2016 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun ama bence gitmen iyi olur belki nst ye bağlarlar sen baya yaklaşmışsın acil dr her zaman test yapıyorlar o konuda çekincen olmasın ama sen Yinede bi git derim dr

Çok ciciymiş güle güle kullan sitenin adını verebilir misin orda da çok dolandırıcı varmış parayı havale ile alıp ürün göndermeyen en azından denenmiş bi yer

Açıktır acili olan yerlerin diye biliyorum

Seninde nerde olduğun belli degil

ben de arkadaşın mesajını görünce kendimi düşünmüştüm. NORmal doğum sonrası kuzenin gibiydim. O halde fotoğraflarım olsaydı Ay çok komik. ANNEm zor açmıştı saçlarımı temizlenip üstümü başımı düzeltince kendime gelmiştim. epidural sezeryan mantıklı...

Zaten normal yapıp şaftı kaymayan var mıdır acaba bence yoktur hayır sezeryanda bile insan stresten ne yapacağını şaşıyor ne kadar makyaj olursa olsun o ilk karşılaşma ameliyat masası makyaj akar diye düşünüyorum

Ben de kabuslar görüyorum son haftalarda, her gece olmasada sık. Çok tedirgin oluyordum, demek gebelikle alakalı, normal bir durum...

Çok geçmiş olsun. Ihmal etme sakın.

Sağol cnm tşk ederim dul aldım azcık uyumuşum o bile iyi geldi kaşıntı fenaymış ama ya doktor bekle dedi ama beni de bitirdi yarın gidicem inşallah bakıyım dayanamzsam bugün de acile giderim bi
Kocaların arada bi yaşaması lazım ya bazen diyor doğursan da kurtulsk diye sinir oluyorum keşke şunu azcık da sen taşısan diyorum

ben de genel anestezi sonrası ağlama krizine girmiştim yuzum gözüm şişmiş kıpkırmızı olmuşum felakettim bş ara doğum yaptıgımı da unutmuşum bebek kuvezde olunca ben bebegimi unuttummmmm diye gene bi ağlama faslı bizimkiler der durur ama hep kv yüzünden pis her önemli gunumde büyük bi imzası var sağolsun bizi bırakıp hasta yoklamaya gitti bide kocam bıraktı bide gel hemen kalkarız diye onu da yukarı çıkarmış benim akıllı kocamı aradım ki çay içiyolar ya deli olmuştum gelde ağlama işte ayy ben iyi de yüzüne bakıyorum bu kv nin desen anlamazda ha işine geleni duyar işine gelmeyeni duymaz...

Bu arada 38e adım attım bugün. BENIM için geri sayım başladı :)
ben epeydir geri sayıyorum aslında olmuyo her hafta bu hafta dogurucam diyorum

Normal dogum mu olacak canim. ayy gec dogur nolur. ilk ben doguriyim yoksa psikolojim bozuluyo . esimin kuzeni dogum yapti gecen hafta ben yeni kendime geldim. galiba burda dogumlar baslarsa takip etmiycem.
:) NORMAL istiyorum, Şu an öyle görünüyor. BI yandan biraz daha dursun büyüsün diyorum, bı yandan da hemen gelsin rahatlayayım istiyorum. DÜŞÜndükçe çok heyecanlanıyorum :) bı de isal oldum sabah acaba doğum habercisi mi

Çok ciciymiş güle güle kullan sitenin adını verebilir misin orda da çok dolandırıcı varmış parayı havale ile alıp ürün göndermeyen en azından denenmiş bi yer
Sinemce tasarım yazarsan face e veya instagramda çıkıyor cnm. Ben çok memnun kaldım

O gelirken getirmeyi planliyo. yani dogum olunca hediye paketiyle gelmeyi falan mi hayal ediyo bilemiyorum
canım ben bu tür şeyleri hep yeni öğrendim ordan yola çıkarak söylüyorum belki de amcanız doğar doğmaz pusetin lazım olacağını tahmin bile etmiyodur eşin sölesin hastane çantamızı hazırladık onun da hazır bulunması gerekiyo almıcaksan kendimiz alcaz desin

bebeğimi unuttum diye mi ağladın yazık. KOlay değil doğum psikolojisi işte... beni de eşim sinir etmişti.

Dur daha geri sayma sen. DURsun biraz daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…