Bencede nazar değmesinNe kadar cok kisi katildi bu ara. özellikle sorun yasayip gelen cok kisi oldu sanirim. bizde hic olmadi kavga durumlari nazar degmesin
Ben bi takım almıştım öyle hazır ama geri iade ettim terlik standarttı normalde 39 giyiyorum bide gebelikte üstüne şiş olmadı zaten üns hastanesinde doğurcam özelde değil orda giyemem evde de onla üşürüm dedimBenim oglusum olacak o yüzden anne kiz yapamiyorumama tac terlik yapiyorum kendim. hatta aksam tacımı bitirdim. yarin da terliklerim biter ins .
Bizde simdiye kadar hic sorun cikmadi canim rahat olabilirsin
Güle güle kullan canımBende bebek arabaml bu model aldım puseti en kullanışlı olanı buydu içi dolgulu yumuşacık
Ben kendime yaptım cnm çiçeğim yetmedi yetse bebişede ufak birşey yapmak aklımdaydı aynı çiçektende bulamadım bi daha.yoksa gizel oluyor
Ben bi takım almıştım öyle hazır ama geri iade ettim terlik standarttı normalde 39 giyiyorum bide gebelikte üstüne şiş olmadı zaten üns hastanesinde doğurcam özelde değil orda giyemem evde de onla üşürüm dedim
Oğlana yapılıyor mu bılmıyorum ama baba içinde yakaya süs yapılıyor bi sitede gördüm bugün kendim yapmak isterim ama silikon tabancam yok
Güle güle kullan şimdiden
Bende taç alsam bile takabilecek miyim bilmiyırum ne halde oluruz kimbilir yeni doğum yapınca çekilen fotolara bakıyorum instagtamda özeniyorum öyle makyajlı saçlar yapılı inşallah hersey yolunda giderde en azından kafama bişey Takarım bendeTerligi ben deneyip aldim ama tabi giyebilecek miyim muamma. belki evde giyerim ben de. duruma bagli. baba icin yakasina yapiyolar ben de yapmak istiyorum da babamizin akli basinda olmayacagi icin takabilecegini sanmiyorum. biraz telasli bi babamiz var
Galiba bu gece uykusuzluk rekorumu kırdım. Sıfır uykuyla geceyi tamamladımUykusunu almış olanlara günaydın. Bana bugün aymayacak muhtemelen
Günaydınn kızlar ne kadar yazmışsınız böyle
Doğum yaklaştıkça heyecan tavan
Günaydınn kızlar ne kadar yazmışsınız böyle
Doğum yaklaştıkça heyecan tavan
Ben de yardım ediyim sanaev üstüme üstüme geliyo sanki, sırtım ağrıyo, karnım acaip gerilmiş durumda patlıycak gibi... bugün eşimle tartışmıştık hala modum çok düşük, durmadan ağlayasım var ve bir gram uykum yok...
Bileydim şarja takardım telefonuGece daha canlı buralar
Günaydin bu arada
Daha tacım eksikKızlar lohusa anne bebek saç bandanalarından alan oldu mu
Başka bir forumdan geldim malesef kötü tecrübeler yaşadım umarım burda yazdığım Yada paylaştığım bilgiler acımasızca eleştirilmez
Çok kötüysen git doktora tabikiBende gece finali aglayaraknyaptım uyumak istiyorum diye 4 gibi biraz sızmışım kızım uyandı gene başa dondum sabahta erkenden kalkmış sesine uyandım garibim su dokmuş üstüne içerken bana da dememiş kendi de hasta kıyamadım onla ilgilendim ama ona bile halim yok
Serum falan verirler mi acaba bize zararı var mıdır her yerim fena agrıyo oluyorum resmen bide kaşıntım arttı yara oluyo artık
Bende taç alsam bile takabilecek miyim bilmiyırum ne halde oluruz kimbilir yeni doğum yapınca çekilen fotolara bakıyorum instagtamda özeniyorum öyle makyajlı saçlar yapılı inşallah hersey yolunda giderde en azından kafama bişey Takarım bende
Kendi doktoruma yarın gideceğim de acile gitsem mi acaba diye düşünüyorumDaha tacım eksik
Terliği öyle süslü sevmiyorum
Güzel pembiş bir terlik aldm
Çok kötüysen git doktora tabiki
Selam cnm öncelikle hoş geldin grubumuza. Ben instagramda yaptırdım bir sitede . Bak resmini koyayayım ama çok önceden sipariş verdim . Gerçi sadece taç terlik takımı istersen belki onu araya sıkıştırabilir mi bilmiyorum.Ben bi takım almıştım öyle hazır ama geri iade ettim terlik standarttı normalde 39 giyiyorum bide gebelikte üstüne şiş olmadı zaten üns hastanesinde doğurcam özelde değil orda giyemem evde de onla üşürüm dedim
Oğlana yapılıyor mu bılmıyorum ama baba içinde yakaya süs yapılıyor bi sitede gördüm bugün kendim yapmak isterim ama silikon tabancam yok
Güle güle kullan şimdiden
Ay kabus iki gündür resmen 10 dakika uyuyup neler görüyorum nasıl bilinç altıysaGunaydn hanimlar.
Uykusuzluk yedi bitirdi benide herkes bundan sikayetci buara ama benim 2 bucuk yasindaki kizim sag olsun annesi ne zaman uyuyacak olsa kalkip bi yudum su icip yatmak istiyo.
Ortalamaya vurdugumda ben 2 senedir uykusuzluk cekiyorum resmen.
Bi 2 seneyi daha gozden cikardim ben :)
Bu arada kabuslar basladimi sizdede o minnacik uykularda oyle abuk sabuk seyler goruyorumki olan uykumda kaciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?