2016 Aralık Anneleri

Coook tesekkur ederim canim. Butun merakimi giderdin. Kac gundur yakin zamanda orda dogum yapmis birinden bilgi almaya calisiodum. Bn 18 inde ozeldeki dr a gidip 22 sine oraya randevu aldim. Gidip gormek konusmak sartlari degerlendirmek bide rutin muayene olmak icin. Peki normalde refakatci almiolarsa nasi tek basina idare ediosun icerde? Emzirme vs. Agri olsa dikis varsa nasi oluyo. Birde dun biraz arastirirken ozel oda isteyebildigini gordum. Bilgin var mi? Bugun bi arayip sormak istiyorum. Ucretiyle yada ucretsiz. Varsa imkan veririm parasini ozel oda secerm. Sadece benm arkadasimin eltisi yapti orda dogum daha cok olmadi sezryandi 2 gun kalmis. Memnun olmus oda.

Neler paylaşılıyor canım ara ara bize de anlatırmısın? Sen normal mi düşünüyosun

Ayy ben de kendi rüyalarım böyle sanırdımseninkiler de fenaymış. Ben de çok etkisinde kalıp sabah eşime uyuz oluyorum

bebeğimi unuttum diye mi ağladın yazık. KOlay değil doğum psikolojisi işte... beni de eşim sinir etmişti.

Dur daha geri sayma sen. DURsun biraz daha...
Hiç durasım yok ya doktor hadi desin diye bekliyorum gece hayal kuruyorum suyum gelmiş hemen gidip sezeryan olmuşum falan kafayı yedim

Isal dogumdan bir iki gün önce oluyomus diye okumustum. ama okuduklarima bakarsak benim coktan dogurmus olmam lazimdio yüzden cok güvenme ama takibe devam.
Bende gelsin istiyorum korkular daha tam sarmadan aradan cikiyimm.

ÖZEl odalar hatta vip odalar varmış. AMA talebi karşılayamayınca kaldırmışlar uygulamayı. GIDINCE yine bi sor istersen belki tek kişilik devam ediyordur. ÇOK iyi olur, biraz fark öder rahat edersin. EMZirmeye hemşireler yardımcı oluyor, yatağından kalktığında biyere gideceksen hasta bakıcılar geliyormuş hemen. BI ihtiyacın varsa ailene iletiyorlar, yada seni onların yanına götürüyorlar, onlar geliyor. EN iyisi kendin görmen tabi, daha iyi değerlendirisin.
Biz özel oda filan sormamıştık. kardeşimin önceliği normal doğum yapabilmekti, pek seçeneği yoktu hastane olarak. Genel şartlar da iyi olunca çok memnun kaldı.

Arkadaslar gunaydin ben cocugun cantasini hazirlicam ama kiyafetlerini her bir keseye koycam da onu nette bulamadim ismi ne diye geviyor bilginiz varmi cantanin icinde karisiklik olmasin duzenli olsun diye bu sekilde dusundum

ben de bikaç gündür ishalim canım acaba doğum belirtisi mi diye düşünüp düşünüp duruyorum

Tecrübesiz olduğumuzdan yetmeyecek gibi geliyor ama bence yeter çok da abartmamak lazım.

Esim hayatta söylemez. gidip alalim bosver onlari diyip duruyo. bi yandan diyorum ki ailesini taniyo demek ki git al. bi yandan da biz alacaktik tribini cekmek var. ama bu hafta almazsa haftasonu gidip alicam artik kendim

Kendi doktoruma yarın gideceğim de acile gitsem mi acaba diye düşünüyorum
Git canım
Serum takarlar vitamin olur sana
Hiç deme karnım burnumda
Haftaya vizeler var
Bu sene kaldım sanırım ben
Napacaksam

Uykusuzluk tavan :)))) Agri sizi tavan :)))
Ağrı sızı biter inşallah da
Uykusuz geceler artarak devam edecek :)

hepimami 22 kasım baya dolu olacak bakalım :) doğuran doğurana
Bana son 9

Tecrübesiz olduğumuzdan yetmeyecek gibi geliyor ama bence yeter çok da abartmamak lazım.

Normal dogum olanlar bi sorun yoksa hastane cikisindan baska bisey giydirmeden eve geliyolarmis genelde. sarilik falan olsa bir iki gün dursan anca lazim oluyo diyolar. ama iste tedbirli olmak lazim diye dolduruyoruz. annem de kızdı sanki baska sehire gidiyosun herkes yaninda bisey lazim olursa gelir aliriz dedi. haklı kadın

Esim hayatta söylemez. gidip alalim bosver onlari diyip duruyo. bi yandan diyorum ki ailesini taniyo demek ki git al. bi yandan da biz alacaktik tribini cekmek var. ama bu hafta almazsa haftasonu gidip alicam artik kendim
amaan o zaman boşver canım o sölemesse sana hiç sorumluluk yok bence git al istediğin gibi zaten elden gelen öğün olmaz olsa da vaktinde bulunmazmış

Arkadaslar gunaydin ben cocugun cantasini hazirlicam ama kiyafetlerini her bir keseye koycam da onu nette bulamadim ismi ne diye geviyor bilginiz varmi cantanin icinde karisiklik olmasin duzenli olsun diye bu sekilde dusundum
canım o keseler havlucularda çeyizcilerde falan var her boyutta renkli süslü şekilde

Benim eşimde dede alacak deyip durdu dedim nezaman alacak Bebek doğunca e dedim nasıl getircen bebeği ben sezeryan olursam kucaktaymış he dedim arabayı ben kullanırım sen kucağına alırsın ozaman benim dikişim zartım zurtum olacak hadi diyelim normal de olsa insan bi hafta üstüne oturamıyor karda kışta bi fren yapsan hepimiz hırpalanırız YÖK öle bişey dedim ben alırım çok istiyorlarsa taksitleri öderler neymiş öle çok pahalı bişey olmazmış oldu dedim gittim aldım Kraft Twist xx travel sistem 2000 di 1500 düştü benim de indirim felan baya uyguna geldi hala taksit ödeyecekler hiçte sanmıyorum bana anane Bebek çeyizi yapar demeyi biliyorlardı beşiği anne alır demeyi de ama yok doğuncaymış bende dedim doğunca eğer araba da puset olmazsa poliste görürse cezasıyla 3 tane araba alırsın diye diye aldım sonunda milleti beklersen onları keyifleri gelesiyle iş işten geçmiş olur

Anladim cnm aradimda yokmus yarisi insaat halinde oldugu icin yok dedi. Refakt isini sordum normal dogumdada kalio dr ongoruyosa dedi. Sezeryanda zaten kalio demistin. Iste 22 sine gtcm bakalim. Konusuruz dr la ilk dogum oldugun vs solerim yardimci olsunlar refakatci icin musade etsin yani. Peki normal dogurdum refakatcimde yok dielim . Esim goremicekmi ben cikana kdr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…