- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
canım o başka bi hastaneden bahsediyo amaYa ciddi misin? Kardeşim çok memnun kaldı. Ultrason cihazları zaten çok iyi her gidişte fotoğraf veriyorlardı. O'nun sezaryen sonrası olması sebebiyle daha çok ilgileniyorlardı. Tüm sorularını cevapliyor, detaylı muayene yapıyor, doğum süreci hakkında bilgi veriyordu doktoru. Zaten çok temiz. BIze mi iyi yönü denk geldi bilemedim ki :)
Ben kayseri de kine gitmiştim cnnYa ciddi misin? Kardeşim çok memnun kaldı. Ultrason cihazları zaten çok iyi her gidişte fotoğraf veriyorlardı. O'nun sezaryen sonrası olması sebebiyle daha çok ilgileniyorlardı. Tüm sorularını cevapliyor, detaylı muayene yapıyor, doğum süreci hakkında bilgi veriyordu doktoru. Zaten çok temiz. BIze mi iyi yönü denk geldi bilemedim ki :)
Ben dogumdan pusetle cikartmak istiyorum. durumum da var yok degil.hep önümü kaynanam kesiyo. simdiye kadar bisey almisligi da yok. zaten ben alicam da demiyo amcasi alacak diyip duruyo. alsam ayip olacak almasam icim rahat degil. kaldim öyle ortada
Uyumayanların yoklamasını alıcam bu gece ben...
Ben sormadim aslinda. besigini aldik bugün dedim konusurken o da arabasini almayin sakin dedi. esim de bosver onlari alalim biz diyo. ama oglu yapar benden bilirler diye cekiniyorum acikcasi. bu hafta da almazsa gidip alicam haftasonu napiyim. almak isteyen dokuz aydir alirdi dimi.
Cok gzl fikir canim
Nasil yapicaksin cikolatalari
Ve etiketi nerde tasarliycaksim cok sevdim bu fikri.
kızlar iyi akşamlar
bugünlerde sizin bebişlerin de hıçkırıkları çoğaldı mı
hastaneden çıkarmak için bi portbebe lazım ama o miniklerde de oturur gibi olucak hem de kullanımları 6-8 aya kadar oluyo çocuk asıl o zaman oturabilmeye başlıcak insanın kafası karışıyo
Bence de almasi lazimdi simdiye. Senin istedigin modeli biliyor mu peki? Kendisi daha uygun bise mi düsünmüstü acaba
Bence de ben olsam ben de sinir olurdum. Alicaksan alValla kaynanam düsündü düsündüyse de. Ben demedim sunu alin bunu alin diye kendi istedi. ama model aylardir belli. onlar yüzünden bi indirim de kacirdim. simdiye kadar bebegin herseyini benim annem ödedi o yüzden altta kalmamak icin de demis olabilir ama cok uzatti.
Amcaya sorsaniz dogrudan kaynanayi aradan cikartin :)
Kızlar lohusa anne bebek saç bandanalarından alan oldu mu
Başka bir forumdan geldim malesef kötü tecrübeler yaşadım umarım burda yazdığım Yada paylaştığım bilgiler acımasızca eleştirilmez
AhahaO gelirken getirmeyi planliyo. yani dogum olunca hediye paketiyle gelmeyi falan mi hayal ediyo bilemiyorum
hastaneden çıkarmak için bi portbebe lazım ama o miniklerde de oturur gibi olucak hem de kullanımları 6-8 aya kadar oluyo çocuk asıl o zaman oturabilmeye başlıcak insanın kafası karışıyo
Ben almadim ama cevap yazmak istedim yine de :) Simdiye kadar aramizda öyle bir durum olmadi cok sükür. Cok tatlis bi forumuz biz
Kızlar lohusa anne bebek saç bandanalarından alan oldu mu
Başka bir forumdan geldim malesef kötü tecrübeler yaşadım umarım burda yazdığım Yada paylaştığım bilgiler acımasızca eleştirilmez
Bende bebek arabaml bu model aldım puseti en kullanışlı olanı buydu içi dolgulu yumuşacıkOto koltugu da oluyo. casual cadillac air comfort modeli bak internetten istersen. comfort modeli dısındakilerde puset farkli sadece air comfort modelinde var.
Ben kendime yaptım cnm çiçeğim yetmedi yetse bebişede ufak birşey yapmak aklımdaydı aynı çiçektende bulamadım bi daha.yoksa gizel oluyorKızlar lohusa anne bebek saç bandanalarından alan oldu mu
En son can sıkıcı bazı olaylardan sonra takıp ettiğim forumlar dışında başka foruma katılmayacaktım ama burda hiç rahatsız edici muhabbetler dönmemiş o yüzden geldim bendeBen almadim ama cevap yazmak istedim yine de :) Simdiye kadar aramizda öyle bir durum olmadi cok sükür. Cok tatlis bi forumuz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?