- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Geçmiş olsun ama bence gitmen iyi olur belki nst ye bağlarlar sen baya yaklaşmışsın acil dr her zaman test yapıyorlar o konuda çekincen olmasın ama sen Yinede bi git derim drKızlar dünden beri anlam veremediğim ağrı ve sancılar yaşıyorum dün pek üstünde durmadım braxton-hicks sancılarıdır diye ama idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmeye başlandım bugün özellerde acile gitsem laboratuvarları açık mıdır? Test yaparlar mı?
Teşekkürler. Yarın kontrolüm var ama İçim rahat etmicek hazırlanıp gideyim bariGeçmiş olsun ama bence gitmen iyi olur belki nst ye bağlarlar sen baya yaklaşmışsın acil dr her zaman test yapıyorlar o konuda çekincen olmasın ama sen Yinede bi git derim dr
Ben eskiden kaldım kızlar haberim yoktu.Artik pusetlerin icine yerlestiriyolar ücgen bi yastik gibi parca. ayri da satiliyo. ama benim alacagim ana kucagi düz yatak da oluyo mesela. yoksa hicbi doktor önermiyo bos haliyle puseti
Çok ciciymiş güle güle kullan sitenin adını verebilir misin orda da çok dolandırıcı varmış parayı havale ile alıp ürün göndermeyen en azından denenmiş bi yerEki Görüntüle 1910799
Selam cnm öncelikle hoş geldin grubumuza. Ben instagramda yaptırdım bir sitede . Bak resmini koyayayım ama çok önceden sipariş verdim . Gerçi sadece taç terlik takımı istersen belki onu araya sıkıştırabilir mi bilmiyorum.
Açıktır acili olan yerlerin diye biliyorumKızlar dünden beri anlam veremediğim ağrı ve sancılar yaşıyorum dün pek üstünde durmadım braxton-hicks sancılarıdır diye ama idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmeye başlandım bugün özellerde acile gitsem laboratuvarları açık mıdır? Test yaparlar mı?
En son can sıkıcı bazı olaylardan sonra takıp ettiğim forumlar dışında başka foruma katılmayacaktım ama burda hiç rahatsız edici muhabbetler dönmemiş o yüzden geldim bende
Burda olma amacım boş zamanlarda yakın gebelik haftasında olan diğer anne adaylarıyla konuşmak karşılıklı deneyim paylaşmak. Tabiki Her gebelik birbirinden farklıdır her Dr da kendine göre bir tedavi biçimi uygular genel ve kesin yapılacaklar dışında. Çok vakit bulamam sessizce takip ederim burayı çok başınızı ağrıtmam yani
Ben de o resimlere bakip nasil oluyo diye cok düsündüm. meger kadinlar sacini makyajini yaptirip sezeryana giriyomus.epidural sezeryan özellikle. gün saat belli nasilsa.
Benim kuzenim gecen sene özenmis. sancisi baslayinca dus almis sacini duzlestirmis makyaj yapmis doguma gitmis. tabi bizimki normal dogum yapti. makyajlar akmis sac elektrik verilmis gibi geldiiyi ki fotografci tutmamisim diyodu en son
Zaten normal yapıp şaftı kaymayan var mıdır acaba bence yoktur hayır sezeryanda bile insan stresten ne yapacağını şaşıyor ne kadar makyaj olursa olsun o ilk karşılaşma ameliyat masası makyaj akar diye düşünüyorumben de arkadaşın mesajını görünce kendimi düşünmüştüm. NORmal doğum sonrası kuzenin gibiydim. O halde fotoğraflarım olsaydı Ay çok komik. ANNEm zor açmıştı saçlarımı temizlenip üstümü başımı düzeltince kendime gelmiştim. epidural sezeryan mantıklı...
Ben de kabuslar görüyorum son haftalarda, her gece olmasada sık. Çok tedirgin oluyordum, demek gebelikle alakalı, normal bir durum...Gunaydn hanimlar.
Uykusuzluk yedi bitirdi benide herkes bundan sikayetci buara ama benim 2 bucuk yasindaki kizim sag olsun annesi ne zaman uyuyacak olsa kalkip bi yudum su icip yatmak istiyo.
Ortalamaya vurdugumda ben 2 senedir uykusuzluk cekiyorum resmen.
Bi 2 seneyi daha gozden cikardim ben :)
Bu arada kabuslar basladimi sizdede o minnacik uykularda oyle abuk sabuk seyler goruyorumki olan uykumda kaciyor
Bu arada 38e adım attım bugün. BENIM için geri sayım başladı :)
Çok geçmiş olsun. Ihmal etme sakın.Kızlar dünden beri anlam veremediğim ağrı ve sancılar yaşıyorum dün pek üstünde durmadım braxton-hicks sancılarıdır diye ama idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmeye başlandım bugün özellerde acile gitsem laboratuvarları açık mıdır? Test yaparlar mı?
