2016 Aralık Anneleri

Benim oglusum olacak o yüzden anne kiz yapamiyorum ama tac terlik yapiyorum kendim. hatta aksam tacımı bitirdim. yarin da terliklerim biter ins .
Bizde simdiye kadar hic sorun cikmadi canim rahat olabilirsin
Ben bi takım almıştım öyle hazır ama geri iade ettim terlik standarttı normalde 39 giyiyorum bide gebelikte üstüne şiş olmadı zaten üns hastanesinde doğurcam özelde değil orda giyemem evde de onla üşürüm dedim
Oğlana yapılıyor mu bılmıyorum ama baba içinde yakaya süs yapılıyor bi sitede gördüm bugün kendim yapmak isterim ama silikon tabancam yok
Güle güle kullan şimdiden

Güle güle kullan canım

Terligi ben deneyip aldim ama tabi giyebilecek miyim muamma. belki evde giyerim ben de. duruma bagli. baba icin yakasina yapiyolar ben de yapmak istiyorum da babamizin akli basinda olmayacagi icin takabilecegini sanmiyorum. biraz telasli bi babamiz var

Bende taç alsam bile takabilecek miyim bilmiyırum ne halde oluruz kimbilir yeni doğum yapınca çekilen fotolara bakıyorum instagtamda özeniyorum öyle makyajlı saçlar yapılı inşallah hersey yolunda giderde en azından kafama bişey Takarım bende

Kzlar gunaydin. Dun baya bi gezdik eminonune gittik, bebise 10lu hastane cikisi bana 1 gecelik 2 emzirme atleti aldim. Havuzlu hani bilen vardir bende ilk kez gittim, dev biyer ve cok kalabalik. Birde dagitmalik minik kavanoz badem.sekeri ve kavanozu suslemek icin cicekler aldik, bakalim insallah guzel.biseyler cikartiriz esimle :) birde sarmal sekerlerden aldim pembe renk. Baska ne dagitsam onu bilemedim.biturlu :) buarada dun aksamdan beri fena bir bas agrim.var. kafayi yedirtti bana. Uyuyamadim, parol ictim, buz koydum alnima banamisin demedi. Tansiyonumda 12 8 normal ama bu gecmeyen bas agrisini bir turlu cozemedim. Rabbim.hepimize.sifa versin insallah

Günaydınn kızlar ne kadar yazmışsınız böyle
Doğum yaklaştıkça heyecan tavan

Bende gece finali aglayaraknyaptım uyumak istiyorum diye 4 gibi biraz sızmışım kızım uyandı gene başa dondum sabahta erkenden kalkmış sesine uyandım garibim su dokmuş üstüne içerken bana da dememiş kendi de hasta kıyamadım onla ilgilendim ama ona bile halim yok
Serum falan verirler mi acaba bize zararı var mıdır her yerim fena agrıyo oluyorum resmen bide kaşıntım arttı yara oluyo artık

Kızlar lohusa anne bebek saç bandanalarından alan oldu mu
Başka bir forumdan geldim malesef kötü tecrübeler yaşadım umarım burda yazdığım Yada paylaştığım bilgiler acımasızca eleştirilmez
Daha tacım eksik
Terliği öyle süslü sevmiyorum
Güzel pembiş bir terlik aldm

Çok kötüysen git doktora tabiki

Ben de o resimlere bakip nasil oluyo diye cok düsündüm. meger kadinlar sacini makyajini yaptirip sezeryana giriyomus.epidural sezeryan özellikle. gün saat belli nasilsa.
Benim kuzenim gecen sene özenmis. sancisi baslayinca dus almis sacini duzlestirmis makyaj yapmis doguma gitmis. tabi bizimki normal dogum yapti. makyajlar akmis sac elektrik verilmis gibi geldi iyi ki fotografci tutmamisim diyodu en son

Selam cnm öncelikle hoş geldin grubumuza. Ben instagramda yaptırdım bir sitede . Bak resmini koyayayım ama çok önceden sipariş verdim . Gerçi sadece taç terlik takımı istersen belki onu araya sıkıştırabilir mi bilmiyorum.

Gunaydn hanimlar.
Uykusuzluk yedi bitirdi benide herkes bundan sikayetci buara ama benim 2 bucuk yasindaki kizim sag olsun annesi ne zaman uyuyacak olsa kalkip bi yudum su icip yatmak istiyo.
Ortalamaya vurdugumda ben 2 senedir uykusuzluk cekiyorum resmen.
Bi 2 seneyi daha gozden cikardim ben :)
Bu arada kabuslar basladimi sizdede o minnacik uykularda oyle abuk sabuk seyler goruyorumki olan uykumda kaciyor

Günaydın hamişler bu gece maşallah diyim çok huzurlu uyudum ama kocişim mide yanması yaşamış gece on kere kalktı en sonunda elinde telefon oyun oynuyor noldu ya dedim uyuyamıyormuş aaa dedim sen baba kızarken iyi oluyordu uyuyamayınca ne yapacağını şaşırıyor insan dedim nasılmış uyuyamamak sonra ona acıdım gittim soğuk süt verdim baktım uyumuş dokuz aylık intikamımı aldım gibi oldu yoksa gece muhabbetini kaçırmazdım bunarada syns çok geçmiş olsun bence git dr ben öle gittiğimde takmışlardı ama kaşıntı problemi çok kötü en azından karaciğer enzimlerine baksınlar Kızçene de geçmiş olsun
Ben taç terlik yaptım ama resim boyutu ayarlayamayınca ekleyemedim buraya face grupta var benimki erkek baya da süslü oldu lohusa anne terlik taç çok güzel oldu
Oğluşuma da teyzesi hastane çıkışı yaptı ismi yazılı

Ay kabus iki gündür resmen 10 dakika uyuyup neler görüyorum nasıl bilinç altıysa
Dün gece bebeği doğurmuşum diyorum ne güzel acı sızı yok ama bebekte yok nerde beni uzaylılar doğurtmuş eee diyorum Bebek bebeği de onlar aldı gidiyorum böle dağlık yerlere bebeği görüyorum kanını değiştiriyorlar uzaylı yapacaklarmış tomb Rider ın yerli boş beşik versiyonu fatma girik gibi atladım uzaylıların üstüne ve tekmeyle uyandım oğlum salak salak rüya gördüğümü anlayınca uyardı
Bu gece de eşimle çıkarken ayrılmıştık 2 sene sonra tekrar görüştük ve evlendik rüyam da yine ayrılıyoruz yine aynı muhabbet ve çocuğumla istenmeyen kadın modundayım ama bu sefer o saf ben yok hayata dimdik duran anne var ama üzülüyorum oda konuşmuyor bende bi uyandım dedim Şen'le küstüm ben noldu diyor geve uyutmadım diye mi hayır sıkılmışın bizden aaa diyor saçmalama bana ne dokunsa ağlıcam bide tesiri altında kalıyorum rüyaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…