2016 Aralık Anneleri

canım o başka bi hastaneden bahsediyo ama

Kızlar lohusa anne bebek saç bandanalarından alan oldu mu
Başka bir forumdan geldim malesef kötü tecrübeler yaşadım umarım burda yazdığım Yada paylaştığım bilgiler acımasızca eleştirilmez

Ben kayseri de kine gitmiştim cnn

Her yerim kaşınıyo benim kaşıdım kaşıdım şimdi agrıyo oyy sabah nasılnolacaksa

Amcaya sorsaniz dogrudan kaynanayi aradan cikartin :)

Uyumayanların yoklamasını alıcam bu gece ben...

Ben de yardım ediyim sana ev üstüme üstüme geliyo sanki, sırtım ağrıyo, karnım acaip gerilmiş durumda patlıycak gibi... bugün eşimle tartışmıştık hala modum çok düşük, durmadan ağlayasım var ve bir gram uykum yok...

Bence de almasi lazimdi simdiye. Senin istedigin modeli biliyor mu peki? Kendisi daha uygun bise mi düsünmüstü acaba

Cok gzl fikir canim
Nasil yapicaksin cikolatalari
Ve etiketi nerde tasarliycaksim cok sevdim bu fikri.

Canim cikolatalari hazir aldim onlara bisi yapmiycam. Iyi bir markadan aldim burada. Kaliba dökmeyi tercih edenler de var o da güzel ama ben madlen gibi aldim direkt kullanicam o sekilde. Sadece dis etiketlerini cikaricam, ic folyolari kalacak. Yerine kendi yaptigim etiketi yapistiricam.
Onu da bazi etiket tasarim programlari var onlarla yapip etiket kagidina cikti alarak halletmeyi düsünüyorum.
Tasarimsensin diye bir site var orada bebek etiketi tasarlanabiliyor.

kızlar iyi akşamlar
bugünlerde sizin bebişlerin de hıçkırıkları çoğaldı mı

3 kere falan oluyor günde :)

hastaneden çıkarmak için bi portbebe lazım ama o miniklerde de oturur gibi olucak hem de kullanımları 6-8 aya kadar oluyo çocuk asıl o zaman oturabilmeye başlıcak insanın kafası karışıyo

Canim onlarin icinde yenidogan icin kücültücü bir ek daha var (Benim aldigim MaxiCosi marka) Onunla beraber kullaniliyor ilk zaman. Sonra büyüyünce, heralde 2-3 ay sonra, ek olmadan kullaniliyor. Ama evet 6 aya kadar kullaniliyor bu kücükler. Ama sart yine de.

Bence de almasi lazimdi simdiye. Senin istedigin modeli biliyor mu peki? Kendisi daha uygun bise mi düsünmüstü acaba

Valla kaynanam düsündü düsündüyse de. Ben demedim sunu alin bunu alin diye kendi istedi. ama model aylardir belli. onlar yüzünden bi indirim de kacirdim. simdiye kadar bebegin herseyini benim annem ödedi o yüzden altta kalmamak icin de demis olabilir ama cok uzatti.

Bence de ben olsam ben de sinir olurdum. Alicaksan al

Başka bir forumdan geldim malesef kötü tecrübeler yaşadım umarım burda yazdığım Yada paylaştığım bilgiler acımasızca eleştirilmez

Ben almadim ama cevap yazmak istedim yine de :) Simdiye kadar aramizda öyle bir durum olmadi cok sükür. Cok tatlis bi forumuz biz

hastaneden çıkarmak için bi portbebe lazım ama o miniklerde de oturur gibi olucak hem de kullanımları 6-8 aya kadar oluyo çocuk asıl o zaman oturabilmeye başlıcak insanın kafası karışıyo

Alti ay icinde minderle kullanilacak mecbur. genelde de öyle yapiyo kullanan arkadaslar. bizimkiler kıs bebegi olacak ne kadar dısari cikacaklar alti ay muamma tabi. ama anne olmak hep endiseli olmak demek galiba

Ben almadim ama cevap yazmak istedim yine de :) Simdiye kadar aramizda öyle bir durum olmadi cok sükür. Cok tatlis bi forumuz biz

Ne kadar cok kisi katildi bu ara. özellikle sorun yasayip gelen cok kisi oldu sanirim. bizde hic olmadi kavga durumlari nazar degmesin

Benim oglusum olacak o yüzden anne kiz yapamiyorum ama tac terlik yapiyorum kendim. hatta aksam tacımı bitirdim. yarin da terliklerim biter ins .
Bizde simdiye kadar hic sorun cikmadi canim rahat olabilirsin

Oto koltugu da oluyo. casual cadillac air comfort modeli bak internetten istersen. comfort modeli dısındakilerde puset farkli sadece air comfort modelinde var.
Bende bebek arabaml bu model aldım puseti en kullanışlı olanı buydu içi dolgulu yumuşacık
Ben kendime yaptım cnm çiçeğim yetmedi yetse bebişede ufak birşey yapmak aklımdaydı aynı çiçektende bulamadım bi daha.yoksa gizel oluyor

En son can sıkıcı bazı olaylardan sonra takıp ettiğim forumlar dışında başka foruma katılmayacaktım ama burda hiç rahatsız edici muhabbetler dönmemiş o yüzden geldim bende
Burda olma amacım boş zamanlarda yakın gebelik haftasında olan diğer anne adaylarıyla konuşmak karşılıklı deneyim paylaşmak. Tabiki Her gebelik birbirinden farklıdır her Dr da kendine göre bir tedavi biçimi uygular genel ve kesin yapılacaklar dışında. Çok vakit bulamam sessizce takip ederim burayı çok başınızı ağrıtmam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…