Sağol cnm tşk ederim dul aldım azcık uyumuşum o bile iyi geldi kaşıntı fenaymış ama ya doktor bekle dedi ama beni de bitirdi yarın gidicem inşallah bakıyım dayanamzsam bugün de acile giderim biGünaydın hamişler bu gece maşallah diyim çok huzurlu uyudum ama kocişim mide yanması yaşamış gece on kere kalktıen sonunda elinde telefon oyun oynuyor noldu ya dedim uyuyamıyormuş aaa dedim sen baba kızarken iyi oluyordu uyuyamayınca ne yapacağını şaşırıyor insan dedim nasılmış uyuyamamak sonra ona acıdım gittim soğuk süt verdim baktım uyumuş dokuz aylık intikamımı aldım gibi oldu yoksa gece muhabbetini kaçırmazdım bunarada syns çok geçmiş olsun bence git dr ben öle gittiğimde takmışlardı ama kaşıntı problemi çok kötü en azından karaciğer enzimlerine baksınlar Kızçene de geçmiş olsun
Ben taç terlik yaptım ama resim boyutu ayarlayamayınca ekleyemedim buraya face grupta var benimki erkek baya da süslü oldu lohusa anne terlik taç çok güzel oldu
Oğluşuma da teyzesi hastane çıkışı yaptı ismi yazılı
ben de genel anestezi sonrası ağlama krizine girmiştim yuzum gözüm şişmiş kıpkırmızı olmuşum felakettim bş ara doğum yaptıgımı da unutmuşum bebek kuvezde olunca ben bebegimi unuttummmmm diye gene bi ağlama faslı bizimkiler der durur ama hep kv yüzünden pis her önemli gunumde büyük bi imzası var sağolsun bizi bırakıp hasta yoklamaya gitti bide kocam bıraktı bide gel hemen kalkarız diye onu da yukarı çıkarmış benim akıllı kocamı aradım ki çay içiyolar ya deli olmuştum gelde ağlama işte ayy ben iyi de yüzüne bakıyorum bu kv nin desen anlamazda ha işine geleni duyar işine gelmeyeni duymaz...ben de arkadaşın mesajını görünce kendimi düşünmüştüm. NORmal doğum sonrası kuzenin gibiydim. O halde fotoğraflarım olsaydı Ay çok komik. ANNEm zor açmıştı saçlarımı temizlenip üstümü başımı düzeltince kendime gelmiştim. epidural sezeryan mantıklı...
ben epeydir geri sayıyorum aslında olmuyo her hafta bu hafta dogurucam diyorumBu arada 38e adım attım bugün. BENIM için geri sayım başladı :)
:) NORMAL istiyorum, Şu an öyle görünüyor. BI yandan biraz daha dursun büyüsün diyorum, bı yandan da hemen gelsin rahatlayayım istiyorum. DÜŞÜndükçe çok heyecanlanıyorum :) bı de isal oldum sabah acaba doğum habercisi miNormal dogum mu olacak canim. ayy gec dogur nolur. ilk ben doguriyim yoksa psikolojim bozuluyo. esimin kuzeni dogum yapti gecen hafta ben yeni kendime geldim. galiba burda dogumlar baslarsa takip etmiycem.
Günaydınn kızlar ne kadar yazmışsınız böyle
Doğum yaklaştıkça heyecan tavan
Sinemce tasarım yazarsan face e veya instagramda çıkıyor cnm. Ben çok memnun kaldımÇok ciciymiş güle güle kullan sitenin adını verebilir misin orda da çok dolandırıcı varmış parayı havale ile alıp ürün göndermeyen en azından denenmiş bi yer
canım ben bu tür şeyleri hep yeni öğrendim ordan yola çıkarak söylüyorum belki de amcanız doğar doğmaz pusetin lazım olacağını tahmin bile etmiyodur eşin sölesin hastane çantamızı hazırladık onun da hazır bulunması gerekiyo almıcaksan kendimiz alcaz desinO gelirken getirmeyi planliyo. yani dogum olunca hediye paketiyle gelmeyi falan mi hayal ediyo bilemiyorum
bebeğimi unuttum diye mi ağladın yazık. KOlay değil doğum psikolojisi işte... beni de eşim sinir etmişti.ben de genel anestezi sonrası ağlama krizine girmiştim yuzum gözüm şişmiş kıpkırmızı olmuşum felakettim bş ara doğum yaptıgımı da unutmuşum bebek kuvezde olunca ben bebegimi unuttummmmm diye gene bi ağlama faslı bizimkiler der durur ama hep kv yüzünden pis her önemli gunumde büyük bi imzası var sağolsun bizi bırakıp hasta yoklamaya gitti bide kocam bıraktı bide gel hemen kalkarız diye onu da yukarı çıkarmış benim akıllı kocamı aradım ki çay içiyolar ya deli olmuştum gelde ağlama işte ayy ben iyi de yüzüne bakıyorum bu kv nin desen anlamazda ha işine geleni duyar işine gelmeyeni duymaz...
ben epeydir geri sayıyorum aslında olmuyo her hafta bu hafta dogurucam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?