi Zeynep Kamilde normal doğum yaptı. Özelden pek bi farkı yoktu dedi. ORTAk alanlarda perde çekerek mahremiyet sağlıyorlar ve özen gösteriyorlar. ÇOK temizmış. RUTIN kontrollerde detaylı bilgilendiriyormuş doktoru. SANcı ile gittin açıklık kontrolü yapıyorlar önce, sonra nst, sancı odasında herkese bir yatak bekliyorsun doğuma kadar. (Yatısın yapılınca hastane geceliği giydiriyorlar.) Perde çekiliyor. Arada doktor kontrole geliyor. Hemşireler, ebeler hep yakınlarında yalnız kalmıyorsun. NÖBETTE hangi doktor varsa doğumu o yaptırıyor. DOĞum ekibinin büyük çoğunluğu kadın, bir kaç tane erkek doktor da varmış. Artık kime denk gelirse. NORmal doğumda refakatci almıyorlar, ama her konuda yardımcı oluyorlar, ailenle görüşüyorsun istediğinde. en fazla 24 saat içinde çıkıyorsun zaten. Sezaryende refakatci kalıyor, emin değilim ama 3 gün tutuyorlar. DOĞum sürecinde de bilgilendiriyorlarmış sürekli, şimdi şöyle yapıcaz sen söyle davran, biraz açılabilir, söyle olabilir gibi.Orasi zaten yeni yapildi tekrardan. Ben bi kere sancim.tuttugunda oraya sevk edildim mis gbiydi icerisi cok temizdi.
Merak ettigim seyler odalar nasil . 2 kisilikmis mahremiyet onemli haliyle nasi oluyo 2 kisi rahat edilebilio mu .
Sonra ben artik son haftada sanciyla acilmayla gttigimde ne islemler yapilio. Sonrs doguma gittigimde acilde olan dr mu mudehale edio.. mesela benim bebek yan tahmn ediyorum bu durumda ne zamana kdr beklerler. Aklimda deli sorular.
Canım zaten bebek ilk doğduğunda beline destek olarak battaniye gibi birşeyler koyuyoruz beli bükülmesin diye. Hatta bunun için özel satılan destekler de var hatırladığım kadarıyla.Arkadaşlar çoğunuz hastaneden çıkarken pusat kullanacağınızı istediğinizi söylemişsiniz..benim ilk çocuğumuz çocuk Dr um pusetlerden pek hoşlanmıyorum.illa kullanacaksanız bel kısmı boşlukta kalmayacak şekilde yastık kullan, çocuk iki büklüm oluyor daha kemikleri uygun değil 6 aydan sonra yastıksız kullanmaya başlayabilirsin demişti.sizinle paylaşmak istedim
Zeynep kamil özel mi devlet mi kızlar merak ettim şimdi napacaksam merak işte
Yeterli bence. Yelek olabilir belki ek olarak. BEN de iki iç zıbın, İki tulum, İki çorap,İki eldiven, İki şapka, 1 örgü yelek, 1 ince 1 kalın battaniye, 2 ağız mendili ve kağıt mendiller koydum.Kızlar bugün utulerin çoğunu yaptım yarın çantamı hazirlicam inşallah.Bebeğe kiyafet olarak koyduklarimi yazayim da bana yardım edin az mı oldu acaba diye düşünüp duruyorum.
2 tane alt üst takım
6 tane uzun kol kisa kol sifir kol karışık citcitli badi
2 tane ayrı tek alt
1 tane tulum
2 şapka 2 eldiven 3 çift çorap
12li ağız mendili
1 penye 1 yün battaniye
Yeter mi bunlar.Nasipse normal olacak 1 gece kalınacak hastanede.
Arkadaşlar çoğunuz hastaneden çıkarken pusat kullanacağınızı istediğinizi söylemişsiniz..benim ilk çocuğumuz çocuk Dr um pusetlerden pek hoşlanmıyorum.illa kullanacaksanız bel kısmı boşlukta kalmayacak şekilde yastık kullan, çocuk iki büklüm oluyor daha kemikleri uygun değil 6 aydan sonra yastıksız kullanmaya başlayabilirsin demişti.sizinle paylaşmak istedim
kızlar iyi akşamlar
bugünlerde sizin bebişlerin de hıçkırıkları çoğaldı mı
nası bi model canım düz yatak olan ana kucağı oto koltuğu da oluyo muArtik pusetlerin icine yerlestiriyolar ücgen bi yastik gibi parca. ayri da satiliyo. ama benim alacagim ana kucagi düz yatak da oluyo mesela. yoksa hicbi doktor önermiyo bos haliyle puseti
Canim ben porttbebe kullancam nasip olursaArkadaşlar çoğunuz hastaneden çıkarken pusat kullanacağınızı istediğinizi söylemişsiniz..benim ilk çocuğumuz çocuk Dr um pusetlerden pek hoşlanmıyorum.illa kullanacaksanız bel kısmı boşlukta kalmayacak şekilde yastık kullan, çocuk iki büklüm oluyor daha kemikleri uygun değil 6 aydan sonra yastıksız kullanmaya başlayabilirsin demişti.sizinle paylaşmak istedim
nası bi model canım düz yatak olan ana kucağı oto koltuğu da oluyo mu
baktım şimdi canım çok güzelmiş gerçekten hep düşündürüyodu beni biraz bükük durucak içinde diyodumOto koltugu da oluyo. casual cadillac air comfort modeli bak internetten istersen. comfort modeli dısındakilerde puset farkli sadece air comfort modelinde var.
Kızlar bugün utulerin çoğunu yaptım yarın çantamı hazirlicam inşallah.Bebeğe kiyafet olarak koyduklarimi yazayim da bana yardım edin az mı oldu acaba diye düşünüp duruyorum.
2 tane alt üst takım
6 tane uzun kol kisa kol sifir kol karışık citcitli badi
2 tane ayrı tek alt
1 tane tulum
2 şapka 2 eldiven 3 çift çorap
12li ağız mendili
1 penye 1 yün battaniye
Yeter mi bunlar.Nasipse normal olacak 1 gece kalınacak hastanede.
baktım şimdi canım çok güzelmiş gerçekten hep düşündürüyodu beni biraz bükük durucak içinde diyodum
Ya ciddi misin? Kardeşim çok memnun kaldı. Ultrason cihazları zaten çok iyi her gidişte fotoğraf veriyorlardı. O'nun sezaryen sonrası olması sebebiyle daha çok ilgileniyorlardı. Tüm sorularını cevapliyor, detaylı muayene yapıyor, doğum süreci hakkında bilgi veriyordu doktoru. Zaten çok temiz. BIze mi iyi yönü denk geldi bilemedim ki :)iyiymiş orası bizim burdaki suriyeli kaynıyo resmen bi kere gittim içeri iki 3 kişi alıyolar yanına kimse gelemiyo çok bilgi vermedş bide ultrason goruntusu falan da vermedi sevmedim o yüzden ablam da ilkini yıllar önce orda yapmıştı rezil olmuştu bebek doğmuş bi saat kimseye dememişler bizimkiler aşağıda kendi bebeği alıp haber vermiş dogurdum diye öylelikle yanına biri gidip bebekle ilgilenmişti falan sizin ki
hastaneden çıkarmak için bi portbebe lazım ama o miniklerde de oturur gibi olucak hem de kullanımları 6-8 aya kadar oluyo çocuk asıl o zaman oturabilmeye başlıcak insanın kafası karışıyoE bebekte baktim ben de. sadece puseti yatirinca büyük oluyo baya. digerleri gibi minik şirin durmuyo bilgin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?